Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 436
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на Бояна и Макси! bdbaloni

Кетито и Безмерна,бебчовците по места ли са още???Кетито, Praynigвсичко да е наред с вас.
Зоуи,какво става?

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, /с малко закъснение/ БЪДИ МНОГО ЖИЗНЕНО И СЛЪНЧЕВО ДЕТЕ  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯНА И МАКСИ  Hug

# 62
Адииии ужас ама глътна ли го хап4ето Мими?  Shocked

Кали, от кво пък тая температура сега и то висока, мили4кия Кайо Sad

Наде, мнгоо готинко това с ръ4и4ката  и кра4ето  Heart Eyes

Нели, Дани пишете как сте, моля ви Simple Smile!

За морето, който ще идва към Лозенец аз ще съм там до септември, ще се радвам много ако се организира нещо Simple Smile

Предлагам за клуб4ето и датата за общия РД, Тасинка да пусне една анкетка . Датите 5 или 6 април, клуб4етата Двете феи, Фъни, и там другите които се коментираха 

И друго предложение за зеления уикенд - дати примерно 12-13 април.
Гер4о този хотел къде се намира? Има ли детски кът?

# 63
намира се на 25 км от пловдив в планината....
имало детски кът, ама този уикенд последния не е имало каки, а майките трябва да стоят при децата. Отвън било бедно - някаква люлка и една парзалка или нещо такова. ако ви интересува звъннете и питайте на рецепцията, че на мен ми е препоръчан, а не съм ходила и да не заблудя някого

# 64
Това с глината е много готино  Peace Аз на Маги й правих едно такова, като беше на 7мес  Grinning

# 65
Честит Рожден ден на Бояна и Макси!

Кали, много кофти, дано не е този вирус, който и ние караме. Пожелавам на Кайо бързо да я сваля тази Т! Аз също вече не виждам кога ще отпразнуваме рождения ден на Писи, със сигурност и този уикенд отпада, но важното е да не се отказваме  Joy

Моето бебче вече му е тясно, коремът ми се клати наляво-надясно и  ми е все неудобно, следобед ще ходя да го видят, ще мъкна и Писи с мен, защото вече няма на кого да я оставям.

Ади, ужас, сега всичко ОК ли е с Мими?

Имам чувството, че Писи отсега ревнува бебето с наближаването на събитието, непрекъснато иска мама гуш, отново спи в леглото ни, като заспива задължително трябва да е като ме е прегърнала и ме целува по сто пъти с най-нежната усмивка, вкъщи е залепена за мен и ако й откажа да я гушкам, защото ме боли корема или изчезна от погледа й в другата стая се започват крокодилски сълзи и истерия и постоянно повтаряне мама, мама....Вече не мога и едно кафе да си направя на спокойствие. Направо не знам как ще се оправя с нея ако продължава така, а трябва и с бебето да се занимавам.

