Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 645
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, едва сега забелязах че в списъка е отбелязан моя син Жулиен с розово като момиче, Моля поправете грешката. Жулиен, роден на 22.10. много благодаря на модераторите предварително че ще го напишат със син цвят и ще поправят статистиките.
с Обич

# 166
Здравейте, приемате ли нови попълнения?
Моето октомврийче е родено на 5 октомври, казва се Камен.

# 167
Добър ви ден и от нас с разбойник Калоян.. Hug
Добре дошли на новите мами дано ви е приятно тук с нас..  bouquet
Момичета пишете наистина повече в темичката че изостанахме доста... Praynig
Евелинка дано по-скоро оздравява Блажко. PraynigРадвам се че малката принцеса си хапва добре и вие сте щастливи с нея като скачени съдове. Hug Laughing
Мачо и на вас бързо оздравяване представям си каква е какафония така като са болни много хора и ти търчиш навсякъде. Crazy
Да ви кажа и аз взех да се притеснявам с тия крачета понеже и малкия ми се струва че има малко криви крака. TiredМай ще го водя и аз на ортопед.Ама както казва Харт едва ли нещо ще се промени току така просто още един доктор и още един преглед... ooooh!Дано съмненията са ни напразни. Peace
Ние през почивните дни пак бяхме по балканите. CrazyХодихме малко до Мелник и Рупите.Оф беше страхотно.Въпреки че времето не ни предразположи много но сме много доволни. Simple SmileНаправи ми обаче много лошо впечатление в Мелник това че са го обърнали буквално на печалбарство. #Cussing outЦените бях просто страшни.Бяха дори по-високи от тея в София.Просто нямам думи.Отиваш някъде да си починеш и пак гледат на тебе като КАСИЧКА.Това най-го мразя в нашта държавица бедна..... ooooh!
Айде малко снимки че пак се ядосах.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234865
Приятен ден на всички и пишете моля ви..  bouquet

# 168
Здравейте и от мен!Аз го отдадох на пълен релакс,малката спи и аз си използвам.При нас тия дни стана ежедневие лошото време и все си стоим в къщи май(като изключим излизането в събота).Вяра се е наyчила да възклицава на всичко с ааааа,и няма никакво намерение да проговаря,въпреки че и приказки четем и песнички и пея.Само се смее и си възклицава.Каката на нейната възраст вече боравеше с доста дyмички без проблем и осъзнато ги използваше.Инaче за щyротиите е първа.Добре поне ,че с яденето не ми създава ядове,че каката тотално ме беше измъчила с нейното злоядие.
Харт,и този доктор каза в къщи че е по добре детето да е босичко като прохожда,а за навън имаше предвид да са ортопедични обyвките.
Мира,благородно ви завидях за почивката.За нас това все още е блян,дано тази година yспеем с мъжо да отделим пари и за почивка.От 7години сме женени,ама досега почивка нъцки.Добре че морето ни е близо,че поне там сме редовни лятото.
Калоян е много сладък,а и на вас ви се е отразила добре почивката.А Мелник и Рyпите е просто приказка,чак да не повярваш че това е в нашата родина.
Добре дошли на новите мами!
Момичета,доста мами се изгyбиха от форyма,да не се отказахте да пишете?
Хайде по често се вясвайте и целyвки на дечковците!

# 169
Благодаря на всички мами за топлото посрещане!!!!!! Embarassed
Аз през уикенда бях при мама да си почина малко ,че с тоя моя малък звяр е голяма лудница в нас.
Искам да помоля някоя мама от варна да ме насочи към добър доктор с добра техника,че тука работата е плачевна.Благодаря ви предварително.
Засега ви казвам чао,че да мога да свърша нещо докато Хриси спи.
Иначе е невъзможно newsm03

# 170
Здравейте, сладури! newsm18
И ние сме от тези дето ни хвана липсата ама се надявам да не сте ни забравили,все пак  Rolling Eyes!
Привет и на новите мами и добре дошли! welcome
Май всички октомврийски разбойници са станали много палави и енергични, та дори за по два реда във форума не отпускат време   Whistling
Ние бяхме малко болнички през последните дни, с много висока температура, мисля че е от някакво вирусче дето си лепнахме на едно събиране от друго детенце, което бяха докарали със сополи и кашлица  #Cussing out, а сега след Ива и мен ме тръшна, мисля че само мъж ми не си е минал още по реда, пазете много дечицата  Peace!
За протокола, да се отчетем: вече сме 11.600 кг. и 87см. , думички не използваме много, само с жестове и срички се разбираме и с гърнето нямаме особен успех, а приспиването става с приказки и то в стаята на мама и тати Tired. Я кажете как е при вас махате ли вече памперсите с успех, отделяте ли дечицата в друга стая, аз нещо съм се амбицирала да я слагам да си заспива сама в стаята която спретнахме скоро, ноо не ми се получава номера, започна да се буди все по-често нощем и да ни търси  ooooh!!
Мире, много са красиви местенцета които сте посетили, а и вие сте големи свежари, на пук на лошото време! Ех, как се размечтах и аз за една семейна почивчица ...   Party
Хайде до скоро и много  Kissing Heart от нас !!!

# 171
Здравейте и от нас с Калоян след дълго отсъствие!  Hug

Добре дошли на новите мами!   bouquet

Калоян е щур като Яни - беля след беля. Днес следобед се опитахме да седнем на кафе с тати, ама не! Единият търчеше по него, защото той сякаш има тръни в дупето. Преди това го водихме в парка докато го стигна се засили и преджапа единствената локва там, а тя си беше дълбочка.  ooooh! Казва доста думички, които разбираме. Последната, която розгадах е ябълка - "аба".  Mr. Green Съставя и изречения. Единственото обаче, което разбираме е "Няма ги гумите." Става въпрос за негови колички, на които той с голямо усърдие потроши колелата.
Лошото е, че ми е болничък. В събота отидохме в Стамболийски, та мъжът ми да монтира пералнята на баба и щяхме да оставаме да спим там вечерта. Калоян заспа и кам 12ч пред нощта се събуди с хрипове, не можеше добре да си поема въздух и не спираше да плаче. Стегнахме багажа за отрицателно време и тръгнахме обратно за Пловдив, да го водим в детската клиника. Оказа се, че е с ларингит. Направиха му инхалация, изписаха противоалергични лекарства. Аз си взех болничен, защото докторката каза, че е добре да остане вкъщи докато се пооправи. Днес му потече нослето. Дано само да се бързо да оздравее.  Praynig
Трябваше и на консултация да ходим, ама покрай ларингита я оставихме за по-нататък.

Калоян се опитва да си бърка в носа и в ушите, само че с клечки за уши. Когато аз ги почиствам, все напира да докопа клечката и той сам. Накрая най-лесно му се вижда да я напъха в устата.
Памперсите още не сме ги махнали, но все по-често ходи на гърне и понякога си казва.
Вече започна да не иска да пие вода от биберон, а само от чаша. Суче от шише само млякото сутрин и вечер и водичка през нощта като е сънен.
За ортопед знам, че детето трябва да се заведе 3 месеца след като е проходило и трябва да ходи съответно вече стабилно. Ние този преглед отдавна го направихме.

Буболечо се събуди. Днес спа два пъти по два часа и отгоре, ама последните дни много безсъние му се събра на мъничето. Хайде отивам да си играем.  Heart Eyes

# 172
 byeЗдравеите на всички нещо напоследак не ми остава време да пиша но искам да благодаря(макар и с закьснение(на всички за топлото посрещане.
дьщеря ми Мериам е родена на 01.10.2006г.
Искам да ви попитам когато им миете забките на вашите сладури слагате ли им паста и каква.
Защото ние ходихме при детски стоматолог и тя ми каэа че е малка да и мия зьбките с кислородна вода.

# 173
Искам да ви попитам когато им миете забките на вашите сладури слагате ли им паста и каква.
Защото ние ходихме при детски стоматолог и тя ми каэа че е малка да и мия зьбките с кислородна вода.
и аз знам че е хубаво след две годинки да се мият вече зъбките newsm78

Момичета ама хич Ви няма вече Crossing Arms
Ние сме добре,занимаваме се само с ремонта на новия апартамент,но вече му се вижда края,до края на месеца трябва да се нанесем там.
Жаки е станала много лоша и лигава Sickсамо пищи ако не е нейното,постоянно се бори с децата за някоя играчка и ако не я получи ни чува целия квартал ooooh! Вече не знам какво да я правя.В къщи само е чуди каква беля да направи и това което ме дразни най много само това прави Close Започнала е много да повтаря като и говоря,много говори ама на китайски Joy
Ами друго не се сещам,чао за сега  bouquet

# 174
На три зъба какво да мия? Като се озъби ще я мия, сега само гледам  Mr. Green

# 175
  • Варна
Здравейте  Hug

Ние за съжаление не сме добре, но ще ни мине. Crazy Вчера на Ема й биха реимунизацията с Пентаксим и този път направи реакция. Sad Цяла нощ плака и ми сочи, че я боли крачето, там където я боцнаха - малко е зачервено и подуто, но не дава да й направя компрес с Риванол. Сутринта се събуди и с Т - 38,2 и така. Предните пъти също слагахме Пентаксим и нямаше реакции никакви. Thinking
Иначе за протокола мацката е 10,800 кг. и 84 см.  Flutter Много слуша при докторката, въобще не плака, само малко се намръщи като я боднаха. Накрая помаха и за чао и даже и се поусмихна, а предния път се накъса да реве. ooooh!
С проговарянето сме много назад - казва "тата", "ам-ам", "ба-ба" (бау-бау) и "цици" Embarassed Всичко друго е "Ъ" и сочи с пръстче. Не се притеснявам, ще проговори все някога. Wink

Памперсите ги махнахме изцяло, нощем се стиска, понякога и по 12 часа Shocked навън също се стиска, не иска да пиша зад храстчетата. Вкъщи сама си казва, т. е. показва като се хваща за гащите, че й се ходи.
А за отделяне в друга стая, още нямаме намерение, спим със свалена решетка на кошарата и допряна до спалнята, за да може да си суче по всяко време. Crazy
Зъбките ги мием с Ненедент бебе още откакто стана на 1 г. Използваме обикновена детска четка, а не силиконовия накрайник. Давам й да си ги търка сама и накрая аз й ги изтърквам както трябва. Устата не плакнем, всичко си гълта. Crazy

Айде, пак много изписах, ама и Ема голям сън откара по никое време, явно от температурата. Sad
 Hug

# 176
  • София
Ето ни и нас Hug.
Добре дошли на новите мами. Радвам се че отбора расте   bouquet.
При нас почти нищо ново. Бяхме при баба на гости малко. Не го пуснаха, естествено. Даже количка не ползваха, щели да си го носят. Да дойдат сега да носят Crazy. Даже го обвиниха че не може сам да се качва на пързалката  hahaha. Е, как ще се качи, като не са го пускали. Тук е като пършинг.
На консултация не сме ходили. Има още една ваксина да наваксваме, но ще е по- нататък, че реагира и не се знае дали е от шоколада който му даваше щастливата рода или от ваксината.
Зъбките вечер му давам накрайника на Ненедент- гумения. Харесваше го като му никнеха зъбките и си ги чешеше с него. Давам го по- скоро за да свикне.
Памперсите: слагам ги само за пишкането. Пак си го издържам, но не е редовно. Налага ми се да излизам с Дани по задачки и ми е трудно да спазвам срокове. Решила съм лятото да действам. Хем ще е топло, хем малко дрешки.
Спи още при нас. Приспивам го на гърда. Така заспива за 4-5 минутки.
Приказки, нямам време за четене но му разказвам в движение. Любимата му е за дядо вади ряпа. На " дърпа и опъва" се захласва от смях.
За ортопеда, ходих. Както Ви бях писала по- рано крачетата се изкривяват от неправилен седеж. Или от спането по корем. Сядането на "W" изкривява крачетата навътре. ЛЛ ме убеждаваше че нищо не може да се направи. Не съм съгласна. Има упражнения, които определено укрепват съответната мускулатура и може да се подобрят нещата. Искам да направя консултация с физиотерапевт. За сега ЛЛ ми отказва маправление, а не зная къде има частни консултации.
Мире, страхотни местенца. Калоянчо е много порастнал.
Диди, , как е Митачи?
_миринда_, имаше период в който си бъркаше. Че и с химикалки и т.н. Вече отмина. Гледах да не се карам, а да го разсейвам с нещо друго. Иначе само му засилвам интереса. Една сутрин така ме събуди, като мушна на батко си химикалката в носа ми. Свитки ми излязоха.

Купих си количка, фръц  Party. Много съм щастлива, лека е и много удобна и маневрена
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54302&photo=142
Най накрая качих снимки от изписването на Косето. Много съм несериозна  Embarassed.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232359
Дано оздравеят по- бързо болничките  Praynig.
Пак стана дълго  Embarassed. Уж гледам кратко да се изказвам и пак чаршафи стават.

Последна редакция: сб, 12 апр 2008, 08:55 от Lovi

# 177
Здравейте момичета  bouquet!
Добре дошли на новите мами  bouquet!
Ma4o, оправихте ли се?Ние също бяхме болни и ни изписаха антибиотик, но аз на 2-я ден го спрях и май ми накашля, но му направих един компрес на гушката преди да заспи и му давам " Студао", та дано утре е по-добре Praynig  Praynig  Praynig!!!
Евелинка, дано по-скоро оздравява Блажко Praynig!
MERI-AM, на моя му мия зъбите с детска паста, няма значение каква.Правя го, защото моя има дъх #Crazy.Гадно ми е newsm78!
_миринда_ , при нас се получи същото и на моя крачето му беше много надута.Така жално плачеше, а на другия ден беше страшно надут Crossing Arms!Той също не даваше да му правя компрес, но накрая успях да му сложа, но с мед.Наистина с меда спадна много бързо Peace!
Аз да ви се оплача, че моя го научих как се казва мама, а той започно да се обръща направо така към мен!Крещи ми от другата стая "Миша, Миша" Crossing Arms!
Дано оздравеят по- бързо болничките Praynig!!!

# 178
И Андрес го вписвам в графата лигави и то доста. Не си играе сам ако не е някой при него и постоянно трябва да си на негово разоложение. Научил се е да пищи ако не постигне своето. Миналата седмица ходихме на преглед и с влизането започна страшен рев. В началото мед. сестрата и лекарката се майтапеха, но накрая дори си посзволиха да кажат, че само той бил така и имал лош характер. Това си е така, но доста ме заболя Sad Между другото, стигнахме ги най накрая тези заветни девет килца. На прегледа беше точно 9 килограма и 5 грама Simple Smile Иначе на ръст е 78 см.....дребосъчко.
За носа, навръх коледната вечеря най демонстративно си бръкна в носа и после в устата Shocked и за капак всички се засмяха......никой не се усети, че така ще му е забавно и ще го повтаря....иди обяснявай....
В детската градина иска да сяда на гърнето, когато види другите и всеки ден пишка там, но у дома на втората секунда когато го сложа вече е изправен и плачещ. Иначе понякога сочи пампата и казва пиш, но докато свалим нещата и работата свършена.
С яденето сме мнооооого зле. В детската градина казват, че хубаво яде, но у нас е пълна мъка....по две, три лъжици и край. С татето малко повече, но не кой знае колко.
Още спи в нашето легло, не иска да се отделя от бибите, както нарича циците той. Тази седмица нощите ни бяха кошмарни. Беше с температура и има фарингит и го боли гърлото. Биби, биби цяла нощ....ами, че и с претенций постоянно да ги сменя...
Опитва се да съчинява някакви по дълги думички, но всичко приключва с мапама, което е смес от мама и тате на испански. Опитва се да повтаря думи който ние казваме....излиза по някоя и друга сричка, ама слаба работата общо взето.
Започнах практиката и засега всичко е супер, много информация...
Надявам се да ни се оправят болничките Hug
Тоя скайп ще ни задуха темичката

# 179
  • Откъм Варната
Оп и аз да напиша 2 думи за нас, общо взето добре се развиваме, барабар със всичките магарии които трябва да се практикуват на таз възраст, зъбите му ги мия от 2 седмици с Ненедент, и взех четка на Аквафреш май беше, за над 4 м, има 12 + 2 половинки зъба, половинките са наболи горни кучешки, още не ги броя за зъби, че едва се подават, но това не пречи да ми пилят нервите яко. Митака добре изучи тръшкането и крещенето, както и реването с повод и без, и идеално ги практикува навсякаде и по всяко време, инак през другото време е кротък и послушен. Правих му снимки вчера на двора, като ги кача ще ви го покажа към момък левент е станал.

На мен най сетне ми дойде, от както забременях та чак сега, време беше, само дето малко неудобно с тез памперси, ама трябва да се свиква Wink

Туй то от мен за сега.
Поздрави на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт