МАЙ 2006

• 11 786
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
 1ironing wash hang  food002 newsm71 newsm75 1dishes така ми е писнало, че незнам. И утре съм софиянка(по задачи, ама сама). То пък човен има нужда и от малко свобода.
Люси, имате целият ни положителен заряд Hug Praynig
Ани, ние пък много обичаме едни дето вътре имат прозорчета(отваряш и мечето спи и тн.), но ще потърся и такава като вашата.
Люба, ти си си за живите жалби, хем болна, хем свеки на гости smile3511
Руми, Joy то да бях кърмачка да ми е простено, ама и на мен ми влез в полужение, че аз мъж вече три месеца не съм виждалаи вече сам така smile3515, та за номер 2 иде реч. Аз не бих я будила, цял живот ще става рано.
Кали, пу-пу  love001
Сиска, на бе жена, гледай, то баща и дъщеря лика прилика.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222278&photo=8

# 46
  • Велико Търново

Сиска, на бе жена, гледай, то баща и дъщеря лика прилика.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222278&photo=8

Не знам кое те кара да мислиш,че не съм го видяла по -рано Mr. GreenЗаради твойто мъж пропуснах една камара работи да отбележа,ама старост-нерадост и утре е ден.Голяма хубавица Магито Heart Eyes

# 47
  • София
Гледам имаме съглашателство или поне липса напротиворечия за събота  Laughing да кажем 10-10:30 ч. в градската градина, детската площадка при заведенеито Central Park!

# 48
  • Пловдив
Гледам имаме съглашателство или поне липса напротиворечия за събота  Laughing да кажем 10-10:30 ч. в градската градина, детската площадка при заведенеито Central Park!

Момичета, сори з анахълтването, но Руми ме подкани да видя за пловдивската среща. Искам само да кажа, че ако сме здрави сме 100% на линия. Парка ни е на една ръка разстояние дет се вика и ще се радвам да видя всички мами (най-вече гастролиращите, че с тях се виждаме по 2-3 пъти годишно Sad )

# 49
  • Пловдив
Ние също ще дойдем, но предполагам към 10.30-11 ч  Peace
Имате ми телефоните, звънкайте, ако се преместите.
Руми, ще ти нося багажите, ако се откажете да идвате, само ми звънни да не ги разкарвам   bouquet

# 50
Пожелвам на Тери да оздравее скоро. Люси, бъди сина и не се отчайвай. Важното е, че са открили какво й е и с антибиотика ще победят ангината.

Аз имам доста работа и не съм чела темата. Дано скоро наваквам.
А и водихме Макси и Криси на изследвания, тъй като хемоглобина на Макси падна много.

Целувки на всички сладки бебеци. Весело изкарване в Пловдив. Как ми се ходи и на мен... но ще е по-нататък.

# 51
  • Варна
И ние сме на антибиотик и сироп за кашлица - гърлото е червено много, гласа му го няма /като на мутиращ батко е  Mr. Green /, и кашля....  Rolling Eyes Ама ще му мине, както всеки път. Зора ми е да го накарам да си пие лекарствата, че голямо гонене пада, големи уговорки, рев, 3 реда сълзи и сополи....
Днеска и дъжда ни наваля на връщане от доки, а утре ще трябва да ходим да се подпиша и за една насрещна проверка от НАП ... тъкмо викам 3 работни дни ни стигат тая седмица, а то и за петък ни измислиха задачка.... :xarms ееех....

# 52
Здравейте мацки Simple Smile
Не съм писала тези дни,че при нас няма нищо ново,а и ползвахме хубавото време за разходки.Режима ни ставане рано,бърза закуска и в 9.30 сме излезли.В 12.30 вече му се спи и се прибираме да спинка,хапва и отново по разходки.Събираме се с приятелчета в парка и голяма игра пада Simple SmileПрибираме се по тъмно и понякога заспива още в движение.Дори не успявам да го изкъпя,а се прибира толкова мръсен,че ми идва да го набутам направо в пералнята заедно с дрехите hahahaСега му е любимо да се търкаля по земята и да рови в камъни и пръст.На мен лошоми става от тази гледка,но като го гледам колко се забавлява и всичко му позволявам Mr. Green
Люси ,много ми стана мъчно за вас-наистина много ви се събра. SadСтискам палци и се моля вече Тери да е по -добре.
Вифче и за вас  Hug и дано скоро му минава на малкия герой. Heart Eyes
Поздрави на всички

# 53
Да няма нова тема Thinking

Добро утро!

# 54
Добро утро!

Люси, Виф, как са Тери и Макси? Имат ли подобрение?

# 55
ЕЕхоооооо има ли някой...и аз погледнах дали няма друга тема...ама няма....
Ох дано да ви няма щото сте навън, а не защото има още болнички.... Praynig
Нека всички да оздравяват и малки и големи!!!
И Мариса днес я задържах че от два дена подкашля, а вчера и сополите са текнали и лелката ме посъветва да си я задържа за да мога да я оправя за три дни...дано...сега се гледат с баба си...дано да се оправи бързо и тя макар че е само лека настинка! Praynig
Другите болнички как са моля споделете....
Като гледам какво слънце е пекнало май и днес никой няма да пише тук  Thinking

# 56
Добро утро!

Благодаря за кафенцето!

Завиждам на пловдивчанки за срещата  Crossing Arms Но май месец като си дойда, дано да сте на линия  Wink

Днес ще правим имунизация на Килиан за менингит и много ме е страх от странични реакции, дано да няма никакви  Praynig!

Бързо оздравяване на болните дечица!
Виф, пробвала ли си със спринцовка да даваш сиропите? Килиан също не искаше да ги пие и аз така процедирах, хем бързо, хем чисто след това  Crazy

Калинка е много сладка  Heart Eyes

Довечера ще водя мъжо на концерт на Теодосий Спасов, надявам се да му хареса изпълнението на кавал.

Олче,   bouquet! (снимка ще ти пратя утре, че нямам време днес)

Лек и слънчев ден!

# 57

Руми, там сме с дребен  Hug Няма да ви изпуснем тоз път  Twisted Evil

Я като съм се завъртяла тука да кажа ДЗАК  Sunglasses Да кажа малко повече за нас  Wink
Дребен е повече от див и бесен.. Имаме 14 зъба + 2 в момента пробиващи.. Кърмим се още на поразия, напоследък понамали нощните кърмения до 10тина и съм супер наспана  Mr. Green На обед почти не иска да спи, едвам го приспивам, ама ако не го до вечерта е малък празник.. Има си братовчедка на 2 месеца вече и много я обичал и той искал да има бебе  hahaha (аз навивам змейката да си бременеем заедно, ама тя ми бяга нещо по фланга  Twisted Evil)..
Да чукам на дърво таз зима я изкарахме само с 2-3 леки засополвания все покрай збоникненията (стандартно за нас).. Само с хомеопатия го работя и засега добре му се отразява Simple Smile
На последната консултация беше 15 кг и 93 см.. Ма на кой ли да се метне  Blush
Ето малко снимчици от нас http://duhcheta.multiply.com/photos/album/15/2008_-_January-March

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 10:23 от duhi_puhi

# 58
Добро утро и от мен!....Аз все още не мога да говоря,ама поне поне мога да пиша Laughing..та да кажа и аз едно,две изречения..
За утре-ако не се появим-да знаете,че още се лигавя.....ама просветне ли ми,поне малко-ще се постарая да дойдем...../само да не ме биете,........но не мисля,че съм заразна-щом около мен никой не прихвана/
Виф-че,сиропите и аз ги давам със спринцовка/от Нурофен или обикновенна-също стаа/...ако не се одобрят на вкус/че то и от тях има някои гаднички/-омесвам със "Мултисаностол"/него го харесват винаги-и затова го държа наличен за пробутване на друго/....капки за нос-ако не са с помпичка,прехвърлям в шише от "Олинт".....прилъгвам с витамини/има едни детски за смучене/..абе хиляда и един номера ....ама ги прекарвам/като се наложи,де......че все гледам да не се налага/...На Макси му давай да смуче бонбони/за болно гърло помага смученето на каквито и да е/,и повече бабешки методи/наред с антибиотика-повечето ен пречат/....Да похваля и едно сиропче-билково-"фитолор"-евтино и ефикасно/с екстрат от бяла ружа и лайка........последните пъти ми спаси бързо...
Галюшка-пожелавам и на Мариска бързо оправяне...дано до утре да е свежарка!

Кате,сигурно ще му хареса концерта......А,за имунизацията-стискам палци да няма последствия......
Ще те чакаме през май.......

Велиска,ако ще те успокои и Иво е все мръсен и омазан....дори и тия дни кто не излизаме-или шкафа с продуктите ще отвори..или хладилника/успява вече няколко пъти/....или м банята ще иде да "шета"....а оня ден го хванах да яде пръст от една саксия....което вече ми дойде в повече...дори след като го залових,че яде утайка от кафе.........да му имам вАникусовете..../и понеже прозвучах като много безотговорна мама,уточнявам,че шкафовете се заключват,банята и хладилника се заграждат с табуретки......всичкое вдигнато..но детето е от отбор"бързи ,смели ,сръчни" и бързо се справя с всякакви препятствия/

Оставям ви с надеждата да изпишете поне две странички днес.... Laughing...и отивам да снимам Иво /тамън снощи ми връчиха  нов фотоапарат-да му разуча настройките/
От мен-лек и спорен ден! Heart Eyes Hug  bouquet

П.С.Е,Ани/Духи/,пресрами се да го покажеш тоя твоя красавелко......че те гледам вършееш из форума-а тук не си се мяркала отдавна......Много ви хубав модела на снимките....обаче с мотора въвв ваната,направо ми събрахте очите/нещо каот две в едно ,а? Mr. Green/

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 10:33 от Анонимен

# 59
Здравейте на всички!

Само да пожелая бързо оздравяване на малките болни сладурчета /и на майките/.
Отчитам се с една снимчица, на която синът ми изглежда по-зле и от партизанин, от най-пребития му период в началото на март, напъхан е на любимото му място в гардероба ми.

http://images24.snimka.bg/005370721.jpg

Общи условия

Активация на акаунт