Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 451
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Честит Рожден Ден на Бояна и Макси
Красиво и щастливо детство Hug

Най сетне намерих в Спок за агресията на 2 години-пише ,че е най нормалната реакция и нормалния път към самоконтрол в бъдеще.Тоест да не се шашкам поне за това.

Беа  Heart Eyesаз даже имам малко снимки от Джулиленд,бяхме на рожден ден там на нашия приятел Кики Heart Eyes
Просторно е ,ако сме вътре с децата има доста удобни кътове за сядане-ние с Б прекарахме супер там.
ето ги снимките паролата е 4rdk
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226333
На мен ми хареса и мисля,че е удачен вариант за общия рожден ден,но сякаш най подходящо за много голяма група ми се струва в Двете феи.

А относно килограмите мен не ми се вижда чак огромна разликата между децата,по ме впечатлява колко са различни на ръст-никога не бих допуснала, че са връстници ако не знаех  newsm78

# 46
Честит Рожден Ден на Бояна и Макси ,да са здрави и безкрайно щастливи  Hug
Мила ,дава грешна парола /дори и като я копирам/

Добре , за уикенда извън София кой е навит ? Да се преброиме горе долу ми е мисълта.

# 47
Привет мацки!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯНА И МАКСИ! ДА ЗА ЗАДРВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!    bouquet   bouquet   bouquet

АЗИ, 4ЕСТИТИ ПРАЗНИК МИЛИ4КА !   bouquet

Мики аз съм навита за уикенд Simple Smile

Дейзи, в Кипър юни е доста топло, ходила съм там то4но по това време и беше страшна жега

За клуб4ето за общия РД - все ми едно на мен, но хубаво е да побързаме 4е времето лети Wink

# 48
Зори ,за теб знам  Joy ясна си ми  Heart Eyes

# 49
ЧРД на Бояна и Макси!!!Много здраве,щастие и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

# 50
ЧРД на Бояна и Макси!!!Много здраве,щастие и късмет!
мами, нека да е в клубчето на приятеля на дейзи. много е добро, а и не вярвам да се наблъска кафето, защото повечето мами така или иначе ще са вътре. каките са много внимателни. В двете феи миналата година малко седяха отстрани и гледаха тъпо.

# 51
  • София
Много ви благодаря, милички!
Трогнахте ме, поздравявам и останалите рожденници, на които съм пропуснала да честитя празника.
Целувки!!

# 52
Мики Heart Eyes пробвай сега с албума от рд на Кики,мисля го оправих  Hug(за уикенда мен не ме бройте)
Зори Heart Eyes виж ризата на Б Hug

Герчо   Heart Eyesна мен във Фъни казах какво ме притеснява-малкия вход за децата ,където няма буквално, къде да съблечеш толкова много деца и да си обуеш калцуните(съжалявам за думата ама не се сещам за синоним Confused)докато във Феите влизаш в огромно просторно помещение с много маси ,на които спокойно си оставяш нещата и събличаш детето.Във Фъни се случи да трябва да съблека Б и да се обуя ,докато още 3 майки и 3 деца трябваше да направят същото,стана гърч................,каката се мотаеше и с надписването на имената.............................а ако сме 20 наведнъж за голямото парти newsm78
Също къта за родители във Фъни си е малък и ако сме в Фъни трябва да се набутаме 100 маймуни по земята (например в Джулиланд има къде да седят родителите и в детското,във Феите също няма но е по голямо)
Въпроса с каките е много относителен,аз май само в Патетата съм виждала да занимават децата и обикновените аниматори ,но и тях не смятах за достатъчни затова взех и клоун(не че свърши работа с Б но поне забавлява другите гостенчета),във Фъни каките също не организират децата,но все пак децата ни са малки и трудно се организират а и 2 каки на примерно 30 двегодишни деца е абсурд да разчитаме на аниматорите newsm78
Аз си казвам доводите ако не ги приемете ок,ще се съглася с другите Hug

Сега се връщам с Б от центъра ,заведох го до една галерия да разгледаме изложбата,също до една агенция да взема подарък на баща му и ме изуми, колко културно се държа детето newsm78,сега заспа -не мога да не го похваля.Вчера нали си мислех за Янето как е пътувала послушно и тъкмо се жалех колко е див Б а той ме изненада приятно Hug

# 53
мила, за малкия кът за преобуване си права.... иначе ако са повече от 12 деца викат допълнително аниматори във фъни. на рождения ден на иван бяха 3 каки без да съм го поставяла на въпрос - просто собственика предложи. иначе на мен двете феи са ми в квартала и ми е супер удобно ако ще идваме с иван, че където и да сме на друго място ще трябва да се бутам и да паркирам  Joy или мики да стои само отвън, щото май само тя може да паркира  hahaha.
Ти хубаво похвали Б, ама аз да се оплача. от два дни иван е непоносим. сутрин реве по 30 минути, защото категорично отказва да си съблече чувала, а аз категорично отказвам да о пусна да щъка из вкъщи с него.... Направо това тръшкане ми идва отгоре, може би щото не съм свикнала.

# 54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!!!  nbirthday

Аз за клубчето за общия РД нямам претенции. Но си мисля, че е по-добре за разнообразим от Двете феи  Rolling Eyes За мястото за събличане не ми е проблем, защото ние ще се събличаме от вратата още  Mr. Green Пък и не мисля да се налага нужда от много пространство и време да свалиш едно яке набързо и да смениш обувките  Rolling Eyes
А за тръшкането, при нас си е редовно вече  ooooh! Определено овнето си показа рогата, ама какво да я правя. Тръшка се, реве като не получи нещо, аз я оставям да си се тръшка колкото си ще и тя мирясва по едно време. Е, трябват си нерви, за да се правиш на непукис при такива децибели  Mr. Green А понякога се тръшка и тя не знае за какво. Ей така, за спорта  Laughing

# 55
Мики Heart Eyes мисля оправих албума,най сетне-нещо снимка бг ме прави на луда
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226333

Герчо Heart Eyes явно много бързо порасват и са особени сега-може би се чувстват големи и искат да уважаваме решенията им Simple Smile
Б също цяла нощ ме побърка-сега е решил да спи с една играчка рибка и се буди нощем да реве за нея и да ме кара да му я търся.От 12 до 2 не сме спали в търсена на тъпата риба и накрая така му се накарах,че чакам днес съседите да викат социални служби #Crazy

Веси Heart Eyes май не си била във Фъни newsm78

# 56
Ееее взехте ме за мезе с това паркиране  Mr. Green сега не смея вече да излезна с колата ,че както ,,мога,, ще взема да я ,,отпердаша ,,някъде  Joy

Аз за клубче за партито нямам никъкви претенций , където решите -там сме  Mr. Green но според мен без анкета няма да стане  newsm78

Мила ,ако се чудиш защо не съм заминала още за Щатите да знаеш ,че е заради социалните ако бяхме там сигурно толкова отдавна да са ми взели децата ,че вече и имената нямаше да им помня  Joy добре че в БГ нямаме такава практика ,че  половината от тук щяхме да се преместиме в някой подфорум от сорта на ,,родители с взети от соц.служби деца,, Joy

Между другото клубчето от снимките доста добре ми изглежда  Peace

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 13:26 от miki3

# 57
  • София, център
ЗДравейтеееееее,

Пак четох около 100 дена до като се натуткам!!!

-Аз съм за пътуване по женски с децата!!!
       -За клубче, което и да е само моля ви да не останем на улицата от много претенции... Mr. Green
       -И съм за женско море с деца, само на мъжа ми, дупе да му е яко, колко пари трябва да изкара... Mr. Green

Мария днес налапа едно хапче "Верапамил" от прабаба си... еййййййй направо Ви казвам щях не знам к`во... 10000000 пъти съм казала

-да ги крие старателно,
-да не ги слага на ниско,
-да не и дава да играе с тях дори когато са празни (шишетата),
-да не пие никой пред нея хапчета за да не знае к`во да прави с тях...............

ужассссссссс пихме черен въглен, добре е детето, ама просто не искам и в коридора да я срещна, защото жената е на 82 и а се развиках, а е пукнала и мен ще ме обвинят после  Mr. Green

Уффффффффф, Мария спи и аз съм на рс-то, трябва 2 проекта да правя, а аз си седя и си ви чета... в това хубаво време как се отпуска човек...

целувки от нас

,,родители с взети от соц.служби деца,,  hahaha hahaha hahaha

# 58
addiii бъзо маш паи поекти!!! маш маш!  smile3513 smile3534
дано няма последствия за мария

честито на всички празнуващи, да сте винаги много щастливи.

аз съм за море, за уикенд, за което и да е клубче.
за клубчетата така или иначе няма да седя в кафето, много вероятно е да лежа на пода Joy (Беаа superuu )
калоян дълго няма да се задържи да го обличам, ако стане тарапана, ще изчакаме.

ние изобщо не знам дали ще успеем да прануваме с деца рождения му ден.
мислех да го направя у дома, на 2 партиди, последователни недели. после реших на 3 партиди.
тази събота спешно се наложи да пътувам, и отпада май този уикенд Sad
освен това сутринта Кайо се събуди с 39.7, успях з малко да я сваля, сега пак е с много висока Т. повърна нурофена, отказва всичко.
не знам... може и до края на април все рожден ден да си празнуваме, както е тръгнало  Joy

за лошите родители, във фликр (сайта със снимките) има специална група, "Лош родител ли съм?"
много често пускам там снимки Mr. Green

зои, как беше тази нощ?

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 14:05 от kalina na kayo

# 59
Еййй,Ади...само го налапа или и го глътна??? Shocked
При мен нещата с уикендите са малко сложни...2 събота-неделя в месеца поработвам,2 почивам.За април почивните още от сега са ми ангажирани-аз и сестра ми после сме рожденички/тук не мога да заминавам/...та за партито...зависи коя събота или неделя ще изберете.Нямам претенции за клуб.За море...звучи много готино,но вече не правя толкова далечни планове. Mr. Green
bea,знам я аз Бързия,имам роднини по-на север...имаше една страхотна фурна/може още да я има,незнам/ на главния път.Задължително спирахме и си купувахме топъл хляб и питки...след това един цял хляб си изяждахме още по пътя. EmbarassedТи си ми и квартална съседка май... newsm78
Teddie,да..Пампорово е много променено...въпреки,че аз съм ходила там преди 5-6 години.Точно срещу станцията на БНТ имаше една огромна поляна,пълна с минзухари Heart Eyes...сега на нейно място има не един,а три огромни хотела. #Cussing outМасово е застроено. #Cussing outНа Студенец е същата история,а до Снежанка не отидохме,защото цифрата,която ни поискаха за лифта ни се стори безумна и се заинатихме... Sad
Вижте какво си направих от бяла глина,идеята я взех от форума естествено. EmbarassedМила,не ми се смей. Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222431&photo=20

Общи условия

Активация на акаунт