, за течния аналгин го написах като крайна мярка , както са писали и Хъни и Краси, защото Кали пише, че Т е почти 40 градуса, а нищо друго не действа. Аз бях на ръба да го дам, но в крайна сметка нали почнахме АБ и не съм давала, но знам,ч е в такива крайни случай и това е вариант. Дано Кайо се е справил с температурата
и е спаднала!

Дано бързо се оправи Кайо!
И аз съм чувала за аналгина 4е е приложим при висока температура и е ефикасен - опитай да му дадеш за да смъкне Т !
Оф и аз напоследък се 4удя за второ, моята 
Кога беше датата?

аз все още не мога да осъзная, че съм бременна, по-скоро като болна се приемам
баба му и баща му откачат

Първо,че нямаме сключен брак и второ не живеем заедно по адресна регистрация по лична карта./всичко това,заради една "мила роднина" на мъжа ми,ама това е друга тема/
Благодаря за инфото,ще го проуча.

разбира се
Предимно на португалски са думите,ама пак се радвам.И снощи едни целувки като ми раздава,едни прегръдки,после удари баща си и той се прави,4е реве и Дани ме вика да го целуна,4е нали мамините целувки лекуват
,после ми носи едни снимки и ми обяснява,4е това са мама,тате и бебе.Нараво не мога да повярвам как минаха две години,с някои от вас си пишем още от бременноста,много си ви оби4ам да знаете
,нещо съм сантиментална днеска.
,смешно ми е на мен ве4е,а пък мъжът ми я питал,защо е одраскана колата и тя казала "незнам"
,не и ли идва на акъла,4е аз ще я изпортя 

свекърва ти ме кефи максимално (защото не кара моята кола, разбира се
) само една французойка може да е такъв непукист и да се справя със стреса с едно махване на малкото пръстче.

Препоръчани теми