® Португалия - пролетна тема № 6

• 14 953
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Belgium - BG
Здравейте момичета, не сьм се изгубила тотално но и ние го бяхме закьсали и от 2 седмици не знам кьде се намирам вече. Пьрво аз се разболях с гнойна ангина, а минала седмица прибрах София от яслата сьс скарлатина Twisted Evil Вече е по-добре, сега е в кьщи с гледачката, а аз сьм на работа от днес. Времето е ужасно - студено и вали, абе сльнце не сме виждали от много отдавна. Ей такива депресии.
Идваме в Португалия на 9-ти Май, ще останем до 19-ти. Ако искате да организираме нещо?

# 121
Зоуи абе да не би да е алергия това...запу6ен нос и ка6лица newsm78...изледвали ли са го?
Светле според педиатърката ни няма смисъл да се прави алерги4ен тест преди 3г,защото 4есто излизали грешни Rolling Eyes,въпреки това ушният лекар ни пусна едни изследвания преди операцията,за да изклЮ4и съмненията за алергия и излезе отрицателен,но беше само за една група алергени от сорта на ку4ешки и котешки косми,акари и другите не ги помня ве4е.
Новаа аз още преди казах,4е съм готова за срещи4ка,но другите моми4ета се дърпаха Rolling EyesОткъде беше мъжът ти?Някъде до Порто ли?В краен слу4ай можем да се срещнем само ние,мъжете да се забавляват заедно,децата да играят и ние двете да се наприказваме и така Hug

# 122
  • Belgium - BG
Zoui - аз нямам нищо против и така да се разберем, ако няма друг желаещ за срещичка Grinning Ние сме в Guimaraes (не знам дали до написах правилно) Sunglasses но нямаме нищо против да се поразходим до Порто или до някьде по-надолу. То ти трябва да дадеш идея като по-запозната с околността Laughing

Грейна сльнце днес и малко живнахме, но пьк е 3 градуса само...Момичета да ви питам - как сте с истериите и трьшканията на малките, защото ние полудяхме сьс София. За всяко нещо рев, думата "не" е единствената която чуваме и доста често направо истерясва - бие масата, по пода се хвьрля, даже и нас се опитва да удря ooooh!

# 123
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
За среща  newsm78 ми на мен и Порто ми е дале4ко.А като гледам Гимараиш е близо до Фамаликао/до Светлето/ и не е много дале4 от Коимбра/някакви си 100км/.Ние с Форти сме до Лисабон,а Вики е в Алгарве  Sad А  и моите смени са отвратни....ако аз по4ивам Борис е на работа,и обратно.А и ве4е нямам по4ивен уикенд до края на май........май ще трябва да ме отпишете  Tired
Новаа,за София...моя племенник беше така на нейната възраст  ooooh! В на4алото,като дойде му задоволяваха вси4ки капризи/разбираемо/,но когато финансовото положение стана пре4ка той запо4на да реагира то4но така,дори в магазините се тръшкаше,лягаше по земята и запо4ваше да пищи  #Crazy докато не му вземат това,което иска.Беше им трудно,но спряха да му обръщат внимание.Запо4наха да прилагат метода...направи това,ние ще ти вземем онова;дръж се нормално в магазина,ние ще те заведем на Макдоналдс....  Wink Оправи се за няколко месеца  Peace Желая ти успех  Hug
Аз днес съм в по4ивка  Whistling ама имам толкова работа за вършене  ooooh!

# 124
Новаа добре дошла в клуба на тръшкащите се,аз и друг път съм казвала,4е Дани навлезе в тази фаза,откакто е станал на годинка,после покрай болестите имаше затишие и сега пак е на тази вълна,ако не е на кеф ми се е слу4вало и по 5-6 пъти  да изпадне в истерия в рамките само на един 4ас Rolling Eyes,а най мразя като ми се тръшне в магазина примерно и вси4ки хора като вперят погллед в нас,ще кажеш 4е тяхните деца никога не са се тръшкали,ама 4естно казано аз тука в Португалия само веднъж съм виждала тръшкащо се дете,освен моето ooooh!И Дани удря,скубе,хапе,въобще програмата е пълна Crossing ArmsОба4е съвет не мога да дам какво ли не съм пробвала,оба4е нищо не действа,все пак ако го хвана преди да е запо4нала голямата истерия и обясня спокойно се слу4ва и да я предотвратя,ама той е много нетърпелив и като му обяснявам нещо и ми обръща гръб и хуква нанякъде ooooh!Ето тук са ме снимали със скрита камера Mr. Green
http://zazz.bg/play:f1dfcbc4
За срещи4ката вие сте доста дале4 от нас,аз съм близо до Авеиро,ето карта
http://images.google.pt/imgres?imgurl=http://www.informagiovani- … ct=image&cd=2
Ако ви се пътуваме може да си спретнем срещи4ка в Авеиро,ако ли не може да се опитам да навия мъжът ми ние да дойдем до Порто,пък може и Светлето да се вклЮ4и Hug

# 125
По принцип не съм против сре6та...но знаете как е на6та работа Embarassed сега уикендите ни са свободни 4е даже и през седмицата...абе има малко работа...но от май по4ва лудница...така 4е не мога да планирам ни6то конкретно...
Нямам против ако сме свободни да идем до Порто...или дори до Гимараес..а може и до Брага да покажем 4удото ... Peace

# 126
 Здравейте!
Да се вклиуча по въпроса с тръшкането. Crossing Arms..иамали сме няколко такива случая,обикновено у дома и просто не й обръщам внимание, newsm45 тя плаче,аме се напъва ,дере се направо,на другия ден цялото и лице е в петехии(точковидни кръвоизливчета от напъването),хубавото е,че е удома и никой не ме гледа с упрек.Но само няколко пъти на 4 или 5,обикновено успявам да й обесня и се съгласява,важното е да не й отказвам директно,само тогава се тръшва,ако кажа ок,но я забаламосам с нещо друго и забравя.В магазин и на улицата Слава Богу никога не го е правила,искал е кукли и бонбони,но й обещавам,че след малко ще се върнем,защото сме похарчили всички пари и нямаме,или че куклата ще й я купя за 1ия идващ празник(но си държа на думата,купувам я наистина)и тя дори обеснява на продавачката защо сега няма да купим еди кое си ,и че ще се върнем,когато съм казала и след 5 минутки е забравила и говорим за друго.
Аз имам друг проблем,взе да се напикава през деня,докато е будна,мислех,че е някакъв протест,но го прави и когато не сме спорили и сме в пълна идилия....Много е неприятно,лелките смятат ,че подражава на малките от групата,защото им дойдоха няколко деца на по 1 годинка и нещо,дори искала да стои с памперс и след ставане от сън, тук също не дава сутрин да го сваляме... #Crazyказаха,че можело и да почнеда говори на бебешки,за сега не е.
Светле,за пъпната връв не знам,обикновено се увива ,докато плодът е малък и има място да се върти в корема на 180*,странното е,че нормално е рядко срещано усложнение,а напоследък е повсеместно и е неприятно,защото при контракция буквално души бебето и тоновете падат под нормата и често е индикация за спешно цезарово сечение.
Хайде до скоро отивам да чета-КНИГА newsm74

# 127
Нямам време да пиша. За среща имам желание но сте много далече  Sad Зои ти каква диета пазиш? За тръшкането не мога да кажа нищо, дано бързо отминават тези периоди при вас. Крис е добре да чукам на дърво, ходи на ясла.
 Hug

# 128
Вики тази диета пазя
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=283436.0
нали не мога без слади4ко Embarassed,ама съм на периоди,тъкмо поотслабна малко и се отпускам с яденето и пак ги ка4вам,после пак диета и така,знам 4е хи4 не е полезно,ама какво да правя Embarassed

# 129
Зои много интересно звучи тази диета, за първи път я чувам, а ти колко време си я пазила
Одеве ви писах с Крис  ooooh! сега пък мъжа ми ме чака да гледаме филм така че пак набързо  Wink

# 130
  • Belgium - BG
Да и аз така викам, дано скоро премине този период че луднахме, но като гледам че не сме сами не се притеснявам много вече Sunglasses Тук белгийчетата са замесени от друго тесто - едни кротки, тихи, глас не се чува а и по 3-4 деца в семейство явно повече ред и дисциплина.
Zoiu - диетите имат винаги този йо-йо ефект на качване и сваляне на килца Sad При мен винаги най-добьр резултат е имало от разделно хранене, спорт и масаж. Иначе и аз без шоколад не живея Wink

# 131
Новаа и белгии4етта ли са кротки newsm78португал4етата и те newsm78Голяяяма рядкост е да срещна дива4е като моето,ведъж даже видяхме едно в един комерсиален център и като се приближихме ги 4уваме,4е те говорят на руски,балканската им кръв явно ври,или пък е от смесицата,която се полу4ава,4е си спомням,4е детето на Юлка(линда777) също не се спираше,щом на Меди на Вики децата са кротки може и да е от смесицата newsm78
Вики аз трудно издържам на диети,тази я по4нах и изкарах 5 дена,в които отслабнах с 1,5кг,после ми дойде и се отдадох на плЮскане една седмица Embarassed и ка4их3кг Crazy,сега пак я по4нах,днес ми е 4ти ден и съм минус 1,5,т.е съм си на старото тегло в момента отпреди да я по4на,много ми се иска да издържа пове4еко тоя път и да не се нахвърлям така зверски на храната Embarassed

# 132
Здравейте моми4ета...в това гадно време направо не ми се прави ни6то Mr. Green вали без да прекасва...как е при вас?И е студено...добре 4е не смених гардероба след малкото топлите дни..
А за диетата наитина си трябва постоянство..ама и аз като съм си гулоза Embarassed не устоявам на сладкото...
То4но сно6ти си говорех с теди 4е трябва да си взема колело да горя калории Joy

# 133
  • Стара Загора
Здравейте от мен.
Вчера и днес времето тук беше прекрасно.От утре го дават пак да вали newsm45
Работата върви много добре.

На Великден ще сме на село.

Към края на май говорих със зълва ми да ме кръсти и тя се съгласи.Като имам време ще ходя да проверя какво се плаща, какво трябва да се носи...такива неща.

Целувки за всички и прегръдки! Hug

# 134
Дани  ми този дъжд който ни удави нас...май идва при вас newsm78 а при нас се затопля...дано 4е да може за Великден да седнем на двора...4е мойта приятелка която роди скоро смятат да дойдат..(но ако е слън4ево де)
Ве4е полу4их боята за яйца..(сестри4ка ми изпрати Hug)...Остават козунаците  chef и агне6кото естествено.
Вие  6те празнувате ли Thinking

Общи условия

Активация на акаунт