® Португалия - пролетна тема № 6

• 14 952
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
но ще ги пусна като се приберем утре,4е тази ве4ер ще спим в болницата
Дании утре се прибира Peace

# 106
Зоуи как сте? Hug
Аз да ви попитам дали знаете....как става сега след като сме в Европейския съуз смяна на 6офъорска книжка?На Жоро му изти4а май месец ooooh!
Меди излязоха ли резултатите?

# 107
 НЕ НЕ Са,гадове,съсипаха ни от чакане,сега докато разпределят парите и кой платили и кой не...
Казха ми утре да се обадя вече със сигурност щели да имат оценките...
Зои,как  е Дани?
Целувки на всички!!!

# 108
  • Стара Загора
Зои, какво става?Пиши ни! Praynig

# 109
Здравейте!
Излязоха резултатите имам 5,05 участвам в класирането,което ще излезе след 10дни....имам вече големи шансове да видим дали ще са достатъчни още 10 дни мъчително очакване на надежди и съмнения....
Хубав ден на вас!!!

# 110
  • В голямото море...Живот
Меди   bouquet Пожелавам ти успех  Peace
Зои,къде се загуби?Какво става с мал4о?Пиши........
При мен нищо,ама съвсем нищо......

# 111
Досега нямахме интернет и затова не съм писала.Операцията мина успешно,Дани се възстановява,ама е супер вкиснат,само мрънкя.Гадното е,4е е с адски запушен нос и неможе да диша и нощите са ни кошмарни.
Меди стискам палци да ти се наредят нещата Praynig

# 112
Зои, радвам се че всичко мина, бързо да се възстанови Дани за да си починете  Hug И трите сливици ли му извадиха, а слойиха ли му в ушите нещо, ще ходите ли на преглед пак
Меди, много добър резултат дано късмета те съпровожда и за класирането
Тук времето е ужасно, Крис пие едни лекарства за подсилване, по 10 дни 3 месеца, ходи на ясла, нучил е името на едната от госпожите - Паула и всеки ден ни радва с номерата си
Аз почнах работа, но шефа е взел някакъв дето не се знае точно какво работи, зарежда и уж помага на всички, само се мотае, прави се на шеф и само си измисля разни новости да отчита дейност, но поне не е много лош та много не му се връзвам, но пак си е дразнещо, а на фона и на пълния хаос ми е доста кофти обстановката та дано си намеря нещо друго. Шефа ни държи и легла на плажа но сега има супер прилив и вятър и дъжд и само се тюхка като че ли нещо може да направи и изобщо не се занимава с ресторанта, супер безотговорен, неорганизиран и смотан и този хаос и безредие супер ме дразнят. От една седмица работя, нито сме обсъждали работно време, нито заплата, нито почивки. Аз реших да си взема Събота както беше последно преди да затвори, а новия като се е заял че неможе тогава че щяло да има много работа, пет дни всеки ден ме пита говори ли с шефа та говори ли, а на шефа хич не му е до разговори с мен а и все едно на някой му пукаше миналото лято като работех сама на лудницата, а и не ми плащат достатъчно за да се лиша от почивен ден в ден в който и Крис си е вкъщи и мъжа ми и можем да се видим като хората, затова няма отстъпване докато не е въпрос на това дали да работя там или не  Mr. Green А и в кухнята е наел 3 човека аз работя сама сервитиорка.
Та такива ми ти истории, но да сме здрави пък другото ще му мислим  Wink

# 113
Вики само третата сливица му извадиха и му сложиха някакви "макари4ки" в ушите,които стоят максимум година и половина и после се изхвърлят сами от организма.Другите две сливици останаха и дори се подразних,когато доктора ми каза,4е по време на операцията се е 4удил дали да не ги махне и тях,но се е отказал,понеже аз съм против да се махат и ми е тъпо да ги махне без мое разрешение,ама както и да е.Ина4е операцията каза,4е е минала перфектно,дори можеха да ни изпишат на същият ден,но решиха да ни задържат за всеки слу4ай,а и аз бях против,понеже в продължение на 4асове Дани беше вкоп4ен в мен и ревящ и беше абсурд да пропътуваме с него 120км.Гадното е,4е продължава да е със запушен нос и кашлица и по4ти не спим нощем smile3507След две седмици пак сме на преглед и после на всеки два месеца на контролен.Междудругото  и Дани е нау4ил името на една от госпожите Фатима и сега по цял ден това повтаря,ама другата е с много сложно име Марилия Crazy

# 114
Зои хубаво че са оставили двете сливици и дано не се възпаляват повече, защото на мен като ми махнаха и трите и после за нула време от гърлобол ставаше за антибиотик, всичко слизаше към гърдите. Бързо да минават всички неразположения

# 115
  • В голямото море...Живот
Добро утро моми4ета  Hug
Аз усилено правя проу4вания за Испания  ooooh! И все пове4е ми се засилва желанието да се връщам в БГ  newsm78
Знаете ли от къде се вади "трудовата книжка"/вида лаборал...дали е от Сегуранса Социал  newsm78
Лек уикенд  Hug Heart Eyes

# 116
Здравейте от мен...влизам си и 4ета ..но не бях писала..
Меди дано да бъде6 от неплатилите избрани Hug Praynig
Зоуи дано нослето по бързо да се отпу6и...и Дани да се оправи..
Вики не се ядосвай...дано да намери6 друга работа..нали има6е не6то навпредвид? Thinking
Доре при вси4ки слу4аи 6те е в сигурансата сосиал според мен...макар 4е не съм запозната..
 успе6на седмица на вси4ки Hug

# 117
Здравейте!
Отново замря темата...
Благодаря на всички за пожеланията,дано стане,толкова съм близо до успеха,дано само не се разминем... Praynig
Зои,как е Дани,пооправя ли се?
Ние сме добре,работим,ходим на ясла и чакаме майка с нетърпение идва си на 15.05 мъничко остана само месец...толкова планове имам,ако успея и половината да реализирам ще е супер.
Как е времето при вас,тук днес заваля и цял ден вали, и така ми се доспива от дъжда.....
В работата е затишие пред буря,винаги е така ражданията са на серии имаме ден два без нито едно или по едно и после 3-4 дни по 6,и изведниъж не стигат легла по стаите,не стигат родилни легла и работна ръка ужас,така беше на 11 в петък 6 раждания 4 нормални и 2 секции.Много гадно,но почти няма бебе с неусукана пъпна връв около вратето...
Хайде дано съм ви зинтригувала и да се поразпишете малко.
Приятна вечер и лека седмица.

# 118
При Дани май ще се окаже,4е проблемът не е бил в третата сливица ooooh! ,защото нослето продължава да е запушено,но няма сополи и сухата кашлица продължава,поне нощем ве4е спи малко по добре,а и със слуха май има подобрение,и двамата с мъжът ми забелязахме,но незнам дали не си въобразяваме  newsm78другата седмица пак сме на консултация да видим какво ще каже доктора.Днес пуснах малкия на ясли,4е съвсем се побърка вкъщи милото,4е и аз покрай него Crazy
Дани и Нова се изгубиха тотално Wink
Меди как е Ини?
Вики а Крис как е?Здрави4ък ли е?

# 119
Зоуи абе да не би да е алергия това...запу6ен нос и ка6лица newsm78...изледвали ли са го?
Дано да се оправя по бързо Hug
Меди а каква е при4ината за усуканата пъпна връв на бебетата...ако има изоб6то такава newsm78стана ми интересно..
А за времето по4на да се пооправя тук ве4е 2 дни е слън4ево и се и затопля..
Вие сте...............

Общи условия

Активация на акаунт