Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 486
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте.
Честито на рождениците от последните дни,които изпуснах.
Също мерси и за поздравленията за нашия рожден ден.Ние си изкарахме страхотно.Още сутринта бяхме на един друг рожден ден на детенце,с което се родиха почти едновременно,а пък и с майката лежахме заедно за задържане.Следобед пък ние празнувахме.Имаше много забавления,гости,торта...Ето и малко снимки:
http://teddiepop.multiply.com/photos/album/7/2nd_birthday_Victor
Разгледах и тук доста снимки.Всички дечица са прекрасни.Майките им също Wink
За зъбите какво да кажа...При всеки е различно.При Виктор няма прояви от рода на хрема,кашлица,разстройство и т.н.,но слюноотделянето и нервността стигат.
Аз днес изпратих Виктор на баба му че се чувствам болна.Супер съм отпаднала и ме боли гърлото.Все пак се надявам да ми се размине.Лекувам се с вит.С и чесън.
Зори,дай рецепта на Гаспачо,моля.Като бяхме в Испания миналата година на всяко ядене все такова си поръчвах,много ме изкефи.И после като си дойдохме все си мислех да си правя,ама така и не направих и съм забравила.

# 241
Zori, няма какво да питаш, пиши рецептата направо. А и други желаещи има явно (Теди  Hug)

# 242
Днеска ми е тройнокртичен ден  Crazy да ви се оплача малко, какво ще кажете  Rolling Eyesпърво взех окончателно и безвъзвратно решение да изкарам шофьорски курс. Така се вбесих, докато стигна на работа, че реших, че е крайно време да използвам този бяс в положителна насока. Баси смрадта, баси чудото  Twisted Evilта реших, че като се прибера по-другата седмица от Пловдив, ще си седна на г*за и ще го направя. Сутринта пък преди да тръгна А /много ми харесва така само с буквичка и почвам и аз/ падна от леглото и си цапардоса главата. Рева, каквото рева и й мина. По-късно майка ми звънна да ми каже, че три пъти е повръщала на фонтан  Shockedслед, което е паднала в банята и се е цапнала на една тръба ooooh!ужас, направо се побърках от притеснение  Sad нямам търпение да си тръгна и да си я гушна. А и бачкане имам за целия китайски народ, ама вече давам заето

# 243
Дейзи нямам търпение да се видим в Пловдив Hug

# 244
Дейзи това с повръщането не ми харесва, заведете я на лекар по най-бързия начин, не искам да те плаша но когато Михаил падна през решетката на  леглото ми казаха да следя за повръщане и загуба на равновесие
 Praynig Praynig Praynig дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig

# 245
Почнах Дюканския режим и списвам там общо взето.

Креми, извинявай, ама нещо не ми сработва търсачката. Кажи какво е това, моля те  Hug

Аз днес да се похваля (все едно нищо не съм казала обаче  Wink ),  слагам периодично К. на гърнето и тя не протестира. За сега се изпишка само веднъж. Но нека поне свикне да седи на него, че с това гърне сме до никъде и ме е срам вече, че не съм никак упорита  Embarassed

Дейзи, стискам палци да не е нещо сериозно  Praynig

# 246
Ще пиша,ама ще е по-кьсно,че отивам да прибере детенце от яслата.

# 247
Почнах Дюканския режим и списвам там общо взето.

Креми, извинявай, ама нещо не ми сработва търсачката. Кажи какво е това, моля те  Hug

Това е диета по книгата "как да отслабнем завинаги" на п.дюкан. Целия офис е пощръклял по нея, шефа за 3 месеца свали 25кг. Мъжа ми от 2 дни е в играта  hahaha
Определено имам 3-4  примера пред очите си ДЕЙСТВА, а и никога не си гладен, т.е можеш да ядеш колкото искаш точно определни храни в определените етапи.

# 248
Привет  , мами  Hug
Аз отдавна не съм се включвала , ама с курса и хубавото време не ми остава никакво време.
Да честитя на всички рожденици , на които съм пропуснала и да пожелая много здраве и прекрасно детство!
На всички боолнички бързо да оздравяват и нека пролетта най-накрая спре тези болести !
Кате Н  ,стискам палци да те вземат на работа!
Дейзи , не се шашкай , ама това с повръщането не звучи добре , наистина по-добре да я види лекар.
И да не забравя да кажа ,че снимките на малките рожденици са мноооого готини !
Аз почнах да подготвям РД-то и на Стела. Днес поръчах тортата , накупих украса , смятам децата да поканим в къщи . Пък незнам след купона какво ще е положението в хола ни Simple Smile
И да ви питам какво ви е мнението за обувките на Капчица? Може преди да сте го обсъжали , но не помня , а се чудя какви обувки да взема на Стела и днес видях различни моделчета в един магазин.

# 249
Уф, Кате ти ме уби  Sadаз си ги знам, но пък и всяко от тия неща си има логично обяснение. Сутринта баща й й е дал мляко, половин час по-късно майка недоразбрала й прави сок от портокал и й набутва /незнам как точно на това злоядо дете/ цял сандвич  ooooh!тъй че може и от преяждане да е. В банята пък майка твърди, че се е хлъзнала и затова е паднала. Сега ги чух, каза, че всичко е наред спала е, яла е, игрива е...ще звънна за всеки случай на педиатърката  Sad

Креми и аз нямам търпение да се видим  Hug

Между другото симба  Winkаз нямам проблем с детето за пишкане. Когато съм си аз вкъщи, я държа без пампа, понякога си казва, понякога аз я питам тихичко и тя идва с мен, качвам я на голямата тоалетна и си се изпишква. даже пеем специална песничка , за да се отпусне и да се изпишка  Rolling Eyesмного е смешна, защото като седне, а аз клекна да я придържам, почва да нарежда "айде пишо, айде пишо, мамо нама пишо, айде мамо пее, пишо доди" и тупа чиният отстрани  Laughingтова е само с мен обаче, не дава на никой друг да я придума да се изпишка  Crazy

Одеве като се оплаквах, казах ли, че съм качила 6 кила. През живота си освен като бременна не съм била толкова. Съвсем се сдухах.

# 250

Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276815.0;topicseen

Аз все още не сьм навлязла в нещата,но се надявам да успея.

За обувките на Капчица-аз да кажа не сьм очарована-грозноватички ми се виждат,пьк и цените им доста вдигнаха. Ако ще давам пари по-добре да е за Примиджи.

# 251
Здравейте!
И аз да се оплача, ама направо вече ще се пръсна: сутринта сме станали в 5.30, не иска друг, освен мен, щеше да заспи, ако лежах до нея, а аз не се бях приготвила въобще за работа, абе ад. После детегледачката някак я успокоила, ама не е спала и в 14.30 баба ми звъни, нашата се къса да реве, тя не може да я успокои и си тръгнах аз в 15.00 от работа, идвам, тя добре, но не иска нищо да хапне, вярно че на обяд я натъпкали като за световно, но от 12.00 до сега е яла 4 бисквитки, накрая почна много да се лигави, аз й се скарах, тя се разрева и сега не иска да ме погледне. Сигурно не съм права, но нервите ми едвам издържат, просто така съм се чувствала преди 2 години като я родих (Ади знае), направо се чувствам безсилна, незнам вече какво да правя, но ако продължава така, няма да издържа дълго.
Хайде стига оплакване, но няма на кого да си излея мъката.
Дани,  Hug, радвам се, че мъжът ти е размислил бързо.
Лека вечер

# 252
Честито на днешните рожденници!  bouquet

Дейзи Hugнадявам се всичко да е наред с Али  Praynig явно днес не и е бил ден  Confused   Hug

Силве Hugмного странно,защо изведнъж Алекс започна да се държи така  Rolling Eyes най-вероятно е някакъв период,който дано бързо премине  Hug

Теди Hugмного хубави снимки! Hug

# 253
# 254
Миличка напълно съм съгласна  Peace  аз към момента не съм видяла майка с болно дете, която да не е дала обяснението, че му "никнат зъбчета" или както казва Катето 'алергия'. Точно три пъти по време на зъбоникнене Михаил е бил хремав със страхотно зачервено дупе - и трите пъти много добре ми беше обяснено и от държавната и от частната му педатърка и двете ми приятелки докторици, че хремата му не е резултат на зъбоникненето, а в този период при някои деца имунитета е много слаб и са податливи много лесно на всякакви вируси и настинки. Няма Т, кашлица и хрема от зъб, просто децата се разболяват много лесно или дам кажем настиват през тези периоди.  Peace
Изцяло подкрепям това изказване,това е и моето мнение Peace
Мила днес му взеха кръв за изследване на Д,но резултатите 4ак другата седмица.
Дейзи как е Али?
Креми Марти много е порастнал,изглежда по голям за възраста си според мен.
Силве напълно те разбирам мила,моят син поне веднъж в седмицата ми ги прави тия номера,дано да е някакъв период,да не би да е имала някакъв дискомфорт?Да не я боли нещо?Представям си какво е да се справяш сами4ка,без помоща на таткото.Много прегръдки Hug

Общи условия

Активация на акаунт