Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 442
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Честит роожден ден на Вики и Дани  Hugмного здраве, палави игри и щастливо детство им желая  Hug

Вчера успях да си издействам да ходя половин час по-рано на работа и съответно да си тръгвам половин час по-рано. Тъй че почвам в 8 и 30 и ще съм до 5 и 30. Така се надявам вечер да избегна адските задръствания и да имам повече време за Али, а сутрин ще се измъквам докато спи, за да не плаче за мен. Малко ми е тъжно, че няма да я виждам сутрин, но мисля така ще е по-добре. В четвъртък пък изненадващо заминавам командировка, която грам не очаквах. Поне е само за два дни.

Зоуи, незнам какво да те посъветвам  Confusedхич ме няма с антибиотиците. Но и аз знам, че може да се пият с месеци някои. Аз например съм била на две седмци венозни антибиотици и месец и половина на таблетки, та общо 2 месеца. Сппоред мен все пак, ако има подобрение, го продължете първия.

Наде, нямам време да разглеждам снимките, но се радвам, че сте прекарали добре  Grinningмного е важно човек да отпусне малко и да се зареди  Grinning

Мила, като казваш, че Боби е отслабнал...да взема да питам  Rolling Eyesима ли още някое детенце като моето, дето да не е минало 11 кила Rolling Eyes

Ради, Саностола се дава по една супена лъжица дневно или две чаени.

# 16
Добро утро Hug  Честит Рожден Ден на Дани и Вики от сърце им желая да са здрави и безкрайно щастливи    bouquet Hug

Дейзи ,къде ще ти е командировката? Иначе за килограмите предполагам ,че Сара е някъде там говорихме си с bea но не помня колко точно каза .

Наде, снимките са много хубави, обаче най много ме шокира първо ,че сте без количка и второ ,че седите на маса като нормални хора  Mr. Green Янето наистина би трябвало да е много кротичка за да си позволявате такива неща Joy Аз моето чудовище ако не го вържа в количката неможеме и 5 метра да минеме ,а да си седнеме на масаааа  Whistling -само ако спи  Joy

# 17
  • София
 Честит Рожден Ден на Вики ,Дани ,Марти , Ева,
Андрей и Гергана! Hug  bouquet

Да са живи и здрави за радост на мама и татко!  Heart Eyes Хубав празник на всички празнуващи родители и роднини!  bouquet  bouquet
Тася темичката е страхотна - благодаря за усилията, които полагаш за нас  bouquet Малкия рожденник Дани ти е много хубаво дете - да ти е жив и здрав  и винаги така жизнен и весел! Hug
Мила - мисля че Бобко изглежда много добре, напразно се тревожиш за теглото! Hug
 Дейзи и Гого е малко над 11 а аз не съм забелязала да е мноооого слабичък! newsm78 Ама на фона на баткото, който е на 9 години а е завидните 23 кг ми се вижда направо огромен  bowuu Мноооого е гадно да имаш злоядо дете  #Crazy но все пак важното е да са здравички ! А твоята малка госпожичка е такава сладурана, че да си призная благородно ти завиждам за нея (аз тайничко се надявах на момиченце а то какво излезе пак ......моооооомче Rolling Eyes)

# 18
Честито на Дани и Вики и останалите малки рожденници днес! Здраве, щастие и безгрижно детство.
Иван е към 12 кг в момента (май няма и толкова), но не изглежда много слаб. А и си хапва добре, особено след операцията. Ама с ходене по голяма нужда след всяко хранене, няма как да задържи кг.
И сега се подсетих, че в неделя е било прошка - ако съм засегнала някой - Шъ прощава, ама таз голяма уста няма затваряне  Joy.

# 19
Да бе вярно ,че беше прошка , Герчо даде тон  Hug така ,че и аз се приобщавам -ако съм засегнала някой моля да бъда простена  Rolling Eyes

danika, пак сте си добре на 9 години 23 кг. става Симона е на 7 и е 18 кг ама и това е добре  Grinning Аз съм трагичния случай в първи клас на 6 години съм била 13 кг  ooooh! преди мислех ,че майка ми се е объркала нещо ,но скоро си намерих някакъв стар здравен картон и там си го пишеше ,ужас направо. Казвали са на мама ,че нещо не се развивам нормално да ме води на лекар  Crazy ама добре ,че не им е обърнала внимание ,че сега даже и излишъци имам  Tired/а в 8-ми началото на годината ни мериха и бях 34 кг. скъсаха ме от подигравки -ама де тези времена сега  Tired/

# 20
Да се разпиша в новата темичка  Grinning Аз още не съм наваксала със старата  ooooh!

baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!  bdbaloni

Наде, много хубаво сте си изкарали. И мъж ми много дава зор за такива обиколки. Той нали си е балканско чедо  Laughing Но и аз Маги трудно ще я удържам по планината. Аз за това още не съм се навила. Голямо тичане по нея ще падне  ooooh!
А с количка по планината не знам как е  Rolling Eyes Пък и моето Джордани започна да ми понатежава с Маги вече  Rolling Eyes Много се замислям дали да не си взема Бъгстъра. Доста по-маневрена ми изглежда и ще я бутам по-лесно май. И без това съм си я заплюла и за следващото бебе  Rolling Eyes Но мъж ми ще ме изсели вече  Mr. Green Новия модел е много готин  Mr. Green

Саностола аз го давам по една добре напълнена чаена лъжица сутрин и вечер  Peace

Зоуи, за АБ нищо ен мога ад ти кажа  Rolling Eyes Даносе оправите скоро, че много ми е жал за малкия, като чета  Sad

# 21
Честит рожден ден на Дани  и Вики! bdbaloni

Тася,Ради...честит празник и на вас!  bouquetЗдраве и безгрижно детство на дечковците ви. Hug

За килцата,Янето е 12 кг...мисля,че е добре...има си бузки и коремче и е доста подвижно дете.Мики,Мила...наистина е послушна...е,като всяко дете си иска своето забавление,но по принцип...Ние сме без количка от лятото още миналата година.Почти цялото лято изкарахме на вилата,тя е в Стара планина/казвала съм ви/,с. Гинци.Всеки ден се разхождахме из гората и сутрин слизахме до селото/около 2 км. в едната посока,върви се по каменист път/.В началото бутах и количката,но Яна отказа да се вози в нея и ми идваше нагорно да нося дете и да влача количка...така се отказахме от нея.Яна е свикнала да ходи много пеша,уморява се де....поносваме я и пак после тича.Моите притеснения бяха по-скоро за това как ще пътува Яна в колата...местата,които обиколихме са наистина живописни,но и с доста завои по пътя.За щастие нямахме проблеми,а и ние постоянно спирахме да се наслаждаваме на гледките ,та си почивахме. PeaceИначе в кръчмите и тя не се заседява много,но все си намираше някое детенце да се заиграят или с някой сервитьор да се закача Crazy.

Зоуи,незнам какво да те посъветвам...всичко това е въпрос на преценка,която от тук няма как да направя.От четеното до тук,останах с впечатлението,че Дани го лекуват много лекари...което нещо не ми допада.Да,хубаво е да потърсиш и второ мнение по даден проблем,но...избери си един,който според теб реагира най-адекватно и му се довери.На това дете въобще взиман ли му е някакъв секрет за микробиологично изследване и антибиограма,та така го тъпчат с АБ,та и безразборно ги сменят??? newsm78Чудя се какво значи да не"одобриш" АБ... newsm78,ако АБ е предписан срещу конкретен бактериален причинител и след направена антибиограма...значи,че това е средството на избор и няма място за одобрение или не. newsm78Наистина съм объркана от това,което пишеш....Наистина и тук не винаги се взима секрет за изследване,но при вас болестта е вече от месеци... newsm78Странно ми е...

# 22
  • София
Честит Рожден Ден на Вики и Дани Heart Eyes ,Марти , Ева, Андрей и Гергана  Hug Да са много здрави, много щастливи и мнооого усмихнати!

