Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 935
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 320
Здравейте! Препоръчайте ми детски уролог хирург. Благодаря преварително.

Моят син го оперира д-р Зикидис. Много съм доволна, въпреки, че не е детски хирург.
За уролог ходихме на преглед при д-р Попов.

# 1 321

Моят син го оперира д-р Зикидис. Много съм доволна, въпреки, че не е детски хирург.
За уролог ходихме на преглед при д-р Попов.

Благодаря за бързия отговор!   bouquet  Къде преглежда д-р Попов?

# 1 322
# 1 323
Здравейте,
д-р   Стоичкова имаше кабинет на ул.Хан Крум преди време, но в нета не мога да открия нищо. Знаете ли  дали още работи и в този кабинет  и ако да - може ли телефон.

д-р Стоичкова
Бургас, к-с "Изгрев" бл. 38 вх. 2 ет. 1
Телефон: 056/ 86-01-64
GSM: 088/ 826 12 01

Работно време:
на четни дати от 13.30 до 18.30 ч.
на нечетни дати от 8.00 до 13.00 ч.

# 1 324
Аз съм твърдо за доктор Златина Радева.Невероятен човек и специалист

# 1 325
Аз съм твърдо за доктор Златина Радева.Невероятен човек и специалист
newsm10

# 1 326

Частната клиника на Маджуров, но не знам какво може да оперира и какво не. Знам, че децата ги водят при него, моето бебче от херния, братовчедка му от апендисит оперира, доволни сме много.
Работи с касата.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 15:13 от mom

# 1 327
Искам да помоля, да ми препоръчате добър детски психолог.

# 1 328
  • Бургас
аз в Бургас не успях да намеря такъв. и аз ще съм благодарна ако някой препоръча детски психолог, но май  само в София има читави такива...

# 1 329
Знам за един докторо, който поне на времето е преглеждал и рабитил с деца.
Чавдар Карабаджаков тел861751 и моб 0887574900.

Но сега дали работи като детски психолог не съм съвсем сигурна. Дано съм помогнала!
Кажете ми заради влагата в града децата правят ли ви често ларингити. Знам че това е алергично заболяване и за малко дете на 1 год какви тестове за алергия и къде могат да се направят?

# 1 330
Кажете ми заради влагата в града децата правят ли ви често ларингити. Знам че това е алергично заболяване и за малко дете на 1 год какви тестове за алергия и къде могат да се направят?

Доколкото знам не се правят тестове за алергия на деца под 5-6г.

# 1 331
  • в джунглата
Моля дайте кординати на д-р Коларова или д-р Радева, чудя се при кои да закарам детето че е спешно и не мога да чакам нашата лекарка

# 1 332

Доколкото знам не се правят тестове за алергия на деца под 5-6г.

Аз пък знам за след 2-3 годишна възраст.Скоро се съмняваха с Криси и педиатърката каза, че есента когато навършим 2год ще ни прати за иследвания, но незнам точно къде.

# 1 333
  • Бургас
Моля дайте кординати на д-р Коларова или д-р Радева, чудя се при кои да закарам детето че е спешно и не мога да чакам нашата лекарка
Писах на лични.

# 1 334
Имамама няма смисъл от тестове за ларингита, предизвикват го едни и същи неща, влага, мръсен въздух, рязка промяна на времето, цъфтежа на дърветата и т.н. Хубавото е, че се израства, но не е точно алергия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт