НАШЕТО АЛБУМЧЕ: потребител:martenichka парола:bebe
) в ресторант "Before and After" 

Беше прекрасно.
...а какви гледки....каква красота....нямам думи да опиша,ще ви покажа снимки,но ...съвсем различно е от това да се види на живо.Тези,които са ходили по тези места знаят за какво става въпрос,а на останалите...непременно да отидат.
още не а ми ги платили, но имам официален документ, да видим дали ще го платят със следващите заплати.

Ели, специално за вас 
Наде, как ти завидях само за разходката само...
И рождениците са много сладки, всичко съм разгледала. А снимките с фото-стойките на Калина наистина са много яки. 

. После ще гледам пак да се включа.

,а в същото време състоянието му се влоши веднага след като смених антибиотика и сега взех да се 4удя добре ли направих
дали не трябваше да изпием другият антибиотик
Нощите са ми някакъв кошмар,не съм спала като хората от седмици,понеже Дани непрекъснато се буди от факта,4е не може да диша и от това,4е кашля много
какво става с вас
ужас 
страхотна тема
страхотни снимки, много готино семейство сте и Янето явно е много послушно дете ,щом с нея можете така спокойно да си обикаляте.Аз не съм ходила по тия места,само в Бачковския манастир(изключително място) и смятам,че е страхотно да се видят красотите в България.Само в пещера не влизам-голямо съм шубе.Направо ви се възхищавам на ентусиазма и доброто дете-с Б подобно пътешествие е абсурд,всъщност ние организираме почивките на него да са му добре и ние покрай него нещо да намажем.

Препоръчани теми