Отговори
# 90
Legeo, много ми е мъчно, че и ти излизаш от списъка   action032, но не губи надежда! Всичко ще оправи. Тази сила отгоре никого не забравя, само малко повече вяря. Hug Hug

# 91
Сетих се, аз за моите изследвания /Васерман, пълна кръвна картина, урина, Спин и още но го забравих/ дадох 60 лева. Сега доктора иска изследване за Хепатит Б. Иска да пусна и нова урина, защото нещо не ми беше хубава.

# 92
Момичета, какво ще кажете да си организираме една среща в близките 1-2 седмици? Времето вече се пооправи и мисля, че е подходящо за срещичка.

# 93
Съгласна  Party
Само искам да ми мине прегледа и съм на линия

# 94
  • София
и аз съм ЗА
само казвате къде и кога и съм на линия Simple Smile

# 95
Съгласна  Party

Супер! Гери, а прегледът кога беше? Нещо около 20-ти ми се върти в главата.

# 96
И аз сам с вас newsm10  . Само кажете кога. Hug

# 97
  • София
llegeo, много съжалявам за случилото се. Прегръщам те и ти пожелавам кураж, за да може скоро да се възстановиш напълно и да си пак сред нас Hug

Аз днес бях пак на преглед. Няма зацапване и вече мога да намаля лекарствата. Но ще трябва да лежа поне докато мине и третия месец Rolling Eyes Емииии ако това е цената, която трябва да платя съм съгласна. Какво ли не правим в името на дечицата си. Другия петък ще пускам изследванията. Не знаех, че трябва да е на гладно заради глюкозата.

Аз заради това лежане нито дрехи бременлийски ми трябват, нито мога да отида да разгледам. Но има и онлайн магазини за по-заетите. Wink

# 98
Ехааа среща - аз съм с две ръце и два крака за  Hug Само да се разберем кога и къде  Grinning
Като гледам колко изследвания се правят и за кви пари.. ooooh! то наистина някои може да са пожелание ,но и задължителните не са малко май като гледам какво казвате.Северинка ще те чакам да кажеш  Grinning 
Еличка мерси ти,че ме ориентира за магазин - ще го търся  Hug
Legeo много ми стана мъчно за теб , но горе главата и ще видиш,че другия път ще стане  Hug

# 99
и аз съм съгласна. Хайде да направим среща.  Joy

# 100
Момичета ще пусна анкета за дата на срещата, за да е по-лесно да опредлим датата.

# 101
Пускам ги така, за да изберем седмицата, пък иначе лесно ще се разберем дали да е събота или неделя.

# 102
Гласувах  Heart Eyes

# 103
Аз вече пуснах моя вот smile3534

Ще чакам определянето на седмицата с нетърпение, и ще видим на кой-колко му е пораснало коремчето txtloves newsm74

# 104
Съгласна  Party

Супер! Гери, а прегледът кога беше? Нещо около 20-ти ми се върти в главата.
На 17 в понеделник.Малко останааа Laughing
Гласувах и аз Wink

Общи условия

Активация на акаунт