Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 649
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Да Мишо на Коте и той е за преглед и оттам нататък не знам каква ще я къдрим !!
За сега на 7-ми сме на консултация и ще си искам обещаното направление за хирург

Румена, как така се качиха и не слязоха ???
Евелинка, при Благун само единия тестис ли е проблемен

# 151
Сега виждам, че съм станала "фронтови изтребител" Mr. Green

# 152
Здравейте,
както се казва "Аман от мъжки дреболии!"л Ами не знам как се качиха. Долу бяха и двата тестиса. После  около февруари почна да ми прави впечатление, че или единия или двата ги няма. Реших, че е от студеното - обикновено ги проверявам след баня и в стаята не е чак много топло. Ама Борко нали е момченце, а не заек, не е нормално такова поведевние. От няколко дена ни един не съм видяла долу и вчера взех направление за уролог. Утре мисля да ида. Евелина, къде ще го водите Благовест? НЯкаква информация имаш ли за читави доктори. Детските уролози били в "Пирогов"- една кака ми каза по телефона, че са от 7.30 до 13.30 ч. Няма номера - поред на дошлите. Педиатърката каза д-р Момчилов, ама май само за него беше чувала, та затова го избра.
Лек ден. Отивам да прпостирам и дай Боже после на разходка, че в къщи не се седи - ще се пребие от бързане да свърши някоя беля.

# 153
zdraveite mami,

otdavna ne sum nadzarvala tuk i iskah da vidja malko snimkov material, no kato klikna na album4eto ne stava?! njakoi mozhe li da mi kazhe zashto i kak.

mersi! i badete veseli i zdravi!  Hug

# 154
Здравейте момичета  bouquet!
Ние вчера бяхме на консултация и ни сложиха последната ваксина( до 7-м години), но получи реакция и му се поду крачето Sad!Уж тия новите нямат странични реакции, ама така плака горкото през нощта чак да ти стане жал Cry!Вика ми "даи", то си мисли, че се е ударило горкото Sad!Не искаше да ляга, но по едно време сънят надделя и заспа седнало Thinking!Днес още е подуто, но му сложих риванол и дано до довечера се нормализират нещата Praynig!Как ми липсва бесът който иначе е Laughing!

# 155
Хопа,здравейте и от мен.
За разлика от повечето тук аз не съм фен на Скайпа(когато чатят повечко хора).Веднъж се включих ама нещо не ме къдри.
Ние сме добре и както всички наборчета сме палави,непослушни и тръшкащи се. ooooh!
Сега като чета назад и гледам,че повечето водите малчовците на ортопед,имате някакви проблеми ли? newsm78 Красимир стъпва на пръсти и  се чудя дали да го водя,защото мисля също,че не е чак за доктори.
Евелинка-много ми хареса с новата прическа.честито.
Да ви питам някой може ли да ми каже нещо за късата юздичка,че май малкия има и сега като го наблюдавам много страно си върти езичето и все още не казва никаква думичка или сричка,само някакви звуци.Аз ще го заведа на педито ама вие нещо да знаете.
Ето и малко снимки от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233770&view=1&photo=1

# 156
  • София
Таси, за къса юздичка под езичето детето се води на специалист УНГ - там доколкото знам я срязват, манипулацията е бърза и безболезнена. Наистина в някои случаи пречела на говора.
Венци пък има такава юздичка на горната устна - може би е за стоматолог. Не знам има време...

# 157
Здравейте!Ние вече сме добре и каката от тази седмица е отново на градината.Сегa  си правим компания с малката и вчера излизахме навън,сигyрно след седмица стоене в къщи.Ама тоя стyд при нас и болестите си ме yплашиха доста.Малката е също като вашите дечковци много палава,но явно такъв им е периода.Освен това вече започва и да проявява характер и да прави опити да се тръшка(което направо ме yжасява).Този месец и ние сме на консyлтация и ще и бият последната ваксина.
Таси,Вяра също стъпва понякога на пръсти,но като я водих в началото на прохождането на ортопед той каза,че не е проблем и с времето ще се наyчи да стъпва на цялото стъпало.Просто даде съвет обyвчиците да са подсилени в петата и форта и по възможност първите 3г. децата да са с ортопедични обyвки,които били съобразени с провилното прохождане.
Разгледах снимките на Краси и Яни,големи сладyри са !Aйде,че малката се събyди и отивам при нея!

