Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 470
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден, Зори! Бъди мноооого щастлива!   bouquet
Честит Рожден Ден и на Преслава и Мадлен!
Честит Имен Ден и на всички, които имате именици!

Дано всички болнички са тръгнали на оправяне вече!  Praynig  Hug
И аз искам пак да съм бременна  Embarassed Ма ако може да го родя директно на една година  Laughing  Mr. Green
Katia_N, стискаме палци, успех  Hug
Боби за съжаление не ще плодове - пие само сок от портокали и мандарини, рядко да хапне малко банан, отскоро и круши прояде, той напоследък нищо не ще да яде, де  Confused Само на боклуци налита с апетит, толкова го пазих и сега последния месец опита кроасани, сухи пасти и подобни такива сладки лакомства (без шоколад в тях засега) и май заради това вече не ще манджи, а преди си ги ядеше като змей. Аз мисля и че заради това се разболя, то като не яде и не приема витамини... Почнах да му давам Саностол, аз деto винаги съм била против всякакви лекарства....
Лек ден на всички!   bouquet

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 16:13 от Tweety

# 151
Честит Рожден Ден и на Преслава и Мадлен!
Честит Имен Ден и на всички, които имате именици!

Зориииии, да си жива ,здрава ,безкрайно щастлива и все така красива   newsm51 newsm59

Аз също давам на Алекс всякъкви плодове и той всякъкви обича всичко яде.
Незнам дали ви се оплаках ,че в последния месец непрекъснато влачи една хрема и кашлица ,та капахме капки ,давах му сиропи и от нищо не се повлиава ,а в същото време го събирам с деца и до момента не е заразил никой, аз бях почти сигурна ,че е от зъби ,но Боби и свекърва ми категорично решиха ,че това са няколко вируса които се редуват и детето неможе да оздравее  ooooh! Та резултата е ,че от 2 дена няма хрема не кашля и е горд собственик на 2 нови кътника  Grinning много ми е кеф как си го познавам детето ,а какво ,,пилене,, ги чака сега и свеки и Боби не е истина  Joy

# 152
Зори, Честит Рожден ден!!!! бъди все така красива, здрава, много обичана и нека всичките ти най-съкровени желания се сбъднат!

Честито на именниците и рождениците!

Мила, сега давам предимно банани, портокали, грейпфрути, киви, ябълки, круши, домати (краставици и зелена салата пробвах,но не ще). Нямам търпение да започнат многото пролетно-летни плодове и зеленчуци.

Болничките да оздравяват!

ехее, колко мами имат желание за второ бебче, много се радвам и се надявам и да ви окуражавам скоро! (макар че през последните дни се чудя как се навих и не мога да си представя как ще ги гледам и двете, ама...това все едно не съм ви го казала  Laughing)

Кате Н, стискам палци да те одобрят!

# 153
Зори , Честит рожден ден !Много здраве , щастие и любов !
Дани от днес няма Т , но явно още му е лошичко , защото е доста крив и раздразнителен .За сметка на това аз съм много болна .
Калина ,антибиотик не давам , защото се лекуваме с хомеопатия .
Плодове освен банани и лимони , не яде .
Възхищавам се на тези които се навивате за второ дете толкова рано , аз също искам много , но искам да са с по-голяма разлика  .

# 154
Зори,ЧРД!Да си здрава,щастлива и мнооого обичана!   bouquet  

Честито на рожденниците   bouquet и именниците!    bouquet

Мъж ми гледа някакво ръгби и аз веднага във форумчето  Wink че от спорт нищо не разбирам......... Crazy
За плодовете и аз давам най-вече банани,мандарини,портокали,киви,ябълки....а за авокадо Юджи умира  Simple Smile странно,защото Петя въобще неиска и да опита  Whistling а той си изяжда почти едно цяло,като нищо  Laughing

Днес това мойто малкото ми скъса нервите  ooooh! разхождахме се из центъра,че исках да поразгледам магазините ама.......то рев тръшкане,навсякъде да пипа реве на влизане на излизане  ooooh! Учидиме,защото попринцип до скоро се държеше прилично  newsm78 или не беше в настроение или влиза в някакъв период на дивеене  ooooh!
Също по сто пъти се преоблича,събува панталони,чорапи ходи бос  ooooh! май само щуротий измисля на последък.... Joy

# 155
И Маги е на етап махане на обувки  ooooh! Добре, че за сега е само в къщи  Mr. Green Преди си сваляше домашните пантофи и си слагаше ботушите. Сега нищо не иска на краката. Ходи по чорапогащник  Crossing Arms

Дани, а вие какво име бяхте харесали за малкия. Можеи да си казвала, но не помня  Blush Похвали се с някоя покупка за бебо  Grinning

# 156
  • Варна
Зори, честит рожден ден!  bouquet
Честит рожден ден на Преслава и Мадлен!  bouquet
Честито и на всички именици!  bouquet
Днес много поводи за празнуване. И ние бяхме на рожден ден на Катето на Ели. Много хубаво беше. Децата добре се представиха, нямаше контузени, сърдити и т.н., а бяха много и на различна възраст-от 5 мес. бебе до 7 годишни каки. Crazy Ние не носихме фото, затова ще чакаме Ели да пусне снимки. Heart Eyes
Плодове Преслав почти не яде. Само ябълки. Confused Нито портокал, нито ягоди, нито киви, нищо не мога да му набутам в устата. Отказва категорично да опита дори. Crossing Arms Бананите му омръзнаха и тях не ги ще. То и аз не съм голям фен на плодовете май. Embarassed За краставици умира обаче. Само да види някой, че реже веднага си иска чинийка, виличка, сяда и си бучка сам. Simple Smile

# 157
  • София
Зори, Честит Рожден Ден миличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много здраве и много любов Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на всички рожденници Hug

Bezmerna Как си  Hug Нервно ли ти е , приготвила ли си си сакчето Wink
Аз съм си приготвила едно, ама мойто е ако влезна за задържане Wink
Ей като гледам колко малко ти остава и направо ти завиждам Flutter
Разкажи нещо, Какви дрешки си взе за изписване, какъв цвят, .......и т.н. Heart Eyes
Целувки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158
Зори, как беше купона?

keti, kak сте? нови поражения в кухнята има ли?
или любо вече готви в хола ? Simple Smile

дейзи, надявам се, че командировката е минала успешно, но по разбираеми причини няма да те питам как точно Joy

Туити, това с вафлите е голям автогол. Кайо до преди 3 месеца ядеше всичко, без никакви претенции, в завидни количества. докато не му дадохме мнооогооо мъничко вафла, бонбон или не знам какво беше....
край с ядливото безпроблемно дете.
от точно този миг той яде САМО картофи, варени, непържени, непечени. отказва да вкуси каквото и да било друго, няма мръвка, няма зеленчуци. качофче и кисело мляко със сипитка (бисквитка) следобяд, ако е в добро настроение. разбира се, качофчето е само за обяд, и то не в събота или неделя, защото тогава мама си е у дома, а с нея може да се стои гладен по цял ден... закуска и вечеря е 300 мл АМ, напоследък и нощем започна да се буди за АМ (по точно като си лягам към 2, се разсъбужда, и така и така е станал, защо пък да не похапне). готвя разни манджи, с мн зеленчуци...пробира само картофите, което прави задачата доста трудна..докато му махна граха, морковите, месото, чушките.... онзи ден си поиска спагети и ги изяде, учудих се много...
мислех, че това е някакъв "период" и ще премине... споделих с лекарката му онзи ден и тя ме навря... в кухнята между хладилника и печката. каза че е супер вредно, и не може така да продължава. много строга диета да му въведа, ниакакви солетки, бонки вафи сипитки калинки (маслинки) и каквото и да е похапване между храненията. гладен сит, до обяд да не яде нищо. и никакъв компромис със сладките неща. (не и казах за бирата..иначе сигурно и това щеше да му забрани, че нали е хранителна Joy  ) каза да го оставя гладен няколко дни ако се налага.
горкия калоян... не стига, че му се е паднала майка екстремистка, ми и лекарката му от същия отбор hahaha
каза че трябва да му махна и млякото св биберон сутрин и вечер, да яде нещо друго, но това пък съвсем не виждам как ще стане. има ли още някой, който се приспива с много мляко и не закусва друго?

зои, много ми харесаха на дани трите снимки на същата дата, много обичам такива поредици Simple Smile

# 159
Kalina na kayo какво става с вас , имате ли температура ?
И Данаил когато е с детегледачката хапва много , а с мен се лигави .
Той сега е на тема кошад(шоколад) и постоянно мрънка да му купувам .Една приятелка му донесе шоколадово яйце и от тогава само това повтаря .

# 160
Честит Рожден Ден на Вики,Мартин и Дени
Щастие,радост,късмет и много здраве  bouquet  bouquet  bouquet

Мерси милички за плодовете Hug-на мен понеже алерголозите на времето ми казаха да се придържам към плодовете характерни за сезона и нашите географски ширини  и аз го спазвам с изкляючение за цитросите(Б ги прие добре)
Ябълки много обича,банани също, но явно е алергичен към тях-подуват му се очите след ябълките особено Rolling Eyes
Иначе все по трудно намирам хубави цитруси за фреш.
А ягоди изобщо не смея и да предложа-нали са силен алерген а и като не им е сега сезона всъщност се чудя дали имат витамини newsm78
Иначе аз по принцип и за нас не взимам ягоди примерно през януари newsm78-виждат ми се и излишно скъпи  newsm78
А сега като излизат свежите салати се чудя дали са полезни или пълни с нитрати newsm78иначе вече ми се хапват салати

Иначе за храненето Б се храни много здравословно,още не знае какво е вафла Winkбонбон(само лукчета покрай грипа педито ми каза да му давам за гърлото-ама не се пристрасти)газирани напитки,шоколад мисля не преди 3 години да опита.
Закусва сандвич с шунка и голяма бучка сирене+фреш
Към 10 попара с хляб(или бисквити победа) и мляко на Мегле взимам това за деца
към 11-обед(аз му готвя,яде с огромен апетит всичко,супички,манджи с много зеленчуци или мъж ми поръчва храна от ресторанта ни(даваме ме му основно скара от там или печено пиле от била)
към 16 ако сме в къщи плод,ако сме на вън бисквити или солети(ето това не е полезно Rolling Eyes)
за вечеря напоследък все торта(имаме още 7 рождени дни до края на март Wink-много готино е така,ако сме в къщи супа ,или манджа от обяд,въпреки че и по тежко месо се случва да дам вечер ,гледам да е по лека все пак вечерята.От бебешките бурканчета все още страшно обича -броколи с ориз-предполагм са полезни и понеже отказва сварени от мен броколи му ги взимам все още.
Всъщност яде от всички основни групи храни в достатъчно количество .

На всички болнички стискам палци,Кали  Heart Eyesне казваш почна ли подобрение
Танче Heart Eyes ще се виждаме ли утре,как е адаша(изгледах клипа-страшен е сладур Hug)
cica  Heart Eyesс каква хомеопатия се лекувате-на боарон ли

# 161
Добро утро,

Явно се понаспах и релаксирах успешно след пътуването, защото днес се събудих пак в 7  Laughingотново съм си аз. Кали, мисля, че беше много успешна  Laughingможе би най-сетне се обединихме около име /естествено от моите старите/ и сега ако издържи проверката в патентното, всикчо ще е ок. Ако ли не....не ми се мисли  Crazy

Как е Кайо междувпрочем? Мисля си, че сега като оздравее трябва да използваш момента да смениш храненето. Повечето деца поне за седмица си оправят апетита след боледуване. Ако не му правиш АМ ще яде ли друго? Знам ли, създай му интерес към храната, купете тендежрки, тигани и пластмасови зеленчуци и го карай да готви, ходете на пазар заедно, да си избира, нека сам да каже какво иска да яде...само предположения са това  HugАлис например е луда по варени яйца, месо и картофи, пица и сандвичи. Повечето деца са по сухоежбината, пробвай го със сандвичи, запечени на скара. Карай го сам да яде, нарязваш му в една чинийка и го оставяш сам да се оправя. Или пък пробвай с някой сироп за стимулиране на апетита. Силно се надявам да го оправите този проблем  Hug

Плодовете на Алис са като на Писи - ябълки, банани, киви, фрешове от портокал, круши. Не пропускаме и един ден без плод. Хапва по малко краставица и домат. И аз не купувам, нестандартни за Бг плод.и зелнч. Някак си като не им е сезона съм предубедена.

# 162
Мила, писали сме по едно и също време  Wink та много яде Боби според мен, а ти се притесняваш, че е отслабнал. За сравнение ще кажа менюто на Али.
сутрин като стане към 8-8 и 30 - макарони със сирене и захар или корнфлейкс с мляко
към 10-11 - фреш или ябълка
към 13-13:30 - обяд, обикновено манджа, от която тя едвам едвам яде
към 17 пак фреш или плод
към 19 вечеря с нас - пак манджа, салата, скара или каквото имаме там за ядене.

Количества нямам идея какво изяжда, защото яде от мойта чиния  Crazy вчера на обяд например изяде половин парче баница, 5-6 маслини и 2-3 парченца месо, 4-5 хапки кейк. На вечеря пък /бяхме на гости/ опоска всички яйца от салата, та и се събраха минимум 3, едно мъничко парченце фр.сирене и 2-3 картофчета. Донаду се със сок и това беше  Grinning

# 163
Честит Рожден Ден на Вики ,Мартин и Дени  Hug да са много здравички и щастливи   :bouquet:

Мила ти ме разби  Shocked този брой хранения Алекс го яде точно за 2 дни  Crazy Ако не е на градина хапва сутрин ,филийка или кус-кус със сирене и после яде на обяд ,супичка или нещо такова и после направо на вечеря - спагети, риба ,мусака ,пица, или нещо таква /каквото вечеряме ние/ понякога след обяд хапва някакъв боклук от сорта на зрънчо, вафла ,бонбони или някое кремче в най добрия случай .Плодовете ги яде без какъвто и да е било режим -просто непрекъснато, щом види купата пълна започва ...и докато не я изпразни не спира играе си и си яде ама по някое време започва да неможе повече и само ги взима и ги нахапва  Joy

# 164
Честит рожден ден на Вики,Мартин и Деница! bdbaloni

Теди,честит празник.  bouquetМного здраве и усмивки на порасналия Вики и...да го слушат мама и тати. Laughing

кали,и ние пием още АМ...сутрин и вечер.До скоро дори Яна закусваше 150 мл. адапте,нищо друго не искаше...и с това караше до обяд.Сега успявам първо да набутам около 1/3 сандвич и после изпива 100 мл. АМ.Никога не съм си смятала детето за злоядо,не я насилвам за храна,не е слаба...но като гледам някои дечица колко хапват... Shocked...направо сме си злояди.Ето нашето меню:
Сутрин 9-10ч./Яна е поспалива/-малко сандвич+домат+АМ
преди да излезем на разходка хапва малко плод/1/4 ябълка примерно/
обяд13ч.-манджа/супа
после спи...ако се събуди към 16 ч. хапва нещо за следобедна закуска-кисело мляко с бисквити,но понякога откарва до 18 часа и хапва само плод.
19 -вечеря-тя предпочита супи и манджи пред суха храна,като бяхме сега на Пампорово и вечерта в ресторанта нямаха нищо готвено,тогава ядеше скара,но през цялото време подвикваше на сервитьора"Чичо,дай супа" Mr. Green
22ч. 150 мл АМ
Всички количества,които изяжда са миниатюрни...нямам представа и аз от количества.
Плодове и аз давам според сезона-сега сме на цитруси,ябълки,банани.Ягоди е яла миналата пролет,няма проблеми,но тези сега не ми вдъхват доверие.Много обича домати и крастваици...за маслини се разтреперва чак./метнала се е на майка си/
Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт