Пловдивчанки, страхотна срещичка сте си спретнали и ергените са кой от кой по - порастнали и чаровни (както и мамите
)Ани, къде пък го видя Ивчо, че е "слабо", много си е добре детето и е истински красавец. Според мен точно така трябва да изглежда едно палаво и подвижно момченце на (почти) 2, а и той си ми е лична слабост (както и батко Сами, де...

Гичо, честит ти мъж!
А мен М така ме ядоса преди малко, че честно казано не ми се гледат мъже и на картинка...
Петя - на теб честита работа! Дано се поуспокоиш и това, че си сред хора и се занимаваш с нови неща ти подейства ободряващо и положително. Пиши как е Цвети и ми изпрати нейна снимка на ЛС!

Страйпърче, от началото на тази тема подканям имащите желание мами да ми изпратят любима снимка на детенце в по - близък план, или цял ръст, както предпочитат на ЛС, защото започнах една изненада, но досега - мижав интерес.
В крайна сметка ще уважа САМО тези мами, които са ми изпратили такива и техните дечица ще красят темичката, какво да се прави... А ти пиши как си, как върви работата, бременността, покажи Криси че досега си го показвала точно 2 пъти
и т.н. 
Ни вчера ходихме в Джъмбо за играчки
, които Вели сам си избра.
Едва домъкнахме покупките. И сега е голяма радост. Особено един пеещ локомотив, не и било писано да спира да пее на горката играчка. Това е от нас, приятен неделен ден и ПАК да напомня за СНИМКИИИИИИИ............................................

Моля да ме извините като се науча как става пак ще се включа

подейства ми много разтоварващо...