Кипърските мами, татковци и ...не само (4)

• 22 032
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Larnaca, Cyprus
Shankoulovaне че не трябва въобще да излизаш.... Sick
Просто да се избягват ненужни излизания ...защото за малките деца и за възрастните хора а и също за хората с алергии е направо убийствено....Т.е без да се усетиш може да почне да кашля да се задавя ит.н. което се дължи именно на праха .....Имам приятелка в Лимасол която завчера е водила сина си на лекар защото просто без причина започнал да повръща та лекаря й казал че е от праха и й дал сиропче....... Peace
Барборановамоля да провериш името на сиропа и да го пуснеш недай боже някоя от свекървите във форума да го изпие и после да не си спомня за нас....... hahaha
Представяш ли си отиваме на гости с мъжа ми и тя оглеждайки ни му подвиква.....Бре маме много хубаво гадже си си хванал hahaha hahaha hahaha

# 196
Ооооооохххххх,Катееее,аз ако го бях запомнила --------2 шишенца да и сипя в супичката тайно------ да ме забрави тотално щях да бъда много добре.Не я любя аз мойто съкровище.Ама съм добре възпитана и` пускам пердето`често.Виж амнезията я държи още частично-когато и изнася. Rolling Eyes Crazy Mr. Green

# 197
Леле, Кате, това за водата от тебе го разбрах! И като прочетох поста ти тук и отивам да проверя - от сутринта нямаме вода (аз към 12 разбрах че е спряла, но то по-рано е станало). Само че не разбирам, нали уж от 7 вечерта, до 7 сутринта няма да има(това прави 12 часа)? А те са я спряли от сутринта? Да не би за по 24 часа да я спират тази вода? Хвана ни съвсем неподготвени!  Sick

# 198
  • Larnaca, Cyprus
Леле, Кате, това за водата от тебе го разбрах! И като прочетох поста ти тук и отивам да проверя - от сутринта нямаме вода (аз към 12 разбрах че е спряла, но то по-рано е станало). Само че не разбирам, нали уж от 7 вечерта, до 7 сутринта няма да има(това прави 12 часа)? А те са я спряли от сутринта? Да не би за по 24 часа да я спират тази вода? Хвана ни съвсем неподготвени!  Sick
Ами знам ли ги тия вагабонти ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Едно говорят друго правят..... #Crazy #Crazy Пак ще следя новините довечера да видя дано нещо да дооотучнят че направо незнам както пускам на ден по две перални...Пък като сложим и ние четири човека по един душ да направим и отиде водата от танга....Ми после ще се плюем за да се изкъпем.... #Crazy #Crazy hahaha hahaha

# 199
Тъй, да не всявам и аз смут в редиците, ама снощи с любимия като говорихме, нещо май ми каза, че за по няколко часа сутрин щяло да има вода и после щели да я спират newsm78  Нямате ли си там някакви местни радиостанции за по-големите градове? - По тях евентуално би трябвало да съобщават с точност тия работи.

Ооооооохххххх,Катееее,аз ако го бях запомнила --------2 шишенца да и сипя в супичката тайно------ да ме забрави тотално щях да бъда много добре.

Ей на същата идея ми мина през ума още веднага като прочетох поста ти за сиропчето как паткосало свекито. Mr. Green  Та рекох си колко добре ще е мойто бивше свеки да си одрънка едно шишенце такъв сиропец, та да ни позабрави... Joy  Аз пък не че я недолюбвам, даже нищо против жената нямам... Ама тоя хубостник сина й /демек бившия ми/ предтавете си вече две години не им е казал на хората че сме се разделили. И те понеже живеят в едно село и рядко идват, та няма от къде и да разберат...Ама преди 2-3 седмици се присетила свекито, че има внучка /дъщеря ми де/ и поискала да я види...и аз заради това диване /бившия/ трябваше да се правя на луда, т.е. да си трайкам пред нея, щото тя и без друго е с лабилна психика... Не ща да ми тежи на съвестта, ако изпадне в депресия или нещо от сорта #Crazy  Абе шантава работа ви казвам....Аз после него го нагънах и му казах че е било първият и последен път, когато разигравам такъв театър и ще го питам аз него, ако заминем с Лора за по-дълго време в чужбина какви ще ги къдри -как така уж-жена му самосиндикално е грабнала детето и е отпрашила без него на майната си... smile3537  Абе на такъв уникат като бившия ми едва ли сте се натрисали и то Пази Боже, да не попадате! Че от него на моменти просто ми иде.... smile3515 smile3511 smile3514

# 200
За водата - сдобих се с ново инфо поне за Лимасол - ще я спират през ден, от 7 сутринта до 7 вечерта (за 12 часа). Сега ще чакам да видя в 7 часа дали ще дойде  Peace
Не сме останали без вода днес, добре че са тези бойлери по таваните  Hug Но искам да знам какъв ще е точно режима, затова следя  ooooh! И ние сме 4 (скоро 5) човека и всеки като влезе да се изкъпе... а пералнята не може да ни насмогне, с двамата работници, а сега и бебчо... но като е само за 12 часа и не оставаме без вода за тоалетна, чинии и душ, не е толкова страшен режима  Hug

# 201
  • Larnaca, Cyprus
Току що казаха по ТВ то че ще има вода по пет часа дневно....Кога и как обаче още явно я спират произволно но мисля че няма страшно защото като дойде когато дойде това бойлерче ...аз му викам танг ще се пълни автоматично тъй че просто трябва да се внимава с прането иначе за баня  и тоалетна би трябвало да стига до следващото идване... Peace
Блондикакви са тия театри дето си играла бооооже направо да се чуди човек как е възможно такова чудо.... #Crazy #CrazyТи стискай палци че на каква свекървиччччка тук ще попаднеш newsm78 newsm78дано да е по добре ... Laughing Laughing

# 202
Кати, то не че кой знае какъв спектакъл съм разигравала - не е като да съм се правила на влюбена в сина й или нещо подобно, ама достатъчно неприятно беше че премълчавам нещо, демек с мълчанието си поддържам заблудата у жената #Cussing out  Уффф, бе не ми се говори за това диване... Ако не се опасявах, че може да отмени пълномощното за пътуване на Лора отдавна да го бях сдъвкала и изплюла, ама гледам да спазвам някакъв дипломатичен тон, че знам ли го какво може да му хрумне Crazy

Я ти по-добре кажи нещо за кипърските свекърви - от първа ръка информация дет` се вика, че да се подготвям психически овреме Mr. Green

# 203
  • София
Ей, Блонди ти не спиш ли бе човек?  Heart Eyes
А, иначе аз до поклюкарствам  Mr. Green - на Кати свекървата е слънце.
Готви, пържи и гладен човек не остава.
Като и е кеф не дочува, друг път не довижда и на кафе ходи!
Такова чудо никъде няма!

А, как така да отмени пълномощното. Нещо не разбрах.
Може да го анулира ли?!! newsm78

# 204
Да, точно така - както всяко друго пълномощно и това може да бъде оттеглено от упълномощителя. Аз разбира се не съм му го казала /сама няма да му давам инфо как може да ме прецака я Mr. Green/, ама съм сигурна, че ако го охапе нещо коня и вземе поразпита, все ще се намери някой доброжелател да го осветли по въпроса. Аз затова и не смея нищо да му кажа за връзката ми с любимя и евентуалните ни намерения за бъдещето... Ше го информирам чак пред свършен факт живот и здраве - то и без друго не му дължа обяснения за личния си живот отдавна вече.

# 205
  • София
Това не го знаех! Благодаря за инфото и ...лека нощ! Hug

# 206
Ами аз пък ще ви разкажа за едни капки за нос дето се пристрастяваш към тях,един приятел така ги ползва половин година и след като нищо не му помогна отиде пак на лекар,а тя го направи на пух и парцали,че си ги е купувал и слагал толкова време без да отиде на лекар и му каза,че се е пристратил кам капките... Joy Joy Joy

# 207
  • Larnaca, Cyprus
Муцка   Joy Joy Joyмного точно описание ....благодаря...Има и много за добавяне то цяла тема ще ни е малка да похфалим моята свеки....Да е жива и здрава че ако не беше такава душичка отдавна да съм си литнала за БГ......Ма аз съм си я възпитала бе хора и слуша какво ша прави нали съкровището е женено за мен ..... smile3533
Блондиза свекитата каквото и да кажа ще е все недостатъчно има два края или е добра или е лоша средно положение няма.. Crossing ArmsОбщото лошо на всички е че много им треперят на синчетата гледат ги като писани яйца няма значение че вече са женени и имат деца и дом ит.н. Например най лошия им навик е да готвят на младите ... Mr. GreenЕй на мойта и трябваше една година за да спре да ми праща пластмасови купички със ядене ....Напрово ме побъркваше като цъфнеше свекъра с найлоновото чанте с купичките newsm61 newsm61
Гериама как така се пристрастил...искал да си слага постоянно от тях ли .. newsm12

# 208
Аааааа, Кати, ти направо ми взе страха с тия приказки, бе жена! Ся кво - трябва да ходя на църква да паля свещи, майчицата на моя вюзлюблен да се окаже от добричките, инак.... #Crazy  Е, все се надявам, че щом той е толкова "по-по-най", не може жената която го е отгледала да е лоша Rolling Eyes Пък с това за пластмасовите купички с гозбици....направо ме утепа - щях да пукна от пристъп на кашлица - така се смях  hahaha rotfImbo rotfImao  Пък и честно да ти кажа, аз щото от години опъвам сама и съм станала нещо като прототип на вълка с дебелия врат от едноименната пословица, та хич няма да се разсърдя някой да ме поглези - на тъй да ми посготвя яденце, та диван-чепраз да ми го носи.... Joy Joy Ама срамота ще е, че съм дърта магарица, още и с 10-годишно магаренце подире си, та да чакам някой да ми подгъзува Mr. Green  А че си дундуркат доста поотрасналите синчета, имах го аз това съмнение, щото моя ненагледен макар че си има самостоятелен апартамент от около година, пак все се навърта при маминка, че там има кой да му посготви на маминото чедо златно Laughing Но пък и какво да прави сам в апартамента си - там няма с кой две думи на кръст да си каже. А и по-добре на този етап /докато още не сме заедно/ покрай фустата на маминка, отколкото подир други фусти #Cussing out Пу, пу, пу, да не чува дявола! fingerscrossed 

И за лекарствата да кажа - ако си направите труда да прочетете какви са възможните странични ефекти и на най-безобидните елачи, направо ще ви се прииска през живота си лекарство да не помирисвате. Аз затова нищо не пия /още по-малко пък да дам на Лора/ без да съм прочела внимателно листовката и винаги стриктно се придържам към оказаните дозировки. Peace

# 209
  • Larnaca, Cyprus
Блонди то хубаво да ти пращат ядене ама нещо дето и ти можеш да ядеш ....нали... newsm78Те си имат разни манджи дето и мъртва няма да ги опитам ...Напимер имат едно ядене уж национално ...Свинско месо със вино обаче е наблъскано вътре с една подправка ужасна като го ядох първия път два дена ме боля корем .... SickОттогава свекито не го готви...   bouquet
Имат и едно друго ужасно нещо На пръв поглед прилича на нашите мекици обаче се топи във захарен сироп...звучи добре и изглежда добре ...ноооооо захарния сироп е подправен със кааарааамфил можеш да си представиш какъв вкус има #Crazy
Иначе другите им яденета се свиква дори с времето могат да ти станат и по любими и от БГ манджите.......
Имат една дето страшно обожавам нарича се Мусака но не като нашата вътре е с патладжан тиквичка картоф кайма и отгоре посипано с бешамел и запачено на фурна ....Ауууу направо чудесно...  chef  chef
Момичетаако не е Блонди след малко ще почна да водя монолог в темата бе какво ви става къде се скатахте....Виж за Роска зор не давам щото както си пишем може и да отиде да ражда ноооо другите направо се сърдя вече ааа #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт