Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 132
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 1 725
  • Бургас
Аз пък не бих им се доверила, освен да плюят колегите си май друго не правят, още повече те в болница май скоро не са работили, все на частна практика...сополче, отитче...  Wink
Ако търсиш добри УНГ отиди направо на 7-мия етаж в хирургическия корпус. Ангелов, Петков младши, старши и т.н. може да не са най големите светила в България, но за мен това са докторите които ежедневно се сблъскват с усложненията, при които се изисква дори и болнично или оперативно лечение.  Peace

# 1 726
  • Бургас
Аз водих детето си при д-р Петков- в частния му кабинет.
Изписа ми кортикостероиди, при положение, че при моето дете не става дума за алергия. Без никакви тестове за алергия. Да ги пиел три месеца /силни лекарства с неприятни странични ефекти/, ако нямало ефект, сме щели да вадим сливицата или друго  Mr. Green Аз не дадох тези лекарства на детето. Оправи се и без тях.
Не може така да се "стреля в тъмното" Naughty Да ги пие, ако има ефект - добре, ако не - просто ще го поотровя малко, какво толкова  Mr. Green

Иначе може и да е добър лекар. Аз обаче останах много разочарована. Не ме изслуша дори / на принципа :"Не ми обяснявай, аз съм лекар и знам най-добре" - "Ок. Обаче аз съм майка и най-добре знам какво става с моето дете"/. Та така. Добрите специалисти понякога подхождат малко невнимателно с по-обикновените проблеми. А аз не искам да си тровя детето излишно. Peace

# 1 727
Изписа ми кортикостероиди, при положение, че при моето дете не става дума за алергия. Без никакви тестове за алергия. Да ги пиел три месеца /силни лекарства с неприятни странични ефекти/... А аз не искам да си тровя детето излишно. Peace
Поздравления за това разумно решение! Кортикостероидите понякога могат да предизвикат такъв имунен срив, че последиците да са повече от ужасни...

# 1 728
  • Бургас
Изписа ми кортикостероиди, при положение, че при моето дете не става дума за алергия. Без никакви тестове за алергия. Да ги пиел три месеца /силни лекарства с неприятни странични ефекти/... А аз не искам да си тровя детето излишно. Peace
Поздравления за това разумно решение! Кортикостероидите понякога могат да предизвикат такъв имунен срив, че последиците да са повече от ужасни...
Да, знам. Точно затова ме втрещи фактът, че ги изписа с толкова лека ръка... без никакви тестове и изследвания ...

# 1 729
  • Бургас
Аз от д-р Петков (младши) имам много лоши впечатления и крайно негативно ми е мнението за него.

Освен ,че допусна какви ли не грешки в лечението на дядо ми и докторите в София се чудеха дали касапин го е оперирал ,той си поиска пари,за да обърне повече внимание на пациента си. Открито.  Tired Без да му пука.

# 1 730
Да, знам. Точно затова ме втрещи фактът, че ги изписа с толкова лека ръка... без никакви тестове и изследвания ...
Преди 2-3 години на момиченце в София, поради очно възпаление, бяха предписани кортикостероиди (???!!!). Майката прояви доверие в преценката на лекарката (дъщеря на известна нефроложка в София)... Последва спиране на бъбречната функция, хемодиализа, бъбречна трансплантация... и трагичен край... Cry
Споделям го и като съвет към майките - да бъдат предпазливи!

# 1 731
  • Бургас
Аз от д-р Петков (младши) имам много лоши впечатления и крайно негативно ми е мнението за него.

Освен ,че допусна какви ли не грешки в лечението на дядо ми и докторите в София се чудеха дали касапин го е оперирал ,той си поиска пари,за да обърне повече внимание на пациента си. Открито.  Tired Без да му пука.

Абсолютно, подкрепям  Peace
Престоят ми в отделението по УНГ с детето през 2008г., е един от най-черните ми периоди. Освен притеснението за неговото състояние, се сблъсках с нечовечност, корупция и лошо отношение  ooooh!

# 1 732
Понеже и аз съм обиколила всички УНГ, бих те посъветвала да търсиш в друг град.

# 1 733
  • Burgas, Bulgaria
в Лайф идва един УНГ от Пловдив много съм доволна от него-оправи детето без АБ с едни прости капки, които ние си направихме.....отделно аз съм оперирана в ИСУЛ и той ме следи тук ....
работи с талони
д-р Стоянов се казва

# 1 734
  • Бургас
Момичета някой знае ли др. М. Димитрова докога е в отпуск.
до 20ти.  Peace

# 1 735
  • Бургас
Момичета, записах бебето си при д-р Сийка Караджова, но днес ме агитираха за д-р Слава Коларова. Има ли някой мнение коя от двете по-бива Rolling Eyes

# 1 736
Съмнявам се д-р Коларова да работи като джипи. Тя не завежда ли Неонатологията към момента?
Ние сме записани при д-р Караджова и мисля, че е много добър избор за джипи. Не я сменям, въпреки, че сменихме квартала и вече ми идва далеч.

# 1 737
  • Бургас
Тя самата ми се предложи днес, като ходих на контролен преглед на бебко. И при нея схемата е като при Караджова - работи в "двойка" с джипи, при което обаче се ходи за направления май, за разлика от Караджова, която направо си се оправя с нейната "половинка". Основното ѝ предимство е, че ми е наблизо болницата, за разлика от Караджова, която ми идва на м@йн@т@ си, но пък си мисля, че втората си е за предпочитане дори и  само заради това, че е и хомеопат Rolling Eyes
Иначе да, шеф е на неонатологията Коларова Peace

# 1 738
Не знам какво да ти кажа, при Коларова сме ходили само 1-2 пъти, макар че е майка на моя дългогодишна приятелка. Нямам мнение за нея като специалист.
При Караджова организацията е много добра, не изписва АБ за щяло и нещяло, внимателна е и е завършила курс по Боаронска хомеопатия. Използваме я основно за диагностика за второ мнение, защото посещаваме класически хомеопат. Толерантна е към алтернативните методи на лечение.
Пробвайте един сезон, а пък после може да се преместите, ако нещо не ви допада.

# 1 739
  • Бургас
Аз от д-р Коларова не съм доволна. Изобщо.
Бебето ми беше на 4 мес с диагноза бронхиолит - гърдите му "свиреха" като за световно. Дойде вкъщи /срещу солидно за времето си заплащане/, изписа му неправилна доза Вентолин, детето се влачи сума време така, добре че беше Лекарка ,която за съжаление вече не е между нас, та го оправи ...

Отделно ми се скара сериозно, че детето ми в четвъртия месец не яде друго освен кърма и много малко сок... Ок- всеки има различно мнение по въпроса за захранването. След като детето наддава повече от добре и аз имам доброто желание да го кърмя, защо да не го захраня по-късно?!... Най-малкото всеки има право на избор. А тя ми изчете едно "конско" защо не го тъпча и с други храни. Изобщо много разочарована останах навремето. Сега може и да се е променила - макар че се съмнявам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт