пък после.. споделяй си проблемите... вие пък поне рецепти почерпете 

хайде стига съм досаждала с моето курмуване от работа до нас и обратно .
растат си вече децата, а какви бебета бяха
Ради те бяха две паданията - сутринта от леглото, след няколко часа повръщането, и накрая падането в банята
спа си много добре тази нощ, на няколко пъти приказва насън

Аз сьм почти ежедневно в такива ситуации. Мьжа ми го няма по цяла седмица идва си само за двата почивни дни,пьк като си дойде гледа да се види с приятелите и да се наспи
Свекито още не е идвала да види Марти,то е ясно и че няма и да дойде,на майка ми се молих няколко пьти като беше болен да дойде да го гледа-директно ми отказва
И аз сьм единствения човек ,с който той си прекарва времето. На всичкото отгоре е кисел и постоянно мрьнка. Вчера не ми издьржаха нервите-влизам до тоалетна ,а той идва след мен и ми носи бисквитите да сьм ги дьржала и едни играчки,обясних му да ги остави на масата и да ме изчака,развиках се,той се уплаши,ревна-чудо, е накрая си свьрших работата,дока той ми беше на коленете
И това всеки пьт. Изпочупи всичко у нас,последното беше домашния телфон.И като го разкажа на някой друг,чак не ми вярват,ама. как той е толкова добричьк 

,Креми
,Ради
-страхотни и снимките и моделите

радвам се,че Али е добре 

-преди раждането не бях така а сега задържам много вода и подпухвам,като поничка)
радвам се ,че написа това мнение на твоите педиатри относно зъбите и болестните симптоми,защото вече почнах да се чудя дали моето педи не е някакъв уникат,отричайки хрема и кашлица от зъб.Освен това педиатъра,чиято книга съм цитирала се води положил основите на педиатрията в бг.
Първо ако лекаря постави диагноза алергия, то това следва изясняване на алергията ,препращане към алерголог и не е отбиване на номер-ако каже зъб и чакат да си отмине от само себе си,докато алергията е сериозна диагноза.Също не допускам,че майка би излъгала,че детето и има алергия ,защото алергията си е проблем за разлика от зъба.Поне аз знам за суеверието ако лъже човек за болест да може да го сполети и предполагам и другите не приписват такива на децата си ,докато зъба е нищо и половина.
за свръх-секрецията има логика,но предполагам в много редки случаи а това оправдание със зъба е за всяко второ кашлящо дете.
почнахте ли вече да ходите на плаж
може би е период на израстване и аз бих те посъветвала да си вземеш един ден отпуска и да го отделиш на малката сладурка,да я нацелуваш и нагушкаш 
не съм ползвала Капчица,но моя позната купува само такива на щерка си и много ги препоръчва
Предполагам, че Катето (Калаза) ми я е пуснала на ЛС, за да не спамим темата. Аз днес мисля да я изпробвам тая доматена супа, но понеже нямам всички продукти от рецептата на Катето, ще направя някаква комбинация между супа-Мила и супа-Калаза
Накрая може пак нищо да не стане, ама поне ще се пробвам

За тов апо тази тема има толкова разногласия и при педиатрите-никой не би ти казал-да,само от зъб е,защото знае,че в следващия момент може вече да има инфекция и после родителят ще иде и ще му набие канчето...а също и лекари,на които име писнало да си влачиш детето цял месец при него със сополи ти казва-от зъб е.Нещата са взаимносвързани.Бях ли ясна този път?
...мисълта ми тече по-бързо от възможността да пиша и може да не се изказвам добре....

Сега Катерина е на вълна непрестанни въпроси "на кой е това?", което в повечето случаи означава "какво е това?". И пита до безобразие, дори за неща които знае
Другото е, че лесно и често изпада в гневни състояния, и се опасявам че скоро ще ми се изчерпи лимита от спокойствие...
Станала е и доста "стисната". Не допуска някой да й пипне играчките в градинката, а чуждите веднага биват отстранени от нейната купчинка... Деца....Иначе, добре се разбира с децата, особено когато става дума за тичане, или гонене.
, а и Зори, моля сподели тази за Гаспачото 

.

Да растат много здрави, много усмихнати и много щастливи 
Ще опитам да приготвя и на Емка, въпреки че се съмнявам да я прокарам като идея, като зная недоверието й към червените храни 

При нас нищо ново под слънцето.
Освен, че си сцепи пръста и още се занимаваме с него. Днес сутринта се изсипа от леглото и си сцепи устната
Аман
А пръста тамън реших, че заздравява, започна да се подува и да събира гной под нокъта. И нокъта май ще падне
Надявам се,че поне устната ще си зарастне нормалнои бързо.
Магдалена на практика от два месеца е постоянно със запушен нос. Независимо от противоалергичните лекарства. Сега ще й пускаме носен секрет за стафилококи. Може и нещо такова да е. А за хронична кашлица мисля, че Мики писа за Алекс, че има. Така, че определно не са празни приказки, че може да е от алергия. И определено може да не е изяснена каква е. Както ви разправях покрай нашите занимания с това, моето педи беше много против всякакви изследвания на толкова малко дете. Така, че на практика, като нямаш изследване, не е и доказана алергията.
Просто след две мазания ужасно сухата кожа, стана гладка
Аз я мажа от един месец постоянно. Вече кожата си й е нормална и не е въобще зачервена. А преди с какво ли не я мазах.
Само едно метро ни е спасението, но кой знае дали ще го доживеем да функционира нормално
Всичко иска, като го получи реве защо го е получила
И се е лепнала за мен, като гербова марка 
Най-много смъкнах първите две седмици - 5кг. И после, като се започна един застой
Смъквах по 1кг за 10-14дни, което за мен си е супер бавно. Момичетата казваха, че е нормално. Но аз мога да си смъквам толкова и без диета, а леко ограничаване. Не знам, явно моя организъм много бързо се настройва на новия режим и не му пречи. После започнах нов режим и при него първия месец имаше ефект, после рязко намаля. Явно аз трябва да си сменям диетите всеки месец