И мерси са комплимента.
Тайна няма-не ям сладко, тестено, солено, пържено, мазно, газирано нали знаеш...
И така за два месеца и половина свалих 12кг.
Вече си влизам в старите дрехи,само в талията са ми малко тесни, корем си имам още. 
И с мъжа ти дано се оправите.
И на него не му е лесно, те мъжете нали по-трудно приемат такива промени. Все трябва да се съобразяваме с тях. 

.
мисля, че мъж ти не го е имал предвид сериозно. Има такъв тип хора, които като са ядосани казват тежки думи само и само да надделеят в спора и да уязвят другия. После съжаляват, но пък от гордост не се извиняват. Предполагам е от тях, не можеш ли просто да му кажеш колко те е обидил, той може и в яда си да е забравил, че ти го е казал. Дано при Писи не е нещо пак сериозно 

ама, какви коси наистина и аз да кажа
е пуснала Катето-хубавица,голяма 

много ти отива новия цвят наистина,а ти къде си тръгнала да отслабваш
-ако имах твоя бюст(завиждам благородно,че след толкова кърмене се запази изцяло)хич не бих и помислила.Пък ти си и с тънка талия -75 Д е направо мечта за мен
Дани много е пораснал и е срашен красавец(на мен на теб ми прилича изцяло)
и на мен ми домъчня,не го разбирам мъжа ти ,все пак сега трябва на пръсти да ходи около теб не да си изпуска нервите,иначе и аз не вярвам да го е казал сериозно .Стискам палци Писи да се оправя 
за гърло аз съм адски доволна от Исламинт(за смучене) и Биопарокс с пръскане в гърлото

.Аз мисля сега април месец да подстрижа Яна,че ние сме си още с бебешката коса/само бретона й подстригвам/,много е слаба и расте бавно,дано да дръпне след това.
...и на мен ми заприлича на таткото.А снимката със свекитата ме разби. 

Мъж ми има сестра,която живее в щатите.Тя постоянно праща колетчета за Янето с подаръци...и аз й отвръщам със същото,но не мога чак в такава степен да си позволя
Добре,че Деница не й разбира какво бръщолеви,а аз замазах положението.Еййй...как се сети това дете и идва да изпорти значи.Много трябва да се внимава вече какво говорим пред децата.
какви витамини взимате вие-аз след вчерашното парти се чувствам болна (имаше според мен две болни деца-кашляха ужасно)Чудя им се на такива родители ,как не им е неудобно освен другите гости,които не познават могат и Рожденика да заразят и чуден подарък е това..............
,но засега не се дава ,но аз съм с много по слаба явно имунна система .

Честит рожден ден на Яна и Бояна! Да растат здрави, весели, щастливи! 
(много хубави снимки, Мила, радвам се че видях "стари муцуни"
)
, с моятя Катерина с удоволствие разгледахме снимките! Наде, много хубава разходка сте си направили из Родопите
Зоуи, и двамата с Дани изглеждате прекрасно
Той много е порастнал и с тези очи.... 

мисля, че мъж ти не го е имал предвид сериозно. Има такъв тип хора, които като са ядосани казват тежки думи само и само да надделеят в спора и да уязвят другия. После съжаляват, но пък от гордост не се извиняват. Предполагам е от тях, не можеш ли просто да му кажеш колко те е обидил, той може и в яда си да е забравил, че ти го е казал. Дано при Писи не е нещо пак сериозно 

За мен майките на две де4ица с малка разлика са героини,аз 4естно казано не бих се справила.
,в никакъв слу4ай не мога да го оставя сами4ък с други де4ица,а най ме дразни както си седим и си приказваме и без да има защо,и като дойде и ми забие един
,а в яслата като тръгне друго детенце да го удря и вместо да се защитава реве

Снимки по-натам ще пратя 
не се впрягай, ако можеш, сега на финала предполагам и двамата сте по-изнервени.
това за теб е супер, ако на мен бяха дали сигурно щях да се побъркам 

И все хубави дупета ви казвам 

Препоръчани теми