Хайде с мен на изпитано МОНО

• 11 620
  • 195
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте. Как мислите при условие че кърмя дали мога да се включа към вашия отбор с диетка, че килцата много ме тормозят.

# 106
Здравейте. Как мислите при условие че кърмя дали мога да се включа към вашия отбор с диетка, че килцата много ме тормозят.

# 107
Благодаря момичета за топлото посрещане. Хапнах си малко картофена салатка, че наооколо има само такова.
Да ви кажа, че подкрепата е от голямо значение.
На Галето мерси за кафенцето

# 108
Здравейте Hug!!!
На новодошлите , добре дошли Hug и дано заедно успеем да се отървем от мн мн кг и см Praynig.
Досега съм на 2 домата и 1/3 краставица + . вода. Правих и 15/20 мин. вело и 45 коремни преси. Знам упражненията не са мн Embarassed , но наченките са положени. Mr. Green....

Мила мисля, че когато кърмиш не бива да спазваш строги диети, каквато в твоя случай ще се окаже тази Wink. Бебо има нужда на ден и от едни и от други в-ва, съдъращи се в отделните храни, които ядем тук ПООТДЕЛНО всеки ден. По-добре пробвай с нещо по-безврадно...например ограничаване на храната, повече салатки и плодове...и ще има резултати със сигурност, а и бебо ще му е добре.. Peace Peace Peace.....
Все пак по-добре и по-ОПИТНИТЕ да кажат.....Хайде мами...давайте съвети. bowuu...

# 109
момичета не мога да разбера-трябва ли да се яде риба или не???в дитката не пише за риба,а ви пишете,че я ядете newsm78  bouquet

# 110
Ами аз мисля че може риба. Последния ден е месо със салата а рибата все пак е диетична.

# 111
момичета не мога да разбера-трябва ли да се яде риба или не???в дитката не пише за риба,а ви пишете,че я ядете newsm78  bouquet

Привет Hug Hug Hugвиж на 4-а страничка bubulina е написала диетка за 10дни и в нея има риба, може да правиш койти си решиш вариант, важното е да ядеш еднообразна храна Peace Peace
Мисля, че е по-добре да ограничиш сладкото и тестяното, но в никакъв случай строга диета. Аз така си спрях кърмата Rolling Eyes Успех  Peace

# 112
galiq_82 а ти мацка с нас ли си  или още таршуваш в хладилника? hahaha
П.С. Не се обиждай...аз си се шегувам.
  bouquet..

# 113
  • Smolyan
Добре дошли на новите момичета  Hug
Красофифа, според мен не само може, а и е добре да се яде риба, но в последния ден от 5 -дневната диета. Все пак е месо и мнтого полезно и диетично.
t_nestorova, твоето бебе само на кърма ли е, ако да - според мен в никакъв случай не може да си на диета, но ако е захранено и суче един път на ден е възможно да си на диета и то балансирана с много витамини и ценни вещества. Това е моето мнение, но аз имам слабост към кърменето и никога не бих била на диета по верме на този процес. galiq_82 ти е дала хубав съвет.

# 114
  • Smolyan
Добре дошли на новите момичета  Hug
Красофифа, според мен не само може, а и е добре да се яде риба, но в последния ден от 5 -дневната диета. Все пак е месо и мнтого полезно и диетично.
t_nestorova, твоето бебе само на кърма ли е, ако да - според мен в никакъв случай не може да си на диета, но ако е захранено и суче един път на ден е възможно да си на диета и то балансирана с много витамини и ценни вещества. Това е моето мнение, но аз имам слабост към кърменето и никога не бих била на диета по верме на този процес. galiq_82 ти е дала хубав съвет.

# 115

t_nestorova, твоето бебе само на кърма ли е,.....
Не захранено е, но все още си суче по около 4 пъти дневно, включително и нощем 1 път, а сладкото и тестяното съм ги отказала, ама кантара пусто не мърда и това е, опитвам с малко упражнения вкъщи, но за повече не ми остава време...

# 116
  • до Бургас
t_nestorova- докато кърмиш няма смисъл да се ограничаваш или да пазиш диети, няма да успееш да отслабнеш. Като спреш да кърмеш, ще видиш колко бързо ще почнат да изчезват килограмчета и без диети, а ако случайно решиш да отслабнеш още може и диетка.

# 117
galiq_82 а ти мацка с нас ли си  или още таршуваш в хладилника? hahaha
П.С. Не се обиждай...аз си се шегувам.
  bouquet..

Ха познай cold newsm55 пусто прасенце Animal Pig

Joy Joy Joy

# 118
Ех, сладурки Simple Smile
Привет на новите, винаги има място в групата Hug
красофифа за рибата - аз си правя малко по-различна моно-диета (на 4 стр. както казаха), тя е 10 дни и има 2 дни месо, затова единия пиле, другия риба.
Zuzi - напълно сериозно за снега, вече спря, но всичко е бяло, дано да не е станало тъмно като се прибера да снимам Simple Smile Но те ще покажат по новините сигурно Simple Smile

Лека вечер, момичета, аз бегам от работа вече   bouquet

# 119
  Лелеее, Дами, като ви чета то трябва тук да се смени темата, та вие скоро ще трябва да пълнеете  thumbsup
 Браво, супер сте!!!
 Хайде лека вечер!!!

Общи условия

Активация на акаунт