с Обич

Радвам се че малката принцеса си хапва добре и вие сте щастливи с нея като скачени съдове.

Май ще го водя и аз на ортопед.Ама както казва Харт едва ли нещо ще се промени току така просто още един доктор и още един преглед...
Дано съмненията са ни напразни. 
Ходихме малко до Мелник и Рупите.Оф беше страхотно.Въпреки че времето не ни предразположи много но сме много доволни.
Направи ми обаче много лошо впечатление в Мелник това че са го обърнали буквално на печалбарство.
Цените бях просто страшни.Бяха дори по-високи от тея в София.Просто нямам думи.Отиваш някъде да си починеш и пак гледат на тебе като КАСИЧКА.Това най-го мразя в нашта държавица бедна..... 

, а сега след Ива и мен ме тръшна, мисля че само мъж ми не си е минал още по реда, пазете много дечицата
!
. Я кажете как е при вас махате ли вече памперсите с успех, отделяте ли дечицата в друга стая, аз нещо съм се амбицирала да я слагам да си заспива сама в стаята която спретнахме скоро, ноо не ми се получава номера, започна да се буди все по-често нощем и да ни търси
!
от нас !!! 

Казва доста думички, които разбираме. Последната, която розгадах е ябълка - "аба". 

Здравеите на всички нещо напоследак не ми остава време да пиша но искам да благодаря(макар и с закьснение(на всички за топлото посрещане.
само пищи ако не е нейното,постоянно се бори с децата за някоя играчка и ако не я получи ни чува целия квартал
Вече не знам какво да я правя.В къщи само е чуди каква беля да направи и това което ме дразни най много само това прави
Започнала е много да повтаря като и говоря,много говори ама на китайски 

Вчера на Ема й биха реимунизацията с Пентаксим и този път направи реакция.
Цяла нощ плака и ми сочи, че я боли крачето, там където я боцнаха - малко е зачервено и подуто, но не дава да й направя компрес с Риванол. Сутринта се събуди и с Т - 38,2 и така. Предните пъти също слагахме Пентаксим и нямаше реакции никакви. 
Много слуша при докторката, въобще не плака, само малко се намръщи като я боднаха. Накрая помаха и за чао и даже и се поусмихна, а предния път се накъса да реве. 

.
.
. Даже го обвиниха че не може сам да се качва на пързалката
. Е, как ще се качи, като не са го пускали. Тук е като пършинг.
. Много съм щастлива, лека е и много удобна и маневрена
.
!
!
!!!
!
.Гадно ми е
!
!Той също не даваше да му правя компрес, но накрая успях да му сложа, но с мед.Наистина с меда спадна много бързо
!
!
!!!
Между другото, стигнахме ги най накрая тези заветни девет килца. На прегледа беше точно 9 килограма и 5 грама
Иначе на ръст е 78 см.....дребосъчко.

Препоръчани теми