Кипърските мами, татковци и ...не само (4)

• 22 036
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
roska, това е най-прекрасния трепет - който изпитваш в момента...Бебчо може да е порастнал достатъчно на размери, но щом още му се стои на топло в коремчето на мама, използвай тези последни дни да си доставиш лично на себе си удоволствие - напрви онези неща, които са ти любими, щото като се роди юнака или принцесата, той/тя ще обсеби цялото ти време и внимание. Ние тук с нетърпение очакваме щастливата новина и стискаме палци всичко да мине благополучно! Hug

Блондихареса ми наздравицата ти Joy JoyНооо за наша радост няма да се присъединим  към теб а към нормалните празнуващи ..Няма да се сърдиш нали.. newsm78 newsm78

Ей, съкън хич на никой не разрешавам да се присъединява към наздравицата ми! Naughty

Mimito, все забравям да ти кажа, че много ми харесваш на новата снимка! На предишната беше някак прекалено сериозна..., но на тази излъчваш една такава нежност и ведрина. А може би това има нещо общо с факта, че любимият си е при теб и това видимо те озарява.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 15:40 от blondy-mamma

# 181
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ехххх, блонди, много се радвам, че ти е допаднала визията ми - наистина снимката е броени дни след като любимия се прибра след едногодишен гурбет

# 182
Roska,направо се развълнувах и аз,стискам ти палци всичко да мине добре и да останеш с хубави спомени от този момент,решила ли си как ще раждаш,аз започнах да се информирам и за това,е мислих си,че моя мил ще е до мен,ама така или иначе ако всичко е наред,ще я родя естествено,вече си и понакупих нещата дето ще ми трябват,абе вълнение си е...Да кажеш веднага като се случи...
Момичета,може ли да изкара моя мъж,декларация,че разпознава детето като свое в Кипър и до Никозия ли трябва да ходи.Първо казаха,че само лична карта искат,сега искат или да присъства или декларация..
Мерси за подкрепата Hug,аз си поревах де,ама толкова пъти свиквах и сега ще свикна,само по-бързо да си пусне нета..

# 183
  • София
Gera, само да вметна лекичко , че детето се ПРИпознава, ако в акта за раждане е вписано друго или никакво име на бащата.
Когато бащата е на лице Mr. Green, но поради липса на брак не се вписва автоматично в акта за раждане името му, детето  се ПРИзнава. "Разпознаването" е само бри мъжа на Блонди - в полицията. Peace

А, иначе за подробностите нямам идея! newsm78
До колкото си спомням има начин, обаче бащата с нотариално заверена декларация/ако лично не присъства/
да признае детето за свое, като й даде името си  и той бъде записан в акта за раждане като нейн баща.
Така няма да се налагат допълнителни процедури.

Roska, newsm10! Толкова са мили тези вълнения и чувства.
Хайде, всичко да мине добре и чакаме .....както казва Кати, снимков материал! Mr. Green

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 13:35 от muzka

# 184
  • Larnaca, Cyprus
АААААйде Роооси........ newsm20
чакаме бебето
на мама хубавето baby
А на Цветето кажи да не се услушва ми да се включва че тук сме луди по добрите новини направо ужасно обичаме да се радваме заедно със Вас.... Heart Eyes Heart Eyes
Герисамо Роска може да ти помогне с подробности и обяснения за документите тя е най близко до твоето положение и е по запозната от нас Peace

# 185
Момичета, благодаря ви за хубавите думи!   bouquet
Mimito_bg, естествено, първо тук ще пиша веднага щом гушна бебчо!
muzka, и снимки ще има, то може ли да не се похваля  Joy
Katy6, и аз си мислех, че вече е време Цвета да се включи тук. Те нали сега са в нова квартира и още се устройват, но предполагам, че веднага щом има възможност ще пише  Hug
Гери, наистина не съм запозната как става припознаването от чужбина, но съм сигурна че мъжа ти ще трябва да отиде до посолството в Никозия. Може предварително да звънне за да му кажат какво е необходимо. Тук http://www.mfa.bg/nicosia/ можеш да намериш инфо и телефони за връзка  Peace Иначе за раждането - още от началото съм решила да е нормално. Сега да видим бебчо какво ще реши, защото лекарите ме предупредиха че ако не се роди скоро ще му порасне много главичката и може да се наложи секцио. Аз пък през цялата бременност се надявах да е нормално, все гледах да е застанало правилно с главата надолу, да му е всичко наред... така че много се надявам мъника да не се забави и да не се налага операция  Peace
blondy-mamma, благодаря за съвета  Hug усетих се аз и започнах с любимите ми неща, но и това време отмина. Сега вече много ми тежи, имам страшни отоци, много вода задържам, едва ходя... а милото ми бебче няма местенце вече и само лекичко помръдва и току се надупи  baby_neutral Не че не мога да издържа, имам чувството, че ако се наложи мога и още месец да го нося, но усещам си че времето настъпи.

# 186
девойки, прочетох във вестника за въвеждане на режим на водата в кипър.  така ли е? много неприятно...

# 187
roska_ps ,всичко ще мине перфектно-изпълни се само и единственно с положителни мисли.А колкото до бебока---свиквай.Това е човече с характер,все пак е зодия ОВЕН така ще е ,каквото и както си реши ще са нещатата. blondy,как  си бе човек?Взе ли да се оправяш?Недей да прекаляваш с тоя сироп за кашлица. Знам,че си интелигентна и носеща на майтап, затова ще си позволя  да ви разкажа нещо за моята свеки.Преди две години,тази мойта знойна хубавица се поразболя.Изписаха и много неща ииииииииии СИРОПЧЕ за кашлицата.Казали са дозата.Но не така-ами тя започва да си пие от шишенцето,когато се сети и ей така по глътка две,колкото и както дойде. Crazy ДА ама НЕ!Загуби си паметта.Пита ме коя съм?Отначало си мислех,че се шегува.После пита свекър ми кога ще се прибираме от Гърция.........а ние бяхме в тях на вечеря.......незнаеше,че има внук.........Уплаших се-стана тя каквато стана........ #CrazyВикахме бърза помощ,болници ,3 дни изследвания,скенери,системи....Чудо!Дойде на себе си.Нищо не помни ,5 дни от живота и са черно петно.Та сега не иска да види сиропчеее,но се подхранва с други чудеса. Sick   

# 188
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
 Sick леле, бърборанова  newsm78

# 189
Здравейте момичета. При мен нищо ново,но скоро се надявам да се променят нещата. Въоръжена съм с търпение! Чувам,че ще има режим на водата тук...
Другото,което ме мъчи ужасно е прахта...не мога да дишам,задушавам се,кашлям...
Roska_ps, дръж се,малко ти е останало...а после ще бъдеш толкова щастлива...още малко търпение Hug
Радвам се ,че си се видяла с Цвета. Ние много се сближихме с това патуване насам и тя адски много ми липсва Weary

# 190
barboranova , мерси че питаш - така ми даваш възможност да си похленча отново Mr. Green  Сериозно, днес съм каточели малко по-таман /вчера все още вдигах температура 38,5 и се одирах да кашлям/, ама не смея да се похваля още Sick  То пък остава и с този зверски антибиотик да не се оправя..., тогава гледай как ще става гъзеца на кака ви Блонди на решето doctor  hahaha  Тъй ще ме подредят, че любимия като ме види , ще избяга с писъци Joy Joy Та самият вирус бил много устойчив - трудно се преодолявал и ако не се долекуваш,правел усложнения и повтарял - тъй ми каза вчера аптекарката като ходих за парацетамол, щото свършиха антиперитиците вкъщи от много болни Crazy Уф, надявам се утре вече да живна по- като хората.

Впрочем за режима на водата в Кипър и аз разбрах - оня ден любимият точно това ми разправяше, че заради сушата имало сериозен проблем и внасяли с кораби-цистерни вода от Гърция.

# 191
Blondy-mamma,оправяй се по-бързо.
Сега чух ,че щяло да има по 4 часа сутрин вода. Тук в околните села вече я спират...

# 192
Уууууууужассссс-и казват ли докога ще продължи тази безводна одисея?Няма предполагам да е дълго иначе ще си съсипят потока от туристи.Ааааа кратко ще е. Стискам ви палци. fingerscrossed fingerscrossed

# 193
  • Larnaca, Cyprus
Това с водата е ужасно.. #Cussing out #Cussing outНе ги е срам... #2gunfire #2gunfire
Току що казаха режима за Лемосол ще я спират три пъти в седмицата от седем вечерта до седем сутринта на следващия ден...Очакваме с нетърпение да чуем и графика за другите градове.. newsm78 newsm78
Ми то хич не е нито за смях нито за плач ..В ресторанта преди седмица просто свърши водата ...че трябваше да викаме цистерна да ни напълни резервния танг на покрива да изкараме вечерта...че представяте ли си как щяхме да мием чиниите  ooooh! ooooh!и да пускат водата в тоалетната гостите  Sick Sick
 SickМа този проблем си е всяка година по това време...Тъй че нищо ново просто за пръв път слагат режим... Sad
Изрично предупредиха по Тв то да не се излиза тези дни без причина навън защото прахът е ужасен...Дано да завали малкоза да се изчисти въздуха....

# 194
barboranova, много ме озадачи с тоя сироп newsm78 То и аз наскоро така си пийвах от на малката сиропа за кашлица,и то без предписание Embarassed,ама да чукна на дърво,добре съм с паметта Simple Smile
roska_ps, да ти пожелая и аз леко раждане,че не съм много редовна тука и току виж докато се включа, то бебчето дошло Hug
А пък с това за водата направо ме шашнахте  Shocked Ние с мъжо ще кажеш че не живеем в Кипър Embarassed И за праха незнаех Embarassed И си ходим с малката на площадката ooooh! и ми направи впечатление че има по-малко деца......Защо по-точно не трябва да се излиза,бихте ли ме светнали  Embarassed
Кату6, моля ти се свиркай като кажат и за Ларнака Praynig че ние само БГ телевизия гледаме и само БГ  вестници четем Confused

Общи условия

Активация на акаунт