Хайде с мен на изпитано МОНО

• 11 710
  • 195
  •   1
Отговори
# 120
Момичета първо добро утро.. Hug.и след това....снощи голяма излагация.. ooooh!.няма да ви казвам с какво да не ви дразня.. Whistling..въпреки това днес кантарю отбеляза -1,5кг #Crazy. Което не си е никак малко при положение, че само 2 дни са минали и на втория срив. Crazy.....
Засега аз съм дотук, но ще наминавам да си ви виждам Heart Eyes
Wink

# 121
  • до Бургас
Добро утро на всички:)
sky- много бързо се отказа Simple Smile
Аз пак вчера издържах на плодове, днеска сирене ще ям, аз както въобще не го ям не знам какво ще направя. Не съм се качвала на кантар от 3 дни, да издържа още 2 , че да видим колко съм свалила.
Мани на вънка сняг, студ, пак в къщи цял ден ще стоим Sad
Момичета вие които са сериозни, какво стана с Вас?

# 122
Добро утро красaвици Hug Hug Hug

Кафенце?????????

sky***** Heart Eyes постигнала си страхотен резултат за два дни, защо се отказваш? Както и да е с теб съм, нали съм първа несериозница Wink

YuNI браво за страхотната воля - ще бъде възнаградена след 2 дни на кантара  Heart Eyes Peace

Хaйде гърлззззззззз до после  Hug

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 13:27 от galiq_82

# 123
Добро утро Simple Smile
galiq_82, мерси за кафенцето, такова най- го обичам   bouquet
sky*****  smile3501 ако решиш пак - ние сме тук Wink
YuNI, ти си нашата гордост  Hug до 5-тия ден сигурно ще имаш поне 3 надолу

Аз вчера много, ама много се изложих  Embarassed Една колежка черпи и аз изядох 2 бонбона. После вечерта се прибрах много изнервена нещо и си сипахме по 1 водка с мъжо, а рибката си я хапнах с гарнитура кисели краставички, лютеница и няколко резанчета домат, после малко фъстъчки... въобще подкарах го през просото  newsm61 Разбира се - няма минусчета. Поне няма и плюсчета Wink
Но смятам днес да устоя на всички изкушения и да ям само плодове  Kissing Heart

# 124
  • София
Добро утро Simple Smile
galiq_82, мерси за кафенцето, такова най- го обичам   bouquet
sky*****  smile3501 ако решиш пак - ние сме тук Wink
YuNI, ти си нашата гордост  Hug до 5-тия ден сигурно ще имаш поне 3 надолу

Здравейте!Днес кантарчето показа -1кг ,но не бързам да се радвам защото този кг все мърда ту надолу,ту нагоре.Но важното е че за сега успях.Днес съм на кисело мляко. Hug

# 125
добро утро момичета,

Браво на всички които са отчели положителни отрицателни резултати Laughing
Аз вчера се справих с варените картофки, а днес съм на кисело млекце, аз си го обичам така че се надявам да издържа. Благодаря за кафенце, лек и успешен ден Laughing

# 126
  • Smolyan
Добро утро  Hug
Взимам си веднага кафенце, че с това 3в1 сутринта нищо не ми подейства  Tired.
Наталчето, браво за килограмчета, като има резултати по - лесно се издържа на диетата  Heart Eyes
bubulina, не си съгрешила кой знае колко, аз също не спазвам диетата точно както трябва  Embarassed.
YuNI , браво, възхищавам ти се, аз не мога само на плодове Simple Smile Нямам търпение да кажеш резултата след 2 дена  Peace
Аз и днес имам минусче - 0,800 кг. ама преди VC-то, та може и цял килограм да е  Simple Smile
Нямамтърпение утре да съм в отпуска значи  Simple Smile. Може да ходим до Пловдив да прибираме свеки от болницата, та може и разходка да си направя  Simple Smile
Приятен ден сладурки, целувки на всички  Heart Eyes

# 127
Здравейте! Отдавна не съм се включвала, но нямах възможност. Да дам резултати днес. За 5 дни съм свалила 3 кг. Днес започвам отново и съм на картофки.Подправих ги с малко лимон,  сол и копър и си мисля, че не е кой знае какво прегрешение. Вие какво ще кажете? Embarassed  Пих и кафенце. Усмихнат  ден на всички и успех.   bouquet

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 11:36 от мама Радоска

# 128
В някой дни тази диета си е чист глад Thinking
И не се ли връщат твърде лесно тези килца като минеш на нормално хранене?

# 129
  • до Бургас
Радоска, аз слагам сол на всичко, просто не мога да ям без сол.
А за да не се върнат килцата, ще кажа какво правих аз за да не се връщат:
Един път на седмица си правих ден или само на ябълки или на кисело мляко, така се поддържат килограмите, мисля , че можем да си позволим един път в седмица малко да се лишим от вкуснотийки Hug

# 130
  • Smolyan
Браво на Радоска за свалените килограми  Simple Smile
YuNI , добра е идеята за един такъв ден на плодове и зеленчуци за поддържане.

# 131
В някой дни тази диета си е чист глад Thinking
И не се ли връщат твърде лесно тези килца като минеш на нормално хранене?
myself , да ти кажа като я правих преди не усещах глад, колкото и да е странно даже имаше дни, в които не успявах да си изям цялото количество  Laughing например дните на сирене и кашкавал Simple Smile И без да се ограничавам не си ги върнах около 3 месеца, след това дойде зимата... Grinning и от свалени 6-7 върнах 3-4.
YuNI много добра идея за поддържаме на свалените килца, ще го изплагиатствам Wink
Наталчето килцето си е истинско и ще има и още  newsm10
Успех, сладурки Simple Smile, аз съм на плодове, но нещо не огладнявам, странна работа #Crazy и до сега съм изпила само един сок от моркови

# 132
  • Smolyan
Ауууууууу какви сме днес сериозни, темата ни отишла на втора страница. Много сме мълчавили. Дали от диетата  Wink
Как сте мацки  Heart Eyes

# 133
  • до Бургас
Аз съм си тук, с това сирене днес ще умра от глад, аз както не го обичам....Ама и друго не ми се яде.

# 134
Аз пия кафенце иначе готвя за съпружеското тяло, че е малко гадно като аз съм на диета и той да е Mr. Green Mr. Green
Иначе се чувствам общо взето добре, в смисъл че съм малко умореничка, обаче на мен ми дойде вчера, така че вероятно е от това. Сериозна съм и даже на обяд като излязох на пазар си взех киселото мляко и на една пейчица, след като нахраних малката хапнах и аз.

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 17:41 от slavcheto_new

Общи условия

Активация на акаунт