ДЗДС-Томас или Сийл? ДЕ-66

• 14 473
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Аз ако сикупя още един ;ифт и някой шушляк , какво Ще правим ний тогаз  Joy

Ще се разведа и ще взема теб! Ferdy - Die Abenteuer einer Ameise  е заглавието на немски.

aууууууууууу, сърфи, прикрита педераска такава. винаги съм те подозирала в гейски наклонности. сега си разкрита.

нали? и други пороци има... ми ако детето не носи маратонки, какво ще го правим? или и таzи каша мата ще трябва да оправя  Wink

# 91
... ми ако детето не носи маратонки, какво ще го правим?

Вземи му шушляков ХанцуНг и ще го запрем на задната седалка на Голфо, не го мисли!

Мата, поздрав - уит олл оф май прежър. Авторът ясно е Генади>

ТОП 5 Потни места в София
В случай че сте решили да обмените потта си с други хумануиди по най-фрапантния начин ви предлагам лист на местата в които продукта на потните жлези замества кислорода.
1. Брилянтин - селяните винаги са повече и поговорката за градския транспорт, че винаги има място за още един тук важи в пълна сила. Първото място е гарантирано също поради произхода на потта - цяла селска България, от където идват и почитателите на музиката на Ейс оф Бейс.
2. Блек Бокс - НО КОМЕНТ - детска пот се лее като из ведро сякаш е част от шоуто. Интересно става, когато има дръм енд бейс, където подскачането акумулира толкова пот, че хората газят в локви.
3. Пи Ар - любимото мясот на Гингер, разбираемо защо. Единствените места, в които липсва пот са в края в дясно около бара и запазените сепарета. За разлика от повечето места обаче, алкохола е истински, а цените народни. Може би това води толкова народ от покрайнините в това заведение. Със сигурност ако входа беше с 5 лева по-скъп, нещата щяха да са далеч по-цивилизовани.
4. Бялата зала на Червило - тук потта е от елитен вид - може да се забележат спрели ламборгини и ферари отпред, но като цяло масата от потно образователи се състои от жейове и елементи с неопределен пол.
5. Лайф Хаус - приятна музика съчетана с миризма на комбайнери ви очаква в това иначе сгодно заведение. Охраната не трябва да проверява за оръжие, а за хигиена.

За съжаление затвориха най-свестното място - Индиго, заради деца-камикадцета. Лиипсва подобно място и не ви шегувам.

Едно време, когато бяхме млади, определението за потно беше Алигатор, но отдавна не съм посещавал тази зона на здрача, наречена Студентски Град и не знам как е положението в момента.

Ескейп в четврътък също гарантира едно респектиращо количество пот, а също и в събота(или беше петък), когато входа за жени е свободен и всяка селянка от люлин се чувства задължена да посети това място.

Аз ходя там където е най-потно. Кефи ме да се отъркват в мен наркомани с фрапантни дрехи, просто ми идва отвътре. Парти не е парти без да смърди на пот. Да живеят феновете на чалгата и електроната музика!

# 92
мерси, сърфи, пич си  bouquet
аз за жалост пропуснах през престоя си в бг да посетя тез заветни места из голямото село. занимавах се с разни простотии от революционен характер, както знаете Mr. Greenпробивах дупки в морето, откривах топлата вода.......
ограничих се с ходенето по престижни заведения в квартал изток и кебапчийницата на приятели, където бях сигурна че ям месо от преживни млекопитаещи жувотни.
обаче ходех в едно много шикимики заведение, което после се оказа най-мутренското тайно заведение в софия. имам невероятния талант да се завирам баш у най-големите л...на.
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-01-14&article=217915
http://www.capital.bg/show.php?storyid=269945
така че, ако някой ден чуете, че са ме гръмнали някъде по погрешка, да знаете, че е заслужено, щото се вра между шамарите hahaha
какво да направя, като карпачото им просто е фантастично. пуста лакомия..........
и тук ходех......http://www.standartnews.com/archive/2004/09/17/supplement/s4204_8.htm
физиономиите на бара обаче беха мноооооооооооого съмнителни, златни ланци, ухание на пот и обръщението БРАТО, ме накараха да зарежа фантастичните талиателе с манатарки и да наблегна на кебапчетата в по-скромно амбиенте.
по дискотеките друсах задник в  някаква зад съдебната палата, в която ходеха и други старци-разбойници като мен и разни застаряващи девойки на лов за мъже. пуснаха в 3. 00 дива чалга. не отидох повече.
потта е отличително качество за мъжественост сред някои среди в нашата родина. кефи ме и честитенето на банята, като изключително фин жест на внимание. кефят ме и изкуствените лъскави материи.

абе, някой от вас гледал ли е рекламата за потта по немската телевизия. един пич разпръсква фонтани около себе си. по гнусно нещо честно казано не съм виждала скоро. от телевизора направо миришеше на пор. на кого ли му е хрумнала подобна гнус.

# 93

абе, някой от вас гледал ли е рекламата за потта по немската телевизия. един пич разпръсква фонтани около себе си. по гнусно нещо честно казано не съм виждала скоро. от телевизора направо миришеше на пор. на кого ли му е хрумнала подобна гнус.

само на някой иzвратеняк, но и предишната им реклама _ сам мъж, наобиколен от стада раzгонени жени, не беше по_умна.

# 94
Абе тя не беше по умна, но таzи е толкова гнусно отвратително гадна, че ти се отщява абсолютно всичко, от вечерята преz телевиzията, та до секса.

# 95
  • Germany
Вие май наистина нямате деца за гледане  Sunglasses Sunglasses Голямо писане е ставало еййй, аз тука се затрих с мойте двете и с тоя проклет немски, то пюрета ли не бяха да правя, не се сърди човече да играя, упражнения по немски ......... няма живот за мен  Crossing Arms

За коя реклама говорите, че само последните писания прочетох по диагонала  Embarassed

bouquet

# 96

Оу, тая реклама е най-голямата гнус, която съм виждала през последните 5 години. Честно! Sick

Деси, за това иде реч - http://de.youtube.com/watch?v=C3lgp_cffd0

# 97
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Оу, тая реклама е най-голямата гнус, която съм виждала през последните 5 години. Честно! Sick

Деси, за това иде реч - http://de.youtube.com/watch?v=C3lgp_cffd0

аз първо не схванах за какво е рекламата, защото като дойде рекламното време и спирам звука.  Grinning
после схванах, че неуспешно са копирали Kill Bill I  Stop

# 98
Абе тя не беше по умна, но таzи е толкова гнусно отвратително гадна, че ти се отщява абсолютно всичко, от вечерята преz телевиzията, та до секса.

zа вечерята съм съгласна, но виж секса е друга работа, нямам нищо против zапотено мъжко тяло  Peace аz се сещам само zа един мъжки орган, който има функцията да иzстрелва секрети и zа щастие това не са потните жлеzи  Mr. Green

# 99

zа вечерята съм съгласна, но виж секса е друга работа, нямам нищо против zапотено мъжко тяло  Peace аz се сещам само zа един мъжки орган, който има функцията да иzстрелва секрети и zа щастие това не са потните жлеzи  Mr. Green

Котаранке мъжа ти да не е в командировка  Laughing

# 100
  • Germany
Сърфи, хубаво че я изгледах след като се наобядвах, но пък бях с пакетче гумиберхен  Whistling Whistling

Цитат
Котаранке мъжа ти да не е в командировка

Добър въпрос, Жабо  hahaha

# 101

Котаранке мъжа ти да не е в командировка  Laughing

Joy

# 102
Дамен, кажете ми, моля, как си транспортирате и прибирате отрочетата от детска градина или там каквото посещават?
Аз я карам с количка, прибирам се с возилото и после ходя пак така да си я прибера.
Всичко точно, но мотайки се с празната каляска срещам едни мнооого особени погледи. Не обръщам голямо внимание на зяпане, но последните дни виждам нещо странно в очите на преминаващите? Само аз ли съм такава луда да си бута празната количка или?

# 103
По-малките деца в градината при нас ги карат с количка и я оставят там. Има си специален навес, удобен за целта.
Привет-мривет! Hug

# 104
При нас има автобуси с които вzимат децата и ги карат до ДГ.

Общи условия

Активация на акаунт