Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 446
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден на Дани и Вики

Честито и на рождениците, които пропуснах Hug

Хотела в Санднаски е супер, малко имат проблем с персонала, ама май навсякъде е така Rolling Eyes
Април или май плануваме и почивка с Благо там.
Зоуи радвам се че Дани вече и по-добре Hug
Веси аз благо го слагам на стола за хранене, но махам таблата и го прикарвам на масата или сяда на голямия стол с възглавница Peace
Благо го мерих вчера 12,400, учудващо си наддава много добре с неговото ядене, по-скоро неядене.
лек ден

# 31
Честит Рожден Ден на Дани и Вики!
Честито и на рождениците от последните дни,които пропуснах.
Зоуи,дано вече да се оправя малкия сладур.Стискам палци.
Наде,много хубави снимки.Добре сте си изкарали.На Пампорово не съм ходила от дете и всичко доста се е променило.
Ние имахме доста натоварена програма тия дни-прошки,гостита при баби и т.н.Хубавото беше че нашите взеха Виктор за 2 нощи да спи при тях и можахме и ние да си поспим.
Поздрави на всички и приятен ден.

# 32
  • Sofia
newsm59Честит Рожден Ден на Дани и Вики!!! Да растат здрави и усмихнати!Честито и на малчовците, които пропуснахме през последните няколко дни! newsm59

Зоуи, дано това да е финала на тревогите ви!
Наде, направо настръхнах от тези снимки, много въздействащо място!
Мила, да се включа със закъснение по въпроса за кг на Б - не изобщо не изглежда смален, не се тревожи. Вико е около 12.5 - 13 кг. скоро не сме го мерили, но също след болестта на мен ми изглеждаше като комарче с тея тънки кълки.

# 33
Честит Рожден Ден на Дани и Вики и на останалите рожденици днес
Много усмивки,радост,здраве и щастие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Веси Heart Eyes аз още си ползвам Чико-Поли за хранене-супер съм доволна,даже още не съм го разширила -има опция и за по големи деца.Но не мисля,че тепърва да купуваш на Маги стол има смисъл,по скоро вземи нещо което ще ти свърши сега работа за Маги и после ще ползваш и за новото бебече-като нашия стол например WinkМаги е лекичка има да го ползва дълго.
Хъни  Heart Eyesна Б му се показаха ребрата след болестта -за първи път ги видях и явно понеже само аз си го знам так ми се вижда изпит а и на притеснените мами очите са големи
Зоичка  Heart Eyesзащо наистина не поискаш да му пуснат изследване, каквото Надето препоръча- а обикновени кръвни не му ли взеха поне newsm78

# 34
ЧРД на Дани,Вики и всички днешни рожденници!Много здраве,късмет и безгрижно детство Hug!

happy bd Tada

# 35
Честит Рожден Ден на Дани и Вики и на останалите рожденици днес!

# 36
Абе според мен нещо се оплетохме с общия  рожден ден  Crazy Значи това което аз предлагам е да си има общт празник в клубче така като говорихме /децата да са маскирани  Grinning/  защото е по трудна организацията за уикенда извън София и мисля ,че ще е трудно с това да заместиме партито.
Иначе относно идеята на Дейзи ,мисля ,че е страхотна ние я обсъдихме на един от рождените дни и май тука не сме писали затова не е лошо да изясниме за всички с които не се видяхме. Първо бяхме решили да направиме спа-уикенд без деца което е много хубаво  ,но по трудно изпълнимо защото повечето мами работят и единствените дни в които могат да обърнат внимание на децата са събота и неделя ,затова ми се струва по удачно да се разходиме с с тях април месец в първата събота и неделя през която има прогноза за хубаво време .
Всичко които искат и могат да дойдат ще се разбереме няколко дена предварително и ще си резервираме хотел. Варянта е хотелчето което беше пуснала Зори така ,че повече информация за мястото чакаме от нея  Hug Все пак се приемат и други предложения за място ,ако някой има нещо ,близо , хубаво и не много скъпо да пуска линкове  Hug

# 37
http://www.hotelzdravetz.com/
Сестра ми често ходи в това хотелче и казва, че е много хубаво за деца.... И цените са към 140 лева за три нощи за двама човка. Деца безплатно. Не съм ходила

# 38
Зоичка  Heart Eyesзащо наистина не поискаш да му пуснат изследване, каквото Надето препоръча- а обикновени кръвни не му ли взеха поне newsm78
Да ще му направим изследвания,само 4е сега 4акам да ни дойде редът,за да си вземем направление и тогава ще ги направим,надявам се да са готови преди да ни дойде редът отново за същият този лекар,който е на 26.03 и когато ще се реши за операцията.

# 39
Зоуи,радвам се,че Дани се подобрява! Hug

Момичета Hug то май трябва вече да се резервира клубче за общия РД  newsm78
Аз днес търсих за рд на Юджи еми то всичко заето  Confused най-вече през уикендите  Whistling накрая намерих де,не ми дападна много,но беше единственото свободно  Rolling Eyes явно резервацийте трябва да се правят много отрано  Peace

Много добра идея е тази обща екскурзия на зелено  Simple Smile Аз отпадам де,ние заминаваме на 12,ама дори и да си бяхме тук моята половинка е много ревнива  Joy

# 40
Здравейте мацки! Ходил ли е някой в "July land"- това е ново клубче в "Иван Вазов".Много майки ми го похвалиха, мойе да е идея за общия рожден ден, но доколкото знам цената за дете е 12лв, като включва пица или нещо друго за ядене.
Мики, за килограмите на Алекс- в категорията на Сара е- 11 и нещо.Като знам теб и видях мъжа ти, май нямат шанс твоите деца да са със свръх тегло:–))) и това е супер
nadeto7, абе с теб ще излезем съседи по селски. Баща ми е от този край, с. Бързия. след Гинци. Сега строи нова къща та,. та другото лято Сара повече време ще е там. Страхотно е там.
Къде ще си водите децата лятото? С Калина обсъждахме да направим едно море само мами с деца?Има ли други желаещи? Едно море с бащи, друго- без.

# 41
  • София
Здравейте,милички! Hug

Честит Рожден Ден на Вики и другите ни рожденници!!!Много здраве,щастие и късмет!!!

Много благодаря на всички за пожеланията Hug Heart Eyes,да ви се връщат стократно Grinning!!!
Нашия рожденник днес просто не се трае,толкова кисеееел.Ние днес не сме празнували,утре ще се събираме със свекитата,само незнам как ще сколасам да се приготвя ooooh!,исках поне днес да направя тортата,ама пусто всичко ми е тръгнало наопаки и нещо не ми се получава както трябва...,та май всичко си остана за утре,а ще съм сама с малкия и просто не ми се мисли.Еее,няма такова дълго изречение Mr. GreenИначе отскочихме днес до Джъмбо и напазарувахме на Дани две торби с подаръци,от нас ,от баби и т.н.

Зоуи,много се радвам,че Дани е по-добре,дано скоро оздравее напълно сладурчето Hug Heart Eyes

За килограмите Дани е 15.300,ама той винаги си е вървял по-едричък.Мила,добре си изглежда Боби,ще си навакса детето Hug

Ох отивам да лягам,че вече 2 не виждам!Целувки!

# 42
Благодаря мами за милите пожелания ! HugВики днес празнува в градината с децата ,а събота е другото парти с други дечица .Ще си кача снимките тези дни .

Зоуи,дано вече болестите приключат и Дани да е здравичък и ти да си спокойна . Praynig

Веси ,няма смисъл сега да купуваш столче ,поне така мисля .Вики има първия модел стол  който си показала  не точно тази марка ,но на същия принцип (закачваш се с колани за друг стол),удобен е за по-малки деца и лесен за почистване след храна и рисуване .Виктор от 3-4 месеца сяда на масата с нас на нормален стол,по-скоро обикаля по всички столове ,но е абсурд да го вържа в негоеото столче .(а и цената  леко ме шашна ,аз го платих тук за 12 долара)

# 43
Честит Рожден Ден на Бояна и Макси! Растете здрави и усмихнати деца, за радост на мама и тати!
Ази, честито   bouquet!

Лек и успешен ден

# 44
ЧРД на Бояна и Макси  Hugмного здраве, радости и весели игри  Hug

Ох, нещо ми е много лошо тази сутрин. Гади ми се  Sickспоко не съм бременна  Laughing

Беа, аз Джулиленд не го харесвам, преди бях писала, че каките бяха зарязали децата вътре без да ни предупредят и бяха отишли на съвещание, като оправданието беше, че ги гледали на камерите. Имаше и едни необезопасени стълби и един опасен батут. Иначе е много широко, светло, сраванително чисто.
Лятото засега ми е много объркано какво ще правим  Rolling Eyesнашите са се наканили да вземат Алис на вилата цялото лято и да я взимаме петък вечер. Като изключим, че е много вероятно да умра от мъка по нея, май това е най-добрия вариант, ще е на въздух, хубава храна, и ще спестим градината още някой друг месец. Смятам да направим и едно юнско море в Кипър /отказах се от Италия и Дубровник по ред причини/.

Герчо, този хотел изглежда много добре  Laughingнезнам по форумски дали ще се организираме, но семейно може и да го пробваме някой уикенд.

Веси, аз не бих купила столче тепърва. Ти си знаеш, де. Но Али без да е от най-шавливите, неще да седи на едно място като ядем. А и седи на коленете ми и яде от моята чиния задължително.

Общи условия

Активация на акаунт