аз даже имам малко снимки от Джулиленд,бяхме на рожден ден там на нашия приятел Кики 

пробвай сега с албума от рд на Кики,мисля го оправих
(за уикенда мен не ме бройте)
виж ризата на Б 
на мен във Фъни казах какво ме притеснява-малкия вход за децата ,където няма буквално, къде да съблечеш толкова много деца и да си обуеш калцуните(съжалявам за думата ама не се сещам за синоним 

,сега заспа -не мога да не го похваля.Вчера нали си мислех за Янето как е пътувала послушно и тъкмо се жалех колко е див Б а той ме изненада приятно 
или мики да стои само отвън, щото май само тя може да паркира
.
Определено овнето си показа рогата, ама какво да я правя. Тръшка се, реве като не получи нещо, аз я оставям да си се тръшка колкото си ще и тя мирясва по едно време. Е, трябват си нерви, за да се правиш на непукис при такива децибели
мисля оправих албума,най сетне-нещо снимка бг ме прави на луда
явно много бързо порасват и са особени сега-може би се чувстват големи и искат да уважаваме решенията им 

май не си била във Фъни

добре че в БГ нямаме такава практика ,че половината от тук щяхме да се преместиме в някой подфорум от сорта на ,,родители с взети от соц.служби деца,, 

(Беаа
)

...сега на нейно място има не един,а три огромни хотела.
Масово е застроено.
На Студенец е същата история,а до Снежанка не отидохме,защото цифрата,която ни поискаха за лифта ни се стори безумна и се заинатихме... 

Препоръчани теми