Хайде с мен на изпитано МОНО

• 11 614
  • 195
  •   1
Отговори
# 75
  • Smolyan
Браво на минусчетата  Heart Eyes
На съгрешилите - не се притеснявайте, ще хапнем повечко дни картофи  Joy . Нали сме живи и здрави и убавии  Flutter, това е най - важното. Аз също днес съм на картофи, но междувременно изпих 2 кафета със захар и сметана, сега ще хапна ябълки и моркови. Знам, че диетата не го позволява, но пък съсм сигурна, че няма да напълнея от тези ябълки, напротив полезни са и помагат на червата  Wink, така че знайте, че и аз съгрешавам с плодове.
Междувременно да ви кажа, че ми стана много тъжно, сега четох статия, моя съгражданка е починала вчера от дието. Била е последна година студентка, стартирала е 67 кг., но много крайна диета, в резултат миналата седмица влиза в болница с опасност за живота, накрпая била само на течности и станала 39 кг. За съжаление е получила много тежка анемия е на са мвогли да я спасят. Затова момичета най - важното нещо е, че сме живи и здрави а отслабването трябва да е здравословно.
 Успех на всички, прегръщам ви  Hug

# 76
На съгрешилите - не се притеснявайте, ще хапнем повечко дни картофи  Joy . Нали сме живи и здрави и убавии  Flutter, това е най - важното. Аз също днес съм на картофи, но междувременно изпих 2 кафета със захар и сметана, сега ще хапна ябълки и моркови. Знам, че диетата не го позволява, но пък съсм сигурна, че няма да напълнея от тези ябълки, напротив полезни са и помагат на червата  Wink, така че знайте, че и аз съгрешавам с плодове.
Междувременно да ви кажа, че ми стана много тъжно, сега четох статия, моя съгражданка е починала вчера от дието. Била е последна година студентка, стартирала е 67 кг., но много крайна диета, в резултат миналата седмица влиза в болница с опасност за живота, накрпая била само на течности и станала 39 кг. За съжаление е получила много тежка анемия е на са мвогли да я спасят. Затова момичета най - важното нещо е, че сме живи и здрави а отслабването трябва да е здравословно.

Горкото момиче Tired Така е момичета дори и по-крайнички диетки да правим, все пак трябва да имаме някакви граници.. Peace..Междувременно аз вече изядох едната кофичка кисело мляко...другата после...сега излизам с милото на разходка.....муцки Hug Heart Eyes

# 77
Zuzi много жалко за момичето Flowers Rose Flowers Rose - трябва всички диетуващи да си вземат поуки от такива истории, а не на всяка цена, но трябва да съм слаба. Всичко трябва да е с мярка и здравословно  Peace

sky***** приятна разходка  Hug

# 78

Много лошо... наистина
всичко трябва да е с мярка, за да не се стига до фатален край.
Затова, момичета, диетата не повече от 10 дни и после почивка  Naughty
Пък и да не удържим на изкушенията, ние и така сме си хубави   smile3535

# 79
  • до Бургас
sky -добре дошла:))
Да, страшна работа, това е мания направо, до там не трябва да се стига, познавам още една наша роднина която така почина на 18 години:(

Аз днеска ям картофки, запекох ги във фурна и като минавам по край тавичка си хапвам по малко:))И ми е добре , не ми се яде:)

# 80
Момичета тук ли сте smile3507?
Аз се завърнах от разходката...малко гадничко беше времето. smile3512...поваля манинко...но после се оправи... smile3503
Сега си хапвам 2-рата кофичка и си ми е добре..  Hands Thumbsup.да не казвам голяма дума, но днес е издържан ден УсПеШнО smile3533!!!!!
 Утре съм на зеленчуци...да ви попитам.. newsm78....вие само един вид зеленчук ли хапвате или ги смесвате Thinking? Аз мисля да ги смеся, но да си попитам...  love001..

YuNI кой ден ти е днес?

# 81
  • София
Здравейте!Аз днес си хапнах две картофчета,но повече не можах.Не ми се яде нещо. Confused Утре мисля да съм на яйчица.Лека вечер от мен и утре много минусчета!

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 22:13 от Наталчето

# 82
  • до Бургас
Браво момичета, само така Simple Smile
sky- днеска съм вече 8-ми ден, направих първите 5 , малко почивка и от вчера пак почнах.
За зеленчуците, смесвай ги, прави си салатки, аз даже ядох в такива дни манджа -постно зеле и много добре ми дойде.  И много добре ми повлия за ходенето до тоалетна. Защото много често се случва запек при такива диети.

# 83
YuNI браво момиче Party! Доколкото розбирам значи правиш втори тур. Peace...аз ще мина този и ще видя резултатите,. newsm78.ако са задоволителни предполагам, че и аз ще я повторя... Mr. Green..

Наталчето що така бе мило Shocked? Само 2 картофа Shocked..не са ли много малко.. Shocked...Доколкотот знам може 5/6 сварени средно големи картофа.......Но ти си знаеш най-добре  Wink

Галя къде се изгуби Heart Eyes?

Вчера остисках и вечерта. Hug...бая мислих дали да не отскоча до хладилника.. Embarassed.не че бях гладна.. Whistling.....просто да се понатъпкам.. ooooh!..но удържах... Party.за което съм много радостна.. Laughing...Даже като станах сутринта не можах да повярвам, че съм издържала....Викам си :" Това е друг човек?" hahaha Joy hahaha Joy

Хайде муцунки, лек и приятен (диетичен) ден с много минусчета  bouquet.
P.S. Вие спортувате ли и ако да - какво Thinking?

# 84
Добро утро, айде на кафенцето в тази снежна сутрин  #Crazy

Бързам да се похваля - цяло кило съм надолу  newsm44 Започнах от 63 след 2 дни диета съм вече 61,2  Joy
sky*****, YuNI, Наталчето  БРАВО!!! smile3501
sky*****, първите дни е най-трудно, само още няколко дни така и ще усетиш отслабването по дрешките  smile3521
YuNI,  я кажи след 5 дни колко килца си свалила.

Аз днес съм на риба   Animal Tropical Fish
Успех, момичета!!!

# 85
  • до Бургас
Бубулина- аз свалих 3.5 кг,  и се надявам че ще продължа напред:) Вече свикнах с малко храна и не ми се яде, а ако хапна повечко ми се надува корема. Важното да издържиш 5 дена, после свикваш.
Аз реших да пробвам 10 дневната, днеска съм на плодове, много ги ям теи портокали, ще ми хване някаква алергия, ама са толкова вкусни. Да издържа днеска , че да помисля утре какво ще ям от списъка:)))

# 86
  • до Бургас
Бубулина- аз свалих 3.5 кг,  и се надявам че ще продължа напред:) Вече свикнах с малко храна и не ми се яде, а ако хапна повечко ми се надува корема. Важното да издържиш 5 дена, после свикваш.
Аз реших да пробвам 10 дневната, днеска съм на плодове, много ги ям теи портокали, ще ми хване някаква алергия, ама са толкова вкусни. Да издържа днеска , че да помисля утре какво ще ям от списъка:)))

# 87
  • Smolyan
Добро утро момичета  Hug
Наталчето , как бе мила само 2 картофа, недей така  Naughty много е малко  Thinking, иначе се възхищавам, че издържаш, браво и от мен  Heart Eyes
bubulina, мерси за кафенцето, взимам си  Simple Smile Честито минусче.
sky***** , браво и на теб, че си остискала за вечерта и на мен тогава ми е най - трудно.
Аз днес съм на мляко - започнах с айран, мнооого вкусен  Crazy, днес най - после мръдна кантара, макар че ми е нтрети ден от цикъла и си мислех, че до края няма да има промяна.
Пожелавам ни весел и усмихнат ден и бързо и леко сваляне на килограми  Heart Eyes

# 88
  • Smolyan
Добро утро момичета  Hug
Наталчето , как бе мила само 2 картофа, недей така  Naughty много е малко  Thinking, иначе се възхищавам, че издържаш, браво и от мен  Heart Eyes
bubulina, мерси за кафенцето, взимам си  Simple Smile Честито минусче.
sky***** , браво и на теб, че си остискала за вечерта и на мен тогава ми е най - трудно.
Аз днес съм на мляко - започнах с айран, мнооого вкусен  Crazy, днес най - после мръдна кантара, макар че ми е нтрети ден от цикъла и си мислех, че до края няма да има промяна.
Пожелавам ни весел и усмихнат ден и бързо и леко сваляне на килограми  Heart Eyes

# 89
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

Кофти ден, а? Станах с адско главоболие и не минава от нищо  Tired, засега съм на едно кафенце, но до довечера кой знае какво ще се случи ooooh!

Наталчето наистина са ти малко картофките, недей така мила Hug Hug Hug

Zuzi  smile3501 за напредъка  Peace

bubulina прекрасно кафенце, мерси   bouquet

sky***** не знаеш ли вече къде се губя аз или тук  newsm55, или тук  newsm43, то всъщност едното е следствие на другото  Tired Продължавай смело напред  Hug Hug Hug

YuNI  newsm51 ти си моята гордост  Peace

Целувки милички и до скоро  wavey

Общи условия

Активация на акаунт