Честит Рожден Ден на Дани и Вики!!! Да растат здрави и усмихнати!Честито и на малчовците, които пропуснахме през последните няколко дни! 

аз още си ползвам Чико-Поли за хранене-супер съм доволна,даже още не съм го разширила -има опция и за по големи деца.Но не мисля,че тепърва да купуваш на Маги стол има смисъл,по скоро вземи нещо което ще ти свърши сега работа за Маги и после ще ползваш и за новото бебече-като нашия стол например
Маги е лекичка има да го ползва дълго.
на Б му се показаха ребрата след болестта -за първи път ги видях и явно понеже само аз си го знам так ми се вижда изпит а и на притеснените мами очите са големи
защо наистина не поискаш да му пуснат изследване, каквото Надето препоръча- а обикновени кръвни не му ли взеха поне
Значи това което аз предлагам е да си има общт празник в клубче така като говорихме /децата да са маскирани
/ защото е по трудна организацията за уикенда извън София и мисля ,че ще е трудно с това да заместиме партито.
Все пак се приемат и други предложения за място ,ако някой има нещо ,близо , хубаво и не много скъпо да пуска линкове
защо наистина не поискаш да му пуснат изследване, каквото Надето препоръча- а обикновени кръвни не му ли взеха поне 

то май трябва вече да се резервира клубче за общия РД 
накрая намерих де,не ми дападна много,но беше единственото свободно 
Аз отпадам де,ние заминаваме на 12,ама дори и да си бяхме тук моята половинка е много ревнива

,да ви се връщат стократно
!!!
,исках поне днес да направя тортата,ама пусто всичко ми е тръгнало наопаки и нещо не ми се получава както трябва...,та май всичко си остана за утре,а ще съм сама с малкия и просто не ми се мисли.Еее,няма такова дълго изречение

Вики днес празнува в градината с децата ,а събота е другото парти с други дечица .Ще си кача снимките тези дни .
много здраве, радости и весели игри 
споко не съм бременна Препоръчани теми