Хайде с мен на изпитано МОНО

• 11 618
  • 195
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте!Аз днес нямам минусче,но си го обяснявам че съм в цикъл.Днес ми е последен ден и дано утре да има резултат.Днес ще хапвам яйчица. Hug

# 91
Ще ме приемете ли във вашите редици момичета. Досега бях на страхотната с нея свалих няколко килограма. Остават ми да сваля 5 но от пет дена стоя на едни и същи килограми и реших, че е време да сменя диетката. Вашата ми хареса много. Нямах много време да изчета всичко но разбрах какво да се яде. А колко дена продължава тая диета? Видях, че има режим за пет дена. Благодаря за отговорите предварително. Така че днеска съм на картофи.

# 92
Ще ме приемете ли във вашите редици момичета. Досега бях на страхотната с нея свалих няколко килограма. Остават ми да сваля 5 но от пет дена стоя на едни и същи килограми и реших, че е време да сменя диетката. Вашата ми хареса много. Нямах много време да изчета всичко но разбрах какво да се яде. А колко дена продължава тая диета? Видях, че има режим за пет дена. Благодаря за отговорите предварително. Така че днеска съм на картофи.

mimi_msm добре си дошла  Hug
Диетата може да си я направиш 5 дни, после почивка и пак 5 дни, или ако можеш да издържиш повече, мисля че на 4 стр. съм написала как я правих миналото лято за 10 дни. Успех, наистина се сваля  smile3521
galiq_82 ние сме с теб, пак си губи времето в  newsm55, но хапвай от позволеното за деня   bouquet
YuNI 3.5 кг. си е много добро постижение, дано и аз да успея поне толкова до края на седмицата  newsm17
Ако някой реши да си прави рибен ден, мога да дам една доста добра рецепта - за 40 мин. и става много вкусно  newsm47

# 93
  • София
Здравейте!Вчера освен картофките си хапнах пакетче солетки Embarassed,няколко лъжици картофено пюре и затова не пи се ядяха повече картофи,и кафетата. EmbarassedНе знам за вас,ама аз без кафе не мога.Днес нямам минусче,но го дължа на това че в момента съм в цикъл,днес ми е последен ден та се надявам утре да има резултат.Днес съм на яйчица. Hug

# 94
  • Smolyan
Добре дошла на  mimi_msm и успех  Peace Hug
Наталчето, аз също не съм била само на картофи, вечерта хапнахи  зелена салата, аследобяд хапнах моркови и ябълки  Wink и въпреки това, даже въпреки цикъла ми, днес пак имам минус  Flutter, много съм щастлива.
Досега съм на литър вода, 1/3 кофичка кисело мляко и 2 кафета.
Утре май ще е трудно на зеленчуци, но като виждам резултати ми се засилва волята. В петък съм в отпуска, точно се чудех как ще си нося сварени яйца на работа, че нямам къде ги беля и ям и се оказа, че точно когато ще съм си вкъщи. Щях да ходя на тържество в градината, но нямало да имат  Sad, а аз вече си пуснах молбата за отпуска такаче ще използвам като съм сама да измия прозорците, терасата и колата си  Embarassed, обичам да чистя сама. Нямам търпение да дойде петък и да ми се случи нещо различно  Crazy
Много ви занимавам с лични неща, но ви чувствам близки затова. Извинете ми  Heart Eyes
Приятен ден   bouquet

# 95
Добре дошла на  mimi_msm и успех  Peace Hug
Наталчето, аз също не съм била само на картофи, вечерта хапнахи  зелена салата, аследобяд хапнах моркови и ябълки  Wink и въпреки това, даже въпреки цикъла ми, днес пак имам минус  Flutter, много съм щастлива.
Досега съм на литър вода, 1/3 кофичка кисело мляко и 2 кафета.
Утре май ще е трудно на зеленчуци, но като виждам резултати ми се засилва волята. В петък съм в отпуска, точно се чудех как ще си нося сварени яйца на работа, че нямам къде ги беля и ям и се оказа, че точно когато ще съм си вкъщи. Щях да ходя на тържество в градината, но нямало да имат  Sad, а аз вече си пуснах молбата за отпуска такаче ще използвам като съм сама да измия прозорците, терасата и колата си  Embarassed, обичам да чистя сама. Нямам търпение да дойде петък и да ми се случи нещо различно  Crazy
Много ви занимавам с лични неща, но ви чувствам близки затова. Извинете ми  Heart Eyes
Приятен ден   bouquet

Zuzi много си права за това, че като виждаш резултати волята се засилва  Peace
А за това ядене в офиса... трудна работа, аз днеска с тая риба... чудех се къде да се завра, че тя и мирише  Embarassed. Накрая казах на колегите, че няма как и ядох на прозореца, за да не овоня цялата стая  hahaha въпреки, че цял ден си вали един сняг...

# 96
Здравейте мили мами,
Относно килограмите аз съм цяло слонче. Забременях 67 кг. (на 166) и качих 16-17, т.е. до 84  Хубавото беше, че като излязох от родилното бях изгубила 12 кг. За първия месец още около 1-2, но оттогава имам чуството че само качвам. Не че не си и хапвам, но нали кърмих и ме беше страх да пазя диета. Е, от 2 седмици не кърмя, но познайте дали съм започнала диета, ине само това а дали не се тъпча.     
От днес съм решила обаче, че се започва. Надявам се да ме приемемте в редиците ви, че без подкрепа не съм сигурна, че ще се справя. Нямам кантар вкъщи така че по дрехите ще се меря.

# 97
  • София
Здравейте мили мами,
Относно килограмите аз съм цяло слонче. Забременях 67 кг. (на 166) и качих 16-17, т.е. до 84  Хубавото беше, че като излязох от родилното бях изгубила 12 кг. За първия месец още около 1-2, но оттогава имам чуството че само качвам. Не че не си и хапвам, но нали кърмих и ме беше страх да пазя диета. Е, от 2 седмици не кърмя, но познайте дали съм започнала диета, ине само това а дали не се тъпча.    
От днес съм решила обаче, че се започва. Надявам се да ме приемемте в редиците ви, че без подкрепа не съм сигурна, че ще се справя. Нямам кантар вкъщи така че по дрехите ще се меря.

Славче,разбира се,че ще те приемем.Колкото повече толкова по-добре! HugГрупичката се увеличава! Hug

# 98
  • Smolyan
Slavcheto, разбира се, че ще приемем, напълно съм съгласна с теб, че без подкрепа трудно ще върви диетата  Simple Smile
bubulina, серизно ли вали сняг  Shocked, немога да повярвам. Значи си хапнала вече рибата, а представи си яйцата как миришат  Mr. Green

# 99
Уххххаааааааааааа групичката става страхотна - колкото сме повече, толкова повече ще се мотивираме и подкрепяме  Hug Hug Hug

Добре дошли на новите момичета и много успехи   bouquet  bouquet  bouquet

Хайде да пием следобедно кафенце, а

Гушки и до после  Hug

# 100
  • до Бургас
Нови момичета :0 :Добре дошли  :hug
Трябва да се подкрепяме и да се мотивираме взаимно,  наистина трябва да има хора които да дават кураж !!! Ох днеска вече взе да ми се яде ама ще изтрая ся ще си направя кафенце и ще ми мине:)
Аз пия кафе колкото ми се пие, без кафе не мога Sad

# 101
  • София
Мерси за кафенцето,ей сега отивам да си го изпия. Peace

# 102
Момичета благодаря за топлото посрещане Heart Eyes
Аз сега хапвам картовче, със съвсем малко солчица и лимонов сок и после кафенце и то тумбачето ще е пълничко Mr. Green

# 103
здравейте,сладурани.а мен ще ме приемете ли,но от неделя, че все още съм на страхотна диета.  bouquet

# 104
здравейте,сладурани.а мен ще ме приемете ли,но от неделя, че все още съм на страхотна диета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт