Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 471
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 840
.....Party.......
Препоръчайте ми  Личен лекар около Краснодар Rolling Eyes
по надолу в темата го имаше този въпрос  newsm78

Да,но никой не отрази  Embarassed въпроса ми ,а за пререкания се включват  повечко хора Wink

# 841
  • В мечтите
.....Party.......
Препоръчайте ми  Личен лекар около Краснодар Rolling Eyes
по надолу в темата го имаше този въпрос  newsm78

Да,но никой не отрази  Embarassed въпроса ми ,а за пререкания се включват  повечко хора Wink
Така е  Peace

# 842
  • Burgas, Bulgaria
само да поясня знаете ли 4е има 2 Маврови

# 843
  • Бургас
и двете ли са в "Славейков"?

# 844
Здравейте,
моля за отзиви и мнения за д-р Ралева - детски кардиолог.

# 845
  • UK
Все пак това е човек с диплома д-р.

По-голяма простотия не бях чела  ooooh! Аман от дървени философи!
Правописа ти е под всякаква критика,но за сметка на това коментираш моето възпитание  Whistling

Ти с каква диплома си, че се осмеляваш да нападаш доктори... Колко си кадърна ти за да говориш за некадърници. И къде ти е възпитанието за което пишеш за другите, че нещо май ти липсва в постовете. И правописа го остави на мен... аз съм спец в тази сФера

# 846
  • В мечтите
всеки има право на мнение така че няма смисъл да се заяждаме един препоръчва ,друг пък недоволен и аз си изаказах мнение за моя лекар,че съм много доволна, но друг имаше друго мнение.Уж бял списък пък човек ако прочете може и да се обърка каква беше темата. Tired

# 847
Здравейте,
  Д-р Ралева е наблюдаващ кардиолог на едната ми дъщеря.Дължа много на тази жена.Обясни ми подробно заболяването на дъщеря ми,никога не ми е отказвала консултация,дори и по телефона,дори и в почивни и празнични дни.Отделя ни достатъчно време при посещение.

# 848
Здравейте,
  Д-р Ралева е наблюдаващ кардиолог на едната ми дъщеря.Дължа много на тази жена.Обясни ми подробно заболяването на дъщеря ми,никога не ми е отказвала консултация,дори и по телефона,дори и в почивни и празнични дни.Отделя ни достатъчно време при посещение.

И аз съм много доволна, но ние я използваме като педиатър. Като кардиолог не знам как е.

# 849
Не видях бял списък за всякакви специалисти, затова ще си позволя да попитам тук.От 5 години живея в Бургас, но за всяко по-сложно заболяване се обръщам към специалисти в Пловдив и затова не съм много запозната с лекарите.Препоръчайте ми лекар за малкия-аз съм в "Славейков"-сега сме при Спиридонова, но искам да я сменя. Ако има вариант всички да сме при един лекар още по-добре Peace
Къде другаде има лаборатория за носно-гърлен секрет, защото тази в Болницата не е добра?
Ще ми трябва и лекар за евентуално секцио-първия път ми го направи д-р Ковачева-имате ли нейни координати?
Благодаря ви предварително момичета  bouquet

# 850
    Носно-гърлен секрет изследват и в лабораторията с/у хотел Космос. На Ковачева координатите ще ти ги пусна на лични да не спамя  Peace

# 851
Момичета, пиша с прискърбие  една ужасна новина!!

Най-всеотдайната детска лекарка, която познавам, днес почина след дълго и мъчително  боледуване. Sad

Поклон пред паметта Ви, доктор Гинка Калудова!!

Днес се навършва една година от загубата на непрежалимата за мен- доктор Калудова.

Винаги ще ми липсва Cry

# 852
  • В мечтите
Момичета, пиша с прискърбие  една ужасна новина!!

Най-всеотдайната детска лекарка, която познавам, днес почина след дълго и мъчително  боледуване. Sad

Поклон пред паметта Ви, доктор Гинка Калудова!!

Днес се навършва една година от загубата на непрежалимата за мен- доктор Калудова.

Винаги ще ми липсва Cry

Flowers Rose Flowers Rose... липсва ни на всички

# 853
-Поклон!

# 854
  • UK
 Снощи когато отивах на работа, долу на служебните асансьори видях некролога... много мъчно ми стана... Sad

Общи условия

Активация на акаунт