LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 327
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 080
Момичета от два дни се опитвам да направя поръчка и нещо не се получава.като стигна до стъпката в която трябва да потвърдя поръчкака ми излиза следния надпис:  panier contient des erreurs ou des informations spécifiques, nous
vous les signalons au niveau de chaque article
някой може ли да ми помогне. newsm78
В кошницата имаш нещо ,което не можеш да поръчаш(най-вероятно е изчерпано) - поне тако го разбирам с преводача  newsm78 Имаш ли нещо оградено в червено от нещата?

# 1 081
  • София
Днес получих първата си поръчка/от 4 март/. Всичко много ми харесва, естествено защото съм поръчала проверени и препоръчани от вас неща. Искам да благодаря на всички   bouquet, които споделяте тук успешните и не толкова покупки.
За мен е само една пола от детската серия  156 р-ер.Mr. Green. Успявам да вляза в нея, въпреки че по-голям номер щеше да ми е по-добре. Но го нямаше наличен. Ето я
http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-un-look-en-plus.aspx?produ … e&pagesize=12
ако някой има по-голям р-ер и иска да направим замяна....  Thinking. Ако не и така ще си я нося  Laughing
Другите неща са коментирани, единствено един колан на мъжо не съм го срещала из последните теми, защото отскоро ги следя. Много ми харесва, очаквам мъжо довечера давидим дали и той ще го одобри  Laughing

http://www.laredoute.fr/vente-ceinture-sangle-reglable-la-redout … e&pagesize=16

# 1 082
Това с номерата е трудна работа. Сестра ми поръча вече 10 панталона, уж са един и същ номер, а разлика - голяма. Даже в единия случай беше поръчала 3 еднакви, само цветовете уж различни, един и същ номер иначе, и се оказа, че трите са различна големина. И в тоя ред на мисли да питам тренча на Софт Грей отговаря ли си на номера?
Не, уголемен е.

# 1 083
  • София
s_sunny сподели моля те кой размер поръча и ако може да ги измериш в см.  Praynig

Някой има ли впечатления от това яке http://www.laredoute.fr/vente-blouson-coupe-vent-a-col-montant.a … e&pagesize=16

# 1 084
има ли вероятност да изтеглят от картата ти повече пари отколкото ти е сметката и как се проверява това

# 1 085
Няма такава вероятност. Теглят точно толкова, колкото ти е сумата за поръчката. Най-много да блокират повторно сумата, но после я освобождават. Проверява се с електронно банкиране или на банкомат.

# 1 086
От редута няма да ти дръпнат повече пари, но има вероятност, която при мен става при всяка поръчка почти, да ти блокира банката още веднъж същата сума, която после трябва да отидеш да ти отблокират лично. В моята банка поне го правят веднага. Доколкото разбрах това е някакъв бъг в системата на банките.

# 1 087
Преди няколко часа направих поръчка заради едни дънки, които вардих много време да се появи моя номер. Днес преди обяд бяха налични и сега гледам, че пак ги няма. newsm78 Възможно ли е да ги е нямало въобще и да има изненада и да откажат поръчката? newsm78 Много невероятно ми изглежда да ги пуснат и буквално за 5-6 часа да свършат.

# 1 088
  • София-Лагера

Някой да е намалявал този анцунг?
И с кой код?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7545959& … ue&ksource=-1

# 1 089
благодаря ви за бързия отговор сега ще пробвам и ас да направя първата си поръчка Simple Smile

# 1 090
момичета само да споделя че преди два дни получих поръчка която направих на стойнаст 5 евро пристигна си без проблеми

А дръпнаха ли ти пари от картата? Какво пишеше на начина на плащане?
А към коя банка си? Някой към Райфайзен дали е получавал поръчка под 10Е?

Аз с карта от Райфайзен съм правила 2 поръчки под 10 евро (едната за 4, другата за 2 евро) и пристигнаха а парите не ми ги изтеглиха и банката след 45 дни ми ги отблокира и сега незнам даже какво да правя с тях да ги държа ли по картата още или да си ги изхарча

# 1 091
Момичета, пуснах си две поръчки и не зная как да проверя дали се работи по тях? къде в техния форум мога да го разбера. Благодаря предварително.

# 1 092
Това с номерата е трудна работа. Сестра ми поръча вече 10 панталона, уж са един и същ номер, а разлика - голяма. Даже в единия случай беше поръчала 3 еднакви, само цветовете уж различни, един и същ номер иначе, и се оказа, че трите са различна големина. И в тоя ред на мисли да питам тренча на Софт Грей отговаря ли си на номера?
Не, уголемен е.
Благодаря ти!   bouquet
Остана ли някой да чака поръчка от началото на февруари? Моята от 5 - ти още я няма Cry

# 1 093
Момичета, пуснах си две поръчки и не зная как да проверя дали се работи по тях? къде в техния форум мога да го разбера. Благодаря предварително.

Няма да те забравят, не се притеснявай. Прочети 1-вия пост.

Остана ли някой да чака поръчка от началото на февруари? Моята от 5 - ти още я няма Cry

Аз - от януари.

# 1 094
  • София
Преди няколко часа направих поръчка заради едни дънки, които вардих много време да се появи моя номер. Днес преди обяд бяха налични и сега гледам, че пак ги няма. newsm78 Възможно ли е да ги е нямало въобще и да има изненада и да откажат поръчката? newsm78 Много невероятно ми изглежда да ги пуснат и буквално за 5-6 часа да свършат.
За съжаление и аз издебнах така едни балеринки, но после ми ги отказаха и ми върнаха ваучър. В поръчката солжих и един потник за 1Е и добре, че поръчката ми беше без такса за доставка, защото потника щеше да излезе 7Е. Mr. Green
Дано имаш повече късмет.

Общи условия

Активация на акаунт