МАЙ 2006

• 11 795
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Люба дано скоро да си здрава,но това понякога и от нерви и притеснени се получава,ако мастиката не помогне пробвай и с оцет. Аз съм кратичка,защото за детето няма какво да споделям в момента,а аз нарамих няколко дини под една мишница и едва оцелявам.Само чета и се дивя на постиженията на другите деца,но се надявам и моето скоро да прояви поне малко умения.
 Ако в Пловдивската градска градина мерните някое дете,което много ви напомня на някой да знаете,че е Иван Имаров(много ми хареса комбинацията Heart Eyes) .Две седмици ще гостува с баба си,за сега много му харесвало.А аз ще използвам свободното време да си готвя казусите,че като си дойде диването,мисията става невъзможна.
 Румя,и двата варианта имат предимства,но само като се сетя за натъпкани трамваи и изнервени хора и веднага бих избрала вариант две  Peace.
 Браво на Кали,че вече е здрава,а манекенските заложби явно от мама ги е наследила Heart Eyes.

# 31

Руми,ще чакам да се обадиш...Люба-също...
аз вЕрно, че съм блондинка, ама ей това не го разбрах  newsm78   Grinning

# 32
  • Пловдив

Руми,ще чакам да се обадиш...Люба-също...
аз вЕрно, че съм блондинка, ама ей това не го разбрах  newsm78   Grinning

Люба има предвид адашката си Муцунка  Wink

# 33
  • София
Ами давайте направо да си спретнем една среща в събота в градската градина в Пловдив? Към колко ви е удобно и къде - при детската площадка на Central Park?

# 34
  • Плевен
Влизам набързо да споделя мъката си.След 3 дневни борби с около 39-40 гр. температура днес Тери е с диагноза гнойна ангина и е на Гентамицин с Аугментин. Нямам сили нито настроение да пиша повече, извинете ме. Ще се моля и другите болни дечица да оздравяват бързо. Hug

# 35
  • София
Люси стискам палци Тери скоро да оздравее Praynig.Тази комбинация от лекарства ще и   повлияе бързо.Много е трудно и мъчно с болно детенце,но трябва да се справиш,сили и много кураж Hug

# 36
  • София
Здравейте и от мен
Олче,много са си хубави темите    bouquet,ще пратя снимчица на скайп-а щом ще майсториш хубавини;честито на брат ти,то си е за гордост
Галче,много е сладка снимката;и аз такива все ги правя и мъж ми ме носи-детето голо и мокро след баня,а аз "чакай,чакай да взема апарата,много е миличък така рошав" Grinning
Руми,по-добре си го свикни сутрин,то и без това в началото най-големият стрес е най-вече спането,затова обикновено новите ги прибират за сън в къщи първите седмици,докато се окопитят Hug
Люсил,много е стресиращо така,дано бързо се повлияе детенцето и да се успокоиш  bouquet
Сиске,дай пак нещо за пиене,че само трезвеници,вече пресъхнах;на тоя Дюкан съм за втори път    
Почнах го,но за голям мой ужас за 15 дни само кило,а супер стриктна съм(без любимата биричка и водчица,та в тая връзка някой ако даде хубав режим,неизключващ водчицата,не че съм алкохоле,ама ми е приятно да си пийвам -ще го черпя)
Сега се оказа,че не мога на тая диета,защото имам една екзема(за да е съвсем сигурно,че ще се депресирам -хем дебела,хем грозна-на лицето ми е )и трябва по-малко меса,антибиотик,абе няма да задълбавам ,че стана като оплакване,а и без това ви отегчих

Поздрави на всички,приятен ден от мен и непослушния Георги

# 37
  • София
Люси, дано Тери се повлияе добре от антибиотика и бързо да й мине  Praynig

# 38
  • София
Люска, ще се моля малката душичка да оздравее бързо. Дръж се, много много  Hug Hug Hug и  за двечките ви.
Много благодаря на всички, които ми обърнаха персонално внимание и се зарадваха, заедно с мен (за брат ми). Макар, че бяхте малко, за мен значи много.
А защо НИКОЙ не ми изпраща снимчици на ЛС??? newsm78 Май ще се откажа от идеята... Crossing Arms

# 39
Люси много ми стана гадно като прочетох за Тери. Дано се оправяте бързо и ти да се успокоиш и тя да е добре.  Hug Heart Eyes
Олче мерси за темичката и поздравления за брат ти. И аз така се гордея с моя като направи нещо хубаво и забележително. Wink Не се отказвай от идеята си за колажа. Много е хубава, затова ще ти изпратя и снимка на ЛС.
Целувки на всички.

# 40
Ехо,жива съм.....и аз незнам какво подейства в крайна сметка...важното е ,че подейства...
Днес ,обаче от сутринта ми беше едно свинско и споделих с либето по телефона.....той пък взел,че се обадирл намайка му/която вчера ме чу,че не съм добре,ама си го пусна покрай ушите/,навикал я-и тя пристигна уж да гледа децата.....е,оказа се че аз нея гледах/сервирай,дигай....че и моабет трябваше да и правя...../...та голяма помощ получих/е то милото ще си го отнесе,де...конското/
Та цял ден и до компа немога да припаря,че тя е много любопитна и я съм отвориля нещо-я се е лепнала на монитора и чете....
За срещичката в събота аз съм "ЗА" и с двете ръце и двата крака...ама дано да съм във добра здравословна форма.....че ще си умра от яд ако изпусна толкоз народ накуп/и с яко чуждоземно участие при това/....бабата на Иван и Иван Имаров предполагам ще бъдат надлежно уведомени и поканени -все пак са форумци Laughing.........Руми-за филма-гледах го и съм във възторг/ама Никита Михалков ми е слабост голяма/....а на голям екран предполагам ще е още по.....но нямам нито физическа,нито друга хипотетична възможност......иначе ако имах мъж/в рамките на окръга да е поне/-нямаше какво да ме спре.......
Олче,аз ще ти пратя снимки......не се отказвай......плийз Hug...ама да излезем навън,да го снимам диването...че вкъщи ги правя все едни...нехудожествени-или яде,или е омазан с нещо.....или декора е умопомрачителен/а тук все още е царството на кич-а...но докато не се развихрим с ремонтите -ще е така/

Люси-явно и вие сте в кофти период..много Ви се събра тая зима.....дано със края и да забравите за болестите/ние също,че вече ми писна/ Praynig...да я нацункаш Тери и ако имаш нужда от каквото и да е-пиши

Аз отивам да полягам докато и децата спят,че после не се знае........... кога ще е............

# 41
  • Варна
Пращаме много положителна енергия на Тери  Hug Люска, бъди силна!!!  Hug

Олче, не се отказвай от нас, мила  Hug  Heart Eyes Ние може да сме несериозни съфорумки  Blush ама не ни изоставяй... такива красоти ни приготвяш всеки път, че думи нямам   bouquet Аз ще пратя снимка на лични, след като мине бузата на Макси, че така е като ветеран от военно сражение и не става за снимане.. а аз напоследък нещо хич и не го снимам де  Rolling Eyes

Завидях предварително на поредната очертала се среща, особено с тия сладкодумни мами  Heart Eyes Mr. Green

# 42
Олче   bouquet /вместо запис/
Стискам палци на Тери и др.болни,а на Пловдивчанки -блазе им  Peace

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 22:35 от mimozata

# 43
ооо МНОГО МЪЧНО МИ СТАНА ЗА ТЕРИ! Много и се насъбра вече. Дано да оздравява по скоро и да и се позасили имунитета!  Hug

Аз исках да ви препоръчам една книжка. Вчера взехме малко книжки за Ивко. И днес доста се занимавахме с една с лепенки. Казва се Залепи ме! Те са 4 книги на различни теми. Вътре има лепенки ,които детето трябва да лепи на определени места. Аз го питам къде е това къде е онова, после го карам да открие лепенката и после му я отлепвам и му давам да я залепи. Голям интерес от негова страна. И после пак го препитвам кое къде е залепил. Сега видях, че е за деца от 3 до 4 години. Но на мен ми се вижда подходяща за възрастта им. Особено ако детето обича да лепи разни работи някъде и да открива разни предмети.

Преди малко се завърнахме от консултация. Тежим 13.500, а см са понамалели 86см, ама карай да е весело. То за какво ли ходим вече там, не ми е много ясно...

# 44
Олче, благодаря за поредната красива тема и честит ви доктор във фамилията! Както се казва "Дай Боже по-нататък и професор!"  Wink А за снимките сега и аз ще се задействам и ще избера някоя за да ти я изпратя.

Люси, пращаме ви много, много прегръдки и положителна енергия на теб и на сладката Тери! Жалко, че няма как да ви помогнем, но сме мислено с вас. Дано бързо да се оправя!  Praynig

Кали е много сладка в народната носия, а Мариска как сладко-сладко спи, много се смях на тази снимка! Гаюшка, той и моя мъж все ме кастри - сега не било времето за снимка, тогава не било...  Crazy

Искрено завиждам на пловдивчанки за срещата! Чак ми идва да се метна на колата и да дойда и аз. Но някой ден и това ще стане!

Общи условия

Активация на акаунт