ще успееме да се събереме сериозна група за уикенд ,вече даже нямам търпение
април ми се вижда далече..хайде казвайте кой друг ще идва /Кали -пишеме те нали?
моля те трябва ни подкрепление ,че Алекс с толкова мацки как ще се оправя сам незнам
/
.
Венета, Ивка ,Боби на Туити страшно са пораснали
няма търпение да се оправи времето и да излизаме пак в парка.
Айде да я пооплЮвам още малко(добре 4е не говори български и няма как да види
и то ли сандви4и ще яде?Или по тая логика всяка да си готви за детето
После днес ве4ерта Филип закъсня за ве4еря и още с влизането тръгна да приспива малкия,4е той само с него иска да спи напоследък и тая като крещи ве4е "Филип ще ти изтине ве4ерята",ама 3 пъти го повтори,е не се ли сеща,4е с тия крясъци малкия няма как да заспи
и много други разбира се това са само малки примери,а по колко пъти на ден го целува,то не е за добро утро,то не е за лека нощ,на всяко излизане,на всяко прибиране,френска му работа,и мен все налиташе да ме цеува,ама аз още в на4алото я отрязах 

това ще е ,,репетицията,, ако се сработят децата и ние успееме да се справиме ще уточняваме тогава
първа пушка
Май месец ще се разбере със сигурност,понеже тогава се купуват билетите.

,малкия много се израдва на тортичката,която му направих.Гледаше я адски възхитен и няколко пъти каза"Много е хубава!" и я гушкаше и целуваше
,е накрая и я разчопка и обезформи,ама карай!,негова си е
ето малко снимчици от тая вечер
http://tasinka.multiply.com/photos/album/9#1
,по 100 пъти на ден изпада в истерии и се въргаля по улиците и хората ме гледат лошо,ама какво да направя
,като му се скарам става още по-лошо и затова седя и го гледам отстрани докато му мине или ако успея да го разсея с нещо та да му мине...,луда работа!Ужасно ме натоварва това поведение и се моля по-бързо да отминава тоя перид,че не се издържа,то с железни нерви да си-пак ще откачиш 
дет сте ги намислили, незнам дали ще можем да се присъединим,ще свиркам ако решим да дойдем 

резервират от толкова рано??? Ами добре тогава да решаваме и да търсиме да си запазиме 
добре ли си? липсваш ни много /особено на мен -по нощите няма с кой да си приказвам
Здравейте 

Вече си харесах1-2.
Иначе съм ОК.
Абе да не ви се оплаквам. Гледаха ми 1 седмица детето и ми го разболяха 

бяха залепнали за тенджерата и една капка вода нямаше 
Познайте какво беше направил
Беше сложил тенджерката в микровълновата
сега е със стопена дръжка .
На него му е позволено само сандвичи да прави
целувки на всички
аз ако сътворя такова чудо няма да дам на никой да го пипне, ще си го гледам поне една седмица
и аз като Мики правя вкусни торти, обаче за визията няма да коментирам 

а и незнам дали ще мога да си взема отпуска за две морета.
умната и да ме чакате

Звучи чудесно , но аз трудно ще си взема две отпуски.

а бе....достатъчно съм ви занимавала на тази тема
...и толкова ми е кривооо и мъчно.Планирала съм да си пусна отпуска между празниците по великден и да съм си само снея.
Така, че ни бройте и нас с Маги
А някаква идея за място. Мен хич ме няма по тези неща 
Постоянно си мисля за теб и бебчо
Абе луда съм, знам
Мъж ми още не знае