# 158
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МАМИ!Аз съм новичка,но форума много ми хареса.Имам едно много палаво момче на 1г и 5 мес.Ама наистина е много палав.Постоянно е в беля.Казва се Християн и се роди 3кг и 47см.Още по време на бременноста си показа характера.Роди се със секцио защото до последно не пожела да се завърти и остана седалищно.Що се отнася до термина,бях определена за 5 ноември,но нали сме с характер,на 25 октомври рано сутринта реши да излиза вече.И така препядствията ни са още от самото начало.За щастие си расте жив и здрав.  Сега чакаме второ бебе,но ще е септемврииче.
 Пожелавам ви много усмивки,въпреки мрачното време!
И бързо оздравяване на всички сладури

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 12:01 от gabka_gk

# 159
Габка_GK привет...
и аз съм от Рз, само че живея във Варна.
Моят Мишо е на 6.10.2006 и първите 6м се гледахме в Рз при бабите. Може и да сме се виждали из града.. Бяхме редовни пред ДСК

Радвам се на смелостта ви да имате второ бебче толкова скоро!!!

# 160
Здравей,КОТЕ!И ние се подвизавахме пред ДСК постоянно,нали е най слънчево и закътано. Simple Smile
Сигурно сме се засичали доста пъти,а може и визуално дори да се познаваме!!!
А относно проблема с Мишо-от братовчедката на моя съпруг разбрах за този проблем с тестисите.Нейното момченце е със същия проблем и ще го оперират.Доколкото разбрах от нея операцията не е сложна,но детето после трябва много да се пази-да не бяга ,скача и т.н.Те ще го оперират във варна,но незнам точно къде и кой. Ако желаеш мога да поразпитам
 Чао за сега! newsm10

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 14:20 от gabka_gk

# 161
  • Варна
Здравейте  Hug
Добре дошла на новата мама!  bouquet
Ние нещо се скатаваме, ама като никой не пише не е интересно. Crazy
Всички се оплаквате, че са ви палави децата, аз пък мойто ще си го похваля, че ми е общо взето кротка. Flutter Mr. Green (да видим докога Crazy ) Пробва се, естествено да се тръшка за някои неща, но лесно мога да й отвлека вниманието. При нас проблема е, че много мрънка и лесно се разстройва, постоянно ме дърпа за крачола, да си играя с нея и нищо не мога да свърша из къщи. Rolling Eyes Любимите й игри напоследък са да съблича и облича всички кукли, нарежда си ги, приспива ги, храни ги. Обаче, трябва аз да съм там, да помагам, защото ако нещо не успее да направи (да облече някоя кукла, например) и веднага надува гайдата. ooooh! И чак със сълзи плаче, все едно кой знае какво е станало. Tired Детска му работа.
Аз също мисля да водя Ема на ортопед, защото са й криви крачетата (на Х) и много смешно ходи, като пате, а като се опитва да бяга е още по-зле - само мята крачета насам натам. Знам, че до 2-3 години било нормално да са криви крачетата и после се изправят, но за мое успокоение.

Диди, как е Митко, след заливането с гореща вода? Мен много ме е страх, защото като готвя Ема или ми виси на крачола и мрънка, или я взимам да седне на плота и очите ми са постоянно на 8 да не се опари някъде.
И накрая едно тъпо въпросче да задам. Blush Вашите деца бъркат ли си в носа?
Ема е придобила отнякъде този гаден навик и не знам как да я отуча. Явно я дразнят гурелчетата, ама не ми дава да й ги изчистя с клечка за уши или със салфетка.

Хайде, лека нощ и приятни разходки утре (дано не вали)!  bouquet

# 162
Здравейте!
Аз съм меко казано бясна-каката вече две седмици е болна-врем й в носа какво ли не - Стеримар, Низита, Коларгол, а сега и Биопарокс-никакъв ефект. Нашият д-р е върл противник на антибиотиците, но вече ме изнерви-дала съм дотук 130лв за сиропчета и витамини и тя си е все болна-само дето няма температура. Днес, въпреки че имаме уговорка д дойде вкъщи довечера, ще я заведа на обяд в кабинета му и мисля добре да си поговорим.
Марти си има лека хремичка, но слава Богу нищо друго. Но този вирус наистина е ужасен-и мен ме събори и свекърва ми, която гледа два дни каката и се зарази от нея-изобщо красота.
Миринда, като ми обясняваш за малката, все едно описваш нашата кака като малка. И тя беше много кротичка, но все мрънкаше и в парка плачеше, когато друго дете се удари. Ама така плачеше, че всички си мислеха, че и тя се е ударила.
Ние не си бъркаме в носа, но си е нормално! За краченцата на Х наистина трябва да отидете на ортопед-нашите с Алекс бяха на О, но се оправих много бързо. Сега крачетата са й идеално прави, но тя пък е с разтегливи тъкани и като застане права, краката й при коленете така се огъват назад, че страх ме хваща. А и благодарение на тези тъкани сме предразположени към плоскостъпие и носим едни специални подметки. Абе изобщо какво става със съвременните деца не зная-баща ми вика все сте по доктори, а аз навремето до първи клас на д-р не съм ходил. Сега трябва да й правим и изследвания за алергичност към различни неща-само 200лв. Идва ми вече да се гръмна.
Оплаках се
Сега и за Марти-той си е щастлив и палав - викам му щурчо-все на беля гледа и си ги върши. Напоследък не се храни добре, но аз не се притеснявам от това-има си запаси детето.
Ами това е от нас засега!
Момичета, пишете по-често! Ще ни умре темичката така!

# 163
  • София
Здравейте, момичета!
Добре дошла на новата мама!   bouquet
Мачо, ами явно скайпа е по-удобен като средство за комуникация. То е и по-лесно, в крайна сметка, пък и комуникацията е по-различна. Като бяха крачетата на О, как се оправиха? С упражнения или просто с времето? Моята лекарка ме убеждава, че дори и да заведа Венци на ортопед за Х-овидните му крачета, какво ще постигна? Нито ще носи шини, нито каиши - просто ще заведа детето на поредния лекар... Хайде бързо оздравявайте, че не си е работа!
Специално за Х-овидните крачета е полезно карането на колело.
Миринда, Венци откакто беше болен и какво ли не му пъхахме по нослето, започна да си бърка в него понякога. Но наблюдавам, че почти всички дечица го правят - така че не се безпокой!
Асе, специално в "Часът на мама" един ортопед обясни, че е вредно да се носят ортопедични обувки или обувки с ортопедични стелки. Точно и затова се препоръчва, когато детето прохожда да е босо. Да си стъпва на цялото си стъпало.
Макар че повечето обувки май ги правят точно с такива подметки.  Confused

Ами това е от нас. Приятен ден и дано не вали и днес!

# 164
Хайде и аз да се разпиша, че и мен по същата причина като Ма4о ме хванаха бесовете.
gabka_gk, добре дошла!   bouquetЯвно не съм само аз толкова шантава, да имам второ детенце скоро! Лека бременност и внимавай с грижите за по-голямото дете!
Блажко пак е болен. Тъкмо днес мислехме да отпразнуваме с родителите именния му ден на патерици, и той от снощи е хремав и имаше ниска температура. Цяла зима нищо му нямаше, сега за 1 месец 2 пъти се разболява  Cry Cry Cry. Най ми е мъчно, че пак не е при нас, това дете си го отгледаха бабите. Така ми се иска да си го гушкаааам!  Cry
За операцията от крипторхизъм - мисля да го оперираме в Пирогов, в урологията. Другият вариант е при доц. Бранков. Румена, и аз съм чувала хубави неща за Момчилов. Според Нина операцията не е тежка, но е доста деликатна и е по-добре да се извърши от детски уролог. Доколкото разбрах, ако всичко е наред, болничният престой е една нощ. Всичко ми се обръща като се сетя за кърмаческото, ама няма как, важното е всичко да мине добре и детенце да е наред.  Sad
Благун иначе също е бяс голям. Научил се е да се плези и да си пипа пишката  Rolling Eyes. Като му кажеш да не го прави и той нарочно продължава, за да се дърля с мен или бабите. По цял ден търчи и прави пакости, даже вече му викам : "Блажко, бързо бе маме, изоставаш от графика с белите" и той умира от смях  Laughing.
Маги е добре, расте и видимо дебелее, по цял ден мези от моите гърди и нищо друго не признава, ни вода или чай, ни бибка Tired. Ходим си с нея като скачени съдове.

Общи условия

Активация на акаунт