Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 502
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Зоичка Hug дай ги тия сантиметри моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
и стига си скромничила Crossing Armsсупер си Heart Eyes

# 211
   ЧРД на Яна и Бояна!  bouquet  bouquet  bouquet

Мила Hugмного неприятно с бавачката  Confused сега наистина времето се стопля и по лесно ще се развличате с Боби  Hug Пък от Септември може пак да опиташ  Peace

Зоуи  Hugи аз да кажа много си добре така  Peace а ако отпускаш някой друг сантиметар за бюст и аз съм на среща  Grinning
че с моите А срам....... Joy даже на моменти за силикон се замислям  Crazy ама ме е шубеееее  Whistling

Мики Hugуспех с работата  Peace страхотно е да правиш точно това,което харесваш  Hug

# 212
Честит Рожден ден на днешните празнуващи!

Благодаря ви , милички, за успокоението. Прави сте всички,  Hug. Дейзи, ами да, много точно си го казала, той е такъв, че говори без да мисли, много е нетърпелив и ако нещо не стане на момента си го изкарва на най-близките, в случая това съм аз. После все ми казва, че не го е мислел наистина, но аз пък като един Рак съм много чувствителна и все приемам навътре нещата. Вчера обаче много ми се извинява, явно е разбрал колко ме е наранил, даже ми подари нов телефон (то по принцип мислех да го сменям) и шоколадови бонбони  Joy.
zoui, зодията му май е Водолей, щото е на границата (21.01)

Miki, успех в работата! а за гърло аз съм много довола от едни прополисови таблетки с евкалипт, Проповит Е, доста хора са доволни от тях около мен.

Писи е в много добро настроение, но Т й варира между 37.5 и 38 и кашля, та утре пак ще я водя до педи. А по повод хомеопатията, една позната ми разправя много странен случай: една майка на 7 годишно дете била бременна с второто и каката правила 2-3 ангини една след друга и накрая се обърнала към хомеопати. Та те установили, че детето на ревностна основа се разболява  Shocked имайки предвид престоящата поява на още едно дете, и го излекували с няколко хомеопатични хапченца. На мен ми се видя много странна тази история, но всичко е възможно. 

Мила, съжалявам че така се е получило с бавачката, но то наистина няма смисъл за 2-3 месеца щом после ще има голям период, в който няма да я ползвате, за Б ще е по-добре.

zoui, дано резултатите са хубави и приключихте с болестите!

# 213
ЧРД на Яна и Бояна да са живи ,здрави и щастливи  Hug  bouquet

Аз преди малко се прибрах и съм скапана от сутринта /7.30 до 20.30 / не съм седнала и за минута, главата ме боли краката не си ги усещам ,но след като се нагълтах и напръсках с какво ли не поне гърлото ми е добре  Grinning
Днес също беше много интересно и съм много доволна  Crazy
Преди все ви се чудех как може да си лягате толкова рано ,но сега разбрах  Wink просто се чудя как да събера сили да се измия и да се добера до леглото  Tired

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 22:16 от miki3

# 214
нещо стана с компютъра и ми побликува 2 пъти отговора

# 215
  • Варна
ЧРД на Яна и Бояна!  bouquet
Дани, радвам се, че сте се разбрали с мъжа ти. Hug
Ели не каза, че и Преско стовари една играчка върху главата на Галето. Confused Та и моят син си е побойник. Embarassed Но той сякаш не го прави, за да нарани, а просто в изблик на на радост или за забавление. Rolling Eyes Много странно... Thinking Е, като е ядосан удря и от яд. Thinking Абе не е примерен и той. Embarassed
А снощи се събуди с рев в 4.00 и не заспа повече до сутринта. Днес ходя като маносана цял ден. Tired
zoui, и аз ще се наредя на опашката за бюст. Simple Smile Останах с чашка В, в следствие на диетата. Rolling Eyes А цветът на косата наистина много ти отива. Heart Eyes Стискам палци за резултатите от изследванията. Praynig

# 216
kate, кога ще имаш резултат за работата?

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 01:59 от kalina na kayo

# 217
kate, кога ще имаш резултат от работата?

Мила, недей да връщаш бавачката. Макар и за 3 месеца, ти ще успееш да починеш и да се възстановиш през това време, Б ще стане малко по самостоятелен и независим от теб. Лятото така или иначе сте на почивки и на вилата, и ти няма д аимаш нужда от нея толкова често. от септември поне ще имаш изпитан човек вместо да започваш търсенето отначало. Имай пред вид, че септември децата тръгват на градини, майките на работа и има голямо търсене на бавачки,които да гледат децата след градина или докато са болни, и ще е по -трудно да намериш някой тогава.

Онзи ден тъкмо написах, че К го приемам за здрав вече и изкарахме най-кошмарната нощ. Беше на АБ, панадол, аналгин и капки в носа едновременно и Т беше 40 цяла нощ. ей.. отчаях се тогава вече и аз. просто имах чувството че се срина земята. идеше ми да дойда в 4 през нощта и да ви се оплача. ама нали обещах, че няма вече Joy
на следващата вечер си лягам до него и изтръпвам! Кайо беше леден!!! Ужас! по едно време се замислям, че той просто е свалил Т до 36.5 Joy толкова странно студен ми се видя. ама свикнах бързо на хубавото. тази нощ спи спокоен, а аз седя и бачкам и ми иде да се гръмна. не издържам вече. сега докато наваксам пропуснатите часове....

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 01:57 от kalina na kayo

# 218
Добро утро,

този сняг уби всичко детско в мен  Confusedсега пак трябва да вадя ботуши и палто  #Cussing out

Кали,  Hugчудя ти се защо имаш скруполи и не искаш да се оплакваш, нали за това сме тук, всеки има право да изпуши и да си каже мъката. Недей да си слагаш спирачки, каквото ти е на душата, казвай си го, пък да ти олекне. Сега как е след тази висока Т Кайо? Други симптоми има ли освен нея?

И още нещо щях да казвам, ама забравих  Rolling EyesНещо пак съм в разсеян период, вчера живях с упоритата мисъл, че е четвъртък  Shocked

# 219
Честит Рожден Ден на Валентин и Мелис
Здраве,късмет и радост  bouquet  bouquet  bouquet

Кали Heart Eyesи аз подкрепям мнението на Дейзи-тук сме да се подкрепяме и е нормално да си казваш спокойно ,каквото ти тежи,никой не натоварваш и всички изпращаме положителна енергия с мислите си за вас.
А бавачката аз не я отхвърлих,и Б я хареса,но тя се отказа.А не мога да и предложа от сега да и плащам и лятото докато ни няма ,защото още не и беше започнал дори пробния период ине знам как щяха да си паснат с Б,ако се бяха харесали щях да и давам и някаква сума за лятото да ни чака,но.............................
Кали  Heart Eyesмного дълго тая температура гадна,пуснахте ли изследвания Praynig
Зоичка Heart Eyes кажи на Дани какви са резултатите Praynig
Дейзи Heart Eyes и мен този сняг ме унищожи освен емоционално и физически,разбира се от промяната във времето ме боли глава ooooh!.

# 220
Здравейте!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСТНАЛИ ДЕЧИЦА  Hug

Лелеее, тоя сняг ме разби  #Crazy

Аз тая седмица съм в отпуска и се гледаме с малкия терминатор. Вчера и в понеделник ми стопи лагерите навън. Първо искаше да я нося (ние количката сме я отписали отдавна като средство за придвижване), после отидохме на една площадка, на която имаше само една пързалка, един пясъчник (със съмнителна чистота) и една люлка. На пързалката се светна много бързо как да се качва сама по стълбичката и да се спуска, ама за люлката трябваше да я повдигам и люлея. Та така - пързалката, люлката, пясъчника и така .... много време  #Crazy Останах без ръце, без кръст. После след обяд не знам коя от двте ни първа заспа  Whistling Освен всичко друго на тръгване беше едно тръшкане, един рев, умрях от срам, нямаше друго дете, дето да се инати толкова  #Crazy Вашите деца правят ли ви такива сцени, че чак се притесних вчера  newsm78 Като сме с баща й няма такива работи, а с баба си въобще не се сеща, че има пързалки, люлки и пр.  newsm78 Абе съвсем й е ясно коя е меката Гана и кой може да се манипулира най-лесно.... Не че това е успокоение  newsm78

Мила, кажи как я правиш доматената супа chef , че аз нещо не мога да я докарам така, че да ми хареса     Embarassed

# 221
  • In the jungle out there..
Здравейте и честит последен, надявам се, сняг Mr. Green

Кали, радвам се, че вече няма Т Кайо. Нали и Никола изкара един такъв грип, та знам какво ти е било:?

Мики, аз пък се чудех как можеш толкова късно да си лягаш, а то много свободно време си имала Joy

simba21, пускам ти любимата ми доматена супа на лични Grinning

Никола още е с хрема и сополи, не знам от колко време ги влачи вече ooooh! През ден го мъкна на доктор, всеки път ми казва че е абсолютно здрав и че го отдава на зъбите. Първите 16 зъба излязоха за една година без никакви проблеми, дори Т не е вдигал, ама тия последните 4 направо му разказаха играта Sad Нямам търпение да се стопля вече и да се махат тия хреми...

П.П. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПАЛАВНИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА!!! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!!!

# 222
Деси  Heart Eyesмоята доматена е супер лесна-задушавам ситно нарязан лук в мазнина,после дабавям един буркан домати (на сторко взимам)и ги оставям да почнат да къкрят на печката,тогава доливам още вода на око, но не много и като и тя заври добавям много фиде(че Б обича)после и магданоз.Става гъстичка.В оригиналната рецепта накрая след фидето се добавя разбито яйце, докато е още на котлона, за да стане пресечена застройка ,но мъжа ми мрази яйца а и Б я харесва и без.

Тия болестни състояния, отдавани на зъбите има лекари,които не ги приемат за възможни.Да казвам ли,че нашето педи е едно от тях  CrazyМисля и в една книга за майката и детето на Христо Михов бях чела,че зъб не води до болестно състояние ,като кашлица или хрема.И аз да си призная не виждам логика,температура лека и болка от зъб да,но кашлица newsm78

# 223
  • In the jungle out there..
Мила, не знам кой какво приема, но детето наистина не е болно. Няма Т, в страхотно настроение е и т.н. Не казвам, че води до болестно състояние, но има връзка.  Кашлицата не е бронхиална, просто хремата му се стича назад и го дави. Не кашля през нощта, а примерно 1-2 пъти дневно.Понеже и аз съм Тома неверни, взехме секрет от носа, няма нищо. Факт е, че зъборастненето създава различен дискомфорт при различните деца...Ти защо смяташ, че е нормално да има Т, но не и сополи newsm78
Нашият доктор има една много дълга лекция за зъбите и неразположенията, които създават, но не мога да я разкажа. Обещавам следващия път да слушам по-внимателно Wink

# 224
Катенце аз нямам предвид кашлицата на Ники(даже не знаех и че кашля,не си го псала в предния пост) ,а кашлицата на едно дете в парка,което след като се изкашля здраво,мазно  и мощно в лицето на Б ,майката ми заяви,че било от зъб newsm78

А по принцип за зъба при пробиването може да има лека температура заради болката,но сополи откъде  newsm78
Да не е от пролетни алергени тази хремичка при вас newsm78

Общи условия

Активация на акаунт