много здраве, палави игри и щастливо детство им желая 
много е важно човек да отпусне малко и да се зареди 
Честит Рожден Ден на Дани и Вики от сърце им желая да са здрави и безкрайно щастливи

Аз моето чудовище ако не го вържа в количката неможеме и 5 метра да минеме ,а да си седнеме на масаааа
-само ако спи
Хубав празник на всички празнуващи родители и роднини!

Малкия рожденник Дани ти е много хубаво дете - да ти е жив и здрав и винаги така жизнен и весел! 

Ама на фона на баткото, който е на 9 години а е завидните 23 кг ми се вижда направо огромен
Мноооого е гадно да имаш злоядо дете
но все пак важното е да са здравички ! А твоята малка госпожичка е такава сладурана, че да си призная благородно ти завиждам за нея (аз тайничко се надявах на момиченце а то какво излезе пак ......моооооомче
.
така ,че и аз се приобщавам -ако съм засегнала някой моля да бъда простена
Аз съм трагичния случай в първи клас на 6 години съм била 13 кг
преди мислех ,че майка ми се е объркала нещо ,но скоро си намерих някакъв стар здравен картон и там си го пишеше ,ужас направо. Казвали са на мама ,че нещо не се развивам нормално да ме води на лекар
ама добре ,че не им е обърнала внимание ,че сега даже и излишъци имам
/а в 8-ми началото на годината ни мериха и бях 34 кг. скъсаха ме от подигравки -ама де тези времена сега
/
Аз още не съм наваксала със старата 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!

Здраве и безгрижно детство на дечковците ви. 
Иначе в кръчмите и тя не се заседява много,но все си намираше някое детенце да се заиграят или с някой сервитьор да се закача
.
Чудя се какво значи да не"одобриш" АБ...
,ако АБ е предписан срещу конкретен бактериален причинител и след направена антибиограма...значи,че това е средството на избор и няма място за одобрение или не.
Наистина съм объркана от това,което пишеш....Наистина и тук не винаги се взима секрет за изследване,но при вас болестта е вече от месеци...
Странно ми е...
той даже спомен няма... отказвам се от борбата...освен да си намеря по-плътни тапи и да си зема едно дюшече и да се сгуша в другия края на пода ....

Последно четох да се събираме в "клубчето на Дейзи"
А, ако е извън София къде можем да направим такава сбирка 
Ние и сега на дивана имаме възглавници и тя само ги мести, като иска да седне там. Пък и сигурно ще трябва да й сложа поне две една върху двуга, за да й е удобно.

Препоръчани теми