® Португалия - пролетна тема № 6

• 14 951
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Светле още успяваме да го излъжем да хапне каквото искаме и че вредните храни ги няма, когато са в някой шкаф  Laughing
Но аз се радвам и че синът ми си хапва без да се налага много убеждение, пу-пу  Simple Smile
Зои ще чакаме добри новини  Hug
Аз закарах момчето на ясла и сега че пооправя къщата и ще гледам някое филмче. Приятен ден на всички.

# 91
 Hug Оздравяха ли бебетата...то и времето се позатопли Thinking

# 92
  • Стара Загора
Тук пък валят дъждове Cry .Много лошо време.
Работата върви много добре.Само хубави неща мога да ви разправям.Купих си много сладко сукманче, 2 бели ризки и едно сако за работа.със следващата заплата се надявам да си купя пак нещо хубаво (малко ми е трудно да намеря дрехи, които да са ми по размер Tired ).
Как са бебчовците?

# 93
Ох моми4ета сега се връщаме от доктора,другия понеделник ни е операцията  на третата сливица и на ушенцата,пак му прави тест на слуха и каза,4е е зле и с двете ушенца  Cry ,не 4ува добре и ще му сложат някакви джаджи,които след време си падат сами4ки и оттук нататък трябва много да внимаваме да не му влезе вода в ушенцата и да се къпе с тампони,хубавото е,4е другите две сливици са се прибрали и там няма да се налага операция.Оба4е това,което ме притеснява е,4е операцията е в 14 4аса Shocked и Дани не трябва да е ял нищо,за да го хване упойката,даже мляко не разрешават,като го знам как огладнява нямам идея как ще го опазим да не яде Rolling Eyes,и другото гадно е,4е ще спим в болницата,ще го изпишат 4ак на другата сутрин Rolling Eyes.Така 4е другия понеделник да ни стискате палци Praynig 

# 94
ООо Зой4е разбира се 4е 6те стискаме палци....Не се притеснявай 6те мине вси4ко нормално Hug А за неяденето наистина малко кофти...освен да му обърне6 режима малко и да спи сутринта докато идете...посъветвай се с някой как да го направи6..
Дани добри придобивки..карай все така....А какво става с бебеправенето Embarassed Thinking не е ли на дневен план?
Доре как си?
Вики сподели в каква насока са бъде6тите планове Thinking
Меди а аз ли не съм разбрала ако си казала но...за какво бе6е конкурса?
Охх аз се побърквам ...тази седмица няма работа и полудявам..4истих..седя пред компа...пе4а се(добре 4е времето се оправи) но...липсва ми работата ..заангажираноста...макар 4е после 6те се моля за по4ивка newsm78 абе няма угодия....
 Hug ви

# 95
  • Стара Загора
Бебеправенето изостана на...заден план.За сега мисля само за работата.Искам да се развия в тази насока, а бебчо-живот и здраве след няколко годинки  newsm78 (2-3).

Hug

# 96
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Heart Eyes
Зои,не се притеснявай за самата операция.И на моя Иван му правиха същото,беше на 2г.Притеснението ти ще е само как да го опазиш гладен до 14:00  newsm78 и след упойката малко ще му е криво и ще мрънка,ама то си е нормално.
Дани  Peace  Party гледай само да не го отложите извънредно много  Wink
За мен нищо няма да ви пиша..обикновените неща  Tired 4акам отпуската  Party може и до Испания да преско4им тогава......

# 97
Зои,не може да не ти е притеснено,но стискам палци да мине леко,чудесно е,че щезапазят другите сливици,а това с ушичките е сериозно и е хубаво.че ще вземат мерки Praynig
Дани,тъкмо мислех да ти дръпна лекция,че няма какво да чакате,но видях,че си на 23,така,че 2-3 годинки можеш да си позволиш,това е важна стъпка и трябва да си и психически узряла, за да я направиш.
Доре ,ще разказваш после за Испания и на мен ми е мечтана дестинация...
Светле,писах да,конкурсът е за започване на специялност по Акушерство и Гинекология,но тъй като има повече желаещи,отколкото са местата се обявавява конкурс и ,който изкара най-много(или си плати) го печели.Утре е крайният срок да излезнат резултатите Praynig Praynig Praynig
При мен нищо ново,постоянно съм на работа и утре съм цял ден,но след 10.04 ще взема въздух #Crazy
До скоро.  bouquet

# 98
Зои стискам палци, много неприятно, дано бързо минава, светлето ти е дала добър съвет да изместиш режима поне малко иначе ще ти се сторят цяла вечност часовете сутринта  Hug Praynig
меди, чакаме те да се похвалиш
дани, успех в работата и честити придобивки, а пък наистина имате време, дано като решите да стане от раз  Wink
светле и аз съм така с работата няма угодия  Mr. Green
Плановете или по-скоро надеждите са в професионален план, затова ви бях казала да стискате палци, може би следващата седмица ще имам някакви резултати, та затова сега ми е малко напрегнато.

# 99
  • Стара Загора
Момичета, незнам как е при вас, но тук вали дъжд и е много приспивно време. ooooh!

Бяхме си на село.Нищо ново покрай нас.
Вие как сте?
 Hug

# 100
Зои утре ли е операцията или другия понеделник, стискам палци  Praynig

# 101
 Thinking Май е утре...дано вси4ко да е наред Hug

Ина4е голям мързел 2 дни Rolling Eyes филми..форуми...тв...даже днес не съм сваляла пижамата Embarassed...е излизах в двора де но.... Joy
Лека седмица на вси4ки ви Hug

# 102
  • В голямото море...Живот
Операцията май е за днес,писала е "другия понеделник"  newsm78 Няма на4ин да не е наред,все пак е рутинна процедура.Притеснението и ще е голямо оба4е,Зои с теб сме и вси4ко да е наред  Hug Hug
И при мен нищо интересно тоя уикенд,а ми беше последен по4ивен до 1.06  ooooh! Борис в4ера спа до 17:10  #Crazy излязохме за 1 4ас да си купи маратонки и да напазаруваме и това.....
В събота подарих ку4о на едно семейство с голяма кинта,ще става паза4  Peace Стана ми много тъжно като го давах  Tired и се зарекох никога пове4е домашни лЮбимци  Naughty

# 103
След половин 4ас тръгваме моми4ета,сърцето ми ще изско4и от притеснение Sad,нямахме интернет и затова не съм писала.В4ера ходихме до плажа,имам и снимки,но ще ги пусна като се приберем утре,4е тази ве4ер ще спим в болницата Rolling EyesДани много го беше страх от водата в на4алото,ама после неискаше да излиза,всъщност само краката му потопихме де,4е водата е доста студена.
Меди излязоха ли резултатите?
Светле имам да те питам нещо,ама щ ти пиша на ли4ни като се върнем,4е сега нямам време.
Айде моми4ета,ще направя вси4ко възможно да се вклЮ4а утре,ако имаме интернет Hug

# 104
  • Стара Загора
Зои, какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт