Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 459
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Мила,  Heart Eyes, за течния аналгин го написах като крайна мярка , както са писали и Хъни и Краси, защото Кали пише, че Т е почти 40 градуса, а нищо друго не действа. Аз бях на ръба да го дам, но в крайна сметка нали почнахме АБ и не съм давала, но знам,ч е в такива крайни случай и това е вариант. Дано Кайо се е справил с температурата  Praynig и е спаднала!

За Нурофена не знам, но и Писи се обрина като й дадох веднъж и оттогава не смея да рискувам втори път.

Красивата Емка също да оздравява! Cica, вие също, че и цялото семейство....ужас!

# 121
Честит Рожден Ден на Катеринка, Дани, Никита и Димо!!!
 Да растат здрави, щастливи и много усмихнати!!!     bouquet   bouquet   bouquet

Кали , много гадно  Cry Дано бързо се оправи Кайо! Praynig И аз съм чувала за аналгина 4е е приложим при висока температура и е ефикасен - опитай да му дадеш за да смъкне Т !

Ради, голям сладур Вики  Heart Eyes

Туити, страхотно е клип4ето Simple Smile

Веси айде успех и скоро да ни се похвалиш Wink Оф и аз напоследък се 4удя за второ, моята
приятелка се е навила да бременее лятото с второ, и ме навива и мен поне да си бременеем заедно Wink

Дани, малко остана а ?  Hug  Кога беше датата?

# 122
Мацки, гласувайте за да вземем решение и да запазваме клуб4ето, 4е време не остана 

# 123
Честито на днешните празнуващи!! Да са здрави и и много да радват мама и тати!
Ей,пак много болни.Няма ли край?!
Виктор веднъж ми е вдигал по-висока температура.Свалих му я най-вече с Нурофен сироп,след това вана с хладка вода и мазане на крачетата и ръчичките с белтък разбит на сняг-много ефикасно средство.(Кали,пробвай!)
Нурофенът е ибупрофен,който е нестероидно противовъзпалително лекарство.По принцип всички такива дразнят стомаха и не се препоръчват на хора с язва и стомашни проблеми.Мила,сигурно затова така ти е казала вашето педи.Но при разумен прием,задължително след хранене,не на празен стомах,няма проблеми и действа добре.
Зоуи,как сте?А какъв е антибиотика който даваш?Мисля че не е голям проблем че не си го държала в хладилник няколко дни(нали не е бил до печката и на слънце?),но все пак за останалото време го прибери на студено и прочети хубаво упътването дали не пише нещо друго за съхранението.
Веси,успех Wink
Ради,много ти е хубаво детето Simple Smile
Tweety,много забавно клипче и голям сладур е Боби.

# 124
cica, какво каза вашта лекарка? антибиотик ще му дава ли? аз пак се чухс нашата, и каза, че ако и след 3ти ден не спадне, ще му предпише нещо. тогава ще говодя и при моя лекар пак, не искам да му давам нищо повече.
аз съм доволна от нурофена, лекаря ми го препоръчва доста, аналгина е много силен алерген и за възрастни е лошо да се използва редовно, само в крайни случаи, аз от малка го мразя, защото го повръщам. само след секциото съм го пила, ама тогава не се търпеше.
ако много се наложи и довечера не е добре, щ е му капна в някоя вафла няколко капки, иначе няма шанс да ги изпие, а така поне от вафлите мога временно да го откажа Joy

веси, разкажи още за бебетата, стига сме спамили с тия хапчета.

# 125
веси, разкажи още за бебетата, стига сме спамили с тия хапчета.

Ами аз няма какво още да разказвам  Mr. Green Аз първо исках да е пак пролетно бебе. Но после реших, че не ми се чака толкола и ще се целя веднага след празниците  Mr. Green Че много обичам Коледа и не ща да изпадам в следродилни депресии точно тогава  Mr. Green Иначе така ме сърби да купувам, че не е истина. То си и пролича, де. За разлика от приготовленията за Маги. С нея чаках последния момент да наредя нещата и накрая искаха да ме вкарват да раждам, а в нас всичко беше наопаки  ooooh!

Зори, хайде и ти в отбора  baby_neutral  Grinning

Сега първо ще чакаме разкази от Дани и Нели  baby_neutral

# 126
еее.. Веси , изби гаргите! До сега не бях чувала за такава крайна степен на шопинг-мания... за пропиляване на богатство, изпадане в кредитни задължения да... ама чак да забременееш за да имаш повод да ходиш на шопинг Joy

успех и приятно бебеправене Simple Smile

# 127
Ееее, бе, Кали  Joy Плануването на децата е направено още преди да се роди Маги  Mr. Green Така, че на мен по график си ми е ред за второто тази година. Просто нещо този път съм в някаква еуфория още преди дори да са започнали нещата  Rolling Eyes  Mr. Green

# 128
Честито на днешните празнуващи!!! Да са живи и здрави и много щастливо детство!   bouquet  bouquet  bouquet

Мила, не знам твоето педи защо се е изказала така за нурофена! Моята е точно на обратното мнение, за мен от него по-добро няма, тия с парацетамол увреждат черния дроб, а отделно при Боби не действат. И моят педи каза ,че наистина има деца, на които парацетамола не помага. А Боби ходи два поредни дни на рождени дни на Бобчо на Мила и на Кики на Руми и там се разболя явно. Не е било да го заведа в детски клуб и да не прихване нещо, значи  Sad
И на мен ми препоръчаха нурофена и то 3-ма различни, нали си знаете, че съм луда та по принцип се консултирам винаги с двама трима лекари, когато се касае за Михаил де Wink
Tweety, вярай ми на рождения ден на Боби на Мила всички са били здрави, защото едно сополиво или кашлящо дете да мине покрай моето и на другия ден и на моето му тръгва носа  Whistling
Веси, спомням си аз, че вашите планове бяха като нашите, та дори и преместването в по-големи жилища съвпадше  Joy аз все още не мога да осъзная, че съм бременна, по-скоро като болна се приемам  Mr. Green
Калинче, аз давам лекарствата с дозатор от панадол, хващам му здраво главата и директно в гърлото, няма друг начин да му дам лекарство  Crazy баба му и баща му откачат  Joy

# 129
Еееееее, Катенце - честита нова лентичка - дебна те аз като империалист кога ще я сложиш...
Аз давам лекарствата със спринцовка, макар че напоследък явно са му вкусни, че я захапва и си ги ядде на малки порции - дори и гадния сироп за кашлица.

Наде, рових сега из кодекса на труда и попаднах на нещо, което може да те заинтересува. Имаш право на 12 м неплатен отпуск ако нямаш брак с бащата на детето и не живееш в едно домакинство с него. За първото незнам дали имаш брак, а за второто така или иначе няма кой и как да провери... Дет се вика ако си държиш на работата можеш дори да инвестираш в смяна на адресна регистрация и бърз развод по взаимно съгласие  Sunglasses

# 130
Благодарим на всички за поздравите!
Да са ви живи и здрави дечицата и по-малко да боледуват!
Да е честит рожденния ден на Никита, Дани и Димо!
Да растат здрави и щастливи!

Другата седмица съм в отпуск за да водя Катя да се адаптира в яслата и обещавам да пиша !Целувки на всички Hug

# 131

Наде, рових сега из кодекса на труда и попаднах на нещо, което може да те заинтересува. Имаш право на 12 м неплатен отпуск ако нямаш брак с бащата на детето и не живееш в едно домакинство с него. За първото незнам дали имаш брак, а за второто така или иначе няма кой и как да провери... Дет се вика ако си държиш на работата можеш дори да инвестираш в смяна на адресна регистрация и бърз развод по взаимно съгласие  Sunglasses
Герчо,ти ме разби. ShockedАко това е се окаже истина...имаш едно сериозно черпене от мен. HugПърво,че нямаме сключен брак и второ не живеем заедно по адресна регистрация по лична карта./всичко това,заради една "мила роднина" на мъжа ми,ама това е друга тема/ JoyБлагодаря за инфото,ще го проуча. Hug

# 132
Благодаря много за поздравите  Hug
4естит рожден ден на Катето и Ники,и на Дани Wink разбира се Laughing
Да си похваля детето като се върна в4ера от ясла и като се разприказва изведнъж,вкарва много нови думи,останах изумена,за един ден такава промяна,казва как се казва и на колко години е Heart EyesПредимно на португалски са думите,ама пак се радвам.И снощи едни целувки като ми раздава,едни прегръдки,после удари баща си и той се прави,4е реве и Дани ме вика да го целуна,4е нали мамините целувки лекуват Heart Eyes,после ми носи едни снимки и ми обяснява,4е това са мама,тате и бебе.Нараво не мога да повярвам как минаха две години,с някои от вас си пишем още от бременноста,много си ви оби4ам да знаете Hug,нещо съм сантиментална днеска.
Дани на 14.03.2006
http://images20.snimka.bg/004575587.jpg
на 14.03.2007
http://images14.snimka.bg/002403031.jpg
и на 14.03.2008 Heart Eyes
http://images24.snimka.bg/005373310.jpg
А да не си помислите,4е свекърва ми не бутна в4ера колата hahaha,смешно ми е на мен ве4е,а пък мъжът ми я питал,защо е одраскана колата и тя казала "незнам" Shocked,"дане си я бутнала2 и тя "не" hahaha,не и ли идва на акъла,4е аз ще я изпортя newsm78
Нашето парти е в неделя и тогава ще пусна снимки.
Стискам палци на вси4ки болни4ки бързо да се оправят Praynig
Кали целувки на Кайо от нас с Дани,моите нали лекуват Wink

# 133
Честит Рожден Ден на Катето, Никита, Дани и Димо! Да са живи и здрави, весело и безгрижно детство!
И ние сме в кюпа на децата с Т, Алекс имаше 38.4, сложих свещичка и сега спи, дано я смъкне и се оправя, че ужас.
Бързо оздравяване на всички.
Лека вечер

# 134
зои Joy свекърва ти ме кефи максимално (защото не кара моята кола, разбира се Joy ) само една французойка може да е такъв непукист и да се справя със стреса с едно махване на малкото пръстче.
а мъжът ти как реагира ти като му каза? защитава ли я?
Много готино за Дани, толкова му се притесняваше, а той как те изненада хубаво. (Пак правя сравнение с К, и той проговори за 2 седмици) знам, че камерата ти е без звук, опитай се да вземеш на заем от някой . мен сега ме е яд, че не успях да запиша К катохората и изпуснах 100 бисера. той за 2 седмици започна да говори правилно и с изречения. даже ме поправя, ако кажа нещо по бебешкия му начин.
Благодаря специално за целувката, дай рецептата на ЛС Wink Hug

аз днес успях да стигна на работа чак в 6... не знам дали по случайност, или шефа нарочно ми прати един превод да правя от вкъщи, но пак си останах у дома.
и двамата лекари бяха категорични, че ако до утре К все още няма подобрение, започва антибиотик.

Силве, освен да ти кажа "Успокой се само" почивай когато тя е спокойна, че като знам нощем при нас какво се случва...
Наде, абсолютно сигурно е инфото , което Гер4о ти е дала. Аз мислех, че ти си напуснала вече. И освен това изглеждате най-женената двойка, която познавам. Не знам само дали могат да дойдат на проверка от социалните, да видят дали таткото живее с вас. и той трябва да подпише, че се отказва от неговите 6 м неплатен. ако все още не си напуснала, можеш пак да провериш и за платения отпуск, аз съм сигурна, че са абсолютно длъжни да ти дадат до последния час цялата платена отпуска. на мен бяха пропуснали 3 годишни дни, заради които преизчислиха заплащането, тоест, имаха да ми плащат още 1/4 ден отпуска.

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 21:20 от kalina na kayo

Общи условия

Активация на акаунт