Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 455
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте майчета!
Не съм ви чета обстойно ,но да се включа набързо.
За общия РД съм на линия -в Джулиленд е много хубаво просторно ,има доста място и е чистичко (забележката ми е към каките ,но при повече деца е невъзможно да се разчита на тях). Двете фей са с големи просторни помещения нам също е добра идея (вие го знаете де) .Така ,че където решите аз съм за.

За други мероприятия при мен е доста сложно така,че не ме бройте .Мисля да  почвам работа та изобщо не се знае кога и дали изобщо ще почиваме като хората това лято.

Мила направила си страхотни снимки  Heart Eyes
Тасиа тортата е уникална  Peace
Ади -бабата е за убиване направо ,аз ако бях не знам какво щеше да се случи. Дано няма нищо сериозно.

# 91
Привет мацки!

Тасинка, малеее разби ме с тази торта!!! Уникална е направо! БРАВО!!  Hug

Мила, сега разгледах снимките от Рдто на Кико - много са сладурски, а и Бобчо какъв е издокаран Wink

Нели, радвам се 4е сте добре!  Hug  А таткото в кухнята не го пускай пове4е Wink

Беа, незнам как ги намирам хотел4етата и про4ие нещица, много оби4ам да се ровя в нета Simple Smile

Оф ще ни е много готинко ако се съберем пове4е за едно моренце. Зоуи 6те те 4каме ! Simple Smile

Веси, страшна си зна4и Simple Smile

Кали, как е Кайо?

# 92
Честито на днешните рожденници   bouquet

Зоичка Heart Eyes имах предвид,че няма деца,които да изглеждат кльощави-всички са си добре оформени за ръста  Hugа са сякаш по едрички и високи(без да са дебели)и по мънички(без да са слаби) Hug

Беа  Heart Eyesднешната бавачка ,пратена от Бобокей имаше успех пред Б-хареса я и я плашеше с Бау и и пращаше даже въздушни целувки,ще направим пробния срок.Много е мила Божия-благодаря ти много,трябва да те черпя Hug
Странното е,че търсех по млада жена а той реагира положително на тази, която е баба(на 60 години)

Кали Heart Eyes как сте

Тсинка Heart Eyes много сте хубави на снимките,много ти отиват очила(за първи път те виждам)а за тортата думи нямам(аз не мога да правя нищо сладко освен един кекс)

Дарлинг Heart Eyes прати ми мейла си Hug

За клубче колебая се между Феите и Джулиленд,но май за Джулиленд ще гласувам newsm78

Имаше и още да пиша,но така ми е паднало кръвното от смяната на времето,че едвам гледам Crazy

# 93
  Честит празник на днешните рожденници!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Тасинка Hug Страхотна е тортата   bouquet а рожденника е много хубав! Hug
Ади Hug ужас направо  ooooh! много са опасни тези хапчета........ама какво да ги правиш деца и Юджи много често лапа какво ли не  Whistling
Кетито Hug радвам се,че всичко е наред с бебка! Heart Eyes

Аз тази сутрин така се скарах първо на Петя,после на Юджи,даже го плеснах  Cry и после ми стана толкова кофти,че чак се разревах  Rolling Eyes и се обвиних за най-лошата майка.......За пореден път се убедих,че не мога да се правя на лоша,уж си мисля,че го правя за добро,обаче после много тежко ги преживявам тези скарвания  Sad

# 94
Здравейте!
Честито на днешните и вчерашните рожденици!
Тася,поздравления за тортата.Изглежда прекрасно.
Мила,дано случите най-накрая на бавачка и да не търсиш повече.
Джеси,спокойно,на всички се случва да изпадат в такива състояния.И на мен се случва и понякога не знам как трябва да реагирам.
Кетито,радвам се че си добре.Дръж се.Много е скучно да се лежи,но се издържа.
Ние засега имаме само идеи,не планове за лятото,но ще е напрегнато.
Виктор тази нощ се събуди в 3,30ч. с рев.Може би беше сънувал кошмар.После като се успокои,си заспа,но ние с баща му осъмнахме,въобще не можахме да заспим.Сега се чувствам като изцеден палрцал и ще се опитам да си подремна.

# 95
девойки, благодаря за питането. Кайо не е добре. някакъв вирус е хванал, от вчера е  с Т почти 40. сваля за малко  лекарства, до 38. изпада в някакви странни състояния на превъзбуда, започва да говори глупости нон стоп, движенията му стават силни и резки (не мога да го преборя), говори постоянно за някакви бебета които трябва да дойдат, за кучето, каката, баткото.... става нощем и започва да е обяснява и да тича из стаята. адски смешен е, ако не ми беше притеснено, щях да го снимам, заливам се от смях, хем ми е мъчно и малко страшно. побърква се детето.
отказва да пие лекарства и ги повръща, ако му ги дам, днес се наложи нурофена да го маскирам с витаминен сироп, него го обожава. слагам му свещички в дупето, когато повърне, и така. ще му мине.

Джеси, пляскането в умерени количества действа отрезвяващо и на децата и на родителите. и двете страни си правят равносметка и стават по-внимателни и търпеливи.

Тазя, радвам е, че си оцеляла. За тортата и аз нямам думи... имам спомени че и преди и покиазвала, и се замисляше да правишш някакъв бизнес с това... заряза ли тази идея?
Иначе си жена-мечта, красива, търпелива, оправна, готчиш, пееш, гледаш деца... американската мечта! Никога няма да те запознавам с моя мъж... не че ще ми избяга, ама ще те дава постоянно за пример.

цеци, тези 2-3 шишета преди лягане по колко мл са? аз говорих с лекарката вчера, но сега нямам време, ще пиша после.

Мила, супер за бавачката. сега си намери място да ходиш някъде, докато тя е с него, или ги изпращай на разходка, но първо ти излизай, после те... да не се получи и с тази като с предишните. за колко пари се договорихте последно? Колко се плаща на агенцията?

# 96
Кали, дано бързо го пребори тази гаден вирус, като описваш е като нашия, Т се сваля много трудно и продължително. Писи пък сънуваше кошмари и скачаше от леглото с писъци по сто пъти на нощ, явно е от високата Т. Дано бързо се оправи Кайо!

Мила, и аз ти пожелавам да сте случили на гледачка! На мен също най-добро впечатление ми беше направила тази агенция Бобокей и ако не бяхме намерили жена от познати със сигурност щях да наема от там.

Деси, аз също вчера плеснах Писи по памперса и да видиш как спря да се инати. Но после и аз се чувствах ужасно....

Тася, браво, страхотна майсторка си!

за морето, за съжаление ми е трудно да преценя отсега дали ще мога да дойда, разбирате ме, но много бих се радвала ако успея поне да ви навестя. Аз по принцип мисля като се стопли юни да се пренеса на вилата на Варна, защото вече се задушавам в тази мърсотия. Живот и здраве ще видим....

# 97
Стискам палци Кайо и Писи бързо да оздравяват Praynig
Тася тортата е намбър уан,поздравления HugИ моя Дани в4ера не щ да спи и ве4ерта едвам изтрая до 21 4аса,ама ми се буди после 8 пъти #Crazy,4е и бълнува насън за едно детско CrazyАЗ пак имам питанка относно антибиотика,зна4и той е като сироп4е бяло на цвят,оба4е с всеки изминал ден ставаше все по жълто Thinking и 4ак сега сетих да погледна листовката,пише 4е се съхранява в хладилник и,4е трайноста е 10 дена.И сега се 4удя дали е развален,преди 5 дни го отворих и си стои на стайна температура,хем не ми се ще да го спирам то4но като взе да се подобрява Дани,хем се 4удя да не го натровя пък нещо,помагайте HugАз днес реших да го пусна на ясла,така се зарадва милото като отидохме,лепна се за някакви де4ица и даже 4ао не ми каза,ама един ухилен до уши,ако мине добре днес ще го пусна и утре.
Кетито много е гадно да лежиш,дано вси4ко е наред с теб и бебка и Дени и той бързо да оздравява Hug

# 98
Кети, не знам дали добре съм разбрала, но искаше снимки на цветя

тозли линк е към sнимките на една моя приятелка, има невероятни неща. все едно акварел гледаш.
в този сайт също има много групи групи снимки с цветя.

не знаех, че рисуваш. покажи нещо.

# 99
Мерси милички за пожеланията за бавачката Hug
Джеси Heart Eyes, това което ми писа за възрастните жени ,че може да ги приемет, като баби децата  е съвсем логично Hugа дано Hug

Кали Heart Eyes туй за съжаление е май вируса,който и Б изкара дето мислехме,че е розеола
3 дена ми държа температурата,педито каза че и 5 можело
Писи и тя него изкара
Много е гаден #2gunfireтоя вирус

Зоичка Heart Eyes предполагам Теди ще ти каже за трайността на антибиотика но мисля ,че няма как да се развали ,по страшно ми се струва да го спреш преждевременно

Наденце Heart Eyes много готини отпечатъци сте направили с Янето-и какво значи туй, Мила да не гледа момичета Crossing Arms -все аз да не гледам  Crossing Armsи Кали, мине не мине ,малко време и пусне снимки ,които да гледам с едно око Crossing Arms, сега и ти-такъв ли съм критикар Joy

Нелче Heart Eyes най добре накарай Любо да ти носи всеки ден цветя Wink -най добре се правят натюрморти на живо Wink

# 100
Мила, радвам се, че Божия е намерила подходяща. Тя е добър психолог и при мен след 2-то предложение уцели. Намери ми най-прекрасната жена, но уви тя ще ни изостави след 2 месеца по семейни причини, и пак ще търся, трудно е.............
Кали, чакаме Кайо да се оправи, домъчня ни. А за цените в агенцията, разказвала съм ти, забравила си...
Да ви споделя: предната нощ обраха офис, под нашия апартамент, отрязали СОТ-а и така, нищо не съм чула, но спах тази нощ. От 11 апартамента вече 7-8 са обирани, като съседа до мен се е срещнал с крадеца(влязъл през прозореца) в коридора. Тръпки ме побиват. На 1-ви етаж над офиси съм. Търся сега метални решетки и майстори.Някой ако знае, ще съм благодарна да сподели

# 101
ох забравих да отговоря на Кали Hug за цените-аз ще плащам по 3.50 на час Hug
Беа Hugнямате ли  охрана на кооперацията ако не наемете PeaceНие сме с постоянна въоръжена охрана и съм сравнително спокойна.

# 102
  • София
Привет,милички! Hug

Мнооого ви благодаря за възсторжените отзиви за моята тортичка Hug,много сте мили!
Кали Hug,а ти направо ме прехвали Blush,чак ми стана неудобно EmbarassedАми като не работя,нали трябва да я вложа тая енергия някъде,освен в гледането на детето,преди да родя дори кекс не бях правила....,а сега нещо се открехнах на тортички Mr. GreenНо съм само любител и все още имам мнооого да уча,не съм мислила за такъв бизнес,останала си с такова впечатление,защото Веси все ме закача да отворя цех Simple Smile
Как е Кайо,подобрява ли се,не поспадна ли вече тая пуста температура?Знаеш ли,Дани също ми повръща Нурофена на фонтан,веднага щом му го дам,явно нещо им дразни стомахчетата,Панадола го приема много по-добре,ама той пък не действа при температура над 38 newsm78Най-добре свещичка май...Цункай го ,душичката.

Нели Hug,я си лежи и не роптай,сега ти е паднало Wink,като се роди бебка и да искаш няма да можеш.Пази се! HugИ покажи, наистина, някоя картина Peace

Веси,ти ме разби с тоя шезлонг  Laughing,голяма си скица! HugДано скоро се похвалиш!

Мила Hug,радвам се ,че попаднахте на жена и най-вече ,че Боби я е харесал,дано и за напред се разбират чудесно!

Беа,много гадно,наистина трябва да вземете някакви мерки,щом толкова налитат на вашия блок.Ужас,и в дома си не можеш да се чувстваш спокоен вече Tired

Много целувки на всички и лека нощ! Hug

# 103
Тася, точна ми е оценката, не бъди скромна.
Кайо е зле. поддържа 39.7 без значение колко лекарства му давам. за първи път повръща нурофен. и панадола също се опита да го повърне. нурофен много е пил до сега, и много го обича, кара ме да му давам без да е болен. просто сега се е побъркал от Т. бълнува, върти се, "Не нама нискам моля те не пипай ме" на сън.

вчера му слагам свещичка ефералган и реших да му сменя памперса, така и така го събудих... пипам... АБСОЛЮТНО сух, реших първо, че не е пишкал, после видях, че просто памперса е изсъхнал на него, като на печка.

# 104
  • София
Ох,милия Sad,много ми е мъчно...Дани над 39 досега не е вдигал,сигурно щях да умра от притеснение на твое място.Има ли някакви други симптоми...,а лекаря какво каза?Дано утре е по-добре вече Praynig

Общи условия

Активация на акаунт