Хайде с мен на изпитано МОНО

• 11 607
  • 195
  •   1
Отговори
# 60
Някъде четох за форумка, която си купила по-тесни дънки за стимул.може да е лудост , но и аз направих същото в събота.сега ще е голяма радост да мога да си ги обуя в събота. Sunglasses

# 61
Момичета, ако знаете как ви се радвам    newsm44
не знам как съм я пропуснала темичката, от януари си търся съмишленички за моно-то и най-накрая да не видя, че сте започнали  smile3555
Толкова се накефих, че бързам да се включа, пък после ще чета какво сте изписали Simple Smile Днеска ми е първи ден на картофки.
За кураж да ви кажа, че тази диета я правих миналия август и за 8 дни свалих 4 кг, после пак я повторих, но успях само 5-6 дни и свалих още 2 кг - та общо в рамките на месец свалих 6 кг и мога да кажа трайно. Ноооо тази зима много се отпуснах и сега пак почвам свалянето. Не се получава ефекта йо-йо, само трябва да имаме предвид, че след определени годинки трябва да се саобразяваме какво хапваме, за да си запазим килцата smile3521

Да ви е вкусно и минусово моното  newsm10

# 62
  • до Бургас
Бубулина Simple Smile Hug Добре дошла. Айде момичета  да ядем картофки днеска. И аз отивам да варя , че още не съм яла Simple Smile

# 63
  • Smolyan
Привет и от мен  Hug
Присъединявам се и аз към вас, макар че от вторник, защото вече обядвах и няма как  Wink
Аз тежа 61 кг., опитах с Дюкан 2 дена, от което свалих 1 кг., но нещо с това сладко изобщо не мога да се преборя  ooooh!. Искам да стана 55 кг.
Пожелавам успех на всички ви  Hug Heart Eyes

# 64
Привет банда  wavey wavey wavey

Много се радвам на новите попълнения - УСПЕХ  Hug Hug Hug

Пропуснах да отговоря на Наталчето, но тя YuNI e отговорила вече, абсолютно няма значение последователността на дни - на кой както му е удобно  Peace Аз например, като я правя ако ще ходим на гости - винаги си слагам деня в който се яде месо и салатка - и често се случва дори да не разбират, че съм на диетка  Laughing Laughing Laughing

bubulina  smile3501 страхотни резултати си постигнала  bouquet

Целувки милички   love001

# 65
YuNI, Zuzi ,galiq_82, мерси за приветствието  Hug

Сега видях, че я правите 5 дни. Преди аз я правих 8 дни, а цялата диета беше за 10 дни и горе-долу следните:
1 ден - картофи: варени, задушени, без подправки, с малко сол, на който не му е вкусно.
2 ден - плодове
3 ден - сирене 300 гр
4 ден - 6 варени яйца
5 ден - зеленчуци
6 ден - риба: на скара за предпочитане
7 ден - 2-3 кофички кисело мляко
8 ден - кашкавал 300 гр
9 ден - пилешко филе на скара, без мазнина и без или с много малко подправки
10 ден - цял ден само на вода

със сигурност съм разместила поредността, но това бяха като храни, пък и аз си ги нагласях дните според това каде съм и какво ще ми е по-лесно да си осигуря като храна. Всяка сутрин си пиех кафе с малко млекце - не ми попречи. Задължително по 2 литра вода на ден - добре е да се пие поне по толкова и без да сме на диета. Дните с яйцата и кашкавала ми бяха най-трудни - единствено при тях усещах глад.
Аз мисля пак така да я направя, ако издържа 8-10 дни Wink
УСПЕХ, момичета, аз не съм успявала да сваля с друга диета, така че дерзайте и успехите ще дойдат  newsm10

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 15:23 от bubulina

# 66
  • до Бургас
Бублина, благодаря ти за новата диетка, смятам и нея да пробвам, от днеска, вчера се изложих, така че почвам от днеска. Изтеглих се и съм 72кг Simple Smile)

# 67
И аз ще се присъединя към вас. Какво е количеството на варените картофи? Имам едни 10кг Embarassed Embarassed, надявам се до морето да се стопят Praynig

# 68
здравейте, момичета, и аз съм на картофи, отново започвам днес, 4-5 картофа варени с малко магданоз ще си хапна аз! за сега съм пила кафе без захар както обикновено, ще си взема и един чай след малко. А пък ако огладнея- водата е при мен.пожелавам ви хубав ден и леко отслабване. newsm10

# 69
  • Smolyan
Добро утро прекрасни дами  Hug
След дълго чудене как ще изкарам вечерите, когато сервирам за домочадието, се реших, че все пак трябва да пробвам, че до Велик ден трябва да съм мацка  Wink Flutter. На обяд ще хапна картофена салатка без олио, за следобед ще видим какво ще измисля дали може чипс  Mr. Green шегувам се  Party За довечера ще трябва да си сваря  Simple Smile
Желая успех на всички и дано заедно да издържим, защото си заслужава  Simple Smile
Успешен ден   bouquet

# 70
Добро утро на всички  kaffeetrmker_2
Първо да се отчета: кантара показа тази сутрин -800 гр. newsm44
Днеска мислех да съм на плодове, но си ги забравих в къщи Embarassed, затова ще съм на кисело мляко.
А вчера, да си призная, лееекичко съгреших Embarassed - на обяд хапнах задушени картофи, но следобяда вече умирах от глад и най-близкото до картофи в офиса беше чипс... изядох малко повече от половин пакет, не е добре, но щях да припадна вече. И да компенсирам чипса, не вечерях, но и мин. вода беше свършила и изпих около 300 гр. ябълков сок  Embarassed И въпреки това съм -800 Simple Smile
YuNI, тя таз диетка по-скоро е малко разширена, ако успееш да издържиш повече от 5 дни, което го пожелавам  Peace

krasi, 4, 5-6 средноголеми картофа, но ако си много гладна по-добре хапни повечко, отколкото да се измъчваш, просто не яж друго, освен картофи тоя ден.
Успех на картофките днеска  newsm10

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 07:28 от bubulina

# 71
  • София
Здравейте!Аз като нова,уж да почна от вчера...ама не успях да устоя. EmbarassedВ момента си варя картофчета,така че почвам от днес,и този път сериозно. Hug

# 72
smile3525Момичета,  smile3525здравейте и от мен smile3525!
 Така от диетка на диетка smile3529 попаднах и във вашата темичка Peace. Ще ми бъде мн приятно заедно да се борим с килцата мазнички box tooth. Имам да сваля още 6/7 килограма до заветната цел goodscale и си мисля, че моното е един добър вариант  bouquet. Затова от днес заедно newsm19.
Аз направих така, че си разместих дните ....тоест днес съм на 2 кофички кисело мляко  Stuck Out Tongue Winking Eye. Успех сладури и да се отчитате,. Drunk....

# 73
Привет на най-сериозните  Hug Hug Hug

Много ви се радвам като ви чета, аз за жалост пак се оа...х, никаква ми я няма волята - снощи пред едни скариди не можах да устоя Cry Cry Cry Вече много ме е яд на мене си Tired Tired Tired

Няма да ви депресирам, целувки на всички и много минуси  Hug Hug Hug

# 74
Наталче, с тебе сме  Peace Айде утре и ти да се похвалиш с килце надолу Wink
sky***** - и аз имам толкова да свалям и мисля че с тази диета за 2 тура от нея и ще стане номера  newsm10 И аз съм на кисело мляко, сега отивам да си купя 1 активия, че огладнях доста Simple Smile

Я кажете какви витамини пиете, аз вчера си взех на Doppel Herz - 11.40 lv - пила съм ги преди и бях доволна

Общи условия

Активация на акаунт