аз ще пропусна май всички организирани събития през април  Mr. Green

# 66
4естит рожден ден на Бояна и Макси,много здраве и щастие им желая

А относно килограмите мен не ми се вижда чак огромна разликата между децата,по ме впечатлява колко са различни на ръст-никога не бих допуснала, че са връстници ако не знаех  newsm78
Що бе Мила,аз пък съм останала с впе4етлението,4е няма разлики по големи от 5см,а за килограмите има разлики и по 4кг.
Дани е по добре,ве4е няма хрема,а и кашлицата е много намаляла,дано да се оправи PraynigТази нощ се събуди 2 пъти,ама това сигурно е,щото не му дадох 4ай.
,,родители с взети от соц.служби деца,, /тука можете да ме пишете мен,4е Дани е стигал до 30 пъти на ден тръшкане с рев до истерия,търкаляне на земята и задължителното сваляне на 4орапите,така 4е колкото и да съм търпелива няма как да не ме изкара извън нерви #Crazy ,аз отдавна подозирам,4е съседите ни ме смятат за луда Rolling EyesА и като излезем също задължително се тръшка,тайно завиждам на майките дето водят децата си за ръка.Мойто никога не е в моята посока,само 4ака да се обърна и хуква да бяга и умира от смях,колко пъти ми е изка4ал на пътя пред колите #CrazyИ нали си е все в синини и редовно ме гледат подозрително и ме питат откъде са,явно о4акват отговор "пребих го" Laughing
В4ера излизах пак със свеки и пак ме ядоса,тръгва да паркира и аз и викам,4е е малко мястото и няма да се събере,а тя напук се пробва и естествено пак бутна колата,после дава назаден и аз и казвам да спре,4е ще отнесе огледалото,а тя натиска газта и го отнесе #Crazy,а колко шофьори ни бибипкаха,един даже ни показа среден пръст Shocked,щото им отнема предимството,пък тя ми вика,4е те не знаели правилата за движение.

# 67
Зоуи ,абе свекърва ти май хич не е в час ? Shocked  Иначе и аз си мечтая да си ходя с детето за ръчичка  Grinning ама май няма да имам такъв късмет освен ако не се реша на трето  Rolling Eyes Симона никога не е искала да върви за ръка ,но пък дижи до мен винаги въобще не е правила опити да мърда на някъде сама ,а за ,,зверчето,, ви е ясна картинката ,то не е за разказване -Дани -втори номер  Crazy

12-13 април като дати за мен е о.к. за сега сме Ади,Зори ,аз, предполагам и Дейзи ще дойде /все пак идеята е найна Heart Eyes/трябва на Констанс да звъннеме тя обикновенно също е навита за такива мероприятия  Grinning

# 68
zoui, всички тези маневри дето описа нали не ги прави с вашата кола?  Joy

радвам се, че Дани е по-добре, дано все така и занапред се закрепи!

# 69
Дани разбира се,4е с нашата кола #Cussing out,ина4е нямаше да се ядосвам толкова Twisted Evil,айде където бутна една кола застраховката ще го поеме,ами за нашата кола кой ще плати ремонта #Crazy

# 70
олее, милата, съжалявам, аз на майтап реших, че просто споделяш колко е зле, ама то сериозна е работата......ужас

# 71
Мале Зоуи, ужас! Не и давай колата на тази жена !!!

Радвам се 4е Дани се оправя! Браво на мом4ето !

Моми4ета поразрових се за хотел4ета близо до Софето и споделям :

Кюстендил, май е скъпи4ък но изглежда доста добре

http://www.strimon-spaclub.com/

Долна баня:

http://www.dolna-bania.dir.bg/bg_hotel.htm

http://kedar-bg.net/index.html

# 72
Мале Зоуи, насъбра ти се май  Laughing поне помага ли ти с нещо като е такава хала  Laughing

На почивката ще дойдем със сигурност, мъж ми предполагам ще е щастлив да се оттърве от нас, а и ще имам нужда малко от почивка точно тогава. Нямам сили да се занимавам с организацията обаче  Rolling Eyes даже на Алис рождения ден не съм организирала още, никога не съм мислила, че ще ми писне от това да организирам някой и нещо, толкова обичах преди  Crazy за клубче ми е все тая, където решите, там сме и ние. Още нещо имаше ли за обсъждане  newsm78забравих вече  Laughing

А, да, Алис върви внаги и само за ръка, чудя се как не й отмалява понякога  Laughing

# 73
Честит Рожден Ден на Бояна и Макси

# 74
ОО да Дейзи помага ми като си вдига краката,докато минавам с прахусмука4ката Joy,днес обиколихме книжарниците да си купи книга,понеже ве4е про4ела една откакто е тук и е ску4но.АА сетих се с какво ми помага слага съдовете в съдомиялната,помага ми да сложа приборите на масата и дори понякога готви,което си е направо събитие Crazy

Общи условия

Активация на акаунт