Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 642
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!
Марти е по-добре, но 4 дни плътно си вдигаше до 39,5 Т и направо ми се взе акъла Вечер ставаше вир вода целия-преобличах го и изобщо не можеше да заспи, докато не свали температурата и така до следващото вдигане. Дано вече наистина сме го минали този период с постоянно разболяване и доктори, че нервички не ми останаха.
Аз днес бях на лекции, но нещо не успях да си почина, както ми се щеше. Имам си и друг личен пролбем, който ми създава постоянен дискомфорт в душата. Но.... да не ви занимавам с битовизми и глупости.
Марти е с подстриган бретон. Раничката му вече се олющва и дано не остане белег.
Ами това е от нас!
Хубав празник утре на всички!

# 196
Здравейте Hug
Ето ни,пускам сутрин компа прочитам докато САШКО спи пресата и после като се юрнем цял ден минава в какви ли не задачки. Simple Smile
Иначе за сега да чукнем на дърво сме здрави да не казвам голяма дума,и на двамата сутрин давам няколко капки прополист в сокче или с малко вода да засилим малко имунната система.
Живи здрави ако котка не ни мине път на 24 заминаваме до 02.05 във ВИДИН при бабата и дядото на мъжа ми,малко да сменим обстановката.
После на 04.05 сме на сватба и сме направили цяла организация кой да гледа дечурлигата та ние с мъжо да ходим малко да се повеселим. Peace
После от 17.05 до 25.05 ще ходим с децата по САНДАНСКИ.
И така ще оъкрием сезона на почивките. newsm03
 Ma4o  дано бързо да оздравеете,че с тия болести е ужас,просто ми настръхва косата.

# 197
Ето малко снимки и от нас.Да се представим и визуално

http;//www.snimka.bg/profile.php?edit_album&album_id=238490

# 198
Ето малко снимки и от нас.Да се представим и визуално

http;//www.snimka.bg/profile.php?edit_album&album_id=238490
За съжаление няма връзка към сайта...Пусни ги пак.. Simple Smile

# 199
Момичета, защо не мога да ви намеря чат-темичката( Skype ) newsm78?По-рано направо ми се включваше, да не сте ме махнали от чата Crossing Arms?

# 200
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДНЕС!ДА ВИЕ ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО! newsm51 newsm51  love001 Hug
Аз съм станала като пенсионерките ставам сутрин рано и после не мога да заспя ,то това май е от ЕГН-то Laughing,дребоса спи и да се похвалим вече по нощите не търсим ядене,а минаваме понякога само с водичка да пием,или изобщо не се будим.
Сега като  се събудят всичките закусват и ще ги водим на църква да си вземем върбови клонки и да минем под масата за здраве.
ЕЛЕНА от вчера пита само кога искала много да ходи.Като беше бебе съм я  водила,ама тя вика не си спомняла. Simple Smile
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ДЕНС ХУБАВ ПРАЗНИК! Hug

# 201
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МАМИ!!!
 Честит имен ден на всички с имена на цветя !!!
Почерпка за моята малка, сладка именничка:

Да ви е сладко! Днес ще и правим и кръщене, може би по-късно ще показвам снимки  Simple Smile
Хубав прзник ви желая  Hug!

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 10:54 от Didi81

# 202

Честит празник на всички!!! Да сте цветни, щастливи и обичани!!!
Честит имен ден на всички, празнуващи днес! Да сте живи и здрави!
Диди, целувки за красивата принцеса! Благодарим за почерпката!

# 203
Честита Цветница,мили мами!  bouquet
Честит празник и на всички с имена на цветя! newsm51 Пожелавим ви много здраве,късмет и поводи за yсмивки!
Честит ви личен празник и на вас,Диди!Много щастливи мигове с малката принцеса!

# 204
Честит празник на всички и имен ден на именяците! Да сте здрави и весели.

# 205
Честит празник на всички именници Hug Hug Hug
Бъдете здрави и щастливи ...  bouquet  bouquet  bouquet
Днес деня беше разкошен.Цял ден обикаляхме улиците.Сега сме скапани. Mr. Green
Айде момичета темата вече сигурно я точим 2 месеца... Whistling

# 206
Много хубав ден беше днешния! Heart Eyes Не само "цветен",но и слънчев и топъл! sun Пожелавам и такъв живот на всички с цветни имена!Да са все усмихнати и честити! Kissing Heart
Ние си направихме мн хубава разходка в Борисовата градина! По едно време се сетих,че сто на сто има и други мами от форума там,ама като не се знаем... Rolling Eyes Можехме да пием по едно... cheers
Хайде сладки сънища от мен!  sleepuu

# 207
Честит празник на всички именници Hug Hug Hug
Бъдете здрави и щастливи ...  bouquet  bouquet  bouquet
Днес деня беше разкошен.Цял ден обикаляхме улиците.Сега сме скапани. Mr. Green
Айде момичета темата вече сигурно я точим 2 месеца... Whistling
Mr. GreenЩе му дърпаме ушите на скайпа....

# 208
  • Откъм Варната
Оп да се разпиша

С Митака ходихме на село, малко по кофти повод, прадядо му получи втрри инсулт и заведох детето да се видят, че нищо не се знае. На отиване отидохме с маршрутка, ама на връщане с влак, интересно му беше и горедолу се държа добре

В петък бяхме на консултация, Митака яко си наваксва вече е 14 кг и 87 см, за 3 месеца е качил 2.500 кг

# 209
Здравейте!Хайде и ние на отчет:вчера бяхме на консyлтация и резyлтатът ни е-10.600/80см.Биха и и ваксина,ДТК.Остана ни само последната полио,за която трябваше да се бие година след предния прием.Малката се държа геройски и даже без да плаче.
Иначе сме добре.Вчера слетобед бяхме на детски рожден ден и Вяра беше във вихъра си,познайте кой подтичва след нея...
Днес ще кyпyвам боя за яйцата и някаквa yкраса,че да сме подготвени за наближаващия празник.
За сега това е от нас,поздрави на октомврийската банда! Hug

Общи условия

Активация на акаунт