МАЙ 2006

• 11 781
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дени, честито возило!!! Да ти служи вярно, безаварийно и все так да му се радваш! И аз имам афинитет към малки коли, основно да съм в опозиция на М... Blush Twisted Evil Mr. Green, включая тази марка и модел... Супер икономични са! Peace Hug

Кате, да ти е жив и здрав рожденика и все така да се грижи за вас и да ви обича!  bouquet

# 241
  • София
ЧЕСТИТО НА НИКИ и на съпруга на КАТЯ! С пожелания за много здраве и щастие!

Дени, честито за колата, със кеф да си я караш!

Ели, оправяй ги тия сметки и не им се заторомозявай много-много  Kissing Heart Човечето как е, ритка ли вече?

Да ви кажа, срещите в Пловдив много ми харесаха, така като се запролети ми е особено приятно да излизам... да вземем да пийнем по една-две бири в събота вечер пак по женски?

# 242
  • Пловдив
Да ви кажа, срещите в Пловдив много ми харесаха, така като се запролети ми е особено приятно да излизам... да вземем да пийнем по една-две бири в събота вечер пак по женски?

Руми, хайде да е в петък, че в събота сме на купон в София  Wink

Честит рожден ден на рожденниците! Бъдете много здрави, винаги позитивно настроени и много щастливи!!!

# 243
Дени, честито ти нова кола... Безаварийно каране ти желая!!!

Руми, за среща в София или в Пловдив "говориш"?

Peace за среща по женски в СФ!

http://www.vbox7.com/play:28bfd4de - поздрав за всички, които ще спят наобяд...

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 12:59 от *ШУШИ*

# 244
  • София
Дени, честито ти нова кола... Безаварийно каране ти желая!!!

Руми, за среща в София или в Пловдив "говориш"?

Peace за среща по женски в СФ!
Ама че съм и аз - в София, имах предвид.

# 245
  • Пловдив
Ама че съм и аз - в София, имах предвид.

Ааааа, ясно. Дано се съберете повечко и да си изкарате много весело Simple Smile

# 246
  • Пловдив
Тъкмо и азщях да кажа, че съм ЗА среща, пък то било за Сф  Embarassed Laughing

Честити рожденици на патерици  Hug Ники, бъди все така лъчезарна и мила  Heart Eyes

Ние си изкарахме добре с татито - като младоженци бяхме... много рядко се случват такива работи с разделяне от малчуганката при нас  Blush
Кали не беше сукала 48часа и вече си мислех, че няма да се сети да си поиска, нооо сметки без кръчмаря пак  Joy

Дени, честито ти возило - да вземеш да го разходиш до П-в  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 247
А,Руми......,че то и в Пловдив пием бири....аз тамън се възрадвах,че в събота ще мога да изляза без деца и да ви видя на спокойствие/`щото ми е единствеия ден в който може да се получи тоя номер/..и ти внесе яснота Cry.......нищо,де...ще чакаме следващото ви идване...
Дени,честита ти кола-със здраве да си я ползваш...За хомеопатията-ако искаш-наживо съм доста по убедителна/хеле пък на бира,водка и др.огнени течности/.....та ако искаш да бъдеш спечелена за каузата-ей,го къде е Пловдив/и домашно давам......литература,живи примери,бутилки,мезета....каквото ти душа иска Mr. Green/

Кате,да поздравиш/макар и със закъснение/ съпружеството-да ти е жив и здрав и много да ви глези!  bouquet
Аз само се каня да излизам днес...и ей,го на пак пладне стана.....ама понеделник вкъщи е санитарен полуден/понякога и цял ден/.....и докато изринем.....пък и помощника ми е кадърен-аз чистя,той цапа....

# 248
Цитат на: Stryper
geri143495, май не си копирала правилния код от сайта. Отиди пак там, където е клипчето и копирай линка, на който да може да се гледа.

[/quote
.

http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=9713c5ac То в тази каша и аз не мога да се оправя камо ли някой друг smile3511

# 249
  • София
А,Руми......,че то и в Пловдив пием бири....

аз пак ще дойда след някой ден, да видим тая работа  Sunglasses

# 250
Честито на всички рожденници които съм пропуснала!
Честита кола на Дени - давай снимка тука всичко върви със снимков материал - и безаварийно да си ползваш придобивката!  car003
Честита работа и на Пипив - много се радвам че си успяла да възстановиш психологичния си баланс с новата си работа и общуването с нови хора.
Чудна среща пак сте си спретнали в Плодвид браво на вас!!! Снимките са разкошни то защото децичата на снимките са лъчезарни и красиви!
Змейко завидях ви благорадно за почивката с мъжлето ти!
Ани снимай моля те тези книжки с лепки не мога да открия нищо такова, ако знаеш и от къде може да се поръчат онлайн цена няма да имаш, търся сега разни бебешки пъзели и такива неща за конструиране, събиране, много искам да й взема и занимателна масичка, Олче ако си видяла нещо подобно в Джъмбо кажи да отида там направо през уикенда.  Hug
За съботна софийска среща - хайде хайде  lalalala

# 251
 smile3525честит рожден ден на FY и мъжа на Катя newsm51
 newsm59  bigdance2 bdbaloni newsm38
честита кола на Дени newsm01
  love001 за всички майки сладури

# 252
Честит рожден ден на Fy и съпруга на Катя! Да са живи и здрави!!!
Честита шкода на Дени и да си я караш със здраве.  Ние също си взехме шкода супър б и сме много доволни и цвета сребрист Wink .
Добре дошла и на новата мама Hug

# 253
Дени, Ръш, честити ви коли. Да си ги карате със здраве и безаварийно.

Гале, снимах книжките. Ето ги: http://images24.snimka.bg/005452243-big.jpg
Ето и какво представляват вътре: http://images24.snimka.bg/005452246-big.jpg
Аз му чета какво точно трябва да залепи и го карам да търси съответната лепенка. След като я намери му давам да я залепи на определено место, като преди това го питам къде е то. Получават се доста интересни виждания. Например буквално е залепил гаргите на дървото  Laughing Ето ги и указанията : http://images24.snimka.bg/005452249-big.jpg
В Интернет не съм търсила, но ако ги търсиш по заглавие "Залепи ме" може и да излязат.
Ама голяма мания са. Сутрин докато стане и се почва "мамо дай пим (да лепим)". Аз едва гледам, само до лепене ми е. Тогава му разлепям една вече дето сме я лепили и го оставям сам да се занимава. Хубавото е че може многократно да се лепят и разлепят. Като игра са.

Ето и две клипчета които бях обещала още февруари, но докато намеря програма да намаля клипчета и чак сега успях:
http://www.youtube.com/watch?v=C4qmk6RjQdI
http://www.youtube.com/watch?v=_FfKlu7_gHw

# 254

- кафенце и закуска за тези, които не са на диета...

Ани, много е готин Ивчо, и как казва, че слуша...  hahaha
Марти и той така пее песничката Зайо-Байо гледай тук...  Joy - с помощ...

Забравих да пиша, че и Велизар много ми харесва с новата прическа, а любима ми е една снимка с ослепителна усмивка  Heart Eyes

Снощи за пръв път спахме без БИБА... Мрънка 1 час преди да заспи - кара се на баба Меца, защо му я е взела, плака - използва си всичките магарийки. През ноща се събужда няколко пъти и плака... Като го погледнах сутринта нахапан пак по крачето....
На мен ми се чу жужене на комар, но възможно ли е по това време да хапят - незнам вече...

Приятен ден ви желая, дано да е  sun

Общи условия

Активация на акаунт