МАЙ 2006

• 11 802
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Ще си стоим 2 месеца и половина.Люба ще ти пиша на лични моя телефон че ти нямам нито телефон нищо,но ако трябва Пепи ще питам.иначе утре съм пак към градската.
Миленка дано се видим.Олче снимки ще пратя като ги кача.
Страхотни снимки гледам.
Тук аз се радвам на топлото време и по цял ден съм навън.

# 16
Олче, ного ни е готина и пролетна темата  bouquet и честит ти доктор smile3529(много труд стой зад това което е постигнал)
Руми, неможе да говориш за парцалки пък да не ги показваш! То май и др. пазаруваха, ама и те се покриха Thinking  А за ,яслата аз съм за номер 3.
Галя, как си ме развеселила ако знаеш, Маги никога не е заспивала така и като видя др. дете Joy
На мен Кали много ми хареса  love001, ама тя си е хубавица по начало. Дано бързо да си навакса бонбона Hug
Сиска, къде си бе жена,  аз чакам някой по бира да сипе newsm78

# 17
  • Велико Търново
Гичо,бира ли каза Mr. Green

Олче,мерси за темата Hug

# 18
А,Сиске, добре,че се появи и тук,че последно те мернах  в една друга тема/мераци някакви за пипане имаше Mr. Green и викам да те не погна Чемширов...../
Руми,ще чакам да се обадиш...Люба-също...тамън утре и Ирка пристига,та да направим една сгледа на момите и ергените/и мамите им,де/
Аз да се оплача/хем ме е срам,хем вече направо ще хвана гората/....явно пак нещо вирусно съм хванала.....от сутринта нещо не ми е добре-дойде ми,после гърлото ме задращи...следобед текна и носа....а цялата вечер я прекарах в едно конкретно помещение на апартамента...накрая си мислех направо там да си пренаса компа,че то нямаше излизане...а съм сигурна,че не от храна........та след като пих от всичките бабини илачи дето се сетих,сега плющя мастика/знам,че помага/ и замезвам солети,че трябва до утре сутрин да съм здрава/още два дни съм сама на поста,а на диванетата хич не им дреме,че не ми е добре-одеве бяха разбичили мебелите докато се усамотявах......../

# 19
  • Велико Търново
Малко ще му е на Ваньо Mr. Green

# 20
Е,поне да съм спокойна ,че форумски семейства няма да разбиваш/че тия дни нещо Жоре Гичов беше подхванала... Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

# 21
  • Велико Търново
То там каузата е загубена Mr. GreenГичо,иска да види на Божа обувките,аз пък Жоре,ама ще се разберем с нея Thinking

# 22
Олче, благодаря за темата   bouquet

Руми, аз ако бях вариант 2  Peace

С тези заспали деца ме разбихте направо. Вчера и Иво се опита да заспи качен на нощното шкафче, положил глава на бюрото, но намеренията бяха бързо осуетени. Толкова съвестно ми стана че чак не ми се искаше да го снимам. Няколко пъти ме помоли да ходим оттатък, но исках да си гледам Пей с мен и накрая детето отиде да се спасява само...

# 23
Здравейте,
Аз много на бързо само се разписваме, че мъж ми прави нещо спешно и сложно по сайта си, та аз не се дореждам.

Олче темичката е супер. Благодарим! Честито на брат ти! В каква специалност защити?

Ние сме добре и май преодоляхме страха от буболечки всякакви. Тото взе от няколко дни да говори повече ама сме много далеч от някакви постижения в тази област.

Двете госпожички са много сладки на снимките. Бързо възстановяване на Кали.

# 24
Много хубава пролетна темичка. Благодаря Олче newsm51 Успех на доктора на науките.
Руми и аз си мисля за втори вариант.

# 25
  • София
Добро утро!

Благодаря ви за отговорите за яслата. Вторият вариянт е разбира се много по-удобен за мен, само не знам как Щурчо ще понесе спането там  newsm78 и ми е кофти, че ще има малко време даси играе с децата  Confused

Руми, неможе да говориш за парцалки пък да не ги показваш! То май и др. пазаруваха, ама и те се покриха Thinking  А за ,яслата аз съм за номер 3.
Гичо, какъв е третият варинт?
А парцалките ще ги покажа, не че са нещо особено  Wink

Люба, да се взимаш в ръце!!! Аз съм на линия освен на 18-ти, така че като се организирате, пусни едно ЛС или звънни предния ден.
А, пловдивчанки, довечера съм си уредила бавачка и ще гледам "12" от филмфеста, ако някой иска да ми прави компания, да се обажда!

# 26
Добро утро!
Вчера забравих да пиша за снимката на Кали. И аз като Таня, очаквах че ще са с червени носии, но и със сините ми харесва. Много оригинална снимка. По празници в яслите ги правят приказни децата.

# 27
  • Пловдив
Добро утро и от мен,

Олче   bouquet

Руми, моето мнение е че е по добре сутрин да се води детето, като става рано и под определен час, по лесно си изгражда режим. Тогава и другия сън (обедния) си идва на мястото и вечер си лягат по рано. Поне при нас е така. Освен това заспиването на ясли отнема малко повече време. Аз предпочитам вариант 1.

Кали е много сладка и пораснала.

Пловдивчанки и ние кацаме в петък, така че и ние искаме да се видим.

Лек ден от мен, аз отивам да уча холандски.

# 28
  • София
добро утро Simple Smile

кафето:

руми, и аз като се замисля, се съгласявам с пепи Simple Smile ти си реши. аз защо не опиташ и да видиш кое ви пасва най-добре.

хубав ден на всички  Hug

# 29
  • Пловдив
Еееее, супер, ще се видимс толкова много чуждоземни мами  Mr. Green Ирка, Люба, Пепсън, много се радвам, дано се организираме добре, свиркайте ми непременно вече сме здрави  Hug

Да ви покажа госпойцата, щом толкова много ви харесва  Blush Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226810&view=1&photo=17 - тук с тати в обичайната им поза гледат ТВ

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226810&photo=10 - с мама и леля на РД на прабаба

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226810&photo=11 - позьорка-манекенка

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226810&photo=14 - храни се сама

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226810&photo=15 - с очилата на мама

Общи условия

Активация на акаунт