Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 344
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Бургас
Благодаря!

# 1 921
Дерматолог детски добър,за огромно мое съжаление,в Бургас няма.Водех детето си при абсолютно всички,в това число и споменатите две имена.Дори диагноза верна не можаха да поставят.

# 1 922
Дерматолог детски добър,за огромно мое съжаление,в Бургас няма.Водех детето си при абсолютно всички,в това число и споменатите две имена.Дори диагноза верна не можаха да поставят.
Аз съм доволна от др. Паздерова , както аз  така и детенцето  ми  сме ходили  на преглед при нея. Препоръчва  хубава козметика  Peace

# 1 923
Не искам да звуча негативно,но при нас се получи така.Да,добра козметика и доста скъпичка изписваха и на нас,но когато не е точната диагноза,само мазането ни остана.Ноооо,може би,при нас така се е получило. Rolling Eyes.Когато посетихме специалист в София и показах какви диагнози са поставяли,ме попитаха дали не са поставяни от педиатри,а не от дерматолози и кожни специалисти.

# 1 924
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми добър педиатър от Меден рудник  Rolling Eyes

# 1 925
Доктор Колева в транспортна болница  на работа ли е?

# 1 926
  • Бургас
д-г Гунчева Peace Била е мой педиатър, като бебе, а сега е на сина ми Hug Много съм доволна

# 1 927
  • Бургас
д-г Гунчева Peace Била е мой педиатър, като бебе, а сега е на сина ми Hug Много съм доволна

Къде и е кабинета?

# 1 928
  • Бургас
В 421-ви блок. Входът, който е до тунелчето. Има си табелка. Peace

# 1 929
Предстои ми операция на малкия, засега само обикалям бургаските хирурзи. Днес посетих Др. Маджуров, а утре ще го прегледа и Др. Мигаров.
Лежала съм в болница само за раждане, много ми е чуждо ходенето по лекари затова ви моля някой ако е чул нещо от свой близки, познати или лично е преживял нека пише.

# 1 930
Д-р Балабанова ,поликлиниката срещу Елин Пелин

# 1 931
  • Бургас
Предстои ми операция на малкия, засега само обикалям бургаските хирурзи. Днес посетих Др. Маджуров, а утре ще го прегледа и Др. Мигаров.
Лежала съм в болница само за раждане, много ми е чуждо ходенето по лекари затова ви моля някой ако е чул нещо от свой близки, познати или лично е преживял нека пише.
д-р Мигаров минава за добър детски хирург

# 1 932
  • Бургас
Д-р Мигаров просто е май единственият детски хирург в Бс... И да, добър е.

Д-р Маджуров също го спрягат за такъв, но аз и детето ми от него имаме доста неприятни спомени.

# 1 933
Ако е херния детето ми го оперира д-р Зикидис, въпреки, че не е детски. Много съм доволна.  Peace

# 1 934
И аз съм За др Зикидис,макар че не е детски лекар,и аз съм водила детето си при него. От др Мигаров имам неприятни спомени,макар че не сме се подлагали на хирургична интервенция при него. Но пък като хирург може да си е специалист,винаги има много чакащи пред кабинета му.

Общи условия

Активация на акаунт