Във вихъра са МАРТЕНСКИТЕ ни купони,с много гости,торта и балони!!!

• 11 503
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
zoui, много сладък Дани. Heart Eyes И мерси са комплимента. Hug Тайна няма-не ям сладко, тестено, солено, пържено, мазно, газирано нали знаеш... Tired И така за два месеца и половина свалих 12кг. Sad Вече си влизам в старите дрехи,само в талията са ми малко тесни, корем си имам още. Confused Продължавам да ходя и на фитнес, дано да го махна през следващите месеци. Praynig
Дани, много кофти, че Писи още е болна. Sad И с мъжа ти дано се оправите. Hug И на него не му е лесно, те мъжете нали по-трудно приемат такива промени. Все трябва да се съобразяваме с тях. Crossing Arms
miki3, дано не се задълбочи работата. Освен чай с мед и лимон и много Вит С друго лечение не се сещам. newsm78
За хомеопатията съм на мнението на Надето, нали съм щерка на мед. сестра. Embarassed Класическото възпитание си казва думата.  Thinking
Ели, много гадно с яслата. Дано директорката бързо да се върне на работа. Hug

# 196
Честит Рожден Ден на днешните рожденници! Да са живи и здрави!
Благодаря, че ме поздравихте за новата прическа, но снимки ще ми е трудно да пусна в скоро време, надявам се да се видим на живо  Wink.
Аз направо съм скапана, Алекс е просто ужасна, пак не сме спали и сутринта се събуди в 6.40 с рев, иска само при мен, цял ден ми е било свито сърцето, дано тази нощ е по-лека.
Засега лека нощ

# 197
  • Варна
Силве, Hug

# 198
Честит Рожден Ден на Яна и Бояна! Да растат здрави и усмихнати деца!

# 199
Честит рожден ден на Яна и Бояна! Да са много здрави, усмихнати, послушни деца  Hug

Дани, много ми домъчня  Sadмисля, че мъж ти не го е имал предвид сериозно. Има такъв тип хора, които като са ядосани казват тежки думи само и само да надделеят в спора и да уязвят другия. После съжаляват, но пък от гордост не се извиняват. Предполагам е от тях, не можеш ли просто да му кажеш колко те е обидил, той може и в яда си да е забравил, че ти го е казал. Дано при Писи не е нещо пак сериозно  Praynig

Ели, много е хубава Катето. От къде я извадихте таз коса  Laughingголяма сладурана  Hug

Зоуи, Дани все повече прилича на баща си, май е и доста висок като го гледам, много е хубав, истинско голямо момче, и с тази руса коса и сини очи, мисли му ти  Laughing Свекърва ти ме кефи, я виж моля те какви са тези хапчета за стрес, искам и аз от тях  Rolling Eyesзавиждам на хора като нея  LaughingА на теб новата коса много ти отива  Hug

Мики, ще свикнеш, искам и аз работа като твоята  Laughing

Силве, съчувствам ти  Confusedдано скоро мине този ревлив период.
Хомеопатия не ползваме, освен осцилококцинум чат-пат. Аз по принцип съм фен на фитотерапията /така ли се наричаше билколечението/. Оправих си имунната система след много тежко заболяване, точно като пиех определени билки в продължение на година. След това 6 години не бях боледувала до тази зима  Confused на детето обаче засега не бих я приложила.

# 200
Честито на Яна и Боряна-много здраве и щастие

Ели Heart Eyes ама, какви коси наистина и аз да кажа Simple Smile е пуснала Катето-хубавица,голяма  bouquet
Да ти е жива и здрава  bouquet

Зоичка Heart Eyes много ти отива новия цвят наистина,а ти къде си тръгнала да отслабваш newsm78-ако имах твоя бюст(завиждам благородно,че след толкова кърмене се запази изцяло)хич не бих и помислила.Пък  ти си и с тънка талия -75 Д е направо мечта за мен HugДани много е пораснал и е срашен красавец(на мен на теб ми прилича изцяло)
А това с тортата го преживях Joy

Дани Heart Eyes и на мен ми домъчня,не го разбирам мъжа ти ,все пак сега трябва на пръсти да ходи около теб не да си изпуска нервите,иначе и аз не вярвам да го е казал сериозно .Стискам палци Писи да се оправя Hug

Мики Heart Eyes за гърло аз съм адски доволна от Исламинт(за смучене) и Биопарокс с пръскане в гърлото
Като кърмих взимах хомеопатичните Хомеожен и Хомеовокс(като ми е изгубен гласа)но те трябва през час и сякаш по бавно действат.

Милички хайде да си дадем краен срок за избор на клубче,че после сигурно няма да успеем да резервираме,
Гласувайте моля Hug

# 201
Честит Рожден Ден на Яна и Бояна

Благодаря ви милички, пак Hug
Коси има ама не дава да и сложя нито ластик, нито фиба. Голям бяс е това човече  да знаете. Катето Н не смее да каже , ама на РД срита първо Преско после и Габито.После ошамари когото видя , наред. Много ме тревожи това и поведение. И е много своенравна. Сега е решила , че няма да закусва и никой не може да я накара. Оставих я да се спасява. Аз не съм като баба и да я гоня с лъжицата. Да свиква.
Извинете ме , ама побеснях от фасоните и от сутринта.
Дани, не му обръщай внимание на мъж ти. Да си говори, ти си гледай спокойствието и Писи. Голяма прегръдка от нас Hug
Мики на мен ми помага Тонзилотрен за гърлото, или Тантум Верде спрей.
Zoui, аман от свекърви Mr. GreenМного си готина с тая коса и хич не ти трябва диета, не се притеснявай , изглеждаш страхотно.

Това моето дете ме изумява понякога. Сега повтаря "Обичам тати" , ама защо и от къде се сети?
А най-големия майтап е като ми каже: "Дай ми шапката , ако обичаш!"
Падаме от смях с това "ако обичаш", но важното е, че знае къде да го сложи.
Айде оставям ви, хубав ден!

# 202
Честит рожден ден на Яна и Бояна. baloni

Разгледах снимките.Катето е голяма сладуранка...какви коси има наистина Hug.Аз мисля сега април месец да подстрижа Яна,че ние сме си още с бебешката коса/само бретона й подстригвам/,много е слаба и расте бавно,дано да дръпне след това.
Зоуи,Дани много пораснал...сладъъъккк Hug...и на мен ми заприлича на таткото.А снимката със свекитата ме разби. hahaha
Аааа...КатеН...браво,много си отслабнала,изглеждаш прекрасно...евала. Hug
Да ви кажа Яна каква порта е станала. CrazyМъж ми има сестра,която живее в щатите.Тя постоянно праща колетчета за Янето с подаръци...и аз й отвръщам със същото,но не мога чак в такава степен да си позволя Embarassed.Скоро имаше рожден ден и съм й купила една сребърна гривна и от Пампорово взехме 2 тестета карти за игра,но на всяка карта има изглед или забележителност от Бг.Ще й ги пратя скоро по един човек.Та...онзи ден си говорим по Skype,Яна я чува,идва и ни в клин ,ни в ръкав й казва:Дени,Яна купила каати,Яна подаи каати ден-ден./че й била купила карти и ще й ги подари за рождения ден/. ooooh!Добре,че Деница не й разбира какво бръщолеви,а аз замазах положението.Еййй...как се сети това дете и идва да изпорти значи.Много трябва да се внимава вече какво говорим пред децата. Laughing

# 203
Гледам днес почти  никой не пише а Б пак заспа и ето ме отново в темата Rolling Eyes

Да ви се оплача от бавачката-отказа се,че нали от Юни почваме почивките и няма да сме в София до Септември ...............
 Rolling Eyes
Втръсна ми вече да идват разни жени да ги представям на Б...............ще се пробвам да се справям пак сама -идва хубаво време,ще сме в парка и няма да ми тежи(мъж ми е в ужас)

Момичета  Heart Eyesкакви витамини взимате вие-аз след вчерашното парти се чувствам болна (имаше според мен две болни деца-кашляха ужасно)Чудя им се на такива родители ,как не им е неудобно освен другите гости,които не познават могат и Рожденика да заразят и чуден подарък е това..............newsm78
На Б напоследък все му върви някой да му се изкашля почти в лицето  Sad,но засега не се дава ,но аз съм с много по слаба явно имунна система .

# 204
Привет мацки!

ЧРД на Яна и Бояна! Да имат прекрасно детство!   bouquet

Зоуи, страхотен красавец Дани!!! Определено си е голямо мом4е ве4е! А и ти изгледаш супер, много хубав цвят на косата още пове4е в комбинация с тези огромни зелени о4и!   Laughing
А за свекито - то4но така си я представях, новата му жена е доста готина мацка  Wink  

Дани, мили4ка, 100% не го е казал сериозно мъжа ти ! Нали ги знаеш 4е се шашкат пове4е от нас ! Сега то4но трябва да си спокойна и да мислиш позитивно! Едно голямо гуш  Hug

Мики, аз за гърло взимам Стрепсилс, пръскам Тантум Верде и като нямам глас взимам Хомеожен като Мила. А за работата кво се оплакваш, тва е по твойта част Simple Smile

Кате-Н, изглеждаш супер! Бравооо!

Ели, много щура Катето! Simple Smile

Наде, порти значи щерка ти, добре 4е не е разбрала сестрата на мъжа ти кво и е казала Янето.

За гласуването предлагам до края на седмицта да обявим гласуването Wink

# 205
Мила, кофти за бава4ката, ама наистина сега идва хубавото време и по цял ден ще сте навънка

За витамините аз взимам цитросет по 15 капки два пъти на ден. Много съм доволна  Peace

# 206
Честито на рожденниците, които съм пропуснала!
Да сте живи и здрави дечица и да изживеете безгрижно детството си! Wink

За клубчето и аз си мисля, че е време да го резервираме за да не останем без такова накрая.
колебая се между Фъни и Джулиленд.

Ще изчакам още малко, че виждам, че са на кантар в анкетата и ще гласувам!

# 207
Привет и от мен! Hug Hug
newsm59 Честит рожден ден на Яна и Бояна! Да растат здрави, весели, щастливи!  newsm59
За клубче за рождения ден гласувах за "Фъни", някакси ми "падна на сърцето", но и Джулиленд не изглежда лошо Peace(много хубави снимки, Мила, радвам се че видях "стари муцуни" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)
Ели, много е сладка Катето Heart Eyes, с моятя Катерина с удоволствие разгледахме снимките! Наде, много хубава разходка сте си направили из Родопите Peace Зоуи, и двамата с Дани изглеждате прекрасно Heart Eyes Heart Eyes Той много е порастнал и с тези очи.... Heart Eyes
Ние с Катерина сме добре, много разходки и семейни ангажименти имахме напоследък, затова не бях много редовна тук, но ще наваксвам Wink
Дани, надявам се вече да сте се уточнили със съпруга ти. Вярвам, че всичко това е от притеснение от предстоящата промяна и не е сериозно Hug Hug
На болните пожелавам скорошно оздравяване!

# 208
Благодаря на вси4ки за комплиментите към мен и към Дани Hug

Дани, много ми домъчня  Sadмисля, че мъж ти не го е имал предвид сериозно. Има такъв тип хора, които като са ядосани казват тежки думи само и само да надделеят в спора и да уязвят другия. После съжаляват, но пък от гордост не се извиняват. Предполагам е от тях, не можеш ли просто да му кажеш колко те е обидил, той може и в яда си да е забравил, че ти го е казал. Дано при Писи не е нещо пак сериозно  Praynig

Дейзи е й тука все едно моят мъж си описала,едно към едно Crazy
Безмерна каква зодия е мъжът ти?Имаш едно огромно гуш от мен Hug Hug HugЗа мен майките на две де4ица с малка разлика са героини,аз 4естно казано не бих се справила.
Мила не ми е талията 75см,а подгръдната обиколка,обиколката на корема ме е срам да кажа колко е Embarassed,обзалагам се,4е Кетито дето е в шести месец е с по малка обиколка LaughingА гърдите ми са огромни и тежки,в интерес на истината са по големи от преди и се надявам и оттам да сваля малко,ако искаш ще ти дам 3-4см Mr. GreenА забелязвате ли,4е на снимките съм се показала само от торса нагоре съвсем умишлено Laughing
Ели това за шамаросването явно идва от датата 14.03,защото и моят хубосник шамаросва наред и хапе,и скубе ooooh!,в никакъв слу4ай не мога да го оставя сами4ък с други де4ица,а най ме дразни както си седим и си приказваме и без да има защо,и като дойде и ми забие един Shocked,ей това не мога да го разбера,откъде тая агресия newsm78,а в яслата като тръгне друго детенце да го удря и вместо да се защитава реве Rolling Eyes
Днес ходихме на консултацията на 2г,Дани е взел да възвръща теглото си,в момента е то4но толкова,колкото е бил преди 6м,12 500 и 88см.Утре ще му вземем кръв за изследване,дано да са добри резултатите Praynig

# 209
Честит рожден ден на Яна и Бояна!
Щастливо детство и много здраве, да радват още повече мама и тате Simple Smile

Искам да благодаря на всички за поздравите от името на Бобата  Hug
Вчера, според мен си отпразнува чудесно рождения ден Simple Smile Снимки по-натам ще пратя Simple Smile
Дани, момичетата са ти казали - от мен имаш  Hug не се впрягай, ако можеш, сега на финала предполагам и двамата сте по-изнервени.
Мики, раздвам се за теб и работата Simple Smile това за теб е супер, ако на мен бяха дали сигурно щях да се побъркам Simple Smile
zoui , изглеждаш си много добре, виждали сме те снимки и от кръста надолу, супер си си Simple Smile
Сега да ви разправям - прибираме се вчера след партито и решихме да видим какво е снимал с камерата племенника ми (на почти 13 години), значи първо мота се камерата нагоре-надолу, там дето Боби духа свещите е снимал надясно друго детенце, ни торта, ни Боби в кадъра, ама как и да е, обаче на това дето най се смяхме е че хванал Галя в гръб, фокусира после дупето и после зуум на камерата до дупка, по-натам е снимал и на другите мами дупетата Simple Smile И все хубави дупета ви казвам Simple Smile
Поздрави и лек ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт