ЛюБИМАта куХНЯ преОБразИ и на МЪжа чеРПака Ти врЪЧи

• 46 704
  • 321
  •   1
Отговори
# 195
Gwen, благодаря. Искам само да уточня, че финансите ни не са за супермногофункционални уреди. Трабва ми нещо, което е практично и добро. Peace

Моите уреди не са супермаркови - на Нео са. Доволна съм - фурната си пече, котлоните си греят /за сега - имам ги от една година/. За фурната - не знам какви екстри е добре да има, защото аз използвам само една програма за печене.
За котлоните - търсех на всяка цена със сензорно управление - старата ми печка беше с въртящи се копчета върху плота и просто нямаше почистване това чудо!
За двойката си абсолютно права - никога не ми се е налагало дори два котлона да ми работят едновременно, та камо ли четири. Обаче и моят плот беше на промоция и цената беше по-ниска от двойка.

# 196
  • Варна
Тук гледам, промоция на Техномаркет, на Горение плот и фурна. Чувала съм добри отзиви за марката. Не знам обаче това, което има като възможности достатъчно ли е или нещо важно липсва.

http://www.technomarket.bg/promo.php

# 197
  • София

За котлоните - търсех на всяка цена със сензорно управление - старата ми печка беше с въртящи се копчета върху плота и просто нямаше почистване това чудо!
копчетата не се ли махат - почистваш - поставяш обратно

# 198
  • София, Манастирски ливади

копчетата не се ли махат - почистваш - поставяш обратно

мойте се махат и това прави чистенето на плота много лесно  Peace

# 199
  • Пловдив
Тук гледам, промоция на Техномаркет, на Горение плот и фурна. Чувала съм добри отзиви за марката. Не знам обаче това, което има като възможности достатъчно ли е или нещо важно липсва.

http://www.technomarket.bg/promo.php
Ами за тази цена мисля е достатъчно.Моите също са Горение фурната е клас А(а тази е Б) иначе аз също се двуомях между две,разликата беше че тази която нямаше студена врата беше с по хубав дизайн заложих на дизайна,така или иначе фурната ще ми е на второ ниво и малкия няма да я стига.Колкото до второто ниво и загубата на плот.Първо че повече ми харесва като е вдигната фурната и като не се налага постоянно да се навеждам а и като помислих така или иначе ще загубя от плота с Микровълновата,та реших моето е нещо средно,тоест фурната ми е вдигната на 40 см,( като това нещо  http://www.dialogbg.com/2-udobstvo.htm  - синьо-оранжевата кухня най-долу ) така горния и край идва на 1 метър ,а Микровълновата над нея,така и тя ми е на удобна височина ......А и моя работен плот е 1.60 плъс още 60 над съдомиалната и пак ми се струва мъничко,но колкото толкова,след време мога да си направя и едно островче и да се сдобия с още плот,ама засега финансите няма да стигнат.........

# 200
  • Някъде на път....
Я да се позапиша и аз.........

# 201
  • София
Аз си избрах вградена фурна на Горение - не е на промоция но ............ много ми хареса - дизайнерската серия - Ora-ito. Години ползвам печка със стъклокерамичен плот на Горение и съм доволна, затова сега съм решила печката ще е пак Горение, май и хладилника ще е такъв - ще видим  newsm78

Колкото до второто ниво и загубата на плот.Първо че повече ми харесва като е вдигната фурната и като не се налага постоянно да се навеждам а и като помислих така или иначе ще загубя от плота с Микровълновата,та реших моето е нещо средно,тоест фурната ми е вдигната на 40 см,( като това нещо  http://www.dialogbg.com/2-udobstvo.htm  - синьо-оранжевата кухня най-долу ) така горния и край идва на 1 метър ,а Микровълновата над нея,така и тя ми е на удобна височина ......А и моя работен плот е 1.60 плъс още 60 над съдомиалната и пак ми се струва мъничко,но колкото толкова,след време мога да си направя и едно островче и да се сдобия с още плот,ама засега финансите няма да стигнат.........
И аз такова решение взех /да видим дали майстора няма да ме разубеди/ печката да е вдигната на 45 см от пода , отдолу печеля две чекмеджета, а отгоре слагам микровълновата или телевизора или .................. и ми остават работен плот около 1,50м, знам че е малко ама тя и кухнята ми се вижда малка  newsm78

# 202
Някъде четох, че на вградените печки вентилацията им е отдолу. Затова внимавай къде я слагаш. И аз искам да я вдигна нагоре, за да ми е по удобна ама да видим.

И да добавя за фурните. Имам на Горение. Много съм доволна. Има поне 3 програми, които редовно си ползвам. Това с почистването за мен си е възух под налягане, защото принципа е тава с вода, която се изпарява вътре при определена програма. Е мойта фурна така и не се самопочисти, колкото и да й се молих. След това връчих парцала на мъжа и без много молби се изчисти Simple Smile
Иначе фурната за 6 години не се повредила ддори веднъж. Следващата пак ще е такава.

Друго, което исках да кажа е лично мнение за Техномаркет. Имах много сериозно вземане даване с тях и от там няма да взема дори кабел повече. Ако можете да вземете от вносителя уреда - по добре.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 21:27 от mama Mamut

# 203
Печката ми е със стъклокерамичен плот на Горение.Пералнята е на същата марка.Мисля,че са най-добрите.Никакви забележки.

# 204
  • София
Един въпрос за вградените фурни - когато не са поставени под керамичния плот и под абсорбатора, а са на втаро ниво някъде из кухнята - При готвене не се отделя пара която да си излиза свабадно от фурната и след като не е поставена под абсорбатора - Какво се случва? Парата не отива ли по горните шкафове???

# 205
  • Пловдив
Печката ми е със стъклокерамичен плот на Горение.Пералнята е на същата марка.Мисля,че са най-добрите.Никакви забележки.
newsm10 ние също всъшност всичките ни уреди без аспиратора са Горение,но хайде стига с тая реклама.Аз май нищо не съм си копувала от Техномаркет,но съм на същото мнение,плюс това цените са им ужасно завишени,например нямаха ни хладилника и не могат да ми го доставят( не е кой знае какво) съдомиалната също трябвало да чакаме и за всичките уреди щяхме да дадем 15 % повече от това.Всъшност от склада където ги взехмре ги взимат директно от вносителя в София и правят 12% отстъпка и спестихме доста парички.Та най-добре си ги виж някъде и после си ги поръчай от някой склад Simple Smile

# 206
  • Русе
И аз искам отговор на въпроса на dioni

С Alno  спретнах един проект, но не успях да наглася кухнята на 100%.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5429330
Фурната няма да е толкова на високо.
Чудя се до нея да пуснали още един шкаф.Нещо тясно ми се струва така  newsm78
И плота където е мивката не е толкова дълъг /Не намерих по-малко ъглово шкафче/
Чудим се дали ще е в тези цветове или нещо в зелено, ванилия и оранжево.Нещо такова:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5395619

# 207
  • Варна
Това е началото на сглобяването на моята кухня.По-точно частта с печката и котлоните.http://images24.snimka.bg/005429478.jpg

# 208
  • В лудницата на 2-рия етаж.
При нас докараха част от шкафовете,но другата седмица ще я монтират,така че се надявам края на другата седмица да покажа снимки(на майка ми кухнята,моята след няколко месеца  Mr. Green)

# 209
  • Варна
radost24 ,кухнята ние си я сглобяваме сами  PeaceЗатова така бавно вървят нещата ,а и с тези дечурлига наоколо. Wink

Общи условия

Активация на акаунт