Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за публикуване на теми и мнения във форума?
Какви са пожеланията и реакциите във форума по повод 8 март?
Какви са мненията на участниците във форума относно доверието в една връзка и религиозните вярвания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за публикуване на теми и мнения във форума?
Изискванията за публикуване на теми и мнения във форума са те да бъдат написани на кирилица. Публикациите на латиница се считат за нежелателни. Модераторите имат право да правят забележки на потребителите, които публикуват на латиница, и при несъобразяване с тях, следващите теми и мнения на латиница могат да бъдат заключвани или изтривани.
-
Какви са пожеланията и реакциите във форума по повод 8 март?
-
Какви са мненията на участниците във форума относно доверието в една връзка и религиозните вярвания?
-
Какви са мненията на участниците във форума относно разследването на партньора в една връзка?
-
Какви са мненията на участниците във форума относно пристигането на нови потребители в темата?

! Толкова са мили тези вълнения и чувства.

Не че не мога да издържа, имам чувството, че ако се наложи мога и още месец да го нося, но усещам си че времето настъпи.
ДА ама НЕ!Загуби си паметта.Пита ме коя съм?Отначало си мислех,че се шегува.После пита свекър ми кога ще се прибираме от Гърция.........а ние бяхме в тях на вечеря.......незнаеше,че има внук.........Уплаших се-стана тя каквато стана........
Викахме бърза помощ,болници ,3 дни изследвания,скенери,системи....Чудо!Дойде на себе си.Нищо не помни ,5 дни от живота и са черно петно.Та сега не иска да види сиропчеее,но се подхранва с други чудеса.

Тъй ще ме подредят, че любимия като ме види , ще избяга с писъци

че ние само БГ телевизия гледаме и само БГ вестници четем