За изхождането (ЕБХ) - част 5

• 19 683
  • 321
  •   1
Отговори
# 165
 Hug мерси за отговорите тия дни ще се разтърся да видя дали ще намеря, а относно сигналите ние го караме на интуиция единствено за акането ми дава сигнал и то май след като е свършила работата  smile3516 надявам се като махна памперсите и мина на пелени или направо само на гащички да вземе да почне да се усеща и да ми дава сигнали иначе съм сигурна че ще има изненади  smile3555 ама и аз горе долу вече и знам режима  Mr. Green

# 166
Софи, моя дребосък започна да дава сигнали чак на година и няколко месеца, но и преди това се справяхме добре с ЕБХ-просто аз му предлагах да пишка/ака когато сметнех че е време и той вършеше работата. Разбира се понякога се отплесвах и той се напишкваше, ама аз мисля, че това е нормално. Дори и сега се случва като се заиграе да забрави да си каже или пък сутрин като се събуди на мен много да ми се спи и докато се разсъня той вече да е свършил работата. За мен е важно детето да знае че може да се пишка/ака и извън памперса и че това е хубаво и постепенно да свикне да си казва, както и майката да знае какъв е ритъма на детето. Пък всичко с времето си Grinning Недей да мислиш че всички ние, които пишем тук сме перфектни и децата ни са като роботи, които никога не се напишкват-миналото лято ми се е случвало да се прибера от разходка с 3-4 чифта напикани панталонки (особено ако с някоя приятелка сме си говорили нещо интересно), просто ги мятам в пералнята и забравям Grinning

# 167
yanast много ме успокои  Hug ти направо ме описа  това че сутрин ме мързи да стана или че забравям, мерси много за подкрепата   bouquet
dimitriana много ще ми е интересно какви са тези памперси от преди 25 години ми, че те почти набори бе  Laughing

# 168
здравейте!
Отдавна не съм писала, но поне се опитвам да ви чета!
Ние през деня се оправяме добре - за сега рекордът ми е 36ч. сухи гащи и накрая тати го изпусна и се напика с кеф!
През нощта ми е по-трудно като на другите майки, същите дилеми- пикае ли му се, яде ли му се , да не му е студено?????
Но от няколко дни ядем само по веднъж през нощта и съответно пикаем по 1-2 пъти, което си е супер! Дано да продължи така!
за бельото- купувам гащички и потници на Ларж и съм много доволна! Има ги в магазините за бельо, освен в детските!

# 169
  • София
Здравейте. аз се поразрових малко в нета и намерих няколко сайта с дрехи за кърмещи мами. Ако се организира ушиване на такива, може и да бъдат полезни Wink

http://www.mamamilk.ru/index.php?categoryID=109

http://www.ymammy.ru/index.php?categoryID=21&show_all=yes&am … 14605d714b620dce4

А това е за татковците Simple Smile

http://mama-best.ru/cormlenie.php

Има, разбира се, и много други сайтове. Тези са едни от първите, които ми даде гугъла Simple Smile

# 170
Аз съм малко разочарована от детските магазини във Варна  smile3506 ходих в два от най големите магазини тук и ми изкараха гащи чак за 3 годишни деца едвам намериха едни  за 3-6 месеца  и още един и така имам общо 2 чифта гащи които според мен са ми крайно недостатъчни и продължавам търсенето  smile3530

# 171
Много от дрехите за кърмене ми харесват, но така или иначе трябва да се намери технолог по облеклото, за да се получи нещо приемливо, защото и най-добрата идея, изпълнена зле, стои зле. Ние още се кърмим и сигурно и ще продължим така ако малкия не се отбие, така че въпроса с дрехите за кърмене живо ме вълнува.

# 172
   Софи, ходи по гаражчетата и по-малките магазини. Аз за един ден обрах гащите на всичките магазинчета - оттук 2, оттам 3, ама така е - не зареждат по много. Около централния пазар имаха гащи с килограми, виж там.

# 173
Потника от последния линк ми хареса и голямо взиране се взирах, докато го разгадая. Производители на бельо за бременни и кърмачки лесно биха се справили с него. Чудесна работа вършат и обикновени блузи "прегърни ме", но не се намират лесно. За огромни лели като мен пак съвсем  Confused
Софи, и аз бях в подобно положение преди време  Wink

# 174
За гащичките - директно питам кой е най-малкият размер и искам да го погледна. Оказа се, че на сина ми му стават точно гащички, които се водят за 2-годишно дете.

# 175
Пък при нас обратното-купувам гащички размер 52-56.И при панталонките сме с по-малки размери-74,а горни дрехи търся 80.Дори надълго и нашироко вече разяснявам на продавачките как стака сме без памперс и защо е толкова сложна схемата при търсене на дрехи.Най-интересното е че гащички може да не открия в детски магзин,но в Кауфланд винаги има малки размери.Мисля че са на Стеда.А и по-големите гащички си имат преимущества-кръстът не остава гол,а и има място за парче пелена в тях.
За памперсите-ще ги снимам този уикенд и ще ги покажа.Много са примитивни.

# 176
Здравейте, момичета!  Simple Smile
Чета ви отдавна, но чак сега написах разказ за своя опит с ЕБХ. Много е дълъг, за да го сложа тук обаче. Бихте ли ме посъветвали каде да го включа?  newsm78
Благодаря Ви!
Успех на всички!  Hug

# 177
Ето ме отново!
Докато се чудех какво да правя, взех че си пуснах "романчето" като нова тема! Grinning
Заповядайте! 

Моят опит с ЕБХ
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285884.0

# 178
Здравейте,
приемате ли нови попълнения???
Аз съм Моника ,а бебчето ми е момченце и се казва Алекс и е на 8 месеца.
От няколко седмици ползваме куко,но само за акото,че това пиш въобще не мога да го хвана,когато го следя ги хващам всичките без първото,защото малчо се буди ака си и си трае ,а аз си спинкам Mr. Green
Записвам се да ви следя,че с тези памперси не ми се мисли в това топло време как ще му е дупето,просто миналата седмица беше на ранички от няколко неследени акита #2gunfire

bouquet

# 179
 Ние вече зарязахме памперсите окончателно и дори и на вън сменям панталонки.Пишка в кукото,обаче само след сън,рядко през другото време,когато е самоинициативно и през гащите LaughingС акането никак не върви.Дръпнахме назад.Сега сме във фазата 'важно е да се противопоставиш'.Но аз се правя,че никак не ме впечатлява,че се е напишал или наакал.
 Иначе разбира какво е сухо и мокро.Когато се напишка,казва "мо-о",а когато е пикал в гърнето му показвам,че подът и слипчетата са сухи и той повтаря след мен "у-у".Като излизаме навън наблизо не взимам резервни дрехи и той доста издържа без пиш,но катосе напикае го прибирам и преобувам и хем се ядосва,че съм го отделила от играта,хем се оплаква,че му е мокро.Скоро мисля,че ще мине тази фаза.

Общи условия

Активация на акаунт