Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 188
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз пък искам да помоля всички майки да не пристъпват лекомислено към премахването на сливиците на децата си. Д-р Ламбов не пропуска да препоръча такава операция, дори когато не е необходимо. Разбирам го, в крайна сметка това е бизнесът му, но аз лично съм щастлива, че не последвахме препоръката му.

Подкрепям това мнение напълно, и нито Ламбов, нито Аврамов са за този списък според мен. Като чувам колко дечица са оставили без сливици, направо ми призлява. За съжаление съм сигурна, че в повечето случаи е било напълно излишно. Вече съм споделяла за думите, които чух от тях и също се радвам, че потърсих друго мнение. А лекарят, който лекува моето дете, е лекувал и други деца с поставена диагноза "задължително премахване на трите сливици" от тези "невероятни" лекари. За съжаление не мога да препоръчам специалист УНГ (а и не само) в Бургас. Но също апелирам: момичета информирайте се, преди да извадите сливиците на децата си. Голям процент от тези операции са напълно излишни и за съжаление не толкова безобидни.

# 1 126
  • Бургас
Относно докторите Ламбов и Аврамов - и моето дете с трета сливица, дори един от тях я откри преди 2 години , когато започна да боледува често и имаше проблем с ухото .
Със сигурност никой от тях не ме е съветвал да премахнем третата сливица, дори напротив!

# 1 127
  • Бургас

Със сигурност никой от тях не ме е съветвал да премахнем третата сливица, дори напротив!
и аз същото да споделя. Преди около половин година имахме проблем със сливиците и аз бях твърдо решила да ги махнем. Та взех направление и закарах дъщеря ми на 3 год. при д-р Аврамов. Отпрати ни и каза, че няма нужда от такава интервенция. Взе секрет и ни прати на изследвания. Реших, че ще търся и мнението на д-р Ламбов за по-сигурно и се повтори същата ситуация.  Peace

# 1 128
 Peace На мен точно Аврамов ми е обяснявал риска от махането на сливиците и беше категорично против.

# 1 129
За Аврамов не знам, дъщеря ми не съм водила при него. Заведох я при Ламбов, когато беше на 2 и половина и от 2-3 месеца хъркаше нощем. Не беше правила нито ангини, нито имаше постоянна хрема. Той като отсече - трябва да се махнат и трите сливици! И започна да ми обяснява колко хубава техника имал в частната клиника, щял да ги изреже с пълна упойка, с лазер и то само срещу еди-колко си лв.
Не го послушах, тръгнахме на хомеопат, и там не беше лесно, но вече мога да се похваля, че дъщеря ми е преодоляла проблема /да не ме чуе дяволът/. Та така.
Междувременно ходихме и при друг УНГ, д-р Петков. Той каза, че сливиците не са за махане, но пък искаше да й слага макарички в ушите, имала била отит. На косъм бях да се съглася, добре, че не го направих. Отитът си мина, повтори се още 1-2 пъти и повече не.
При Аврамов съм ходила аз лично, едно, че ме претупа, понеже бях с направление, второ, че ми наговори куп глупости, че сърбежът, който имам в едното ухо от 10-ина години бил от реакция към боя за коса или шампоан Laughing Накрая ми каза, че не можело да се излекува, ама да се мажа, щом имам оплаквания, с кортикостероиден крем.
Присъединявам се към мнението, че няма УНГ в Бургас, на когото може да се доверим на 100%.

# 1 130
  • Бургас
Лилита извинявай мила но би ли ми казала как излекува сърбежа си, понеже аз имам същия проблем и само с елоком се спасявам но, спра ли да ги мажа и след време пак полудявам да ги 4еша с кле4ките. Hug
Питам в тази тема понеже и на мен Ламбов ми постави тази диагноза а аз се боядисвам на 20 дни.
Ина4е по темата с двете ръце съм за др.Бербенлиева педиатър

# 1 131

А тя къде приема?

# 1 132
Нина, освободи място в пощенската си кутия, искам да ти пратя ЛС.

# 1 133
Здравейте момичета, искам да ви попитам за мнение за д-р Александров от 2-ра поликлиника.

# 1 134
  • Бургас

А тя къде приема?
Адрес: К-с Изгрев бл.38, вх.2,ет.1; Телефони: 056/860164  Hug

# 1 135
Здравейте
Искам да попитам за един детски кардиолог.Мисля,че е само детски де и преглежда на Вардар.В един вход са с д-р Атанасова- невролог.Ако може някой да ми даде координати за кардиолога.Жена е но името точно не се сещам.
Благодаря!

# 1 136
Здравейте
Искам да попитам за един детски кардиолог.Мисля,че е само детски де и преглежда на Вардар.В един вход са с д-р Атанасова- невролог.Ако може някой да ми даде координати за кардиолога.Жена е но името точно не се сещам.
Благодаря!
д-р Ралева е детски кардиолог, тел и е 0888866111

# 1 137
Да,благодаря Нефертити - обадих се и записах час за днес.
Извинете за отклонението по темата   bouquet

# 1 138
nina 76, благодаря   bouquet

# 1 139
  • там някъде...
Здравейте,

Съжалявам че се намесвам, но прочетох поста за д-р Бербенлиева. Аз не съм доволна - заради нея детето ми претърпя лечения по болници още на 4 месечна възраст. Може преди да е била добра - като личен лекар беше, но като педиатър съвсем не съм на мнение че разбира. Истината е, че малко са кадърните педиатри, а в последно време и доста са се понаяли и май претупват много.

Общи условия

Активация на акаунт