Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 083
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 200
А и защо не се направи един списък, с имената и адресите и телефоните на педиатрите отпред на първа страница. Както е в темата за гинеколозите? Да не се питаме непрекъснато, кой лекар къде преглежда.

# 1 201
  • Бургас
Момичета,имате ли лични впечатления от д-р Бъчварова?

# 1 202
Mомичета, някой водил ли е детенцето си при  д-р Табакова - за ехограф става въпрос и по-специално на бъбреци?

# 1 203
Табакова е добър ,специалист Peaceмисля в поликлиниката ,в''  Славейков ''работи.

# 1 204
  • Бургас
А впечатления от хомеопатите д-р Пейчев, д-р Вълков и д-р Димитров? Кой да избера за малкия?

# 1 205
Табакова е добър ,специалист Peaceмисля в поликлиниката ,в''  Славейков ''работи.
Благодаря! Доколкото разбрах сега кабинетът и се намира на Морска 1 Peace

А впечатления от хомеопатите д-р Пейчев, д-р Вълков и д-р Димитров? Кой да избера за малкия?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=202869.270   виж тук, аз нямам впечатления за тези тримата

# 1 206
  • Най-зеленият остров
За Вълков и Димитров не знам, НО за Пейчев никога повече. То не се рисувахме, не пихме боклуци и резултата приети в отделението.
Има и други хомеопати, които не са толкова известни: Е. Кортезова - к-с Славейков, д-р Илиева - в детско отделение и приема в поликлиниката с/у Космос - тя си е педиатър, но първо лекува с хомеопатия. От нея съм най доволна.

# 1 207

Има и други хомеопати, които не са толкова известни: Е. Кортезова - к-с Славейков,

Кортезова не е ли логопед, поне тази за която я мисля е?  newsm78

# 1 208
  • Бургас
Чух за д-р Спиридонова от 4-та поликлиника, но не успях да намеря много коментари за нея. Ако някой има мнение по въпроса нека да го сподели.
Предварително благодаря   bouquet

Много добър лекар и страхотен човек е д-р Спиридонова.Ние живеем в центъра,но заради нея ежемесечно до първата годинка за консултации и сега при нужда си я посещаваме в Славейков.Да не говорим ,че е нямало случай да не си вдигне телефона при спешност. Просто си е отзивчива и много мил човек   bouquet

# 1 209
  • Пловдив
Доктор Згурова, къде приема освен във Ветрен? Има ли частен кабнет.

Само във Ветрен, частният и кабинет беше в Несебър, но го затвори, за да почне в новата болница.

# 1 210
  • Най-зеленият остров
Да, Кортезова е логопед но и хомееопат. Ние ходим при нея като логопед, но идват доста деца за хомеопатия.
Благодаря за Спиридонова. Утре сигурно ще я проверим лично.

# 1 211
Момичета, моля Ви препоръчайте ми някакъв алерголог и ако може някакви телефони или къде приема!?
Трябва да заведа сина си на преглед и се чудя при кой!?
Благодаря Ви предварително!

П.С. Не можах да намеря нищо с търсачката....

# 1 212
Момичета, моля Ви препоръчайте ми някакъв алерголог и ако може някакви телефони или къде приема!?

Аз водих сина ми при д-р Галина Иванова. Преглежда в Св. София. Като цяло е добър лекар и винаги няма часове. При нас обаче се оказа един затворен кръг от пиене на сиропи и капки.  Tired Като ги пие всичко е ОК, като ги спре всико започва отново.

# 1 213

Аз водих сина ми при д-р Галина Иванова. Преглежда в Св. София. Като цяло е добър лекар и винаги няма часове. При нас обаче се оказа един затворен кръг от пиене на сиропи и капки.  Tired Като ги пие всичко е ОК, като ги спре всико започва отново.

Много ти благодаря!!!   bouquet
И при нас е нещо подобно с тези капки и сиропи....

# 1 214
Доктор Згурова, къде приема освен във Ветрен? Има ли частен кабнет.

Само във Ветрен, частният и кабинет беше в Несебър, но го затвори, за да почне в новата болница.

Благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт