Та резултата е ,че от 2 дена няма хрема не кашля и е горд собственик на 2 нови кътника
много ми е кеф как си го познавам детето ,а какво ,,пилене,, ги чака сега и свеки и Боби не е истина
и именниците! 
че от спорт нищо не разбирам......... 
странно,защото Петя въобще неиска и да опита
а той си изяжда почти едно цяло,като нищо
разхождахме се из центъра,че исках да поразгледам магазините ама.......то рев тръшкане,навсякъде да пипа реве на влизане на излизане
Учидиме,защото попринцип до скоро се държеше прилично
или не беше в настроение или влиза в някакъв период на дивеене 
май само щуротий измисля на последък....
Добре, че за сега е само в къщи
Похвали се с някоя покупка за бебо

Ние не носихме фото, затова ще чакаме Ели да пусне снимки. 
Бананите му омръзнаха и тях не ги ще. То и аз не съм голям фен на плодовете май.
Много здраве и много любов

Нервно ли ти е , приготвила ли си си сакчето

) каза да го оставя гладен няколко дни ако се налага.

-на мен понеже алерголозите на времето ми казаха да се придържам към плодовете характерни за сезона и нашите географски ширини и аз го спазвам с изкляючение за цитросите(Б ги прие добре)
-виждат ми се и излишно скъпи 
иначе вече ми се хапват салати
бонбон(само лукчета покрай грипа педито ми каза да му давам за гърлото-ама не се пристрасти)газирани напитки,шоколад мисля не преди 3 години да опита.
-много готино е така,ако сме в къщи супа ,или манджа от обяд,въпреки че и по тежко месо се случва да дам вечер ,гледам да е по лека все пак вечерята.От бебешките бурканчета все още страшно обича -броколи с ориз-предполагм са полезни и понеже отказва сварени от мен броколи му ги взимам все още.
не казваш почна ли подобрение
ще се виждаме ли утре,как е адаша(изгледах клипа-страшен е сладур
)
с каква хомеопатия се лекувате-на боарон ли
Алис например е луда по варени яйца, месо и картофи, пица и сандвичи. Повечето деца са по сухоежбината, пробвай го със сандвичи, запечени на скара. Карай го сам да яде, нарязваш му в една чинийка и го оставяш сам да се оправя. Или пък пробвай с някой сироп за стимулиране на апетита. Силно се надявам да го оправите този проблем 
та много яде Боби според мен, а ти се притесняваш, че е отслабнал. За сравнение ще кажа менюто на Али.
вчера на обяд например изяде половин парче баница, 5-6 маслини и 2-3 парченца месо, 4-5 хапки кейк. На вечеря пък /бяхме на гости/ опоска всички яйца от салата, та и се събраха минимум 3, едно мъничко парченце фр.сирене и 2-3 картофчета. Донаду се със сок и това беше
да са много здравички и щастливи :bouquet:
Ако не е на градина хапва сутрин ,филийка или кус-кус със сирене и после яде на обяд ,супичка или нещо такова и после направо на вечеря - спагети, риба ,мусака ,пица, или нещо таква /каквото вечеряме ние/ понякога след обяд хапва някакъв боклук от сорта на зрънчо, вафла ,бонбони или някое кремче в най добрия случай .Плодовете ги яде без какъвто и да е било режим -просто непрекъснато, щом види купата пълна започва ...и докато не я изпразни не спира играе си и си яде ама по някое време започва да неможе повече и само ги взима и ги нахапва

Много здраве и усмивки на порасналия Вики и...да го слушат мама и тати. Препоръчани теми