КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 9

• 20 908
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Има да я да роши , че другаде нема кво.  Joy Joy Joy

# 121
Жабче много си готина аууууууууу това ми е любимият цвят , даже и по искрящо съм била много си готина браво , ама като те гледам пак те е ударил хормона ама ти си добре че в събота ще си дойде дедото ами аз какво до кажа като чааааааааааак на 20.04 ще си дойде моето слънце .

# 122
Мише , бързо ще се търкулне времето. Ше те рошат и теб , децата при Зиче и само рошави неща...  Joy Joy Joy Пу пу мръсница и с таз уста ям.  hahaha

# 123
  • София
Хееей,бабчета! Здравейте! Ето ме и мен.Тази вечер се прибрах късно и какво да видя-вие сте преполовили темата.Дали пък няма да си пиша сама по нощите?  ДОБРЕ ДОШЛИ на момичетата!  Такива весели и жизнерадостни -само за радост на групата.Много се смях на вицовете.Аз работя в мъжки колектив и по цял ден слушам вицове,обаче малко по различни...Първо искам да почерпя  гостенките за ДОБРЕ ДОШЛИ, та да останат при нас :

# 124
То и аз цял ден си не седнах на гъзеца , ма ти по-голЕма хаймана от мен дойде. По нощите се развяваш , по чужди дедковци , а .  Joy Joy hahaha

# 125
  • София
Бабка-жабка, честита прическа!
 Аз от червена реших да ставам руса, осветлих се , но не се харесах и днес си купих светъл кестен.Кога ще се мажа - не знам.И нали изкуфявам вече, влязох за Лонда,купих Лореал за 14, 40 , лошо ми стана.

# 126
  • София
Жабче, до късно бях в работата.После пазарувах в КАУФЛАНД и до като се прибера, стана  22ч. Но аз по принцип се прибирам късно.Но пък за сметка на това сутрин излизам по късно  и преди това готвя.

# 127
Здравейте бабчета ,
Чудя се от личен опит мога да споделя с тебе че червено се маха само със сиво .

ЛЕКА НОЩ ОТ МЕН МОМИЧЕТА  Hug

# 128
А аз все русо , ма естествена блонди и сега почнах да си правя експерименти.  Party Днес щерка ми ми рече , че съм се боядисала с това цикламено кат бабичка. hahaha Е направо ме закопа , ма пък аз си се харесвам.  Blush А и времето вече се затопля , та нещо по-весело , стига само блондитa и брюнетки.  Crazy

Ягче и твойта не е лесна.  Аз хем съм в нас и напоследък не мога да се организирам и по цял ден шетам.  Дорде оправя и станало време за лягане.

Лека нощ , момичета.

P.S.   А на най-раннобудните да сервирам кИфенцето. Е може да е поизстинало , ма така да нямаме бръчици.  Whistling И едно леко к(С)ексче за сила.

# 129
  • София
Здравейте бабчета ,
Чудя се от личен опит мога да споделя с тебе че червено се маха само със сиво .

ЛЕКА НОЩ ОТ МЕН МОМИЧЕТА  Hug
Мишу, от опит знам,че червено се маха само с изрязване.Като се наклепах с блондора, най-силния, станаха  руси корени 3 см, педя рижаво - огнено и краищата пак руси = цвят "Факултето".После сложих опушен лешник и цвета стана хептен диаричен, та сега ще се покестенявам и ако не ми хареса,пак червено.

# 130
  • София
Спомням си, че преди години се бях боядисала червена - ама морковено.Ужас ! И  дъщеря ми ме успокоява:
       - Мамо не се ядосвай, мини го веднъж с калиев пермаганат....
 А аз  както се вайках ,умрях да се смея.
 ЛЕКА НОЩ !

# 131

Добро утро , поспаланки. Надигайте глави , че внуците станаха вече.

Притоплих  кИфенцето , че много изстинало.  Mr. Green    И едно леко к(С)ексче за сила. На него подгряФка не му трябва.  hahaha

Лек и хубав ден , въпреки дъждовното и мръчкаво време.

# 132
Жабчеее,честита прическа!Много си хубава и много ти отива тоя цвят   bouquet .Аз съм брюнетка....винаги съм искала да съм по-светла,ама не ми отива хич!
Мерси за кафенцето хубаво е много.Яяяя,как си се погрижила!
Я да вземем да закусим.....

# 133
  • София
Добро утро , момичета! Жабче,благодаря за  кИфенцето и кСексчето.Сега му е момента от мен да е  музикалният поздрав, ама пуста неграмотност - не знам как става! ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН и не забравяйте чадърчето!!!  umbrella Wear Umbrella

# 134
  • Пловдив
Добро утро!Айде аз вече съм на маса с чайче защото кафето от отдавна съм си го изпила.
То са прически то са цветове коя сива
коя руса
Абе винаги сме си УУбави.Кай не ни харесва да не ни гледа хама -хаааа....
Жабче какво мрачно време бе душо тук е страхотно ок сутринта е слънчево.    Nature Sunny

Хайде за сутрешното кафенце и порция смях-

Седи свети Петър на вратата.
Гледа, към вратата приближава негър.
- Как се казваш, сине мой?
- Леонардо ди Каприо.
- Почакай малко – смутено казва свети Петър.
Вдига мобилния, набира номера и казва:
- Шефе, нещо не разбирам, Титаник потъна ли или изгоря? Joy Joy hahaha bowuu

Общи условия

Активация на акаунт