Кипърските мами, татковци и ...не само (4)

• 22 025
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви,момичета,за сърдечното посрещане
Наистина сте приветливи и добрички  bouquet
Ще се радвам,ако ми позволите да стана част от уютното ви местенце Hug Hug Hug

# 166
Аничка////////////////////// Anik@ ,добре дошла и от мен.  smile3525Може и аз  да  съм от скоро------но имам чувството,че съм с близки.Каквото и да ми е----ще си го кажа.Дори глупост да изръся-ще ми я простят.Повярвай ми тук няма лош тон и предрасъдици.Прощават се правописните грешки и се радваме на празниците --------на близки и далечни. ЧОВЕЩИНАТА-граници няма. newsm51

# 167
Anik@, здрасти и добре дошла и от мен!  bouquet  Аз суперлативи за темичката ни няма да пиша, щото момичетата преди мен са я свършили тая работа  Hands Thumbsup  Само в тая връзка нещо още ще споделя: Да Барборанке, човещината граници няма - винаги съм вярвала в това и съм възпитавана в тоя дух от дете. Затова, незнам дали и вие сте ги чували тези твърдения, ама винаги ми е ставало адски чудно и болно някой като каже, че където и да е в странство  всички чуждестранни общности се поддържат, само българите са разединени и едва ли не един на друг си подливат вода. Много съм щастлива, че откак се появих тук в БГ-Кипърската тема, всеки ден тези твърдения категорично се оборват!

Успешен ден на всички! lovekiss

Айде, аз отивам да си пия хаповете, че от от ник-име   "blondy-mamma", да не се прекръстя с индианско име 
"Опнала Петалата" Mr. Green

# 168
  • Larnaca, Cyprus
Момичета незнам при Вас как сте се справяли в живота си дотук.... Confused
Но на мен винаги някой от някъде ми е помагал в трудни моменти.... Peace Peace
Затова и сега обичам да помагам дори и да не получа абсолютно нещо от това......Просто ми доставя удоволствие.... Heart EyesСлучвами се и то доста често дори да не ми се обадят.... ноооо няма нищо нали аз съм си направила доброто пък накрая май ще си и изям лайното Blush Blush hahaha hahaha hahaha
Що се отнася до Аничка хората не са се променили малко се поотървахме от писане на документи и безсмислено висене по полициии за да ти дадат виза ....Нооо всичко друго си е по старому... Peace
Айде приятен ден и от мен отивам в БГ магазина на кЛюка.... Laughing Laughing

# 169
Здравейте момичета! Благодаря за успокоителните думи, Аничке!
Искам да ви кажа,че Цвета и малката са добре.Чуваме се с нея. Квартирата им е прекрасна, вече кани съседи на кафе и всичко е ок. Малко се затрудняват без кола,но ще си купят.
Аз съм добре,хубавите и окуражителни думи ми действат! Хубаво е и че имам някакъв интернет тук,спира трагва,ама го има.
А още по-хубаво е ,че някой тук ми подава ръка, което никога няма да забравя!!!
Катето е прекрасен човек!!! Hug Както и всички вие тук!!!

# 170
Аз забравих да ви кажа ,че и Bouboulino ми се обади. И тя помага... Hug
Въобще без вас съм загубена!  bouquet

# 171
Здравейте,момичета,нямаше ме дълго време ама и комп нямах,моя мъж вече е в Кипър,а пък аз сам вече доста напреднала с бременността,за да тръгна и така,пак сме разделени и ми е толкова гадно,като си и помисля,че ми предстои раждане,а той няма да го има и ми идва да крещя,толкова много исках да не се разделяме вече ама все с тия приказки за' по-хубаво',ама вече нвзнам кое е по-хубаво когато не сме заедно на такива моменти,ужасно ми е и се сдържам постоянно пред него и родителите ми ама като съм сама и немога да спра Tired Face.. smile3518
Все пак да кажа,добре дошла на Аника,pdd-доста добре се справяш с гръцкия,браво и наистина окончанията до голяма степен са свързани с род и падеж и с това дали е глагол и как се променя глагола в времената,но има неща,които трябва да се научат наизуст,като неправилните глаголи...няма лесна граматика,а старогръцкия е още по-ужасен,заради хилядите ударения,аз съм учила,но не можах да свикна да чета,след като съм се научила да чета перфектно на гръцки..
Искам да поздравя всички с закъснение за всички празници,които съм пропуснала,рожденни дни и въобще да сте живи и здрави....
Страхотно е,че така подкрепяте lusien4eto,аз съм сигурна,че тя ще се справи и как не с такава подкрепа...БРАВО newsm10

# 172
Здравейте на всички и от мен! Добре дошла Аnik@!
Lusin4eto, виждам че вече си се поуспокоила,но все пак и аз да ти кажа,че отначалото и на мен ми беше много криво и исках да си ходя,като си мислех че в БГ ще ми е по-добре. След 10 месеца престой обаче вече не мисля така и тъй като не  е сигурно дали ще сме тук и другата година,искрено се моля да останем Praynig Просто за съжаление живота в България става все по-труден Sad Тук също не е лесно(ние също като теб нямаме никакви роднини или приятели тук),но поне е по-добре от финансова гледна точка Peace И също подкрепям мисля че Мuzka беше,че  е по-добре да дойдеш на морето Hug
Без малко да забравя... Да почерпя и аз един път  party023  Wine Glass- моята принцеса днес има имен ден! да ми е жива и здрава Hug

# 173
Shankulova,да й е живо и здраво името на твойто момиченце,дано й носи само красиви неща.....

# 174
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
да ти е жива и здрава принцесата, шанкулова, и с много усмивки да ви дарява всички около нея

