Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 463
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Честит рожден ден на Катето, Ники, Дани и Димо!  bouquet
Аз чак на финала успях да се включа да отразя снахата. Heart Eyes
Днес ми беше изпита по английски. Добре мина, казаха, че са доволни. То и не беше кой знае какво-превод от бълг. на анг. на изречения и от анг. на бълг. на свързан текст. И двете свързани с летището. После събеседване няколко минути. Сега да видим дали ще ме вземат. Thinking
Много  Hug на Кайо, бързо да се оправя. Много ми е мъчно. И на другите болнички също. Hug
zoui, супер, че Дани е по-добре. А така се радвам като чета, че е проговорил. Пък Преско хич не говори още. Confused Аз свекърва ти е огън направо. Mr. Green
Веси, успех и от мен. И аз така нямах търпение да дойде моментът да започнем опитите. Нали и Преско беше много планиран... За разлика от Габи... Mr. Green
Танче, много е сладък Боби.
За аналгина и аз знам, че се дава при много висока Т. Даже нашето педи беше казала направо към Панадола 4 капки Хексалгин да слагам. Ама това миналото лято беше. Сега не знам по колко може да се дава. newsm78 Дано не ми се налага да научавам скоро. Praynig

# 136
  • София
Честит Рожден Ден на Дани,Катето,,Никита и Димо!!!Много здрави и безкрайно щастливи бъдете,мили дечица!!!

Танче,много сладък Боби и каква професия си е избрал само Grinning Hug

Зоуи,браво на момчето,все така приятно да те изненадва и да те прави много щастлива Hug

Кате Н,браво за изпита!Ще те вземат,къде ще ходят Peace
За плануването на децата...,и ние бяхме планували с мъжа ми да започваме с опитите за второ Дани като стане на 2г.,ама сега нещо и двамата се ослушваме WhistlingХем не искам да отлагам още дълго,че годинките си вървят,пък хем не ми стиска нещо...Но със сигурност искам още едно детенце,няма такава радост!

Кали,стискам палчета Кайо утре вече да е по-добре и да ви се размине антибиотика Hug
На всички болнички дечица скорошно оздравяване и повече никакви болести! Naughty Hug

Ние днес празнувахме с дечица в клубче,много си играха малките Simple SmileДани получи страхотни подаръци,най-вече коли-неговата страст Wink и едвам го сложих да спи,голяма игра падна в къщи. Беше щастлив!

Лека нощ и хубав уикенд на всички!!! Hug

# 137
Наде, абсолютно сигурно е инфото , което Гер4о ти е дала. Аз мислех, че ти си напуснала вече. И освен това изглеждате най-женената двойка, която познавам. Не знам само дали могат да дойдат на проверка от социалните, да видят дали таткото живее с вас. и той трябва да подпише, че се отказва от неговите 6 м неплатен. ако все още не си напуснала, можеш пак да провериш и за платения отпуск, аз съм сигурна, че са абсолютно длъжни да ти дадат до последния час цялата платена отпуска. на мен бяха пропуснали 3 годишни дни, заради които преизчислиха заплащането, тоест, имаха да ми плащат още 1/4 ден отпуска.
Кали, ако и идат на проверка ще са с екип от новините, щото ще са първото семейство, което проверяват  Joy Joy Joy. Не се излагайте, в Бг това го няма... А това за почерпката, Наде - да знаеш, че обещаното си го гоня като наследство  Joy Joy Joy. Ако те интересува утре ще ти изровя члена, алинеята и т.н. според която си в правото си на 12 м отпуск. Сейфала съм си кодекса, че днес се рових за отпуските и има къде да проверя - инфото е с последните актуализации от 2007

# 138
Кали, ако и идат на проверка ще са с екип от новините, щото ще са първото семейство, което проверяват  Joy Joy Joy. Не се излагайте, в Бг това го няма...
 Ако те интересува утре ще ти изровя члена, алинеята и т.н. според която си в правото си на 12 м отпуск.
Гер4о, в една тема четох... у на сне са идвали Joy

чл 167а

# 139
Много благодаря за милите думи ,всички дечица са ни прекрасни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кате,честита лентичка ,ух как звучите само и аз искаммммм .Да се наредим и да решим какво ще правим ,искам първо дом да си подсигуря и съм готова за бебе  GrinningТова са мои планове ,не съм ги обсъдила с таткото  Grinning

Зоуи ,вашата баба с кеф ще я наплескам  Mr. Greenсмля ви колата таз жена ,спри я  моля те .Чакаме снимки от партоти в неделя .

Тася, Hugмайстор си признах те .Браво ,думи нямам за тортата. Grinning
Кайо ,пак да кажа -оздравявай  Hug
И всички болнички -оздравявайте бързо .
Забелязала съм преди  и малко след рожден ден човек боледува често,сатурновата дупка си оказва влиянието  newsm78

# 140
Честит рожден ден на днешните рожденици! baloni
Честито на патерици на вчерашните-Дани,Катето,Димо и Никита.
Зоуи,Ели-Г...моите извинения,ама снощи Кали и Герчо ме застреляха от вратата с онова инфо и забравих за какво съм влязла. ooooh!
Много здраве пожелавам на дечковците,весели игри и все така да ви радват с най-милите думи на света.  bouquet
И на мен не ми се вярва да ни проверят,пък дори и да го направят...в работно време мъж ми е на работа,апартамента е на баща ми/може дори да не ги пусне/,домова книга няма,...освен това аз не искам пари,а неплатен отпуск.Еййй,веднъж и аз да изкяря нещо от тази държава. JoyВажно ми е,не толкова,че си държа на работата,аз финансово съм си вързала гащите и се справяме,а че нямам какво да я правя Яна до градина евентуално и че ще ми текат осигуровки,докато ме водят на работа. Heart EyesОще другата седмица ще ходя да вадя душата на счетоводителката. Mr. GreenОт началството ядове няма да имам...яката са го закършили за персонал...има постоянно текучество и недостиг...а сега като си дадох да ми разпишат молбата за неплатения,шефът ми каза,че нямам никакви грижи,да ползвам всичко,което искам и на което имам право и завърши:"Ама нали после ще се върнеш на работа?"...което не ми прозвуча като въпрос,а като молба. Mr. Green

# 141
честит рожден ден на рождениците, които пропуснах тези дни   bouquet
На днешните малки рожденички Мадлен и Преслава и
На голямата Wink ни рожденичка Зори  bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на днешните именници  bouquet
Моят мъж днес е именник, черпя ви виртуално beer
Благо почва да вкарва нови думи в речника си.
Зоуи радвам се че вече Дани и по-добре Hug а за свекърва ти нямам думи Laughing
И ние мислиме тези месеци да почваме работа по второ бебе Flutter заразно е изглежда Laughing
бързо оздравяване на всички болни дечица Hug
аз отивам да се потя във фитнеса малко
лек ден

# 142
  • София
Зори,Честит Рожден Ден,миличка!!! Hug Бъди здрава,безкрайно щастлива и мнооого обичана!!!

Честито на днешните малки рожденници!Да са живи и здрави!!!

# 143

И ние мислиме тези месеци да почваме работа по второ бебе Flutter заразно е изглежда Laughing

аааууууу...спирам да ви чета, да знаете! ще евземете и мен да ме заразите !!!

Зори, специални поздрави !!!

# 144
Зори, скъпа  ,Честит Рожден Ден
Да изкараш страхотно днес Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честито и на малките Мадлен и Преслава   bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на именниците  bouquet

Ейде успех на всички смелчаци решили се на второ бебче-стискам ви палци  Wink

Кали Heart Eyes как е сладък Кайо Praynigще почвате ли антибиотик

И един битов въпрос дами,ама ме вълнува-какви плодове и зеленчуци давате сега-половината са изветрели,другите са с нитрати newsm78

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 12:10 от Mila mama

# 145
честито на днешните рожденници!

Мила, аз давам всякакви плодове - ягоди, диня, портокали, банани, нектарини, круши. От зеленчуците яде само краставици. В момента ягодите са най-най-вкусни, че още внасят от топлите страни и не са излезли тези от парниците с вкус на пласмаса. и да ти кажа аз имам ужасно чувствителен към нитрати стомах и щом аз нямам проблеми му давам спокойно и на иван.

# 146
Зори, Честит Рожден Ден! Животът нека не те плаши, мечтите да са ти другар, а щастието с теб да крачи, като твой приятел стар! Весело изкарване!
Честит Рожден Ден на Преслава и Мадлен! Да сте живи и здрави!
Честит Имен Ден на всички именици днес! Теди, честито!

Кали, аз съм спокойна, но направо ми се къса сърчицето, като Алекс е болна, като на всяка майка разбира се. Дано всички болни дечица бързо се оправят и да почват вече щури игри в оправящото се време (надявам се).

Хайде лек и слънчев ден.

# 147
  • София, център
Зори, да си жива и здрава, да си изкараш прекрасно довечера, да те радват Анна-Мария и мъжът...  Hug

целувки на всички

лек ден

# 148
Честит рожден ден Зори  Hugда си много здрава, все така усмихната, весела и готина  Hug
Честито и на патерица на сладките Дани и Катя  Hugпрекрасно детство им желая  Hug

Зоуи, радвам се, че си в добро настроение  Hugвсе така да те чувам  Hug

Кали, как е Кайо, много страшно ми прозвуча това с бълнуването  Confusedдано да е по-добре вече  Peaceвъзхищавам се на спокойствието което излъчваш, страхотна си  Hug

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗОРИ!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Ей, много народ сме се навили да заменим Нели и Дани в бременеенето  Mr. Green Айде Тасинка и ти. Няма какво да се ослушвате  Mr. Green  baby_neutral
КатеМ, честита ти лентичка и от мен  Hug И от тоук нататък никакви проблеми и нерви  Peace

На болничките бързо оздравяване  Hug

Мами, на Маги й изби някакъв обрив около устата. Ама доста пъпки нагъсто  Rolling Eyes Има ли някакво мазило да ги изсуши или нещо такова  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт