КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 9

• 20 902
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
  • Кубрат/ Пишурка

Деси,остават ти още 4!

# 106
Аааааа мерси за поздрава  Joy  Joy  Joy
За Дидиа не знаех,че и тя е като нас   bouquet   bouquet   bouquet
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Една мравка се разхожда с гъсеница на гърба. Среща я друга мравка и я пита:
- Абе, какво е това на гърба ти?
- Космодиск!

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 20:27 от TheNMaster

# 107
  • Кубрат/ Пишурка

Аааааа мерси за поздрава  Joy  Joy  Joy
За Дидиа не знаех,че и тя е като нас   bouquet   bouquet   bouquet
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Една мравка се разхожда с гъсеница на гърба. Среща я друга мравка и я пита:
- Абе, какво е това на гърба ти?
- Космодиск!

Joy Joy Joy

# 108
Деси добре си дошла  Hug  bouquet и ние с Мастерчето не сме за таз тема ама се подвизаваме тука защото ни е весело апък и тук са едни душици - добродушки така че ако ти харесва оставяй ама все пак си чакаме останалите 4 вица .

ето този виц ни оприличава най много днес :

Марийка:

-По какво позна ,че тази птица е мъжка?

Иванчо:

- Ако беше женска ,,щеше ли толкова време да си държи човката затворена?

Мастърче пак ги вадиш ти от някъде тези вицове. Космодиск  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 109

Ама много точно....Днес най-много за мен се отнася.... Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 110
Едно време ми бяха любимите тези за милиционерите и ето един от тях.
На двама милиционери им се пука гума на магистрала.
Спират на стоп един младеж и той им казва,че не може да помогне с друго освен с презерватив.Зелепили го и продължили.Прибрали се в районото и се похвалили на шефа си и той наредил да отидат до аптека и да купят 500 на брой.
Размисли и страсти след тяхната реплика за 500 гуми в апеката.
Един мъж си мисли :
До сега ни биха,сега ще ни таковат.
Една девойка си мечтае:
До сега нищо не намерих,сега ще избирам
А една баба казва на глас:
  - Ей момче, по списък ли ще ни викате или по къщите ще ходите?

# 111
  • Кубрат/ Пишурка

Деси  Joy Joy Joy Joy
 Смятай се за приета! Между другото моята по-малка дъщеря е на 22 и има дъщеричка на 1год. и почти 3 месеца!

# 112

Ама много точно....Днес най-много за мен се отнася.... Embarassed  Embarassed  Embarassed

Мастърче спокойно всички сме в кюпа  Hug

# 113
  • Пловдив
Деси добре си ни дошла мила .
Ние тук си сме страхотна компания и само такива "простотии" от нас можеш да очакваш.Сърце да е широко само.Виждам че Янчето вече ти е казала как се кандидатства при нас и за сега добре се справяш.

Момичета спрете се моля ви че без чене
 останах вече.Корема ме  заболя от смях.  Ей стари хора сме бе ще получим удар от смях. bash smile3538 smile3517
Майтапа на страна сега сериозно много сте готини продължавайте все така нашата тема е най -най.

# 114
  • Пловдив
Ето и малко бисери на медицинска тематика :

- При кръвотечение от носа, застанете на главата си и стойте така, докато сърцето Ви престане да бие…

- Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня…

- Бременната жена е необходимо от време на време да изважда детето си, за да го почиства…

- След майчиното мляко, най-добро е млякото от аптеката. Смесеното хранене е когато майката и бащата кърмят детето подред…

- Преди кърменето на бебетата, гърдите трябва да бъдат изварявани в продължение на 10 минути. При подготовка на един биберон трябва да се стерилизират шишето и млякото. Най-добре е да се стерилизира кравата…

- Причина за счупването: Паднал от магаре…Фамилна анамнеза: Необременена (баща и майка не са падали от магаре)…

- Из анамнеза: "На вечерна визитация, болните прекараха нощта спокойно." (рапорт за нощно дежурство в Клиника)…    hahaha  bowuu  hahahabowuu hahaha bowuu

# 115
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Десиииии , добре си ни дошла в темичката. Нямаме устав за приемане и затова и младо и старо при нас се спира. Веселбата е голяма. Вечен купон е тук , скука няма.

След малко ще се изфукам , само да спомена е съм червено -цикламена и нова форма на косата .  Joy

# 116
  • Пловдив
Полицай спира джип G класа. Вътре седи мръсен просяк.
- Какъв си ти? Откъде взе този джип?
- Мой си е. Подариха ми го.
- Как така на теб ще ти подарят такъв джип! Признай си откъде го открадна!?!
- Мой си е, подариха ми го, защото имам дарба да помагам на хората.
- Каква дарба?
- Ами лайното ми е специално и лекува какво ли не и винаги действа.
Полицят се замислил и казал.
- Абе знаеш ли, аз нещо оплешивявам и не знам какво да правя, можеш ли да ми помогнеш?
- Мога, само се наведи ей там аз да ти пусна малко на главата.
Просяка се изсрал на главата на полицая. Полицаят си метнал фуражката отгоре добре да замаже и пуснал просяка да си ходи. Отзад в друго G седят две мутри и се хилят.
- Абе, тоя ако се изсере на още една кука ще му купя и апартамент! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Жабче изчака ми се чакалотооооооооо

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 21:56 от zi4e

# 117
А не казахте 5  - ще бъдат 5 .
Остават ми още 3.Но щерката си е  в къщи,че утре ще продължа.
Не мога да се допра до компютъра от нея.

# 118
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз принципно обичам да съм рошава , но са фризинкате се изтимоса права коса.  Crazy Не се харесвам много , ма утре ше се разроша , а в събота ще съм най-рошава (мъжо си идееее). Joy Joy Joy

- старата фризура: http://images23.snimka.bg/004995139.jpg  - с дънковото яке съм Я  hahaha
                                  http://images23.snimka.bg/005220691.jpg  - в средата пак съм аз  Mr. Green

- и новата: http://images24.snimka.bg/005359669.jpg
                    http://images24.snimka.bg/005359673.jpg               

НЕма да ми се смеете много.  rotfImbo

# 119
  • Пловдив
АААААА това ти ли си бе Жабче ти като някоя млада булка беее.И така ти отива не се притеснявай детко като си дойде ще я оправи.     

Общи условия

Активация на акаунт