), малко ме съмнява, че може да е от зъб така както го описваш 
Дано каквото и да му е на Никола, да свършва бързо
А и други болнички ако има, да оздравяват
Освен това повлиява имунитета на детето и то става по-възприемчиво към болестотворни микроорганизми...дет'се вика и най-лекия грип може да го тръшне.За това нещата обикновено са насложени.Зъбоникнене като терен+инфекция./като последното не е задължително/.Това са моите обяснения за нещата...

Както казах, и друг път като са му расли зъби има лека хремичка, ама сега се притеснявам заради болестта, която изкара преди това и просто нямам спокойствие..
Радвам се, 4е Кайо е добре ве4е души4ката !!! Представям си какво сте изживели
Важното е 4е е минало ве4е !

При Яна много трудно никнат зъби.Първите четири зъба й поникнаха наведнъж на 11 месеца,с 39 градуса Т,хрема и кашлица.Следващите-само с храма.Първият кучешки ми разказа играта...трите й последователни боледувания с високи Т...за мен обяснението тогава беше само едно-кучешкия зъб +вирус...и се бях хванала в тази идея като удавник за сламка...и може би това спаси Яна от АБ тогава.Сега вторият кучешки е доста набол,но още не е пробил и сме с лека хрема вече 3-та седмица.
Аз лично винаги се съобразявам с това,когато Яна е болна да не я събирам с други деца...и много се дразня,като видя обратното.
а специално това в парка)
аз към момента не съм видяла майка с болно дете, която да не е дала обяснението, че му "никнат зъбчета" или както казва Катето 'алергия'. Точно три пъти по време на зъбоникнене Михаил е бил хремав със страхотно зачервено дупе - и трите пъти много добре ми беше обяснено и от държавната и от частната му педатърка и двете ми приятелки докторици, че хремата му не е резултат на зъбоникненето, а в този период при някои деца имунитета е много слаб и са податливи много лесно на всякакви вируси и настинки. Няма Т, кашлица и хрема от зъб, просто децата се разболяват много лесно или дам кажем настиват през тези периоди. 

Препоръчани теми