Зоуи  Hug  нямат ли край тези болести  Sad Дано бързо се оправи Дани, че много ви се насъбра  Praynig

# 23
Мами, мисля да купувам ново столче за хранене на Маги. Тя отказва да седи в тези бебешките, иска да е с нас на масата. Сега не е проблем, защото ядем на холната маса. Тя, като седне на дивана и й идва добре. Но в новия апартамент ще си имаме нормална трапезария с висока маса. Не мога да я сложа на нормален стол, защото ще й идва висока масата. Та съм се зачудила или за нещо такова
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2883
или нещо такова
http://www.stokke.com/product.asp?na=FR&la=NL&p=TrippTrapp&div=C
Принципно това на Стокке ми харесва повече, като идея, защото няма да умалее толкова бързо. Но пък не ми се дават толкова пари  Rolling Eyes
Дали сте го виждали някъде на друга фирма  newsm78

# 24
  • In the jungle out there..
Веси, нещо подобно има в Хиполенд, мисля че беше на Хаук Peace

# 25
веси, имаше едни столчета, които се закачат за ръба на масата... но трбва да е към стабилна маса, да не натежи. бяха като гъваема седлака, слага се храната на детето на масата.

Кайо сяда ВЪРХУ масата, отдавна не седи в столче.
Тази нощ окончателно се отказах от бебешката кошара. Купихме му нов удобен матрак, реших, че може заради това да не иска да спи там, новия е като нашия. Преместих го след като заспа, но в първия миг, когато разбра къде е, нададе вой. аз спя с тапи, докато го чуя, опищя блока. (Баща му разбира се не може да се събуди). махам кошарата, само място заема . сега новия матрак какво да го правя?! у майка ми стана като склад на бебешки магазин....Яде не знам колко пъти тази нощ....и двамата ядат! Стават нощем и ядат на сън! сутрин ми се кара Венци защо не съм си изхвърлила опаковките от вафлите Joy той даже спомен няма... отказвам се от борбата...освен да си намеря по-плътни тапи и да си зема едно дюшече и да се сгуша в другия края на пода ....

# 26
Привет мацки!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ И ВИКИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПАЛАВИ Simple Smile    bouquet   bouquet   bouquet

ТАСИНКА, РАДИ ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК!   bouquet

Разглеждах вси4ки снимки досега, супер сааа!

Ние бяхме за два дни до Пловдив на гости, жестоко си изкарахме, само 4е ме хвана яд 4е не взехме Анна-Мария с нас

Веси, за какво ти е стол, според мен няма смисъл да купуваш за Маги, ще и сложиш възглавници на голям стол и готово.

Зоуи оф много гадно незнам, нямам никакъв опит с антибиотиците, дано само се оправи ве4е Дани, 4е много му дойде на мили4кия  Praynig

Кали, и Кайо ли вафли похапва през ноща заедно с Венци?

Абе мацки, кво сега ще правим за общия РД, имаше предложение да го направим извън София някъде. Давайте да решаваме а, 4е времето напредва

# 27
Абе мацки, кво сега ще правим за общия РД, имаше предложение да го направим извън София някъде. Давайте да решаваме а, 4е времето напредва

Дааа,  аз скоро се сещах за това. Макар, че това с извън София съм го пропуснала  Thinking Последно четох да се събираме в "клубчето на Дейзи"  Grinning А, ако е извън София къде можем да направим такава сбирка  newsm78

Зори, и аз го мислих този вариант за възглавницата, но съм сигурна, че ще е на земята на втората секунда  ooooh! Ние и сега на дивана имаме възглавници и тя само ги мести, като иска да седне там. Пък и сигурно ще трябва да й сложа поне две една върху двуга, за да й е удобно.

Кали, а тези столчета ми изглеждат много рисковани  Rolling Eyes Особено за дете на 2год. Мисля, че ще вземе да натежи и да се изпльоска на пода. Пък може и масата да повреди  Rolling Eyes Нещо не ми се струва добър вариант.

# 28
4естит рожден ден на Дани и Вики,желая им безгрижно детство и много игри
За Тася и Ради smile3525
Аз не смея да се похваля,ама Дани спа тази нощ 10 4аса без прекъсване Shocked,незнам дали не беше от това,4е му дадох 4ай "сладки сънища" Laughing,ама антибиотика май по4на да действа,понеже днес по4ти не е кашлял newsm17
Наде не,не са ни правили изследвания Rolling Eyes

# 29
Зоуи, дано  Praynigмного се измъчи душичката.

Предложението май пак аз го дадох  Rolling Eyes след рожденните дни, да кажем към средата на април, да направим един уикенд с децата и без мъжете някъде на зеленко. Нещо по-различно да е...трудно ще се организираме всички, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт