много неприятно с бавачката
Пък от Септември може пак да опиташ 
и аз да кажа много си добре така
а ако отпускаш някой друг сантиметар за бюст и аз съм на среща 
даже на моменти за силикон се замислям
ама ме е шубеееее 
успех с работата
страхотно е да правиш точно това,което харесваш
. Дейзи, ами да, много точно си го казала, той е такъв, че говори без да мисли, много е нетърпелив и ако нещо не стане на момента си го изкарва на най-близките, в случая това съм аз. После все ми казва, че не го е мислел наистина, но аз пък като един Рак съм много чувствителна и все приемам навътре нещата. Вчера обаче много ми се извинява, явно е разбрал колко ме е наранил, даже ми подари нов телефон (то по принцип мислех да го сменям) и шоколадови бонбони
.

просто се чудя как да събера сили да се измия и да се добера до леглото

Е, като е ядосан удря и от яд.
Абе не е примерен и той. 
Останах с чашка В, в следствие на диетата.
Стискам палци за резултатите от изследванията.
толкова странно студен ми се видя. ама свикнах бързо на хубавото. тази нощ спи спокоен, а аз седя и бачкам и ми иде да се гръмна. не издържам вече. сега докато наваксам пропуснатите часове.... 
чудя ти се защо имаш скруполи и не искаш да се оплакваш, нали за това сме тук, всеки има право да изпуши и да си каже мъката. Недей да си слагаш спирачки, каквото ти е на душата, казвай си го, пък да ти олекне. Сега как е след тази висока Т Кайо? Други симптоми има ли освен нея?

и аз подкрепям мнението на Дейзи-тук сме да се подкрепяме и е нормално да си казваш спокойно ,каквото ти тежи,никой не натоварваш и всички изпращаме положителна енергия с мислите си за вас.
много дълго тая температура гадна,пуснахте ли изследвания 
кажи на Дани какви са резултатите 
и мен този сняг ме унищожи освен емоционално и физически,разбира се от промяната във времето ме боли глава
.

Останах без ръце, без кръст. После след обяд не знам коя от двте ни първа заспа
Освен всичко друго на тръгване беше едно тръшкане, един рев, умрях от срам, нямаше друго дете, дето да се инати толкова
Вашите деца правят ли ви такива сцени, че чак се притесних вчера
Като сме с баща й няма такива работи, а с баба си въобще не се сеща, че има пързалки, люлки и пр.
Абе съвсем й е ясно коя е меката Гана и кой може да се манипулира най-лесно.... Не че това е успокоение 
, че аз нещо не мога да я докарам така, че да ми хареса 

През ден го мъкна на доктор, всеки път ми казва че е абсолютно здрав и че го отдава на зъбите. Първите 16 зъба излязоха за една година без никакви проблеми, дори Т не е вдигал, ама тия последните 4 направо му разказаха играта
Нямам търпение да се стопля вече и да се махат тия хреми...
моята доматена е супер лесна-задушавам ситно нарязан лук в мазнина,после дабавям един буркан домати (на сторко взимам)и ги оставям да почнат да къкрят на печката,тогава доливам още вода на око, но не много и като и тя заври добавям много фиде(че Б обича)после и магданоз.Става гъстичка.В оригиналната рецепта накрая след фидето се добавя разбито яйце, докато е още на котлона, за да стане пресечена застройка ,но мъжа ми мрази яйца а и Б я харесва и без.
Мисля и в една книга за майката и детето на Христо Михов бях чела,че зъб не води до болестно състояние ,като кашлица или хрема.И аз да си призная не виждам логика,температура лека и болка от зъб да,но кашлица

Препоръчани теми