Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 454
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Чакайте и аз да се отчета, че напоследък само поздравявам рожденниците и нищо повече.
За общия РД, където кажете, живи и здрави, там сме.
За екскурзия с деца, ние отпадаме, аз на 12-ти съм рожденничка, и...
Алекс, както споделих, е в истерическа фаза, направо не се търпи, едвам я упокоявам и вечер просто полудявам, но няма начин
Ади, дано Мими е добре, мен много ме е страх от такива неща, но възрастни хора, какво да ги правиш.
Лека вечер, че ние още не сме заспали и да видим, как ще се справя  Laughing

# 76
ей, Зори, опасна си. Все ги изровяш от някъде разни хотели. Предлагам да те обявим за културно или спа - масовик.
Аз съм за общото море, рождения ден, независимо къде и уикенда, независимо къде.
Мила, аз разпознах част от дечицата на рождения ден в Джули ленд, Венета на Дарлинг е приятелка на Сара. Абе с тях ли се срещаш в парка? Не съм те виждала?????????
Ади, прочетох, че си за общото море. Има къщи около Зори, там в близкото село за 180лв на ден, но трябват 6-7 човека, писах вече. Моите претенции са да е "user friendly"- или живеем на плажа или пътуването да е не-повече от 5-10мин, ако сме в къща. Аз мога и в 5 звезди, мога и на Арапя. и по 2-та начина бих се чувствала добре, зависи от компанията. Арапя беше хубаво за деца, Синеморец също и Албена, разбира се. Не съм била там последните няколко години обаче.
Зори, забравих да ти кажа:Беше споменала за един магазин с маркови дрехи, детски. Днес случайно бях в един такъв с Стрелбище- Diesel, Esprit, Replay. Мацката твърди, че са оригинални, но и според цените ..............може би са. Ако те интересува, пиши.

# 77
Eee супер  Sunglasses ще успееме да се събереме сериозна група за уикенд ,вече даже нямам търпение  Crazy април ми се вижда далече..хайде казвайте кой друг ще идва /Кали  -пишеме те нали? Grinning моля те трябва ни подкрепление ,че Алекс с толкова мацки как ще се оправя сам незнам  Joy/

Зоуи, кога ще си ходи тази женица ,как я издържаш направо незнам  ooooh!.

Аз също познах някои от дечицата  Heart Eyes Венета, Ивка ,Боби на Туити страшно са пораснали  Hug няма търпение да се оправи времето и да излизаме пак в парка.

За морето незнам дали писах ама пак да си кажа ,че и аз съм ,,ЗА,,  Sunglasses
Беа ,какво предлагаш да си наемеме къща ли ? Ако е за 7-8 човека аз мисля ,че горе долу толкова ще може да се събереме .

# 78
В понеделник ще си ходи,абе тя всъщност не е лоша жената,искам да кажа,4е въобще не е злобна,просто си е такава,разсеяна и супер нахална,оба4е добродушна,ако ме разбрахте JoyАйде да я пооплЮвам още малко(добре 4е не говори български и няма как да види Mr. Green),друго,което ме дразни е,4е вси4ко прави за синът си,а пък за вну4ето не се сеща много много.Примерно няколко пъти ми заяви как готви само заради синът си,щото тя можела да кара и на сандви4и,ами вну4ето Thinking и то ли сандви4и ще яде?Или по тая логика всяка да си готви за детето WhistlingПосле днес ве4ерта Филип закъсня за ве4еря и още с влизането тръгна да приспива малкия,4е той само с него иска да спи напоследък и тая като крещи ве4е "Филип ще ти изтине ве4ерята",ама 3 пъти го повтори,е не се ли сеща,4е с тия крясъци малкия няма как да заспи newsm78 и много други разбира се това са само малки примери,а по колко пъти на ден го целува,то не е за добро утро,то не е за лека нощ,на всяко излизане,на всяко прибиране,френска му работа,и мен все налиташе да ме цеува,ама аз още в на4алото я отрязах LaughingДругото,което ме дразни е,4е се къпе 2 пъти в седмицата,оба4е за сметка на това се залива с тонове френски сладникъв парфЮм и познай колко е приятна миризмата на пот и парфЮм,цялата ми къща мирише,а най ми е неприятно,4е като гушне Дани и го умирисва и него.Ами хайде стига толкова съм злословила Laughing,4е нали казват,4е вси4ко се връща и си представям как ще ме оплЮва снахата след време по форумите Joy
А за морето и аз искам,за кога го планирате?

# 79
Леле Зоуи ,егати картинката неприятна е тази твойта свекърва  Crazy
За морето ще е супер ако успееш да дойдеш ,ние всъност като време не сме говорили кога да е все още е само идея. Ще сме по конкретни след уикенда  Grinning това ще е ,,репетицията,, ако се сработят децата и ние успееме да се справиме ще уточняваме тогава   Mr. Green  А ти кога ще си идваш?

# 80
Абе ще идвам аз,то въобще не е сигурно още  Rolling Eyes,ама се глася де  Winkпърва пушка LaughingАко ще идваме най вероятно ще бъде около 1-20.08,което озна4ава,4е морето ни най вероятно ще бъде в периода 10-17.08,но това не са планове все ощ?,а по скоро предположения,но страшно много ще се радвам да се видим HugМай месец ще се разбере със сигурност,понеже тогава се купуват билетите.

# 81
  • София
Привет,милички! Hug

Честит Рожден Ден на Бояна и Макси!!!Много здраве,щастие и незабравимо детство!!!

Кали,как е Кайо?Милия...,дано не е тоя вирус дето всички го изкараха ,с високата т Praynig Hug

Ади,ужас!Много опасна е тая работа с хапчетата,добре,че не е успяла да нагълта повече...,как е тя?

Зоуи,много бясна свекърва имаш Mr. Green,добре поне,че не ти е в къщата и се виждате рядко Simple Smile

Нашия рожденник днес пак отказа да спи на обед и съответно в 20.00 часа вече беше умрял за сън и едва издържа да духне свещичката и го сложих да си ляга,пък ние си празнувахме без него.Успях да приготвя всичко на време  chef,малкия много се израдва на тортичката,която му направих.Гледаше я адски възхитен и няколко пъти каза"Много е хубава!" и я гушкаше и целуваше Crazy,е накрая и я разчопка и обезформи,ама карай!,негова си е Grinning ето малко снимчици от тая вечер  Wink http://tasinka.multiply.com/photos/album/9#1
А за тръшкането и ние сме вече в крайна фаза ooooh!,по 100 пъти на ден изпада в истерии и се въргаля по улиците и хората ме гледат лошо,ама какво да направя Tired,като му се скарам става още по-лошо и затова седя и го гледам отстрани докато му мине или ако успея да го разсея с нещо та да му мине...,луда работа!Ужасно ме натоварва това поведение и се моля по-бързо да отминава тоя перид,че не се издържа,то с железни нерви да си-пак ще откачиш Crazy

За клубчето пуснах анкета,на мен също ми е все едно,още не съм гласувала...
А за другите хубавини Simple Smile дет сте ги намислили, незнам дали ще можем да се присъединим,ще свиркам ако решим да дойдем Simple Smile

Айде,лекичка и целувки на всички! Heart Eyes

# 82
Тася ,ти ли я направи тази торта  Shocked направо ме разби -СТРАХОТНА е  Grinning е добре де как става това галдкото отгоре  ooooh! леле дано не съм пускала някъде снимки с моите  торти ,че ще умра от срам . В събота гостите ни ме майтапиха ,че е много вкусна въпреки ,че има вид на вече веднъж ядена  Crazy

# 83
Тася, все едно описваш Сара и мен по улиците- същия цирк сме, даже и започна да свива юмручета пред гърдите като не й се угоди. Целият свят го иска за себе си, че и повече ако може. Тази вечер се направи на пънкарка: след банята и по пижама си изсипа половин крем в/у косата, в ушите, в очите, в носа и хубаво намаза дивана. Аз я мих и трих, но пак не го прибрах. ГРЕШКА!!!!!!!!! Е, накрая го стъпка и той изцвърча в/у паркета, мнооооооооооооооого гот!
Тортата е много сладка!
Мики, ами хората с деца вече резервират по морето вилите и по-изгодните места, така че трябва да направи майчинска среща пак и да се разберем. Пък Зори да удари едно рамо за район Лозенец и ако знае нещо да препоръча.

# 84
Вярно ли бе  #Crazy резервират от толкова рано??? Ами добре тогава да решаваме и да търсиме да си запазиме  Rolling Eyes

Алекс пък не се тръшка ма апък мрънка непрекъснато ,все си намира за нещо да си реве много ме дразни дано да е период ,че и това не се търпи  Tired

Нели, гладам ,че си тук  Hug добре ли си? липсваш ни много /особено на мен -по нощите няма с кой да си приказвам  Rolling Eyes/

# 85
  • София
 Hug Здравейте Hug

Искам да ви помоля, ако някой има линкче със снимки на цветя да ми пусне на ЛС. Нещо ми се рисува и си търся идеи Wink
Дейзи мерси за твоите картинки Heart Eyes Вече си харесах1-2.

Иначе ние сме добре. Аз лежа по цял ден. Направо не издържам, особенно като гледам , че е разхвърляно около мен ooooh! Иначе съм ОК.

Дени е болничък, но вече му минава. От Ларингит, тръгна да прави плевмония ooooh! Абе да не ви се  оплаквам. Гледаха ми 1 седмица детето и ми го разболяха Crossing Arms
Една вечер беше при свекитата и Любо го качва и ми се хвали , че майка му казала, че цяла вечер много е слушал и си е стоял и си е гледал ТВ Shocked и аз го пипам той ври Shocked А те даже не са забелязали, че има Т. Добре, че го заведох на другия ден на лекар и виднага на АБ. И вчера беше пак и лекарката каза, че ни се е разминала болницата Rolling Eyes.

Да ви кажа  и издънките на Любо в кухнята да се посмеете Joy
Първия ден му казвам, да свари едни бутчета-пилешки. И той  ги слага и аз постоянно го подсещам да ги нагледа. И той се възмущава "Абе , добре са бе, перфектно си врат".  След 10 мин. влиза в кухнята и от там излиза един облак от пушек Joy бяха залепнали за тенджерата и една капка вода нямаше Joy

На втория ден му казвам да сгрее на Дени супа да обядва. И че е в малката тенджера Joy Познайте какво беше направил Joy Беше сложил тенджерката в микровълновата Joy Joy Joy сега е със стопена дръжка .

После сложи и една чиния със златно покритие и от тогава аз готвя Joy На него му е позволено само сандвичи да прави Mr. Green

Айде лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes целувки на всички
Извинявам се, но не съм ви чела Rolling Eyes

# 86
Честит Рожден Ден на днешните рожденници! Да са живи и здрави!
Лек и успешен ден, майчета

# 87
Леле, Тася, разкошна торта  Grinning аз ако сътворя такова чудо няма да дам на никой да го пипне, ще си го гледам поне една седмица  Grinning и аз като Мики правя вкусни торти, обаче за визията няма да коментирам  Whistling

Зоуи, много, ама много искам да дойдете насам...да не се приземите чак на морето обаче, задължително да минете през София  Grinning

Мен за море с деца и без мъже не ме търсете. Миналата година едвам оцелях след почивката ни на Боровец двете, че се наложи да викам подкрепление от баба ми. Колкото и да е лепната за мен и баща й получава немалко внимание, та да с взема дъх и аз  Sunglasses а и незнам дали ще мога да си взема отпуска за две морета.

Зори, ние много сме се навили за Кипър в края на юни. Топло нетопло, там ще сме. В България посмъртно няма да отидем, от Италия се отказахме защото не ми се занимава да влача А лис по шатъли, в Дубровник пък нямало пясък, а камъни. Колебаехме се в Черна гора дали да не пробваме, ама аз като пълен профан се дърпам от този регион, знам, че е тъпо, ама какво да направя. Пък в Кипър имаме приятелско семейство, което още не е виждало Али, ще ни съдействат и да си намерим някоя къща на плажа.

Девойки, аз днес заминавам и ще ви изпусна от зоркия си поглед  Grinningумната и да ме чакате  Grinning

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 06:55 от daizy

# 88
Здравейте мами на малки двегодишни дечица.Честит празник на всички рожденници от вчера и днес  bouquet
[/color]

Напоследък имам все по-малко време за вас.Гледам обсъждате моренце и уикенди GrinningЗвучи чудесно , но аз трудно ще си взема две отпуски.
Моето дете май яко го тресна пубертета.Много е неспокойна , чуди се за какво да се сърди и да плаче , все се тика да спи при нас , а в същото време и е неудобно и се върти и мрънка....и това което ме смущава най -много: Докато заспи изпива 2-3 шишета с мляко #Crazy
Не търпи никакви откази и се дере от рев , докато не и дам още мляко.Днес ще и купя по-тясна биба , че сега сме с един накрайник с голяма дупка , та може и от това да е.Коремчето и е издуто , сякаш е глътнала топка и всяка сутрин памперса прелива , въпреки , че докато пие млякото става да пишка в гърнето поне 2 пъти #Crazy
Надявам се това да е фаза , която скоро ще отшуми , но ме притеснява трудната комуникация с нея.Досега не сме имали толкова критични моменти.

АДИ - това за хапчето е ужасно и аз постоянно напомням на нашата баба да си ги крие на високо.Тя пък има навик като седне да яде и си ги слага до нея , да не ги забрави случайно ooooh!а бе....достатъчно съм ви занимавала на тази тема
В същото време я гоня да си я гушкам и целувам , защото след две седмици както се очертава я пращам в Разград с баба и , че Март месец мина , а до края на Май трябва да си предам дипломната работа ooooh!...и толкова ми е кривооо и мъчно.Планирала съм да си пусна отпуска между празниците по великден и да съм си само снея.

# 89
Аз също съм навита за уикенд на зелено  Peace Така, че ни бройте и нас с Маги  Grinning А някаква идея за място. Мен хич ме няма по тези неща  Rolling Eyes
Но аз море не знам дали ще се включим. Още не сме измислили плановете за лятото. Но и ние се замисляме за екскурзия навън  Peace

Нели, много се радвам, че сте добре с бебка  Hug Постоянно си мисля за теб и бебчо  baby_neutral
А пък аз още не съм бременна, но вече си харесах и поръчах шезлонг от Продавалника  ooooh!  Crazy Абе луда съм, знам  Crazy Мъж ми още не знае  Crazy

Тасинка, тортата е СТРАХОТНА!!! Направо си отваряй сладкарския цех и не се замисляй  Peace

Дейзи, лека командировка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт