Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 457
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
тася, гледам да не се изнервям и притеснявам, защото баща му е достатъчно нервен за всички, като за капак днес му правиха 2 малки операции на главата, но вече е добре.
Кайо много усеща, когато съм нервна, или спокойна. ако аз си позволя да се притесня, за него ще е много зле.
Днес се наложи да отида на работа за няколко часа, ситуацията беше плачевна, когато се прибрах. Баща му крайно изнервен, Кайо също, седнали пред компютрите, гледат филми, Кайо реве защото иска Друг Гунчо, пищи, дърпа се, не дава да го пипна. оставих го малко на спокойствие, той се успокои, дойде да се гушне и заспа в мен гледайки филм. де да можех и аз да си легна сега и да се наспя...
извинявайте, че за болести се разписах и аз.
надявам се поне да звуча малко ведро Simple Smile
ще им мине на болните Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 106
Здравйете милички. Hug
Мила,дано си попаднала на човек и да си отдъхнеш малко .Дано и Б я хареса .
Тася,искам и азззззз да видя тортата,не ми се отварят снимките  Rolling Eyes
Веси,хайде стискам палци ,дано догодина използваш шезлонга . Wink
Кайо ,оздравявай  Heart Eyes
За високата Т на Вики само свещи в дупето,нищо друго няма ефект,повръща и се губи ефекта от панадол или ефералган,Свещ и във ваната обливане на цялото тяло докато се охлади добре .

Ето няколко снимки от партито в градината ,ще направя и в събота и пак ще кача .-
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5368318
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5368320
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5368320
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=140286&photo=42

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 03:58 от radi-t

# 107
Честит рожден ден на -Катерина ,Даниел и Никита!Бъдете здрави мили дечица и много щастиви .Весел празник !

# 108
Честито на Дани ,Никита , Катерина и Димо
Безгрижно и красиво детство  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Зоичка Heart Eyes да се свършват тия болести най сетне-много си ви обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ради Heart Eyes ама много хубав твоя Вики и леле колко е пораснал-страшен сладур Hug Hug Hug
Кали Heart Eyesспоред нашето педи Нурофена е кофти лекарство и дразни стомаха,само на свещ дава да се дава-ти пробва ли свещ ефералган newsm78
Нурофена и алергии прави-Ели на Цеци и Б са се изривали от него
Заведе ли го на лекар
Ако е вируса дето Б кара и гърлото е адски червено Sad
Оздравявайте Praynig

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, КАТЕРИНА, НИКИТА И ДИМО  Hug БЪДЕТЕ МНОГО ЖИЗНЕНИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА   bouquet

Тася, тортата наистина изглежда много професионално направена  Peace
Кали, желая бързо оздравяване на мъжете ти  Praynig Аз при много висока Т, след 39,5 давам Хексалгин, той наистина сваля  Peace

# 110
  • Sofia
 newsm59 Честит празник на днешните празнуващи мъници! newsm59

Кали  Hug  Praynig А педи какво казва? Вики не е изпадал в такова състояние, което описваш, но и аз мисля, че е много вероятно температурата да провокира такава еуфория, бълнуване ... Пробва ли с обливане с вода да сваляш?
tasia, имаш и моите адмирации!!! coolcool

# 111
   ЧРД на Никита,Катерина,Дани и Димо!!! newsm18   bouquet

Кали Hugнапълно те разбирам,нали при нас този гаден вирус мина на два пъти  Confused първо Петя после Юджи го изкара  ooooh!
Юджийн,като ми беше качил Т над 39.5 педито ме посъветва да не го оставям да спи,защото при такава Т децата сънуват кошмари  Rolling Eyes също ми каза,че може с Нурофена да се сложи и една свещичка Еферелган за да свали по бързо.Те са с различни съставки,така че няма проблем да ги дадеш заедно/в такива по тежки случаи де/
Дано бързо се оправи миличкия! Hug

radi Hugмного е сладък Вики! Hug

# 112
Честит рожден ден на Дани ,Никита , Катерина и Димо!
Да са живи и здрави и много щастливо детство!
Честито и на рождениците, които пропуснахме!
И Боби естествено ми се разболя точно преди рождения ден, в понеделник дигна малко Т, обаче от вторник няма, и макс до 38 е дигал, така че явно не е вируса на Кайо.
Калина , много ми е мъчно за вас двамата  Hug Дано бързо се оправя душичката  Praynig
Мила, не знам твоето педи защо се е изказала така за нурофена! Моята е точно на обратното мнение, за мен от него по-добро няма, тия с парацетамол увреждат черния дроб, а отделно при Боби не действат. И моят педи каза ,че наистина има деца, на които парацетамола не помага. А Боби ходи два поредни дни на рождени дни на Бобчо на Мила и на Кики на Руми и там се разболя явно. Не е било да го заведа в детски клуб и да не прихване нещо, значи  Sad
Оная вечер го снимахме и ето, ако искате да видите как си прави сам гимнастиката с раз, два , накрая каза и дори какъв иска да стане Simple Smile Единствения му талант на Боби е да си преправя гласа Simple Smile изобщо не може да пее, танцува, а за рисуване, боже, Мила, какви човеци, та той една линия не може или кръгче Simple Smile Така че много се радвам на вашите деца както описвате, че пеят и/или танцуват, рисуват Simple Smile
Тася, а наистина тортата е невероятна! Браво!   bouquet
Уф, пак дълго стана, може да се опитам да съм по-редовна, но и аз заради това, че ме четат спрях да пиша - просто ми става много гадно като няколко човека ми обясниха, че ме четели...
А колкото повече снимки гледам на децата ни, толкова по се убеждавам, че по-хубави няма Simple Smile наистина са ни много сладки всички!

# 113
Честит Рожден Ден на Дани, Никита, Катерина и Димо, да са много щастливи и усмихнати  Hug

Tweety , страхотен е  Grinning направо умрях от смях за професията  Joy ей ама как ги влекат тея камиони не е истина просто.
Алекс, също нищо неможе да нарисува ,само драска на баща си се е метнал .
Ради ,много е сладък Вики  Heart Eyes

# 114
Хаха, Танче, много е сладък Боби  Joy

ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ И ОТ НАС!!!  nbirthday

А за пълненето на шезлонга започваме да работим от другия месец  Mr. Green Че нещо не ми се ражда по Коледа  Mr. Green Дано се похваля след Гергьовден  Peace

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕТО, ДАНИ, НИКИТА И ДИМО ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО , РАДОСТ, ОБИЧ И КЪСМЕТ!

Кали, както ти е писала Жужи, можеш да дадеш 10 капки течен аналгин или хексалгин, ама в нещо сладко , дано скоро се оправя Кайо!

Веси, успех!

# 116
Танче Heart Eyes нурофена дразнел стомаха-водел до гастрити,по късно язви.Нашето педи смята,че рекламата му е в повече.
Относно течния аналгин Shocked Shocked ShockedДани Heart Eyes,пак според нашето педи това пък е напълно забранено за деца.
Вече почвам да се чудя,като ви чета  да не ни е извънземно педито newsm78

Танче Heart Eyes клипа ще изгледам по късно,че Б ми спи на ръцете

Весе Heart Eyes успех Wink

# 117
  • Sofia
Мила, наистина течния аналгин не се препоръчва за деца, обаче все пак се използва като краен вариант, когато нищо друго не е дало ефект и температурата е много висока, например 39 - 39.5 и нагоре.
Веси, първата линийка в подписа ти това ли означава, началото за "пълненето на шезлонга" Wink ?

# 118
  • София
Честит Рожден Ден на Дани, Никита, Катерина и Димо Hug Да са много здрави, много щастливи и много усмихнати   Hug

Мила, наистина течния аналгин не се препоръчва за деца, обаче все пак се използва като краен вариант, когато нищо друго не е дало ефект и температурата е много висока, например 39 - 39.5 и нагоре.

Така правя и аз когато температурата на Ема е над 39 градуса. При нея тогава друго не действа Sad Принципът е мисля по 1 капка на килограм.
Та като говорим за болни и ние сме в кюпа  Tired За сега вече втори ден Емка е с температура, а лекарката й се оказа че не е в България  ooooh! Та днес ще ходим при някаква нейна заместничка.

Ради, голям сладур е Вики  Heart Eyes
Тася   bouquet Тортата ти е разкош  Hug
Кали, бързо да се оправя Кайо  Hug
Веси  Simple Smile успех с пълненето на шезлонга  Laughing

# 119
Честит рожден ден на всички рожденици !
И ние сме с този гаден вирус вече 3 ден .Вчера вечерта вдигна Т 39.7 , дадох 6 капки хексалгин и за 10 минути спадна гадната Т , от тогава поддържа 37.5 , а от тази сутрин е с разстройство . От днес и аз съм с  вируса , сега чакам и мъжа ми :crazy eyes:
Гледачката му и тя е с вируса и сега аз съм си в къщи за да го гледам .Дано до понеделник да се оправят и двамата и да си с е гледат, че имам много работа . Praynig

Общи условия

Активация на акаунт