еее, гера, отдавна те няма наистина, но и ти бъди смела, безкрайно добре те разбирам, същите въпроси си задавах и аз цяла година, ще ти кажа това, което съпругът ми ми казваше тогава - сега е малко трудно, но мисли, когато отново ще сте заедно колко хубаво ще ви бъде и колко невероятни и хубави моменти ще ви предстоят тогава, не мисли за сега, мисли какво ще бъде, когато сте заедно

а и като родиш покрай бебенцето времето по-неусетно ще мине и ще сте отново заедно

# 175
shankulova , да ти е жива и здрава именничката! Аз не мога да пия заради антибиотиците, ама айде наздраве Wine Glass със сиропа за кашлица Joy Joy /все пак нали в тия сиропчета има известно алкохолно съдържание Mr. Green/

lusien4eto , това вече е друга приказка - звучиш далеч по-ведро. Само така!  Hands Thumbsup

gera_nasko , тъкмо се чудех къде изчезна?! Миличка разбирам как се чувстваш, но те моля намирай си занимания които да те разсейват и не се оставяй на мъката. В крайна сметка като страдаш ти, твоите емоции се предават на бебка... Знам че е трудно, но опитай да потърсиш хубавото в така създалата се ситуация, т.е. мисли по посока "всяко зло - за добро!" И да знаеш, че наистина е така и понякога Господ прече нещо да се случи, но за наше добро. Ето например аз бях много разстроена когато любимия ми каза че му спрели отпуската и връщал билети /а трябваше да дойде на 13-ти/. Ревеше ми се направо /то си и поревах де - бахти каръка дето съм, си рекох.../ Да, ама сега като се замисля - хубаво че тъй се случи, щото Лора на 18-ти се разболя и я държа цяла седмица и таман се пооправи - тръшнах се аз. Crazy Говоря за сериозно боледуване и на двете! Та нали се сещаш колко приятно прекарване щеше да има той тука /пък и аз/ ако беше пристигнал на 13-ти. В тоя ред на мисли, убедена съм, че оставането ти в БГ е за добро и когато моментът е подходящ, ще ти бъде дадена тая възможност да заминеш при любимия си! Моля те още веднъж, не плачи! Прегръщам те силно! Hug     

# 176

Що се отнася до Аничка хората не са се променили малко се поотървахме от писане на документи и безсмислено висене по полициии за да ти дадат виза ....Нооо всичко друго си е по старому... Peace
То в този ред на мисли,ние и преди не сме се занимавали с писането,те работодателите си уреждаха всичко- ние само в Емигрейшъна подписвахме нещо набързо и.....така Simple Smile А относно хората- единствено и само добро отношение съм видяла от тях,всеки се е стараел да помогне според силите си,да ти каже нещо хубаво,приветливи са-ще поздрави,ще се усмихне newsm10 За себе си си изградих следната философия,която много ми е помогнала: върши си съвестно работата,не опитвай да хитруваш и се скатаваш (винаги го забелязват), бъди искрен и отворен съм тях- няма,просто няма начин да не ти отговорят с добро! Мисля,че е общовалидно и до днес това,Katy6 ще каже права ли съм.Аз съм работила при доста особени хора,които нямаха добра слава,но....С ръка на сърцето мога да кажа,че от тях само добро съм видяла,просто защото съм си вършила работата,както те са искали и както аз спрямо тях съм била почтенна,съответно са ми отговорили със същото.
С една дума- кураж и търпение му е майката smile3503
Няма да привеждам примери,само ще цитирам Марко Семов,който казва,че "Малките неща правят Япония голяма",бих перефразирала "Дребните неща, правят малкия Кипър голям",но човек трябва да си даде време,за да го осъзнае.
Прегръщам ви всички,честито на празнуващите  bouquet,а всички болни да оздравяват бързо! Hug Hug Hug

# 177
  • Larnaca, Cyprus
Аууууу Гериздрасти бе жена къде се загуби.....Не си губи времето в плач ами влизай по често при нас... Hug
Знам че ще е доста тъжно и самотно особено във такъв момент ма какво да правим родили сме се жени трябва да се справяме със всичко... Peace
Шанкуловачестито на малката  ...и весело прекарване....чакаме снимков материал.... Blushако е възможно де Mr. Green Аз снимки много обичам да разглеждам ма не обичам да снимам... #2gunfire
Аникато това навсякъде важи като си си точен със хората за които работиш и те ще са точни и само добро ще видиш и ще чуеш от тях.. Peace  bouquet  bouquet
Блондихареса ми наздравицата ти Joy JoyНооо за наша радост няма да се присъединим  към теб а към нормалните празнуващи ..Няма да се сърдиш нали.. newsm78 newsm78

# 178
Здравейте, момичета!   bouquet Виждам, че групичката ни се увеличава  Hug
Аз чакам всеки момент да родя (според лекарите бебчо отдавна е пораснал достатъчно, още преди седмица си отговаряше по размери на 40 г.с.), много ми е интересно и леееко напрегнато - от очакването и мъничко страх. Ама съвсем мъничко, по-голямо е нетърпението ми да си гушна бебчо  Peace
С Цвета и Йоана се видяхме в събота, бързо се адаптират. Малката свиква вече, надяват се до месец вече да се чувства напълно спокойна в новият си дом. Таткото е безкрайно щастлив (знам колко дълго чакаше този момент и колко много се потруди за да ги доведе тук, искрено му се възхищавам!). Много се радвам за младото семейство, че са заедно и толкова щастливи!
Поздрави, майчета и много усмивки!   bouquet

# 179
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
еееее много хубаво, за Цвета, тя толкова беше положително настроена в БГ, само мога да се радвам за тяхното семейство и радостта им, дано да е все такава

а и от теб вече чакаме хубави новини, роска, да не забравиш да ни известиш

Общи условия

Активация на акаунт