МАЙ 2006

• 11 791
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ники, Ч.Р.Д! Нека всичко, за което си мечтаеш да ти се сбъдне и едно братче на сладката Сиси ти желая!

Пловдивчанки, страхотна срещичка сте си спретнали и ергените са кой от кой по - порастнали и чаровни (както и мамите  Wink)

Люба, развесели ме като си представих борещия се за храната си Иво. То наистина си е комична ситуацията, като го гледам какво е слабо ,а такова ядене му удря.

Ани, къде пък го видя Ивчо, че е "слабо", много си е добре детето и е истински красавец. Според мен точно така трябва да изглежда едно палаво и подвижно момченце на (почти) 2, а и той си ми е лична слабост (както и батко Сами, де...  EmbarassedHeart Eyes

Гичо, честит ти мъж! Laughing Приятно "наваксване" и дано Маги ви даде фронт за изява. Mr. Green
А мен М така ме ядоса преди малко, че честно казано не ми се гледат мъже и на картинка... Twisted Evil

Петя - на теб честита работа! Дано се поуспокоиш и това, че си сред хора и се занимаваш с нови неща ти подейства ободряващо и положително. Пиши как е Цвети и ми изпрати нейна снимка на ЛС! Heart Eyes

Страйпърче, от началото на тази тема подканям имащите желание мами да ми изпратят любима снимка на детенце в по - близък план, или цял ръст, както предпочитат на ЛС, защото започнах една изненада, но досега - мижав интерес. Sad В крайна сметка ще уважа САМО тези мами, които са ми изпратили такива и техните дечица ще красят темичката, какво да се прави...  Rolling Eyes
А ти пиши как си, как върви работата, бременността, покажи Криси че досега си го показвала точно 2 пъти  Naughty и т.н. Praynig

Ни вчера ходихме в Джъмбо за играчки Blush, които Вели сам си избра. Mr. Green Поне ми спести чуденето... Бяхме решили голям камион със самосвал, Вели си избра не по - малък багер и т.н.  Flutter Едва домъкнахме покупките. И сега е голяма радост. Особено един пеещ локомотив, не и било писано да спира да пее на горката играчка. Mr. Green По - късно дано успея да сваля снимки, по отколешна неделна традиция. Embarassed

Това е от нас, приятен неделен ден и ПАК да напомня за СНИМКИИИИИИИ............................................ Crazy

# 226
Люба, развесели ме като си представих борещия се за храната си Иво. То наистина си е комична ситуацията, като го гледам какво е слабо ,а такова ядене му удря.

Ани, къде пък го видя Ивчо, че е "слабо", много си е добре детето и е истински красавец. Според мен точно така трябва да изглежда едно палаво и подвижно момченце на (почти) 2, а и той си ми е лична слабост (както и батко Сами, де...  EmbarassedHeart Eyes

За мен определението "слабо" в никакъв случай не значи че детето не е добре и че не е красавец,а точно напротив. Надявам се Люба да не ме е разбрала погрешно! Което е по важно в случая.

# 227
  • София

За мен определението "слабо" в никакъв случай не значи че детето не е добре и че не е красавец,а точно напротив. Надявам се Люба да не ме е разбрала погрешно! Което е по важно в случая.

Дано, защото на мен не ми прозвуча много ласкаво, честно казано.  Peace

# 228
Честит Рожден ден   bouquet
  къде е хубавото време,че при нас го няма-вали дъжд.И от скука разглеждам едни снимки.Пращам ви клипче от миналото лято да се посмеете,ако и при вас е така сиво newsm62 C:\Documents and Settings\Evgeni\My Documents\Snimki\Lubomir\31.12.2007\MVI_0006.avi

# 229
# 230
Пак не стана с моя опит SickМоля да ме извините като се науча как става пак ще се включа newsm78

# 231
Eхо,какво ви става бе хора............никви ви няма...а и гледам моето диване повод за дебат станало.......
Ани,хич не съм се обидила.....макар,че той е просто такъв тип-не качва....но пък пълни пампи като за състезание.....
Олче,ти явно си пристрастна към моете синове......обаче ще ти издам,че голямото умниче одеве такъв коментар сретна на снимката на Вели-с шапката:"виж го тоя Ивчо,станал е готвач........."че направо ми падна ченето...уж беше ги научил вече децата по имена...и отдавна не са му всички Ивчо-вци....
Гери-трябва да го качиш някъде тоя клип-така няма да стане.

# 232
Влизам набързо да почерпя за рождения ден на моя мъж

Честит рожден ден на Фай! Желая ти цялото щастие на земята!

# 233
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на FY и на СЪПРУГА НА КАТЯ! МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ЗДРАВЕ!

# 234
  • София
Честит Рожден Ден, Ники!
Желая ти да си много здрава, много щастлива и обичана!  Hug  bouquet  bouquet

Честито и на съпруга на Катя!
Честита нова работа на Пипиив! Дано нещата все така на добро да вървят и да ти е по-спокойно.
Гичо,  съчувствам ти за хремата, дано не те мъчи много време.

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИКИ!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, ЖЕЛАНА И ОБИЧАНА!!!

Честит рожден ден и на съпруга на Катя! Пожелавам му много да те слуша и глези  Wink

Гичо, честито ти мъж!!! Хремата много бързо ще ти мине, ще видиш...  Heart Eyes

Пипиив, успех на новото работно място!!!!

Ние ходихме при свекитата  в Стара Загора, но без Марти... Той остана с баба си /майка ми/ в София... Снощи се видях с мои приятелки, побъбрихме... Drunk подейства ми много разтоварващо...

Гери, другия път като ходим може да се организираме и да се видим... Вие къде живеете? Те живеят до гимназия Иван Вазов...

Много хубава срещичка сте си спретнали пак в Пловдив!

Хайде лека, да ида да си приспя детенцето!  Hug на всички!

# 236
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ - НИКИ И КАТЕНИЯ СЪПРУГ!!! ДА СА ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!!!
   bouquet

# 237
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash. … b#version=7,0,0,0" width="450" height="403"><param name="movie" value="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=9713c5ac"><param name="quality" value="high"><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=9713c5ac" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403"></embed></object>
Е най-накрая успях. Приятно гледане.
P.S. Благодаря на Ани

# 238
Честит рожден ден на FY и съпругът на Катя.
Пожелавам им винаги да са здрави, много щастливи, обичани и винаги усмихнати!

Олче, благодаря за разясненията. Ще се постарая да снимам Криси и да ви го покажа. Напоследък не беше за снимка. Милия, след тези 2 болести, през които премина.
И двете бяха някакви вируси и всички в семейството ги изкарахме един след друг.
Повръщане, температура, гнойни сополи.

Хубавото е, че не вдигна много висока температура. И сега вече се оправя.

pipiiv, много се радвам, че има кой да те отмени в грижите за Цвети. Нищо, че не се грижат така, както ти искаш. Но сигурно на нея й харесва там.  А за работата не се притеснявай. Аз учех икономика на транспорта. Имам приятелки, които работят това. Не е сложно. Скоро ще свикнеш. И ще може сама да се оправяш.

geri143495, май не си копирала правилния код от сайта. Отиди пак там, където е клипчето и копирай линка, на който да може да се гледа.

Аз съм се забатачила в едни сметки. Писна ми. Утре сутринта трябва да ги предам.

Успешна седмица на всички! Във вторник Криси трябва да отиде на преглед при лекарката за Уши, нос, гърло. За първи път ми се случва някой лекар да поиска да види детето след като му е свършило лекарството. Повечето казват да се обадим ако има проблем. А тази лекарка каза, че иска да е сигурна, че се е оправил и иска да го види.

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 01:19 от Stryper

# 239
Добро утро,

Първо поздрави за рождениците - FY и мъжа на Катя. Живи, здрави, с много късмет.

После да спомена, че темите за хомеопатията хич не са ми спам на мен, а напротив - много ми е интересно. Много искам да науча повече по този въпрос, обаче не знам от къде да започна...Доктор ли направо да търся, литература ли да чета....

Снимките от Пловдив са много хубави, там стана базов лагер и всички ходим да се виждаме в Градската. Grinning

Олче, Вели има страшна усмивка! Само като го погледна и ме кара и мен да се усмихна.

И накрая да споделя, че си купих нова кола (не е чистак нова, но за мен е нова). Skoda Fabia, сребристо сива (всяка жена я интересува първо цвета  Laughing), малка, сладка, много й се радвам.  cook travel beer beer3 cheers Wine Glass smile3546

Общи условия

Активация на акаунт